Много авиокомпании анулираха полетите до Тел Авив

Европейски и американски авиокомпании анулират в следващите дни планираните си полети до Израел от съображения за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Много авиокомпании анулираха полетите до Тел Авив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Ционист (абсурдистан, ккк, анти*комунист ...и.т.н.), Ти написа долу, цитирам "Много ли е сложно вместо да рушите граденото от Израел да помагате и градите заедно едно по хубаво бъдеще? А сега отговори сам, кой иска държава за всички граждани да построим хубаво бъдещи и кой иска държава за всички евреи от цял свят? Палестинците да живеят под окупация блокирани от всякъде, всеки ден нови еврийски емигранти и нови конфискувани зимии, така ли си прави хубото бъдеще? Когато палестинец иска ка построи къща трябва да чака 15-20 години , и ако построи без разрешение най накрая в соствената си зимя ще бъде разрушена с булдозари + глоба и разходи. Даже палестинците, които останаха у домовете си 1948 г. и де факто станаха израелски граждани "израел" ги третира като граждане шестто (6) качество, след родените там евреи, западни евреи, източни евреи, руснаците, Фалаша (негари от Етюпия) и чак тогава палестинците. Даже ги наричате арабите на израел (...), а не палестинците! Сега разбра ли защо общо бъдеще не може да има. Ти добре си платен, обаче не си добре подготвен. Аз видях коментарите ти преди с разни имена, отричаш, че ние същектвуваме, нали? А сега искаш хубаво бъдещи заедно? ха ха ха.

Ама ти сериозно продължаваш да мислиш, че изброените от теб са един и същи човек ... забавен си човече, вече почвам да ти се радвам откровено :)

че вие сте си араби как да ви наричат?!? Китайци ли?!?! И на война , като на война! Знаете, че война без жертви няма, но я започнахте . Да бяхтемислили преди да стреляте. А като ви бият ревете. Проиграхте си историческите шансове защото се имате за много умни, а всъщност не можете на вързана камила вода да дадете.

би ли могъл някой от модераторите да потвърди на колегата тук, че изброените никове пишат от различни АЙ Пи-та ? Типично той не вярва...

До палестина Ако си наистина палестинец, то би трябвало да знаеш, че къщите на палестинците са като дворци, малки прогимназии(съжалява че не мога да добавя снимки) и те не питат никой, а просто строят. Бутат къщи на терористи само. И не плащат и 1/10 от данъците които плаща един изрелец с 1/10 по-малка къща. Стига вече с вечните ви лъжи!Не мисля че има по-лъжливи копелета от вас!

Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."

Извинявай Волтере, ама за коя нация същото твърдение няма да е вярно? Немците или Французите ?

ПАЛЕСТИНА да каже на читателите кои са Зухейра Мухсин и Фарик Кадуми ,но не му изнася и пропусна този момент. Та Зухейра Мухсин е бил началник на военното крило на ООП , а Фарик Кадуми е бил главата на Политическото Бюро на ООП и въпреки ,че са отявлени противници на Израел признават,че нещата са политически и няма палестински народ, но тезата е удобна за да се атакува постоянно Израел .

Много си смешен. Не си преписал имената правилно. Като се криеш и използваш арабско име за да разпространяваш лъжи поне пише имената правилно. На истина не си умен. Жал ми за тези, които ти плащат, ха ха ха. Името на човека Зохайр, а не зохайра. Името на другия е Фарук, а не Фарик. Това не е еграшка на арабин ха ха ха. Разбра ли сега колко си разкрит и тъп и защо не ти отговарям? Пише с твоето име: ЦИОНИСТ ПРИДАТЕЛ НА РОДИНАТА БЪЛГАРИЯ И ЛОЯЛЕН НА "родината? израел"

Аз пък не мога да разбера ти пък за какъв се изживяваш арабино та да определяш кой предава България и кой не?

ххххххххххххххххххаааааааааа. екстра. моите поздрави.

не ми плаща нищо. Не знам арабски и не мога да ги напиша на арабски тези имена, но аз не съм и твърдял,че мога. А и в случая точните имена нямат значение, а какво казват хора, които доказано са били във управлението на ООП. НЯМАМ НИЩО ОБЩО С ИЗРАЕЛ. Моята ЕДИНСТВЕНА РОДИНА е България.

фонетичните грешки в имената не променят фактите, които колегата е изброил. Но ти като типична ислямистка отрепка си затваряш очите за фактите и наддаваш вой за глупости.

Значи си за расизъм. Браво!! Кой народ тогава е следващата ви жертва? За пръв път казваш в този форм нещо искрено от сърце.

изглежда, че сте възпитан човек.защо слизаш до нивото на тези ...?как може държава за всички евреи, а в същето време няма расизъм?странна логика. май то евреин няма акъл в главата си.

