Майката на изнасилената ученичка от Стрелча проговори

Майката на 16-годишната ученичка, изнасилена от бившия кмет на Стрелча, заяви, че дъщеря й се е прибрала окървавена, раздърпана и в много тежко състояние.

Обратно в новината

Коментари - Майката на изнасилената ученичка от Стрелча проговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма изнасилване, има сексуален акт след като момичето е било пияно и му е било все тая какво правят, не я е мъчил, не й е запушвал устата да мълчи, не я е карал насила, просто е била пияна......какво изнасилване е това , че коя жена не е правила секс пияна и после да се тюхка какви ги е вършила...... Проблема е че този е на 57 години и няма право изобщо и да си помисли подобно нещо, ако беше 10 годишна пак ли щеше да иска секс.

Хубаво е адвоката или майката да обясни как това невинно дете е изпило блезо 300 грама концентриран алкохол насила!На мен нещо не ми е ясно!

Девицата се качила при дядото,защото той щял да й каже как се кандидатства право?Сериозно?Щял да й помогне да влезе ,дето иска и тя хрисимата се качила да обсъждат.Ами сори,ама това прилича на бартерна сделка.Първото,защо ще се доверяваш на този да ти помага,семейство нямаш ли си?Не оправдавам дядката,ама родителите не девицата са за бой.

кое не можеш да вденеш? Ти си на 16, живота е пред теб. Някой предмети ти вървят, други не те влекат толкова много. Почваш малко по малко да се ориентираш къде ще се насочиш професионално. Ако ти върви историята и литературата, логично е да говориш с някой учител за переспективата да станеш педагог. Да ти каже нещата от кухнята. После ходиш при двама трима дето са завършили журналистика, те също ти казват нещо важно за тази професия. Отиваш и говориш и с юристи, съдии, прокурори, адвокати, следователи. Един млад човек ще научи много полезни неща от доказали се прависти. В Европата дори през лятото ги карат на стажове по фирмите, да решат къде ги тегли. Правиш си един вид план за живота. Къде да натиснеш. Иначе ако чакаш системата те изплюва след 12 клас и после като Борецов, Бог да го прости, отиваш бензинаджия докато не те разстрелят. Детето е отличничка, нормално момиче, за съжаление живота я е сблъскал челно с български комунист. А сега ще я сблъска и с ташак аздвоката му.

Ако правото те влече,то стане ли 12 клас и решеш ли да се явяваш на такава матура и после изпит,то учителите подготвят заинтересуваните ученици.Пререшават матури,отговярят на въпроси.Отделно,че идват от университетите ,оставят брошури и пак можеш да получиш информация къде е най-добре и как можеш да кандидастсваш.Има си сайтове на учебните заведения с поместени стари изпитни варианти за подготовка.Така че едва ли единствения източник на знания е бил дядото.

Е, да речем - ВЗЕЛА Е ПЪРВИЯ СИ ИЗПИТ ПО ПРАВО.

Съчувствие на родителите и момичето.Да не четат и слушат медии и коментари.Но да се борят заедно със съгражданите си за експертно разследване и справедлив процес.Макар че има ли нещо по-престъно от стореното,за да е нужно това да се доказва.Липса на морал и съвест с присъда не се запълва.Бившия кмет е жалко творение на социализма и посткомунистическия период.Лошото е че ги има още много такива и че наказание май няма за безчинствата им.Защото и в съдебната власт поколения напред са окопали позициите си.Истинското наказание за този мерзавец е да се остави да живее е Сттелча.Хората там знаят какво да направят...

Много си жестока,призоваваш към саморазправа. Ти какво творение си и на кого. С тези извратени представи към публична мъст ,не си ли изчадие от средновековието.

Да не четат и да не пишат, защото все повече се размирисват нещата...:( Абе, тая дъртата въобще питала ли е дъщеря си как й се струва да я изкара по без гащи на мегдана??????????

Майката да си каже !?

кво се впрягате, утре ще го пуснат този иванчо да си ходи в къщи по живо по здраво, нищо няма да му направят, тоя е голям комунист от бсп, никой не може го барна, на вас затвори ви се искат, не затвор, ами и ще го покрият някъде другарите му от бсп.... а вие си лайте колкото си искате..:)))

иванчо го чакаме с нетърпение. подострям краставицтата, както подобава, и ни е традицяята при такива като иванчо.

