17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правете си резервации през сигурни туроператори, за да няма изгорели - https://rio.bg/s/pochivki

саме сме си виновни. за целта има примерно гугъл мапс, чукаш адресчето и виждаш поле ли е , не е ли....

Лелята на внучката прави резервация и плаща сумата 5000лв за една вила в Константин и Елена. Кацат от Англия и отиват във вилата.И чудо вилата не се дава под наем от 4 месеца. Агенцията ще върне парите но те оставят в неудобство да търсиш наново място за нощурка.

Коментар Това не е измамница. Това е Николина Ангелкова, която обещава почивки на черноМОРието, а после се връщате изнервени, пребледнели, прекарали 3 алергии и още 3 дни продължение...в банята над кенефа. Бонус 50% да ви пребие местна мутра, бакшиш или просто препил турист без значение каква националност. Чат-пат може и полицаи да ви опоскат каквото имате. Лесно ще я познаете на живо - усмихва се накриво и пресилено, когато се появи гларусите се разлитат на всички посоки с писъци, лицето и наподобява това на ездитно животно. Понякога по инерция отговаря на името "Калинка". Пазете се, ако я видите. Ще имате кошмари.

Хора, резервирайте през рецепцията на хотел или къща за гости. Плащане след настаняване или освобождаване на стаята. Какви са тези плащания предварително и то на лица от фейсбук? Такива плащачи си заслужават пре-е-бавката.

кои хотели правят резервация БЕЗ превод-капаро по банков път!

Ами като не можеш така, иди в агенция - те също предлагат такива услуги. Вярно, ще им платиш комисионна, но ще знаеш за какво си даваш парите!

Всички вече работят през Интернет - но ако си спомняте по принцип има "официални" канали за поръчване на почивки - туристически агенции, туроператори, хотелиери. Къщите за гости до колко са легални. Понеже всеки търси "изгодното", така и изгодното му го връща...

При съвременните средства за комуникации и за проверки, е несериозно да платиш за хотел ( къща) , който не съществува. При подобни случаи, аз винаги проверявам чрез гугъл, какво има на адреса. И проверявам, ден преди да тръгна, дали е актуална резервацията ми. Ако беше проверила, щеше да види, че има само гола поляна.

Спас - Александър от Кочериново помните ли го? Някои май са го забравили. П.П. "Сфийската"??? Аха, Чалева ...

Като се ровят за щяло и не щяло във фейс-а така е. Прост народ!

А те не търсят ли в интернет повече информация за тази "Къща", или гледат снимки, качени във фейса?

Сега пак започваме да обвиняваме измамените че са измамени. Не ти пожелавам да им попаднеш в мрежата че и интернет няма да те оправи. Друг е въпроса че българина търсейки изгодните оферти сам отваря вратата си за измамници.

Ходят на работа ,вероятно поне на две места за да могат да си позволят почивка, плащат данъци и осигуровки и разчитат че институциите вземащи заплати за това също си вършат работата.

Абе, аз не си давам лесно изкараните с труд пари. Гледам, чета, проверявам...Вярно, на всеки може да се случи, но точно във фейса няма да тръгна да си търся оферти за каквото и да е!

Така е докато няма истински контрол на профилите в лицевата книга ! Ще имат по н-брой регистрация защото трябва само мобилен номер за потвърждаване на регитрация !

Да не говорим, че се предлагат и достатъчно хотели, къщи и т.н., при които се плаща на място в обекта.

Осъждана?И пак си прави "схемите".Нормално за БГ. Госпожата,която е превела 289 лв.за вила"Елена"....от такива като вас,се захранват подобни измамници нагли.Има Гугъл мапс.Карта.После-сателит.И накрая-стрийт вю. Влизате,преглеждате какво Ви се офертира. А тази толкова нагла,че предлага и несъществуващ обект.....

Епа баце то "стриит вюто" бачка само ако е минала колата на гуглето и нещто е било на място, а она бая отдавна пътува, а има и бум на сторителство. Иначе мо'е да има спътникова снимка, ама и те знаеш ли кога се обновяват?! Аз смятам, че на година, две с оглед на т'ва, че на места има сгради а гуглето незнае за тЕх! Та не се напиняй света не е само у телефону, огледай се баце, добрия търговец знае, че тръговията е доверия, ако нЕма доверия алъш-вериша е калпав. Измамници винаги ще има, ама да преведеш пари по банков път, не е к'ат да ги фърлиш през балкона....

Не е само това - има и сайтове, където потребителите изказват мнения за разни места - може да се прочете и, ако не намериш мястото за настаняване, значи е измама!

Като главен секретар на МВР г-н Борисов каза че проблема бил :''Ние ги хващаме ,но те ги пускат'' 10 години по-късно ,през които имаше и възможността и средствата да го промени ,всичко е по старо му. Престъпници рецидивисти с N-бр ''висящи'' присъди продължават да тормозят обществото .

Майка й да еба на измамницата

какви да са хората в такава крадлива държава? Тази с нищо не е надминала управляващите.

А тя много се интересува от мението на останаите :)

Кат' ши земЪ сопата.

Просто някои хора нямат уменията и капацитета да ползват интернет и Фейсбук. Невъзможно е да бъдеш опазен от собствената си глупост.

И каква ти е идеята? Да легализираме измамата и когото го излъжат сам си е виновен?

Идеята ми е, че пазаруване то по Интернет не е за всеки. Да не говорим за новата мода всяка лелка да виси във фейсбука на телефона и да плаща.

"оказаното място"....

тотуй нищо ней ами хаосът в Самотраки ...нашту моренци е суоер ей кеф ти риба кеф ти паламуд и с балъци фряш

Много ефективна нашата прокуратура... 3 (!!!) прокуратури "издирват" измамница, за която е достатъчно само да направят справка в банката - все пак парите са преведени на някой?

превеждането на парите не остават ли следи ?

Явно е оставило и затова са я хеанали

Сфийската полиция ?

При демокрацията е така ! Всеки със собствен капитализъм продава душата си на дявола.