Дали се намери некоя да я удари с БУК ли, или с ония, закривльените ракети, КУР-СКФ29мм

Уважаеми господа читатели, Уважаеми коментатори (гумата, Хмммм, мдаа, гост, ..и.т.н.). Не зная да ли сте един и същ човк или не, но това няма никакво значение. Този ционист, с който спорите, разпространява безброй лъже в страницата използвайка разни имена, знаци, цифри и.т.н. например: (Абсурдистан, анти*комунист, ккк, и.т.н.) Тази сутрин започна нова тактика, използва арабски имена с правописни грешки и лъже и започна да отговори на себе си. Терикат, нали!! Той просто е мошенник или накратка ЦИОНИСТ. Той може да лъже неинформирани българи, даже и да обиди българите от време на време в каментарите си, а това е друга тема. Но не може да лъже един палестинец. Причините за това ги знаете. А сега вижте как ще скочи на друга тема или ще млъкне съвсем или ще ме псува: Той казва, че против расизма. Хубаво! Въпросът ми към този ционист, който вече е лоялен на родината му? израел и не е лоялен към родината си България. Въпросът ми е следния: израел се обявява като държава за всички евреи по света, черни .. руснаци .. индийци .. всякакви, важното да са евреи. Какво значи държава за всички евреи, а не държава за всички граждани? Това не е ли чист расизъм? Това една от хиляди лъжи. След малко ще продължавам да го разкрия този ционист мошенник.

"Расизъм" е явление, при което правата на едни хора биват накърнявани, най-често за сметка на други хора. В конкретния случай думата "расизъм" е неприложима, защото арабеските/палестинските животни никога не са били хора и няма да бъдат.... Капиши?

Казах на четателите предварително, че ще ме псувате и няма да ми отговорите. Благодаря ти за доказателство и подкрепа.

Как няма да бъдат накърнени правата на другите когато казваш държава за граждани от една вяра? На истина си тъп!

Аааа, че ме прощаваш Ясере ама аз никъде не съм писал че съм против расизма ;)

Да се надяваме,че светът ще запази човещина и здрав разум и няма отново да мисли за вас един ден с категориите и понятията на нацистка Германия през 40-те. Нищо,че сме "гои", май ви превъзхождаме морално.

щом си палестинец, кои са хората, чиито изказвания са цитирани тук. И какво общо имат с палестинските движения.

виж какво моето арабско дете, за пореден път ти повтарям, че нямам общо с останалите никове. Не знам защо те учудва, че различни хора твърдят различни неща, при положение, че това са си факти и нема как да бъдат променени. Но тва е метода на всички мазни ислямски организации по света - мрънкат и обвиняват, повтарят едни и същи лъжи и разчитат, че един ден някой ше им повярва. Заври си се ивицата и си живей на бунището. Никой умен човек нема как да повярва на глупостите, които сипете от няколко седмици ти и твоите мюсюлмански братя. В момента САЩ ви се подмазма, щото на САЩ не и харесва мирен и силен Израел. А относно тва кой коя родина предава - Израел винаги е бил като брат за България и е била единствената държава, която подаде ръка в най-трудните ни моменти. От друга страна се радвахме на исляма цели 5 века.

различни хора твърдят еднакви неща да се чете моля.

Цивилизация и мирен свят или арабески - изберете сами!

Както обикновено от реализацията на плановете на "кукловодите" страдат обикновените хора. Вярвам,че българите симпатизираме в равна степен на пострадалите невинни и от двете страни-друг е въпросът,че палестинците са "повече" в правото си. Вчера на г-н пишещия от Абсурдистан /забележете само как нарича държавата ни;-)-двойната обида в това наименование е върха на ехидството/ му казах,че предстои българите да прогледнат колко "добри" са евреите за страната ни и това ме радва. Ако някой си направи труда да прочете постовете му /повтарящите се фрази с главните букви,гарнирани с обиди-лесно се откриват из форума;-)/ ще види колко е доволен,че видите ли,палестинците си били продали земята на евреите и нямало право да надигат повече глас. Това,което се намеква иносказателно обаче, е,че същият процес протече и в държавата ни.Земеделската земя се изкупи от няколко големи "български" фирми -зад всички листовки "Купувам земеделска земя! Плащане веднага!" стоят еврейски /и турски/ капитали. Както колегата "ай си" правилно предполага, евреите си търсят нов дом. Който е бил в Израел знае,че България е Райската градина в сравнение с онези напечени от слънцето безводни камъни. Та г-н Абсурдистан /който вчера ме увери,че не е израелец и евреин,просто познавал историята;-)/ предвкусва,че след като тук всичко бъде легално купено от тях при наличието на мощното световно и българско еврейско лоби, плюс няколкото американски бази, тук няма да е проблем да се премести неговият народ и да си има българите за домащни "гои"-съгласете се,за предпочитане сме пред палестинците и останалите араби;-). С риск да се приеме като етнически нетолерантен ще рискувам да задам въпрос: кой тип организъм в природата постоянно търси нов приемник? Също така искам да попитам защо с идеологията на управниците на този народ във всички векове се е потвърждавала поговорката,че няма ненаказано добро? България спаси евреите си навремето-сега евреите май ще ни върнат жеста по един доста по-различен начин.