Оставаш на самообслужване

Около евстатиев не са чисти работите откакто беше кмет на пазарджик адвокат на Телбиза., това всички в околията го знаят и би трябвало да го знае и семейството на момата., лошото е и че нашите скапани медиии раздухват едни истерии и се опитват да изземват функциите на съда.

ХОРА,НЕ СЕ ГАВРЕТЕ С ДЕТЕ-ОТЛИЧНА УЧЕНИЧКА,НА ВСИЧКО ОТГОРЕ Е БИЛА И ДЕВСТВЕНА,ТАКА ЧЕ ТОВА ТРЯБВА ДА ГОВОРИ МНОГО ЗА ТОВА ДЕТЕ!ДЕТЕТО НЕ Е ОТИШЛО ДА СЕ НАПИЕ,А Е ОТИШЛО ЗАЩОТО ТОЙ И РОДИТЕЛИТЕ И СА СЕ ПОЗНАВАЛИ И ТОЙ И Я ПРИЛЪГАЛ,КАТО И КАЗАЛ,ЧЕ ЩЕ И ПОМОГНЕ,ПОКАЖЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕТО И - ПРАВО. ИЗРОДА Е С ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ И ВЕРОЯТНО ЗА ТОВА И МОМИЧЕТО СЕ Е ПРИЛЪГАЛО,А ЗА АЛКОХОЛА КОИТО Е ИЗПИЛА-МОЖЕ ДА НЯМА ВИНА, МОЖЕ ДА Е ЗАПЛАХА ОТ НЕГОВА СТРАНА И ДА Я НАСИЛИЛ ДА ПИЕ АЛКОХОЛ,ТУК НЕЙНИТЕ ПРИЯТЕЛИ И СЪУЧЕНИЦИ МОГАТ ДА СИ КАЖАТ ДУМАТА ЗА НЕЯ,ДАЛИ Е БИЛА СКЛОННА КЪМ ПИЯНСТВО. ГЛЕДАХ НЕГОВАТА АДВОКАТКА,КОЯТО Е НА ВЪЗРАСТТА НА ИЗРОДА,ЗНАЕТЕ ЛИ КАКЪВ И БЕШЕ ИЗКАЗА,ЧЕ МОМИЧЕТО САМО СИ Е ПОИСКАЛО, А НЕ Е БИЛО ИЗНАСИЛЕНО. КАКВО МИСЛИТЕ,ДАЛИ ЗА ЕДНО 16 ГОД. МОМИЧЕ, ХУБАВО,УМНО,ДЕВСТВЕНО-НЯМАШЕ ДА СЕ НАМЕРИ МОМЧЕ,С КОЕТО ДА ЛЕГНЕ-ЩОМ КАТО ИСКА ДА СПИ С НЯКОЙ, ТА ДА СТИГНЕ ДО 60ГОД. ДЯДО-ИЗРОД,СМРАДЛЬО-НЕ Е ИСТИНА?ПОЖЕЛАВАМ НА ТАЗИ НЕГОВА ЗАЩИТНИЧКА, НЕЙНИТЕ ДЕЦА И ВНУЧКИ ДА ИЗЖИВЕЯТ ТОВА,КОЕТО ПРЕЖИВЯВА ТОВА МОМИЧЕ, ДАНО ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ!

Други се хвалят,че се чукат със съученици,аз защо да не изчукам един кмет

Да, така казано, звучи правдоподобно. Но има и друга гледна точка. Я погледни покрай елитните ни Софийски училища, какви чичковци с какви коли взимат тинейджърките. А колко са напред много от тях ( при това много по-малки ) с материала... Имаше преди няколко месеца едни репортажи за "торта със свещички", или нещо такова.. Та ... Истината е някъде там.

Дори да е склонна да изпие такова количество, това не обяви явна дядката, че се е възползвал от нея. В нормална страна дори, че й е разрешил да пие в негово присъствие трябва да е пидсъдимо.... Боже, пази децата ни!!!!

да, единственото хубав е, че сега този дръвник, олицетворение на властта ще го окошарят за дълго в пандиза и дано има дни там да постои и да се осъзнае какъв е урод и скапаняк, който не може да си контролира оная работа. Няма разлика между него и арабските бежанци в Кьолн. А майката - незнам каква е причината да вдига шум толкова много - явно толкова и е акъла, те жените го удрят на емоция.

