Мигрант призна изнасилване и убийство на германска студентка

Млад мигрант, кандидат за убежище в Германия, призна пред съда във Фрайбург, че е изнасилил и убил 19-годишна германска студентка по медицина.

Обратно в новината

Коментари - Мигрант призна изнасилване и убийство на германска студентка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ! ВСЕКИ,КОЙТО ТВЪРДИ ОБРАТНОТО Е ПЪЛЕН КРЕТЕН!!! ИСЛЯМЪТ Е АГРЕСИВНА И НАСОЧЕНА КЪМ СМЪРТТА РЕЛИГИЯ!!! В НЕЯ НЯМА НИЩО ГРАДИВНО И МИЛОСЪРДНО!

Съдът не трябва да смекчава наказанието на този убиец.Всичко друго е замитане под чергата .Германците трябва да преосмислят дали ще гласуват за тази,която пусна скакалците на трапезата им.

По-голямата част от тях няма да гласуват за нея, но ако нещо зависеше от изборите, щяха да ги забранят.

"За федералния министър...връщането на афганистанци в родината им трябва да продължи и занапред. Против това са социалдемократите и Зелените." За кого да гласуват германците.

Форума трябва да разпознава коментарите, които са писани за пари на фона на една голяма драма вследствие на безконтролното приемане на бежанци.

Колко хора трябва да бъдат убити от терористи/мигранти и колко трябва да бъдат изнасилени ОЩЕ , че Европа да се събуди и види , че интеграция е НЕВЪЗМОЖНА, НИКОГА!!!!

не може да се спекулира с трагедията на хората

трябва да се направи картотека на всички злини извършени от бежанци и всеки месец да се провежда общо европейско бдение и протест срещу политиката на търпение към злонамерените хитреци престъпници и техните политически покровители

Много тъжно: She was the daughter of Dr Clemens Ladenburger, a leading lawyer who assists the legal director of the European Commission. Maria helped out at a refugee centre in her spare time but is unclear if she was known to her alleged murderer.

Дано им изнасилът на сичките тея дъщерите. Точно на тея, не на другите. Дзверкел да я изнасилът също. И да я разпарчетосат. Жива да я одерът. Да я сварът. Да я разчекнат. Точно тия, не други. Точно куманягите, да им изнасилът не само дъщерите, ми и синовете, ми и внуците. Точно на куманягите, които ги пускат в Европа. Точно на тия куманягите, да им извадът червата от лъжи и тормоз.

Who was Maria Ladenburger? Daughter of EU official raped and murdered by Afghan asylum seeker heres what we know

Всички майки да благодарят на българския полицай, който много доброe знае какви са тези маймуни и бди над отечеството с безпощадна непростимост.

И защо е толкова страшно да стане ясно, че Дзверкел е еврейска куманяга. мартин Шулц е еврейски кумангяа също. Какво е страшното, че СтаниШеф случайно има еврейска макя. Защо да е страшно и за кого, да стане ясно, че сте управлевани от евреи куманяги, на секо едно ниво. Защо куманягите толко крият тея съвпадъци от вас, гоите. И защо дир трие фактите, щом никак не е еврейска и куманиЗка медия. ДИР, ДОЛНИ ЕВРЕЙСКИ ПОДЛОГИ, И ВАС ШЕ ИЗБИЕМ, КУМАНЯГИ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА!

MEDIAPOOL DOT BG 1500 балХар евреи под списък

Евроценности... според Меркел и Макрон.

фактите се насочват неправилно. Виктор пише: "Тази фраза Меркел използва непрекъснато по площадите из цяла Германия ...". Меркeл я казва защото ако е било грешка - ще бъде поправина а не е за друго казвана!

Лека и пръс на.девойчето и светла и памет А изрода дасе накълца къс по къс заедно с оная дърта курваМеркелицата и на прасетата а останалата зган ак 47 в главата и в трапа

каква е тази снимка и какво общо ими с убиеца? Тези всичките ли са УБИЕЦЪТ? Какви редактори сте?

До живот.жалко че няма разстрел.

Първо трябва да почнат да убиват- арабско турските Шпиони като Лютви Местан, който запали Църквата в Спот, България... А на следващия ден и всички да почнат останали арабчета и маймуни.

Кажете как да оставаме тези Зверове в България ? Има ли съгласни от Народа да рискуват , ние имаме цигани и те не са роза , но са си наши !

...Хусеин К. за когото се предполага... Да ви пикая на ЕвроГейскияС!!!

По-интелигентните Германци знаят,че не могат да изкупят Вината си ,поне 9-поколения след тях.Разрушиха Европа до основи с милиони жертви.Сега пак някакви (.......)социални експерименти.

Ми според мен трябва да се помилва ! Със секира по врата ! По техните закони ! Трябва да ги уважаваме !

Докога получовеци ще бъдат толерирани,не разбрахте ли че тая сган не разбира от интеграция, ако не вярвате питайте Българите/Балканите/векове наред се борят.Това разбира само от диктаторски режими като/Хитлер,Сталин/ и не е случайно че се е случвало...

Нетрябва да ги депортират а дирекно да бъдат избивани заедно с нашите цигани.

не е всерки имигрант од авганистан изснасилвач. !!!!!!! това е една прупаганда. теса изтрадали бижанци. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И после ни натрисайте тези урки -примати да ги приемаме! Аааааа!

Често пътувам и пребивавам в Германия. Истината е, че немците не са чак толкова глупави и разбират какво се случва. Просто нямат кураж да се противопоставят.Защо ли?