се пее в евъргрийна на Пол Анка - "Put your head on my shoulder..." и си поплачи на воля, ще те разберем...

О, уверявам те, далеч съм от унинието- радвам се! Благодарение на вас,"доброжелателите", българите ще се осъзнаят отново като народ и ще разберат,че тенденциозно са били превърнати в комерсиално стадо от потребяващи индивиди. Каквото ще последва след това ще иска нещо доста по-сериозно за саунтрак от Пол Анка;-). Още веднъж-благодаря,че още тук и сега отваряте очите на българите какво трябва да мислят по определени теми с вашето самочувствие на богоизбрани победители още отсега. Обичам троловете сами да ми вършат работата;-).

Към дадения момент няма абсолютно никакво значение кой е по-по-най или пък кой е по крив, факт е че за последните месеци Израел за втори път прекъсва преговорите с палестинците. Само да Ви напомня че Хамас седна на масата за преговори, което неприятно изненада Израел, и въпреки че Хамас не прастана с ракетите, Израел почти постигна споразумение точно с Хамас така че защо Нетаняху прати танковете след кота нещата отиваха към разрешаване на споровете между двата уж непримирими противници. Тва последното е риторичен въпрос, тъй че няма смисъл да ми отговаряте с пропагандни клишета-)

говори достатъчно. И ти като арабите си склонен да търсиш вина за всичко в другите. И не искаш да погледнеш реално нещата. Значи Хамас искат мир, но през това време си стрелят ракетки. Определено стрелянето на ракетки е демонстриране на добра воля. Как да вярваш на човек, който още докато ти обещава, че няма да прави нещо го прави?!?

Помолих без пропагандни клишета, факт е че ракетите не пречеха на преговорите. Ответните действия бяха взети в момента в който стана ясно че Хамас ще се съгласят да подпишат мирен договор с Израел. И вината винаги е лична-)

пълни булшитс - хамас никога не е сядал да преговаря с Израел. Хамас не признава съществуването на Израел - нема как да преговаряш с някого, за когото смяташ, че не съществува.

преименува Юдея на Палестинска Сирия. Тоест палестинците са наследници на евреите, а сега скачат срещу тях.

Ние подкрепяме палестинската идентичност изключително по политически съображения, защото това е в интерес на арабите. Подчертаването на уникалната палестинска идентичност преследва изключително тактически цели. Създаването на палестинска държава е ново средство в борбата срещу Израел.

" Няма никакво различие между йорданци, ливанци, сирийци и палестинци. Всички са част от една /арабска / нация. Прото всички арабски страни искат да разширят територията си за сметка на Израел и затова от първия ден на създаването и започнаха война, без да зачитат мнението на световната общност !

Как може да сравнявате палестинци и араби със сирийци. Последните за- едно с ливанците са най-белите хора в държавите, които се наричат арабски. Това са народи , къодето е възникнало християнствоот, впоследствие идват ордите на исляма и ги оцапват!

Малко над 90% от населението на Сирия са араби. Та къде точно е разликата според теб?

задърляли? Арабеските никога не са били хора, че да се хабите за тях!

Йорданците и палестинците се разглеждат от Организацията за освобождение на Палестина като единнен народ. Значи Йордания е държавата на палестинците според палестински лидер! Но те искат да прилапат и израелските земи.

Цела нощ, не е мигнал, на Килърито се обадил една подводница, наели и с консерви натоварили

Един английски публицист го писа, не е мой извод. Терористите по света постигнаха много повече от колкото биха си метали дори. Целият свят е подвластен на параноята, държавите инвестират в "мерки за сигурност" повече, от колкото в здравеопазване и образование. Свободата на хората се ограничава с тяхното одобрение. Вече не е нужно да има терористични актове, главните изпълнители могат да ходят по островите и да пият коктейли по плажовете. А главните възложители - за тях няма да пишем сега.

А кои мислиш са терористите. Точно тези, на които е нужен тоталния контрол. Това се репетира първа и винаги в САЩ. Почти зад всеки терористичен акт стои нещо свързано със САЩ или Израел. Или поне първия, които поставя началото на спиралата от насилие.

Може да видите подробно как започва еврейското заселване в Палестина в "Иргун,Хагана и други организации в Израел". Ще разберете какво е това геноцид и етнически чистки и по какъв механизъм са се изпълнявали.