Незнам, не съм бил там и не мога да кажа кой крив, кой прав, но таз мома що не е казала: А мерси, аз съм малка и алкохол не пия. Чао, тенк ю. Всичко щеше да се размине.

Да ти кажа ли нещо - два юмрука като ти вкарам и ти не алкохол, ами и урина ще пиеш. Вервай ми! Че и други работи ще правиш и без токати - само като ме видиш колко съм голям.

"Майката на изнасилената ученичка от Стрелча проговори" Ама тя спирала ли е да говори?

TIREX

много идват в софия 12-16 г само и само да се наееебат с някой дърт за да са МОДЕРНИ! въвъ варна дълго време имаше верига от почти пенсионери при които идваха ученички да се изчукат..за да са Модерни предпочитат се възрастни по ред причини.

На този нерез ще му го върнат в панделата. Многократно.

"не евиновин ,който яде баницата ,а който му я дава",да би мирно стояло,не би чудо видяло",който се страхува от мечки да не ходи в гората". все народни мъдрости ,доста близки,до случая.че кмета е виновен -от ясно, по -ясно.но ,"куче от кокъл бяга ли"

Тоя ще си плати за това ,че е плющял пианото девойче!

не разбирам защо трябва да и помага да учи право - другите как учат право без такива да им помагат?

бе човек, ти като си бил малък и примерно си искал да станеш пожарникар или стругар и си се въртял около пожарната или около някоя работилница, пожарникарите или стругарите да са те насилвали?

исках да кажа - ако е мислела да му даде примерно да я прегръща, а в замяна да влезне да следва право само с връзки - не и одобрявам поведението.

Точно това е. Бутала му се е - не от днес и от вчера. На връзкарките, без значение дали проституират или са "честни" използвачки, еднаква им е целта.

Защо "чичка", защо "дядка", то за нашата партия-столетница този си е направо младеж!

В началото повярвах безрезервно на медийте. Но с всеки изминал ден все повече почвам да се съмнявам и мисля, че става дума за типичен случай на омаскаряване на политически противник. Не изключвам и парични интереси на семейство на малката кифла!Друг е въпросът, че старият щаран е лапнал възищата!

Не си в ред с мозъка. Май твоят случай е по-тежък. Често ли плачеш нощем...Съжалявам те.

Сигурно някои като теб си търсят подобни смачкани ... и сега им се струва невероятно, че други не ги харесват, дори се отвращават от такива.

като съдя по знаците - доста народ си пада по смачканите ... Виж как го харесват, та чак го защитават. сигурно с това се хранят скотовете.

Симонче, бай ти Иван може да е политически противник само на лазарките

Боклук си, дано нямаш дъщеря!

Тъй като не сме свидетели (а и такива изобщо май няма!), че и познати на пострадалите, както правилно посочваш - всичко е въпрос на какво ще повярваш. Е, ти явно избираш да вярваш на политик - кмет. За мен "вяра/доверие" и "политик" са оксиморони.

СЪВЕТ КЪМ МАЙКАТА ; Г-ЖО СТИГА СТЕ ХОДИЛИ И СТЕ ИЗЛАГАЛИ ДЪЩЕРЯ СИ, НЕ СЕ ЛИ ЗАМИСЛЯТЕ ЧЕ ТОВА МОМИЧЕ СЛЕД ВРЕМЕ ОТ НЯКОИ ЩЕ Е СОЧЕНО И ЩЕ СИ ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ А КАКВО ЛИ Е ПРАВИЛА ТАМ???ТЯ Е ОТИШЛА ПО СВОЕ ЖЕЛАНИЕ ТОЙ НЕ Я Е ЗАВЛЯКЪЛ ДО ТАМ - ИИИ ДА НЕ БИ ДА РЕВНУВАТЕ??????????

СЪВЕТ КЪМ МММ...ДА МУЧАЩИЯ БЕЗ МОЗЪК - НИКОЙ НЕ ТИ ИСКА ТЪПИТЕ СТРАХЛИВИ СЪВЕТЪ НА МИЗЕРНИК, ЗАМИ СЕ СКРИЙ, ЧЕ МНОГО СЕ ИЗЛАГАШ МММУ...

Да, майката няма много акъл - да вади кирливите ризи на дъщеря си! А оня дръвник е спал спокойно с дъщерята, защото е бил сигурен, че майката няма да раздуха нещата, защото ще излязат наяве и нейните похождения с него. Ама явно е била страшно ядосана и наранена, не е мислела какво прави.

