Летището в Тел Авив работи, въпреки заплахата от ”Хамас”

"Хамас" предупреди авиокомпании, че възнамерява да подложи на ракетен обстрел от ивицата Газа израелското международно летище "Бен Гурион". То обаче работи.

Обратно в новината

Коментари - Летището в Тел Авив работи, въпреки заплахата от ”Хамас” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като ти чета фантазиите,разбирам,че деиствително си много "просветен".

Значи израел отхвърля всяка международна намеса за договаряне на примирие , ама с радост се меси във вътрешните работи на всяка държава . Кога привиква разни лумпени на инструктаж , кога спретва финансова криза или терористичен акт. Все едни и същи хазарски номера , които вече не минават : )))

И в ква държава се меси Изрлаел, В Русия или в САЩ?

Абсолютно прав си , просветен ! Ама как заграчиха нпо - жидовете : ) Тия нямат ли почивен ден ....

Ти размина всякаква глупост. Сигурно е страшно да мислиш, че това е твоя земя, а тя да се окаже, че не е твоя. Палестинците са една от нерешимите задачи на съвремието. Достатъчно трудна, опасна и непредсказуема. Никой не знае какво ще стане там.

Мои добър приятел /български евреин/ е в израелската армия и ми казва , че те по телефона им звънят и им казват да излязат щото ще стрелят в тая къща или блок ,щото там има Хамас и от Хамас не им дават да избягат, за тях човешкия живот е нула.

писля си ,че си от тези на които преди години ви сменихме имената.Затова ако искаш да си с правоверните си рязани братя иди да те просветят амуджо шибана !!

Преди всеки обстрел Израел предупреждава населението, за да намали цивилните жертви. Хамас обаче прави жив щит и изстрелва ракети от жилищни сгради с хора в тях.

Така ли ти казаха от медиите, собственост на евреи ?

стига лъжи бе боклук . Стига психоза . Иди и виж за какво става дума . Хамас са терористи без значение кой ги финансира . Трябва да бъдат унищожени !

Сега ни открехни и за ХААРП, чемтрейлс, масонския заговор, илюминатите и онези ужасни малки космати човечета от Алфа Кентавър и делата им

Що пишеш арабски глупости?Щот си арабин ли? Вече и Русия подкрепя Израел-да ти напомня ;)