Аз не съм евреин, че да познавам историята на Израел. Знам само, че близо до България се води един кървав конфликт, в който загиват цивилни, жени и деца. Това ме притеснява, а не кой какво продал преди 100 години, кой къде живял и за какво се бори. Има много механизми, които световната общност може да приложи, за да се спре всичко това, и то много бързо. Въпросът е защо не се прави???

ТРУДНО Е ДА СЕ ОТГОВОРИ НА ТОЗИ РАЗУМЕН ВЪПРОС. ЛОШОТО Е ЧЕ СПРЯХА ПРЕГОВОРИТЕ..... ИСКАМ САМО ДА СПОМЕНА ЧЕ ИСТОРИЧЕСКИ ООН СЕ Е ОПИТВАЛО ДА ПРИЛАГА НЯКАКВИ МЕРКИ. ПАК ЩЕ МЕ НАРЕКАТ ПРИСТРАСТЕН НО ИЗРАЕЛ МНОГО ПЪТИ Е ПРЕДЛАГАЛ НА ПАЛЕСТИНЦИТЕ ЗЕМЯ В ЗАМЯНА НА МИР.... НО ПРОСТОТИЯТА Е ВЗЕЛА ВРЪХ И НЕЩАТА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЕСКАЛИРАТ

Единственото логично и смислено обяснение е, че много кукловоди имат интерес този конфликт никога да не спира и от време на време да ескалира. Само забележете колко хора по веригата ще печелят: увеличени военни разходи, допълнителни разходи за сигурност по летища и т.н., строителство на разрушената инфраструктура и сгради, общо взето всеки е на далавера там да се избиват.

Тази история все повече ми заприличва на жена, която продава детето си за пари, пък после реве че искала да му бъде майка. Доколкото ми е известно, евреите са купили тази земя, нали?

ОСВЕН ТОВА ИСКАХА И ДА ИМ Е ВЪРНАТ ПОСЛЕ В ЗАМЯНА НА МИР НО АРАБИТЕ ОТКАЗВАХА!!!

Дай си адреса, ще дойда в дома ти, ще купя телевизора ти, после ще те изгоня от къщата ти, защото имам собственост там. Да не се чудиш що евреите са мразени по цял свят.

чети повече нищо не е толкова просто и еднозначно, колкото се опитваш да го изкараш надали ще успееш да намериш решение на толкова стар и сериозен проблем

Не не са си я купили тази земя. Като са купили имоти, не означава, че притежават тази държава. Ахаааа, е вие за това ли купувате имоти и земя в България. Сега вече всичко, всичко става ясно. Подготвяте ни вариант Палестина. Известно е, че търсите друга държава да се преселвате. Така вече картинката става напълно ясна.

Чакай сега, уточни какво са продали? Колко земя са продали, цялата Палестина ли? Едва ли, по скоро отделни имоти, но това не ги прави собственици на цялата територия!

Има решение - да поканим населението на Израел да се пресели в България а палестинците да си останат там. Защо ? Евреите ще ни оправят икономиката , селското стопанство,инфраструктурата,ще решат проблемите с циганите,субсидийте от САЩ ще идват тук.ще имаме най-добрата армия и полиция в Европа....Ние ще ги направим граждани на ЕС , ще играят в казината колкото си искат....... абе ползи за всички ! А палестинците ще се самоунищожат от мързел и неспособност да живеят без помощи !

Ооо, моше, тия мераци ги знаем отдавна. Нещо са ви харесали 500 години турско-еврейско робство да живеете на гърба на българите. Вие сте класически паразити във всяко едно общество, където отидете съществувате точно като такива. Примери за това брой нямат. Хората и през вековете са забелязали това, което казвам. Бягайте от България до като можете без финансови загуби. Продавайте имоти и се махайте. Идват времена, когато цената ще е наполовина и надолу. Бягайте далеч, с вас имаме неуредени сметки.

какво значи да живееш на гърба на някого? Не съм чувал за еврейска фамилия в Европа, която да не си е скъсала д-то от работа за да постигне по-добър живот за децата си. И същите тея деця като приоритет биват образовани възможно най-много. Ако някой живее на гърба на някого, това са били аристократите в Европа, които продължават да съществуват.

Да си припомним, какви са еврейските заслуги за България: прочетете статията "Какво са направили евреите за България". Там всеки може да види защо е този еврейски апетит към България.

Този конхфликт в Бл. Изток (Израел vs палестинци) не е реален. Защото е подклаждан умишелн от св. сили (кукловоди), които имат интерес там да няма мир. А този интерес да няма мир е продиктуван от апетитите да се контролира и да се седне на трона в Йерусалим (в буквален и преносен смисъл), откъдето да се управлява светът. Затова Свещеният град е бил през цялата история обект на нападения, завладявания,разрушения и отново съграждение. Целият свят (най-вече Ватикана) е вперил поглед и амбиции към това място, чийто произход и начало са анунаките, които са избрали (по понятни естествени причини) мястото за център на управление на полетите (платото , където е джамията Ал Акса Кубето на Скалата), което впоследствие се превръща в свещеното място на храма на Соломон.