Ало-о-о-о модераторите на дирбг не се вживявайте в ролята на боко тикната да казавата кое *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам и кое не!!! Или и на вас ви наливат някакви пари?

Страшна дискриминация значи. Откъде накъде всички непълнолетни, които са си направили с някого сефтето, са мръсни разпоретини, обаче ето че някои от тях били по-малко мръсни. Къде е границата?

Границата е в това, че нямаш мозък. Аз ако съм някакъв полицай по тази част, само като прочета коментара, ще ми стане ясно кой е склонен да изнасилва или да убива от страх деца. Ало, модератора, време е в екипа ви да влезне криминален психолог. Това тук на нищо не прилича, освен на порносайт за любители на малолетни и непълнолетни. А това се преследва от закона нали. Все пак сме в Европа.

Глупако, жена съм и ПАК ПИТАМ : Защо обявявате за неморални всички останали момиченца, които вече имат сексуален опит, без да се вълнувате от техните истории, кое доколко е станало напълно доброволно и кое не. Аз се обзалагам, че в 90% от случаите се е случило без бурното съгласие на момичетата. С какво е по-различен този случай !?

Само в България май можеда се случи това - невинни майка и дъщеря да се изредят на влиятелен чичак, а коментиращите са уроди. Странно.

АБЕ......ЧЕ ДЪРТИЯ ПЕЗЕВЕНГ Е ВИНОВЕН,Е ЯСНО ! ....АМА ТОВА МОМИЧЕ УЖ МНОГО ХРИСИМО,А ПИЕ АЛКОХОЛ С НЕГО,РОДИТЕЛИТЕ НЕЩО...

Ти изрод ли си или урод! Сигурно чукаш дъщеря си, а баща ти е чукал тебе, а?

КАКВА РАБОТА ИМА 16 ГОДИШНО МОМИЧЕ ДА ПИЕ АЛКОХОЛ НАСАМЕ С ТОЯ,КЪДЕ СА РОДИТЕЛИТЕ,И КАКТО ИЗГЛЕЖДА НЕ БИЛО ЗА ПРЪВ ПЪТ ДА ХОДИ ТАМ ?

Кмета е ясен.Власт и злоупотребата с нея.Ама малко да поръсъждаваме.Че тънката част му е слабост са знаели всички.Значи ,майката която е секретарката на тоз кмет му е била любовница.Той иначе ,няма да я назначи.Бащата е знаел ,че кмета плющи жена му.Защото града е малък и всичко се знае.От там въпрос.Какво търсят в предизборния му щаб,че и дъщерята пращат в тоя щаб.И как малката е в стаята доброволно,пие кило водка и после секс.Мъ нищо не помни.Истината майката е в дъното на всичко.Има ревност,защото е изместена от по-младата си дъщеря и пари,не са уточнили келипира дето да смъкнат от Кметя.Това е всичко.А грехът на Кметя-отдавна е забравил,че водачът мисли първо за другите ,а не за себе си , а още по малко да задоволява ниски страсти.Мръсотията е голяма,но в тази пиеса невинни няма.Нито дъщерята,нито майката,нито бащата,нито кмета.Няма невинни.

Както виждам тук във форума има някакъв бесен чекиджия, който на всеки 2 реда извърта темата, пише за извращения между родители и деца и много се вълнува докато си пипа пишока.... :(( Няма ли кой да го хване и върже!

Когато някой ден попаднете в затвора, защото мисленето ви ще ви доведе до там, а както е видно сте и бедняци, да знаете, че едни типове без зъби и с дебели шкембета, там, много ще ви се израдват и ако сте добри, може и да се оженят за вас. С това мислене сте много подходящи за съпруги на затворници.

Нямат никаква връзка бръщолевенията ти. Повечето хора тук се чудят на псевдоморала на главната участничка, т.е. имат повече морал от теб и от нея. Идва им нанагорно възприемането на случилото се, ако се сещаш. Много трудно човек ще попадне в такава ситуация, ако сам не си го устрои.

Иван Евстатиев комунист русофил ....така ще е дтругари до пълната победа на комунизъма

Щом не харесват бивш дрът кмет да пробват с някой млад министър. Мож да кандиса.

