Обама: Израел и Палестина трябва да се разберат сега

Президентът на САЩ Барак Обама заяви, че заради ветровете на промяната, които духат из целия Близък Изток, мирното уреждане на израелско-палестинския конфликт е "по-належащо от всякога".

Обратно в новината

Коментари - Обама: Израел и Палестина трябва да се разберат сега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марионетката Обама и Шимон Перес разиграват поредната сценка от театъра, който се играе вече няколко десетилетия. Мирният процес не е забуксувал от отказа на палестинците да разговарят, а защото евреите строят незаконно в територии, които би трябвало да бъдат на Палестинската държава, включително и в Ерусалим. Израел трябва да изпълнява международните договорености, не да се опитват да прехвърлят вината на другите. Прозрачният замисъл на американо-еврейския театър е за пореден път палестинците да бъдат разединени и излъгани, и да се намерят няколко платени марионетки, които с подписите си да узаконят поредният еврейски грабеж. Крайната цел е завземането на всички територии от еврейската държава и изгонването на местното палестинско население от тази територия. По този начин ще бъде реализиран замисълът, който е съществувал още от момента на голямата измама, наречена създаване на независима еврейска държава.

Треа се бърза че марионетните режими падат един след друг. А падне ли С. Арабия става страшно. А е силно съмнително някой от лидерите докарани от "ветровете на промяната" да е благосклонно настроен към Израел. След като повечето араби мразят тази държава и този народ. А демокрацията трябва да отразява желанията на гражданите си.

Палестина трябва да бъде самостоятелна република,включваща още и нашенските мургави българи. А заблудените евреи е време да си приберем у нас, там където има много реки, много планини и долини.Нали така им е обещал Господ-Бог!!

Какво хубаво разрешение си намерил! Евреите много ще ти се зарадват. Не че изпускат от очи българската земя, но друго си е когато и българите? като теб ги желаят, защото известно е, че от такива българи по-удобни и лакейски роби никъде няма.

"Не изпускат от очи българската земя"- ей смешник тук в израел освен българските и руските евреи никои не е чувал за българия.защо се мислиш за центъра на света бе. вие сте като бълха върху слон, толкова ви знаят и се интересуват .

Да каниш евреи в собствената си къща е все едно сам да си я запалиш и след това да ходиш да се оплакваш, че няма къде да живееш!

ами затова вместо нас си докарахте разни и не знам какви други отрепки от третия свят ,та се видя до къде я докарахте. а сега и да каните няма желаещи че то е една къща.