Точно така! За всичко са виновни анунаките!

Значи, това че си чел "Хрониките на Земята" на родения в Украйна евреин Зехария Сичин, не значи, че нещата са такива. Нибиру отдавна трябваше да се появи, нали!? Поне да беше проследил и някои по древни книги, щеше да разбереш, че Палестина, където е и Йерусалем е била населена преди това от, изненада, траките бели, наричани от семитите пилищим, от където идва и името Палестина. Оказва се, че евреите са работели при белите. Впоследствие е видно какво е станало. Така, че проучвай повече, преди да се доверяваш на евреите. Такова доверие е имал и един управител на Персия. След това се създава Хазария, с юдаизъм за религия.

Което казваш. Но за да сложим ред в историята (световната) , трябва да пренапишем тази на Бл. Изток. Значи, Захария Ситчин не може да бъде пренебрегнат, както и П. Добрев и "теорията" за хунорите. Те затова братята евреи подскачат като ам. баскетболисти, когато се отвори тази тема. Впрочем теяхното нездраво отношение към България и българите датира отпреди 3+ хил. години , още от египетската история (хуксите), както и от предсказанието (понеже те са гениални предсказатели и плановици анунаки връзката), че в България ще се прероди Онзи и че (според думите на П. Дънов) София ще стане втория Йерусалим и тук ще се напише нова библия...

Това е истината, но само първите 2 изречения. Останалото е ала Ерих фон Деникен.

Свещен , свещен , колко да е свещен?Колкото е вярата, че е свещен. Защото ако не си се вкарал в библейски филми нямаш абсолютно никакво отношение към тази митология. А тя се крепи от три религии-ислям,юдаизъм,христянство

Кога палестинците са съществували като отделна нация? От къде са дошли, действително от къде са дошли? И кога?

Какво значение има откъде са дошли и дали са имали държава??? Нали са живели там в момента, когато са окупирани от Израел?? То и индианците в САЩ не се знае откъде са дошли и са нямали държава, и сега са в резервати. Това справедливо ли е според теб?

Пародия

ПЪРВО НЕ СА БИЛИ ОКУПИРАНИ СПРИ ДА ЛЪЖЕШ. И ЗА РАЗЛИКА ОТ ИНДИАНЦИТА ПАЛЕСТИНЦИТЕ ВЗЕХА ПАРИТЕ И ДОБРОВОЛНО СИ ПРОДАДОХА ЗЕМИТЕ НА ИЗРАЕЛЦИТЕ :) НО НЕ ТИ Е УДОБНО ДА ГО ПРИЗНАЕШ. ВТОРО КОГАТО БЯХА ПОД БРИТАНСКО ИЛИ ЙОРДАНСКО ИЛИ ЕГИПЕТСКО УПРАВЛЕНИЕ НЕ МРЪНКАХА И ПАК НЕ ТИ Е УДОБНО ДА ГО ПРИЗНАЕШ..... ИНДИАНЦИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С КИСЕЛОТО МЛЯКО....

В северна Америка не е имало държави, а в Азия е имало държави. И по местата ,за които говорим е имало ЕВРЕЙСКА държава, а после други държави са превзели тези земи. И в един момент светът решава да възстанови еврейската държава.Там където са и корените, а не на някое случайно място. И според теб това не е справедливо . По твоята логика тогава Русия не е имала права да възстанови България след 500 г. липса от картата на Европа.

Диагноза: КРЕТЕНЯСЯЛ МУТАНТ От "умните" ти въпроси се размериса, че или си се насрал от страхх, или въобще не си дубре

Ще се приземим благополучно на "Бен Гурион". Всичко се връща там, откъдето е започнало...и няма място за притеснение.

ЦЯЛ СВЯТ ОСЪЖДА ХОЛОКОСТА И АНТИСИМЕТИЗМА. ЦЯЛ СВЯТ. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е БИЛА ГОРДА С ФАКТА ЧЕ Е СПАСИЛА СВОИТЕ ЕВРЕИ И ВИНАГИ Е БИЛА ХВАЛЕНА С ТАЗИ ПОСТЪПКА ОТ ВСИЧКИ И НАВСЯКЪДЕ И ТОВА Е ЕДНО ОТ МАЛКОТО НЕЩА С КОИТО СМЕ ИЗВЕСТНИ В ДОБРА СВЕТЛИНА. РАСИЗМА Е ОСЪЖДАН НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ОБАЧЕ ЧЕ В 21 ВЕК ВСЕ ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ КОИТО НЕ СА СИ ИЗКАРАЛИ ГЛАВАТА ОТ ГЪЗА С ИЗВИНЕНИЕ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАСАЖДАТ ОМРАЗА И РАСИЗЪМ И СЪМ СИЛНО ОБЕЗПОКОЕН ОТ КОМЕНТАРИТЕ КОИТО ЧЕТА. И ОЩЕ ПО-ЖАЛКОТО Е ЧЕ ОБИКНОВЕНО НЕ ПОЗНАВАТ И ИСТОРИЯТА И ФАКТИТЕ ЗА ДА СЕ ПОУЧАТ ОТ ТЯХ. БЪЛГАРИНА ЯВНО ОЩЕ НЕ Е ИЗРАСНАЛ(ПОНЕ НЯКОЙ ИНДИВИДИ ОТ ФОРУМА).....