Аз предлагам да се нафърфорят, нацацорят, накметорят както само те си знаят с Цацаров, тока няма да се знае кой на кого да плаща и двамата ще са щастливи и удовлетворени по своему.

Да ми прости господ, но ако са техни деца пострадали правосъдието ще пледира СМЪРТ на насилника.Но доброто детенце сигурно ще го изкарат виновно.Призовавам БЪЛГАРИ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА НИ ТЪПЧАТ ,НИЕ СМЕ ХОРА, А НЕ ЖИВОТНИ! ДА ГРЪМНЕМ НАСИЛНИКА НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ НА ЧИЙТО ГРЪБ ЖИВЕЯТ ГОСПОДАТА СЪДИИ !

Заради такива "детенца" в булгаристан мъжете предпочитат да си пият ракията в кварталната кръчма и деца правят само циганите.

И "Техните" деца ги убиват и тъпчат, отвличат и измъчват, но те си траят, защото са страхливи и алчни за власт и пари. Помниш ли Ж. Желев, имаше и по-скорошен случай. Да не говорим, че пращат и възрастните по предназначение - кой излязъл и отишъл спонтанно не "екскурзия" в Гърци, но се върнал със счупен крак, кой както си работел изведнъж отишъл на хотел и получил инфаркт, кой някакви побеснели украинци го стрелят с противотанков гранатомет, бойно оръжие, принадлежащо на армията, но изнамерено - недоизмислено от къде и какви ли не чудесии ...

Бабо Лиле ти скоро в училище ходила ли си.А фейбука да си отваряла.Там дори тоз перверзник дъртия кмет би се изчервил от тез дечица.

прост народ - слаба държава! Чета тези коментари за изнасиленето момиче. Чета и коментарите за умрелия ученик във Враца. Срам ме е от тежката ориенталщина на мъжкарите от БГ. Колко малоумен трябва да бъдеш за да се гавриш с жертвата на едно безспорно престъпление. Сексуален акт след довеждане на жертвата до безпомощно състояние е ИЗНАСИЛВАНЕ. Сексуален акт с непълнолетно лице също е престъпние. Да, но в ориента не е така. Там жената е виновна. Тя е курва акое е изналсилена. Тя си го е търсила. Тя е съблазнила "горкичкия човечец". Така е при арабите, така е при турците, така е и в "Европейска България". От друга страна имаме невероятен медиен интерес към "жертвата" от Враца. Внезапна сърдечна смърт (аз съм кариолог и зная какво пиша) на момче с форма на кардиомиопатия се приема за убийство. Нищо, че няма нито една травма причинила смърт. Нищо, че той е тръгнал да се бие, а може би и да убива. Да, но той е бил мъжкар, тръгнал е да се бие с двама мъже едновремено и те са го набили. Това е ужасно престъпление. Мачото е пострадал. Отново дълбока ориенталщина.

Много интересно какво друго е очаквала майката да се случи с дъщеря й?

loyola

Да донесе торба с пари ?

Прекалил е чичака...16 годишно си е дете! Не че,не знае за какво става на въпрос на 16,но проблемите са много!!! А иначе то жените са като вещите,кола,телевизор...Вземаш,грижиш се добре и като поостарее и не те кефи ...сменяш! Ако изпаднеш в сантименти рискуваш да те застигнат разходи и грижи...

То и тоя дъртак е смятал, че жените са вещи. Взимаш, ползваш и извърляш - буквално!!! Явно си женомразец

Не мила,грешиш! Не съм женомразец!Възползвам се от икономическата обстановка и положението си!

да бе мъж в България да се грижи за жена - ПАЙ СЕ, ЛЬОХМАН!!!!

Ами,вземи си ябанджия като българите не ти харесват!Аз залагам на симбиозата!

Червен, подъл, комсомолец!

Това е държавата, в която акушерки пребиват новородени, тъпи дебелаци пребиват да смърт тинейджър, кмет изнасилва дете, родители изнасилват или пребиват собствените си невръстни бебета или деца, цигани се гаврят със студентки и ги убиват или изнасилват баби и пребиват възрастни за удоволствие. И това е ежедневие. Неграмотната паплач властва в страната ни. Жертвите са все беззащитни, защото убийците и изнасилвачите са слаби и страхливи. Чудно защо никои не им дава отпор. Може би заради модела създаден по върховете.

Да пречупим В Ъ Р Х О В Е Т Е.

