Сензационни разкрития за Близкия Изток

Телевизия Ал Джазира започна да разкрива стотици поверителни документи, свързани с израелско-палестинските мирни преговори, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Сензационни разкрития за Близкия Изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако греша - поправете ме! Израел е развита държава, защото има мощна промишленост и голям износ Във всяка Българска къща има поне по 5 предмета "маде фром юдея" Вчера съсед си купи прекрасен телевизор от ТАМ Братчеда, си купи "домати" от "исраел" Сетете се за още някой или нещо, купено или купил от тази държава? Че брачедите им фром Америчко им давали долари - единствената валута която се печата от 100 години без покритие (чист фалшификат)

Трябва да има мир между евреи и палестинци! Несмейте да плюете евреите ,защото това е един единен народ, народ който умее да се уважава и да защитава своите интереси! Де да бяхме и ние такива!!! От своята страна направиха рай, където има само пясък, а ние от нашата страна направихме пустиня! Всеки който дойде на власт краде, това там го няма! Там има съд и осъдени, за такива деяния, а не като тук- всички имащи- оправдани , а хора от народа осъдени!!! Аз съм българка , но казвам- да живее ИЗРАЕЛ! ТРЯБВА ДА ИМА МИР МЕЖДУ ЕВРЕИ И ПАЛЕСТИНЦИ! ДОЛУ ТЕРОРИЗМА! ТОЙ Е СТРАШЕН, КЪДЕТО И ДА Е !

Ми като толкова ги обичаш и тачиш - марш там, в оазиса!

"палестинска" държава вече е създадена, нарича се йордания и съществува редом с израел.

Там са гласовити, сладкодумни и си вярват. Така са създали юдаизма. После от хитрина са създали христянство и ислям - хем авангард на юдаизма, хем за контрол над масите- първо през съвестите им.Сега настъпва срив

Нека израелци и палестинци се прегърнат и заживеят без кръвопролития!

мале като взема да се върнааа.ще ми станете само на държавички.ама оградени с бодлива тел и ток.

Това не е нищо ново... евреите никога няма да подпишат мирен договор! На тях им трябва района да е максимално дестабилизиран. Който си мисли. че цялата работа е за да има еврейска държава жестоко се лъже... Разделяй и владей. В последните години евреите много "професионално" разединиха арабския свят и чрез роботизираното американско население започнаха да ги завладяват едно по едно.

И какви части от арабският свят са завладели израелците?!?!

всичките земи на палестина....не може едно измислено племе като циганите да иска да си прави durjava..не може..може,но някъде в третия свят..не може евреите по всички престъпни начини да се здобиват с пари и после с тях да решават съдбата на света...на това племе се казва-бандити,измамници,маниполатори..които искат да завладеят света ...т.е. те са дявола...доказано с факти и документи...света вижда какви сте терористи...

Извинете, .... -- Вие участвали ли сте в работна група наравно с цитираните от Вас ?

знам само, че отстреляха (отстреляхте?) самички един свой евреин, за да няма мир. помните ли кой?

Мнооо си тъп ЦИГЛЬО!!! Този дестабилизиран район, за който пишеш, че евреите искат да остане постоянно такъв се нарича тяхна държава бе МАНГАСАРЯНЕ!!! А циглаците щом искат да откъсват от суверенна държава, призната от цял свят и да правят своя държава, ще се съобразяват със този, от когото искат да откъсват, щото струва ми се на него май ще му писне в най-скоро време да му се качват по главата разни мангасаряни и да разреши кардинално въпроса с тях - ЛЕШ ДО КРАК!!!

мало историята. Ако не можеш да четеш, погледай телевизия. Колкото и да е необективна и пристрастна, все нещо ще схваниш...

02 Ноември 1917г. - Великобритания ще създаде еврейски национален дом в Палестина при условие, че няма да бъдат засегнати правата на вече съществуващите там общности.

Това че арабите не са стока, значи ли, че израел са?Зулумите които ,вреи правят по целия свят умишлено, за да не ги превъзхождат останалите? Днес случайно да пръднеш в самолета до евреин и ще те изкарат крими

" Израелски характер на държавата"????? Такова животно НЕМА. Нали сте си братя семити, земете си ги у вас. Ааа да сетих се , докато израел избива хиляди палестинци всяка година това НЕ Е АНТИСЕМИТИЗЪМ. Но само това дето го пиша тук и ви развалям "рахат-а" , вече е !!!!

ами ти защо не искаш да живееш с цигани,нали всите сте братя арийци.

е? циганина е непукист, арабина е непукист с автомат. фашото е ариец непукист с автомат и убеденост.евреина- непукист,с автомат,с убеденост и с пари. Въобще все са отбор непукисти.

Абе и там като тука , оправия няма да има никога .

Прочетох тук-там из "изтеклите документи". Мисля, че са смесица от малко истина и много фалшификати. Ако предложенията, които са описани там наистина са били направени от палестинците, то Израел отдавна щеше да е подписал мирно споразумение с тях. Описаните там отстъпки, пракитчески дават правото на Израел да задържи почти всичко, което е взел през 1967 г. и още - да се забави и ограничи връщането на бежанците. Според мен е работа на Хамас.

не са фалшификати, не са! на евреите мир не им трябва, защото докато са във война ще лапат огромните помощи от Западен Израел(САЩ) и от къде ли не по света...

Такива ми ти работи ... А `някои` у нас, понеже нали са най-по-свръх ( Ама какви ?! ) -- взеха та дадоха не само жилище и хляб, ами и наши ( И то вече ЕС ! ) документи на един-там не-знам-какъв-си ... та да се мандахерца както-си-иска ( И да прави един-господ знае какво ! ) из земите европейски .