Аз пък съм обезпокоен от това, че подкрепяш и НЕ осъждаш масовото изтребление на цивилно население, в това число жени и деца. Нали има Мосад, тайни служби и т.н.?? Защо не направят някоя тайна операция и не заловят терористите и водачите на Хамаз? Или викаш, давай да гърмим, то от 1000 убити все някой терорист ще има.

Пародия

НИКОГА НЕ СЪМ ПОДКРЕПЯЛ УБИЙСТВАТА НА ЦИВИЛНИ ГРАЖДАНИ. ЕДИНСТВЕНО СЕ ОПИТВАМ ДА ИЗЯСНЯ ФАКТИТЕ ОКОЛО ИСТОРИЯТА НА ИЗРАЕЛ. КАЗАХ ЧЕ УБИЙСТВОТО НА ЖЕНИ И ДЕЦА Е ДРУГ ВЪПРОС!!! ПРОЧЕТИ МАЛКО ПО НАДОЛУ. АКО ЩЕ СИ ГОВОРИМ ЗА УБИЙСТВА НА ЖЕНИ И ДЕЦА СЪЩОТО СЕ СЛУЧВА И ПРИ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ХАМАС ИЗПОЛЗВА И ДЕЦА ЗА ТОВА. ЦЯЛ СВЯТ ГО Е КАЗАЛ С ТЕРОРИСТИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ. И МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ЧЕ НЕЩАТА ЕСКАЛИРАХА СЛЕД КАТО СПРЯХА ПРЕГОВОРИТЕ. НЕ СЪМ ТЕ ВИДЯЛ ДА ОСЪДИШ ХАМАС КОГАТО ИЗСТРЕЛВАТ РАКЕТИ КЪМ ЦИВИЛНИ ЦЕЛИ СЪЩО..... ТАКА ЧЕ Е СМЕШНО ТОЧНО ТИ ДА МИ ГОВОРИШ И ДА МИ ПРЕПИСВАШ НЕЩА КОИТО НЕ СЪМ КАЗАЛ. ТОЗИ КОНФЛИКТ ЩЕ ИМА МНОГОКРАТНО ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ ДЕЦА И ЖЕНИ АКО ИЗРАЕЛ НАПРИМЕР НЯМАШЕ ПРОТИВОРАКЕТЕН ЩИТ НО НЕ СЪМ ТЕ ВИДЯЛ ДА ОСЪДИШ ТИ ТОВА НАПРИМЕР?

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО, НИКОЙ НЕОСЪЖДА БЕЗРАЗБОРНОТО ОБСТРЕЛВАНЕ КЪН ИЗРАЕЛ. НЕ ИМ МИГВА ОКОГО ЧЕ ЩЕ ИМА ЦИВИЛНИ ЖЕРТВИ. НО ПЪК РЕВАТ КАТО ПОРАЗЯТ ТЕХНИ.

Няма проблеми бе пуснете самолетите да си летят после като хвръкнат във въздуха още 300 човека търсете виновните... тъпи американоси!

Били изстреляли 2100 ракети за месеж?!От самосебеси изниква въпроса- А откъде ги вземат?!Кой им ги доставя?!Едва ли е Русия защото иначе досега краварите шяха да надали вой до съседната галактика.

Не им ли писна да се трепят.... толкова години кръв ...

палестинци има и в Йордания и в Сирия и в Ливан. Защо не воюват срещу тези страни както срещу Израел?

Защото те са диаспора в изброените държави. А където е този измислен "Израел" е палестинската държава в последните 2000 г. Борят се за земята си.

Пародия

НИКОГА АМА НИКОГА НИКОГА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ПАЛЕСТИНСКА ДЪРЖАВА СПРИ ДА ЛЪЖЕШ. НО АКО ТВЪРДИШ ЧЕ ИМА МОЛЯ ТЕ КАЖИ МИ ДАТАТА НА НЕЙНОТО ОСНОВАВАНЕ??? ИНАЧЕ СИ ОБИКНОВЕН ТРОЛ И ЩЕ ПОМОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ИЗТРИЯТ ТАЗИ ЛЪЖА!!!