НАТО ги поддържа. Армия нямаме. Не е лесно.

това е 100% вярно

има такъв страшен и жесток съд. Присъдата ще бъде само една - НЕВИНЕН.

loyola

уф, аре са! Абе той да не я е карал да пие насила? А дали наистина й е било за първи път (пиенето а и другото)? Има един такъв тип момичета, дето като надуят корема разправят, че момчето им е виновно...

аз на 15 хванах гадже и исках, исках....а той на 17 ми казваше Абе не трябва, може да ме осъдят. Естествено на третото искане не ми отказа. Но сега си давам сметка че има значение кой е срещу теб. Този психопат няма морал.

Аналогичен случай в Стрелча. Девойката е искала, искала, непрекъснато го е търсела, според запознати. Може пък курваринът да го е изтълкувал като предложение.

Абе ужасяващо е да ти е за пръв път с някъв дядка шкембест мазен. Тя просто не е била наясно накъде отиват нещата. Това е травма за цял живот.

То с този и да не ти е за първи път, пак е достатъчно стряскащо.

Абе стряскащ, мазен, но за изнудване става.

loyola

Много добро попадение!

Ако не се лъжа Ива Титова когато се омъжи за милионера Бобоков беше на 17. И всичкото народонаселение бе изпаднало във възторг. А Бобоков по това време бе почти на годините на червения михлюзин от Стрелча.

Явно силно те вълнува тази възраст при момичетата м/у 13 и 17. Знаеш ли как им се казва на такива? Защото все пак са непълнолетни!

В България е много евтино да поддържаш млади любовници...но,16 годишно то дете!Явно човека си има отклонения защото каквото и да са яли пили и празнували не го оправдава че ,е правил секс с нея! Аз самият живея с момиче бащата на което е с 3 години по малък от мен и не искам и да си помислям в къщи да ми дудне такова като бившата ми жена на 50г.! Царица, парица!Свиквайте!

"Човекът" явно е свикнал да нарушава законите и да не му пука. Това дете му се е видяло най-лесната мишена. Лошо е когато хората загубват човешкия си облик и се самозабравят. Но най-лошото е, че все страдат невинни деца.Като в този случай, като случая с Тошко във Враца, като другите изнасилени и убити деца - студентки и т. н. и т. н.

явно си пълен отврат - НА ВОЛЯ СИ МИ ГОСПОДАР, НО НА СЪРЦЕ - НЕ МИ СИ. рано или късно ше си го получиш, ама такива като тебе са само сластолюбци, душата им е в панталона.

Не ме мисли...ако толкова дойде накрая както го казваш...ще си купя 1 тайландка за 2000 евро и пак ще съм обичан...ама тук за сега е по евтино!

Представям си с какво живееш. Май положението не е много за хвалене, но има и ниски стандарти като твоите. Добре сте си - ти ниско ниво, девойката (не знам на по колко сте) - още по-ниско. Не казвам, че хора с голяма възрастова разлика, не могат да се обичат и уважават, но твоят случай не е такъв - ти не уважаваш жените, гледаш на тях като афганистански бежанец на германка.

"Живееш" с момиче.... кой знае кое е това закъсало грозничко и неудачно същество, което нито може да се самоиздържа, нито някой негов връстник иска да я погледне въобще. И родния й баща я е зарязал отдавна, иначе щеше да ти разбие прошарената ти тиква :)

Достатъчно е човек да почете малко из форумите, където момичета и жени търсят помощ една от друга при гинекологични проблеми и всякакви илюзии за невинност на подрастващите ще отпаднат.

Тъпак

Тъпак е един друг, кон с капаци...

В тази държава няма принципи, морал и човешко самосъзнание. Като чета коментарите все-повече се убеждавам, че държавата ни е пълна с уродливи изроди без мозък и самосъзнание. Не само сме далече от останалия свят по отношение на ценности и морал, ами и доста от нас сякаш са изгубили част от сивото си вещество завинаги и това се е превърнало в генетична особеност на голяма част от българите. Не е възможно все да обвинявате жертвите. Нещо сериозно, ама много сериозно не ви е наред в главите. И освен, че сте изроди, сте и страхливи изроди.

Всички изроди да сложат по един минус (-), за да се преброят.