Защото са били подложени на невероятен геноцид в течение на десетилетия. Масови избивания, масови изнасилвания, дори на бебета, на старци, на мъже, на всеки попаднал под ботуша на завоевателите. И досега са подложени на същото - ти да не мислиш, че когато те управлева куманяга, то имаш некфа демокрация - лъжа е! Който се противопоставя, му взимат жилище, деца и почва терор - масово германците бегът, макар фактите и тая точно миграция да се крие! Това същото се случва и на другите бели нации - в Британия, масово биват насърчавани мусулманите да издевателстват над бели британци. В швеция, масови изнасилвания и терор. В Дания, и Финландия - масово промиване на мозъците и криене на фактите от еврейските медии, за терора на кой са подложени белите хора. Отлично виждам какво се случва в британия - ако си бел, то не можеш да очекваш нищо, ако срещу тебе стои черньо или мигрант. Властите откровено защитават черньофците, тека им се заповедано. Точно както в балХар циганите са ви натиснале и вие не можете да се защитите, нищо че сте ограбвани, изнасилвани и тормозени. ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ СРЕЩУ ЦИГАНИТЕ, КАТО ТОЛКО ЗЕЕТЕ СРЕУ ГЕРМАНЦИТЕ, КОИТО ГО ИМАТ ТОЯ И ОЩЕ ПО-СТРАШЕН ТЕРОР, ОТ 1945 НАСАМ!

Мария Ладебургер. Много хубаво момиче. Жалко че заради малоумни политици като Меркел и баща си си отиде толкова рано. Ходете да интегрирате хора дето са на ниво рязане на глави.

Може да имат мозък как да направят кола, но по отношение на етническите въпроси са много боси, тия ти ми еврогейци. Не разбират че студено желязо не се кове, и мургавелко цял живот не работил, не е строител на съвременният капитализъм и самоинтегриращ се в страната приела го. Българин си требе, да застане на чело, лидер да бъде по тези въпроси и да обясни личнен опит как е положението. Също и един дърт, мустакат милиционер да сподели как навремето са се справяли с масите неук и нагъл матриал.

октомври се открива свинският лов.На слука ловци и огън по всичко черно което мърда:))

Ето с такива отрепки напълниха Европа ,че и ще съдят и репресират страните които се опитват да се защитят от тях като не ги приемат.Такава гадина не се оправя в европейски затвор а трябва да се ликвидира при опит за бягство.

papion

Смях, лудата бабичка напълни Европа с хора, за които не знаем от къде са, какви са, на каква възраст са и още много въпроси. Ще поиска ли някой, някога сметка от нея и обкръжението и за всичко, което струпа на главите на собствените си съграждани и останалите европейци? Ще се намери ли някой почернен родител да отмъсти за дъщеря си?

,,..Подсъдимият Хусеин К. за когото се предполага, че е от Афганистан,.,,??? още не знаят от къде е...??? нашите и евро служби ни подслушват,картотекират,следят а за тези не знаят дори от къде са...??? дали са ,,идиоти,, или ни правят на ,,такива,,...!!!

Германия не може да бъде горда с поликата към мигрантите.Това не е политикая на отворени врати , а на изути / смъкнати / гащи. Не гордост , не стоицизъм , а някъв неразбираем мазохизъм е това , което направи цялата политическа клика в Германия .

На този трябва да му резнат п и ш к а т а и после в затвора да му се изредят местните бабаити, само това е метода за превъзпитание. Као излезе , ще бъде мек като памук.

Не става. Никакво излизане. До живот.

германия като ги искаше ,,толкова,, да ги товареше на кораби от турция, гърция и либия и да ги стоварваше ,,директно,, в нея...!!! ,,искам ви но минете и през другите като ,,етиопски,, скакалци,,... това ,,каза,, меркел...!!!

Пълна кастрация за всички бежанци- и мъже и жени!

Да му отрежат размножителния орган с лозарска ножица и без упойка- по възможност в директно предаване по телевизията.

Да иде при баба Меркел да го погушка.Може и да я опъне за кеф!

Много хубави хора е докара Меркел в ЕС :)

Така наречените "бежанци" от Афганистан са спец операция на бандитите от ЦРУ и Соросоидна организация в самия Афганистан ,която организираше предимно млади мъже с обещанието ,че в Европа ще получат безплатно къща ,кола и бяла жена за робиня !! Целта на фашистка Америка е да овладее целият нарко-пазар в Европа чрез Афганистанския наркотик ,чието производство нарасна 40 пъти от както американците са там !? Превозването на наркотика се осъществява с военни самолети до базата им в Косово и от там трябва да тръгва разпространението му . Ако си спомняте към така наречените "бежански" вълни се присъединяваха и много албанци ,които трябва да оглавят нарко-мафията в Европа . Всяка година в Европа умират над 1 милион предимно млади хора от наркотици ! В този "бизнес" се въртят десетки милиарди и бандитите от Вашингтон искат окончателно да го подчинят ,като освен това имат намерение да използват мафията и за политически поръчки !

целта е афганистанските "бежанци" да се превърнат в наркоразпространители!

Смъртно наказание няма. Трябва да го кастрират без упойка и да заснемат. След това да му дадат филмчето и да го показва на приятелите си там от където е дошъл.

Иначе си праим учения около границите на Руия. Сигурноста и безопасноста преди всичко, а че нчкакъв мургавел изнасилил и убил едно дете в Германия, няма значение главното е да имаме външен враг, а орките да си правят каквото им е кеф.

Интересно, ако стане така че очистиш такъв пр исамоотбрана колко години ще требва да го лежиш!?

Само ако те хванат

2017година е много трудно да не те хванат, навсякъде има камери и всеки ходи с телефон. Трябва сериозна предварителна подготовка, която е невъзможна при самозащита.

Ето заради това замерят Меркел с домати на митингите