Дай инфо за тази палестинска държава,че от доста време искам някой да обясни кога и къде е съществувала и кой я управлявал,но никой не казва нищо.

Тоя въпрос сериозен ли е? Ами защото не Сирия, Ливан и Йордания са ги окупирали, а Израел и не те влизат с танковете директно в къщите през стените, а Израел, Защото не те ги изклаха в лагерите Саабра и Шатила, а Израел. И докато управляващите света си запушват угодно очите и ушите за ставащото мир в света няма да има и тероризма ще им дойде в къщи за да разберат за какво става дума.

Пародия

ИМА 12 МИЛИОНА ЕВРЕИ ПО СВЕТА(ТОВА ДОРИ Е ПО-МАЛКО ОТ СТАТИСТИЧЕСКАТА ГРЕШКА ПРИ ПРИБРОЯВАНЕТО НА КИТАЙЦИТЕ) И 1 МИЛИАРД АРАБИ..... ЕДНИТЕ ПРЕДЛАГАТ ПОНЕ НА 2 ПЪТИ ЗЕМЯ В ЗАМЯНА НА МИР. ДРУГИТЕ ИСКАТ ГЕНОЦИД. АКО ОПРАВДАВАШ ТЕРОРИЗМА НЕ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА. ИЗРАЕЛ ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ С ТАНКОВЕ В КЪЩИ БЕШЕ НАПАДНАТА ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ОТ ВСИЧКИ СЪСЕДИ ОТВСЯКЪДЕ...... НЕ ЗНАМ ЗАЩО ТРОЛОВЕ КАТО ТЕБЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ОТРИЧАТ ФАКТИТЕ. АКО АРАБИТЕ ТОЛКОВА СТРАДАХА НЯМАШЕ АРАБИН ДА ИМ ОТКРАДНЕ ПАРИТЕ ЗА ХУМАНИТАРНИ ПОМОЩИ ;)

По тези земи никога няма да има мир! Никога! Защото няколко религии не искат това да се случи и всеки е прав за себе си.

А че този конфликт умишлено се поддържа в интерес на кукловодите на Новио Св. Ред, които искат да направят Йерусалим столица на световното правителство. Всичко друго е медийни полюции. Затова ортодоксалните евреи, разбирайки това, са бил против създаването на държавата Израел. А обикновените хора евреи се превръщат в заложници и изкупителни жертви на плановете на господарите на света. Същото се отнася и за т.нар. палестинци, като при тях религията ислям прави нещата още по-сложни и трагични.

Кога в човешката история е имало държава Палестина и в какви граници?

ТАКА Е А КОГАТО ПАЛЕСТИНЦИТЕ БЯХА ПОД ЙОРДАНСКА ОКУПАЦИЯ, ПАЛЕСТИНЦИТЕ НЯМАХА ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ, РАБОТЯТ УЧАТ И НАПУСКАТ БЕЖАНСКИТЕ ЛАГЕРИ И ДОРИ ЙОРДАНИЯ ПРЕИМЕНУВА ПАЛЕСТИНА НИКОЙ НЕ МРЪНКАШЕ. НО ТАКА Е РАЗБИРАЧИТЕ ТУКА ЧЕСТО ЗАБРАВЯТ ФАКТИТЕ.....

Браво на тях, така се прави! Евреите са решили, че могат да си правят каквото си искат щом имат покровители. Сега малко да поплачат на рамото на БАТКО! Той нали винаго помага.

ОбъркАл си рейса, пич! Евреите са БАТКО.

Да се приема желаното за действително е женска черта. Я пак опитай да се изкажеш правилно.

докато т.н.израил не напусне окупираните преди години палестински земи нема да има мир!!!!всеки така да знае!

АМА АРЕ БЕ РАЗБИРАЧ Я МИ КАЖИ ОТ КОЙ ГИ Е ОКУПИРАЛ?