И Господ е безсилен да помогне на "изроди без мозък и самосъзнание", които ходят по хотелски стаи и после вдигат пушилка до небесата. Как не ви е срам да ги слагате в един кюп с невинни деца, които не са и сънували да яздят дедовия. Научете се да разграничавате нещата!

Русата Златка нали всички я сочите колко е долна и проста? Е, е тя е тръгнала от Стрелча, още непълнолетна е минала през кревата на Евстатий. Ако имаше малко по-нервозна майка, и нея щяха да я сецнат в наалото на половия й път. И щяха да й водят психиатри.

Майката сега е на 37. А га е била секретарка на червената отрепка е била на 29. Та що ли си задавам едни въпроси....

да нека допуснем, че майка и е най-големият престъпник от ранга на Джихади Джон, само че съдът няма да разглежда нейните провинения, а тези на г-н Евстатиев. Схващаш ли? НК на РБ не се основава на Шериата

На всичкото отгоре на детето може да му се е налагало понякога да слуша неприлични стонове и шлякащи звуци. Някои са лабилни и се повлияват. Едни могат да се отвратят до гроб, други като Лолита завиждат на майка си копнеят да я изместят.

Едно дете на 16 години би ли искало да загуби девствеността си с дядо си?. Този факт е абсурден. Първо - спорно е дали момичетата на по 16 са точно деца. И второ - далеч не е толкова абсурдна такава връзка, както адвокатът го представя. Не е обичайно, но не и нещо изключително.

Лолитките са на 13. Не сте чели романа за да коментирате. На 16 не е дете. Има и лична карта. Между другото Жулиета също е била на 13. Ако въобще сте чували за Шекспир.

Вярвам като юрист г-н Евстатиев освен Набоков и Шекспир му е останало време да метне едни белтъци и на НК

Той е предпочитал да мята белтъци по друг начин

как пък ти се връзва световната класика с тая мутра на снимката? И как ти дава сърце да се правиш на толкова интелигентен, когато се касае за долнопробен сексуален маниак - груб и перверзен. Ако го бяха затворили преди колко години - след сестрите Белнейски - нямаше да има още един осакатен живот. КАК ВИ ДАВА СЪРЦЕ ДА ДЪРДОРИТЕ - СИГУРНО И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ НЕЩАСТНИЦИ. Затова народът казва - мъж ли е, не го жали......... - няма да продължавам нататък!!!!!!!

Не отъждествявай този боклук "Ото" с мъж! Той е един злобен комплексар известен във форума! Излишно е да го удряш на чувства с иди*т на който те са му ампутирани!

Ти можеш ли да цитираш нещо от Шекспир бе отворко? Ама не само: "Да бъдеш или не? Туй е въпросът. Дали е по-достойно да понасяш стрелите на ..." Знаеш ли поне някакво произведение от него?

абе като ги знам сегашните ученички, по-скоро нещо не са се разбрали. Изрода нещо е объркал и се е скарал, или не си е платил на малката, тя пък решила да се направи на интересна и айдее. Може и засада да са му направили на дъртия, знаят го че му е слаб ангела, че има пари - удобен начин да изкъртиш едни 30 000 лева от нищото.. Иначе това с 'детето' е изтъркана плоча, деца бяха по мое време, сега са отракани шлякалки в 8-9 клас..

Дъртия пръч трябва да бъде наказан,безобразие

Ама как така - мафиоти, митничари и др., когато по погрешка почнат да ги съдят все се разболяват , въпреки, че споко то на съда все доказателствата недостатъчни. Но тови пръч яко е настъпил мотиката- сигурно има разни интимни течности с ДНКЗатова мълчи и се прави на умряла лисица, а го защитаваттакива като него.

Майката - секретарка на червения коч (впрочем цвета на коча е без значение за секретарката му, която ще яде дъртия) не си ли помисля, че с нещо и тя е внесла успокоение и наивно доверие в дъщеря си към изнасилвача?

чуй ме човече, това дете дори да беше сираче, без баща и без майка, да нямаше кой да го погледне, да го изпере и да го нахрани, да го възпитава, да беше изнасилено 10 000 пъти преди това, г-н Евстатиев пак нямаше да има право да извърши сексуален акт с него. Точка. 15 години строг тъмничен със и без инсулт

Казах и пак ще повторя - парите на миришат . Как кацат "пчеличките" на по 16 години, на дъртия клон на Силвио Берлускони. И защо - за пари, разбира се! За много пари!