Израел плаши мигрантите от Африка със затвор

Израел съобщи, че въвежда програма, която ще принуди близо 40 000 незаконно пребиваващи в страната мигранти да избират между експулсиране и затвор.

Обратно в новината

Коментари - Израел плаши мигрантите от Африка със затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдаа, и никъде и дума не се споменава, че до не толкова отдавна имаше официална еврейска политика към негрите от Етиопия (към която беше и Еритрея), че са евреи, т.е. нещо специално и свързано с Бога! Да, ама не, преди около десетина година белите евреи почнаха да гонят черните и изведнъж изоставиха тая доктрина за част от сънародниците си с уж библейски произход! А сега вече ги стрелят на месо! :-)

Винаги трябва да се учим от челния еврейски опит.

Добра мярка , одобрявам ! Мисля , че същата трябва да се приложи и към битуващите в България щломци . Особенно тези във властта ! Около 70% , което обяснява и състоянието на прекрасната ни Родина .... От колко политически отпадък ще се разтоварим :)))))

Според израелски неправителствени организации, подкрепящи мигрантите, Израел е подписал споразумения с трети страни, в случая Руанда и Уганда, които трябва да приемат доброволно напускащите Израел мигранти. Абе каква Руанда и Уганда,пращайте ги директно на Меркел.

Трябва ли и нас българите да пръснат по света и да ни организират Холокост за да се научим как се защищава държава?

Европейския съюз нещо да се изкаже за толерантност, хуманност в Израел. А същото като го правят Унгария, Чехия, Полша, какво следва, заплахи, процедури, изнудвания. Някакво мнение на толерастията на ЕС да чуем. Да осъдят Израел, да ги подложат на санкции.

Не знам колко мигранти са влезли в Европа, сигурно са милиони. Няма толкова затвори да ги съберат. По-просто е да се построят лагери за концентрирано заселване, съкратено концлагери.

И в тези лагери да се построят камини... за да се топлят лагеруващите!

дали тази статия и информация ще стигне до нашият Велик футболист??? Едва ли??? Да те целуват три папи е друго нещо???

Много смели тези евреи! Ами ако някой напише в мрежата, че в техните затвори хранят, има къде да спиш и не те карат да работиш каторжен труд, може да ги залее вълна от отчаяни и гладни хора. Тогава какво? Дахау?

И в България беше така, но не знам дали законът не е отменен, преминали нелегално границата в затвор или затваряни в лагери с вишки и кучета. Но с идването на ГЕРБ на власт нещата се промениха, Гранични войски бяха сменени с Гранична полиция, която пази българите да не видят какво става на границата, но имигрантите минават свободно, дори полицаи бяха заловени да участват в трафика.

Ето как трябва да се действа с тази напаст.

Не знам но от Дир-а като че ли има антисемити защото похвалих Израел? Те това е държава а не Евро.идалския съюз от т.н. държави.

Само да вметна, когато израелският премиер заяви, че те ислямски бежанци не искат, това се отразява като проста новина. Когато го каже някой в Европа той бива обявен за нов Хитлер. Мръснички двойни стандарти :)

Не сте ли разбрали, че двойният стандарт е официалният стандарт на запада.

За пореден път израелците показват как трябва да се защитава държава. Никога няма да ги стигнем.

ти евреин ли си бе пинокио,та защитаваш държава която само едни кравари са признали

Драги ми смехурко, пинокио можеш да викаш единствено на мургавия си баща.

Да де, ама ако някой геополитически враг на САЩ и Израел каже същото, ти пръв ще цвилиш как нарушавали човешките права :)

И на чифтетата им припари от попарата, които сами си надробиха чрез слугите си оттатък океана, които пък подкокоросаха техния слугинаж като Изперкел и тем подобни! "Субсахарска Африка"...! Тодорова, и ти си куха та дрънкаш, мацо!

Къде ви е хк,лайнари?Евреите нали ги водите навсякъде че принадлежат към Европа!Кви са тия своеволия ,на нас ни ги натрисате независимо дали щем,или нещем а като опре до тия които им сътворяват войните рестрикции нема?Лицемери долни ,но така сте намерили с тия наще утрепки дето са във властта!

Написах, че в Израел няма третополови и ме изтриха ,че било обида и спам????!!!???

Явно колега тези дето са те изтрили са точно от тези! :-) :-) :-)

Обидил си ги, щото там всички са такива (и ходят казарма независимо от пола)...

Направо ги пращайте при нас в гей-съюза. Ние ще ги разпределим по квоти в източна гейропа.

Откъде идват -от Субекваториална Африка ли ?

Е и,в европейската страна България за 3000 евро хората бъбрек са продавали,тия мигранти да не се правят на горди,че фрау Меркел кани,ама не праща Луфтханза

необходим е кантрол върху раждаемостта не може да раждат по 15 пъти и да ни ги пращат на нас да им берем грижата

Абсурд е да се създават деца при условие, че възрастните не могат да живеят нормално. Кой нормален човек ражда дете, обречено на мизерия и гибел? Проблем са нискообразованите, които раждат много и отиват в развитите страни, за да ползват социални доходи.

а бе евреичета умирисани , нали се хвалите с вашите ценности и демокрация ... неее !!! вас само кървави бани устроени от вас ви радват !!! идва и вашият краи колкотои да сте богоизбрани !

Цялата юдейска пасмина е в пъкала.

Плашите маймуни с банан!

Абе, оназ кифла Могерини и мумията Меркел няма ли да ревнат в защита на бедните имигранти, бягащи от путиновия терор в... Еритрея и Чад?

Как така затвор за мигранти ? Нямат ли БХК... У нас политиците ги приемат с отворени гъ.зове ( и на резняките това много им допада), а там щеши да ги затварят. Или защото на ония никой копче не може да им каже, а на нас ни се заповядва от едно посолство козяшко...

Ядрените държави са недосегаеми. Справка СК. Разоръжените по накакви договори, справка Иран, стават жертви. Така беше и с Ирак и с Либия.

ZA NI6TO NE STAWAT

ами ако АФРИКА заплаши израел с гонене на всички евреи както някога какво ще се получи

Ама защо само Африка ?!! Цяла Европа е пълна с тая измет ...

те в европа са кротки че помнят че европейците още имат калъпчета сапун от 1944