ЗА ВСЕЗНАЙКОВЦИТЕ ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ ИЗРАЕЛ ПОНЕ НА 2 ПЪТИ Е ПРИЕМАЛ ОФЕРТИ ОТ ООН ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ПАЛЕСТИНСКА ДЪРЖАВА И Е ПРЕДЛАГАЛ ЗЕМЯ В ЗАМЯНА НА МИР!!! ИСКАМ ДА НАТЪРТЯ НА ДВОЙКАДЖИИТЕ ПО ИСТОРИЯ ЧЕ АРАБИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО ОТКАЗВАТ!!! ТОЗИ КОНФЛИКТ ДОРИ И ДА Е НАЙ-ТРУДНИЯ ЗА РАЗРЕШАВАНЕ ВЪВ СВЕТА Е НАЙ-ЛЕСНИЯ ЗА ОБЯСНЕНИЕ!!! ТОЛКОВА Е ПРОСТО: АРАБИТЕ ИСКАТ ЕВРЕИТЕ МЪРТВИ!!! НЕ ПРОГОНЕНИ НЕ ИЗСЕЛЕНИ НЕ МИР НЕ ДЪРЖАВА!!!! ТЕ ПРОСТО ИСКАТ ЕВРЕИТЕ МЪРТВИ!!! КОГАТО ПАЛЕСТИНА ДОПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ БЕШЕ ПОД ЙОРДАНСКА ОКУПАЦИЯ НИКОЙ НЕ МРЪНКАШЕ. НИЩО ЧЕ ДОРИ НЯМАХА И ГРАЖДАНСТВО ТОГАВА ПАЛЕСТИНЦИТЕ..... А СЕГА СЕ НАВЪДИХА РАЗБИРАЧИ..... ЕДИНСТВЕНО ИЗРАЕЛ ДАВА ГРАЖДАНСТВО НА ПАЛЕСТИНЦИ И ПАЛЕСТИНЦИ РАБОТЯТ И ЖИВЕЯТ МИРНО В ИЗРАЕЛ. НИКОЙ ОТ ДРУГИТЕ ИМ "БРАТСКИ" АРАБСКИ ДЪРЖАВИ НЕ ЗАЧИТА ПАЛЕСТИНЦИТЕ..... ПОНЕ СИ НАУЧЕТЕ ФАКТИТЕ И ИСТОРИЯТА. И ЗА ОЩЕ ПО-РАЗБИРАЧИТЕ ДА НАПОМНЯ ЧЕ ИЗРАЕЛ СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ ГАЗА ПРЕЗ 2005 И ИЗСЕЛИ НАСИЛСТВЕНО ДОРИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРАЖДАНИ ОСТАВЯЙКИ ИНФРАСТРУКТУРА И ИКОНОМИКА. КАКВО СТАНА СЛЕД ТОВА ПАЛЕСТИНЦИТЕ РАЗРУШИХА ВСИЧКО В ГАЗА И СИ ИЗБРАХА ХАМАС ЗА ВОДАЧИ И ПОЧНАХА ЕЖЕДНЕВЕН ОБСТРЕЛ С РАКЕТИ..... И ПУТИН ГО КАЗА С ТЕРОРИСТИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ А ТОВА ЧЕ СА МИШКИ И СЕ КРИЯТ ЗАД ЖЕНИ И ДЕЦА Е ДРУГ ВЪПРОС....

Хайде де !Приемал Израел ,но при своите си условия!Другите да му мислят.

Пародия

КАКВО?

"ЕДИНСТВЕНО ИЗРАЕЛ ДАВА ГРАЖДАНСТВО НА ПАЛЕСТИНЦИ И ПАЛЕСТИНЦИ РАБОТЯТ И ЖИВЕЯТ МИРНО В ИЗРАЕЛ. " ХАХАХАХАХА :D

Не знам откъде ги измисляш тези глупости, ама явно не си в ред. Всичко в Газа е разрушено и продължава да се разрушава от Израел с постоянните им набези, дронове и тем подобни от години. Паллестина винаги е съществувала исторически, само, че за разлика от Израел е успяла да си запази държавата за разлика от Израел който исторически не е успел да си запази своята и е бил разпилян и изтрит във времето. И едва в 20-ия век решиха да си првят отново държава на земите от Соломоново време, да ама там вече са се настанили други.... Ако всички днес тръгнат да си търсят старите земи, ще стане много интересно. Ние ще трябва да си вземем земите до три морета, а и от Волжка България....

Но неколцината БГ компании летят дотам...

откога на войната казват "напрежение"

Евала, много добър въпрос, но не знам дали някой може въобще да му отговори.

пален боикот на теристичната дарява *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ми то не е държава бе...само бай Тошо беше признал палестинската автономия.

ООН предлага да се създадат 2 държави, но палестинците не приемат . И проблема не е само в тези 3 младежи... Още от създаването на Израел всички съседни арабски държави постоянно ги нападат и това не е спирало вече 66 г.

е реплика към мдаа

ООН отдавна няма авторитета на организация която да работи за мира. Какво като предлага? Важното е какво казват и предлагат Израелците и САЩ! Ако ти си съгласен да живееш в една тясна ивица като в концлагер и това да ти е "държавата", съгласен съм с теб. Наглостта на Израел е безгранична. Създадоха им държава, близо 2 500 години след като ги унищожиха асирийците.После са били все в състава на различни империи - Асирийска, Персийска, Ал.Велики, Римска....Арабски Халифат, Османска империя....преди хилядолетия на тази земя е имало различни племена и народи, не са били само юдеите.

на тези санкции няма ли да им налоят ! не напрзно са гонени от всички !