Коментари - След заседание в МС: Управляващата коалиция остава стабилна | Днес.dir.bg

След заседание в МС: Управляващата коалиция остава стабилна

Правителството и управляващата коалиция остават стабилни, стана ясно след извънредно заседание в Министерски съвет, свикано от премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - След заседание в МС: Управляващата коалиция остава стабилна | Днес.dir.bg

Коментари

не е червена, а радиоактивна, съсипа Козлодуй, сега ще съсипва МУ и образованието като цяло. А престъпникът москов плаче за електрическия стол за геноцид над българското население.

Този пръв трябва да е обесен, след него и другите....

ТОЗИ ДЕФОРМАТОР БЪРКА ЖЕЛАНИЯТА СИ С РЕАЛНОСТТА!!!

Какво му е стабилното на тази коалиция! Коалицията в предишното НС бе, къде къде с повече гласове и бе жестоко атакувана от ГЕРБ и "Протестна мрежа". ГЕРБ не регистрираше с месеци своите депутати за заседанията и виеше като вълк, че Коалицията на мнозинството, трябва да осигурява кворумите за заседанията! Сега ГЕРБ-аджиите опищяха орталъка, когато им връщат подхода и опозицията не се регистрира! Странно, но медиите винаги поддържат ГЕРБ и са негови глашатаи, независимо дали си противоречат в принципите във времето! ГЕРБ завинаги! Това е съдбата на България, защото това искат външните ни опекуни!

ДСБ си тръгва, да се готви червената Кунева!

Кунева е аут от правителството защото създаде напрежение преди изборите и не можа да вземе 100-те милиона от Медицинския университет

Управляващата коалиция е стабилна защото г-н Ваксина ги е ваксинирал с българска ваксина,купена от Турция с наши пари. Уш имаше някаква разследване.

Абе, Москов с гъзарския син женски шал! Защо не взе отношение към атаката от Кунева към Медицинския Университет? Ти министър и лекар ли си или пълно падение?

ама големи пу.. това Кунева, Москов, Ненов и Корман Исмаилов. И това ми били реформатори. Как с тези превити гръбначни стълбове правите реформи. Ей, граждани, нещо да се е подобрило в здравеопазването? Нещо в метода на обучението. И милион да направят заплатите на учителите най- много да спечелят гласовете им на избори, но децата ви ще бъдат обучавани в същата непродуктивна и тромава образователна система. И най- добрата натовска техника да внесат, с липсата на желаещи да стават войници боеспособност не се поддържа.

А по какво ще познаете реформаторските тролове ? Неадекватни съждения. Лъжи. Неграмотност. Политическа и пошла реклама на либералните ценности. Кой не скача е червен,нали ? Който е против ИДИЛ е руски трол,нали ? Който не иска бежанци е атакист,нали ? Който се пали от глад и бедност е агент на КГБ,нали ? Вижда ви се краят.....

ТКЗС по еврейски Или, както му викат в Израел -КИБУЦ! Това е всъщност Деформаторския файтон на еврейските РъБове! Всеки от тях гепил по едно перо от бюджета на нещастната ни Родина и лапа до пръсване! Здравният разбойник Москов успя да завлече милиони от аферата с турските ваксини, каруцаря Ненчев загроби ВВС с договорите за МИГовете, а кривоустата куковица Примо ръси алабализми по студиата! Всъщност проблема им е един- Как ще седнат "независимите" Рамадан Пънев и гнома аТанасчо аТанасов до "независимите" Ердоганови марионетки Местан ефенди и останалите резняци? И за капак на всичко- в компанията на парламентарната звезда Баракова и друггите отломки на Кольо Додука! Цирк! И накрая кво??? "управляват"....за нещастие на България и Българите!

що така че вие не заявихте ли вчера дупелизане пред Боса. нали сте в съюз с приятелите му от ВМРО и НФСБ.

Ако ли не,закриваме България след 5 години. Последния ще гаси лампата! Помнете думите ми.

Колко даваш гаранция с тия .По евро-изискванията най-малко 2 години .Ти три даваш ли?

Ку-Ку, Cuckoo, کویل Nesihuluhulu, කවල නදය Kuku³ka, Neshiri yegungwa ഹപപൻഡ, ककळ Dzeguze, Gegutë Koekoek, I krisur, Կկու, Cucut

Днес накъдето и да отвориш - все снимки на Ердоган, Путин и Москов! Като прокоба те преследват от сайт на сайт и нема измъкване. Какво ли ги свързва? Може би любовта към "Полет над кукувиче гнездо"?

Сънуваш ли Волен Сидеров, скоро ще се сбиеш или ще те бият.

Според пресцентъра на "Атака" Сидеров е посетил Германия по здравословни причини. Нима такъв патриот ще ползва услугите на немски психиатри а не на руски?!

ами в родината на нациналсоциализма отишъл. Все пак може да намери някое старо немско наци за си поговори с него. И да го попита защо нападнаха милия му СССР.

Бийте шута на Тетка и сие на тия избори, иначе крадливите мутри ще рендосват Отечеството, докато го затрият окончателно.

КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ - КЕРВАНА/БОЙКО/ СИ ВЪРВИ/ПЕЧЕЛИ/

тъпак пак ли се появи

Кои са тия "кучета"? То всички са се наредили при ББ за парче от баницата. Само народа е у опозиция и де факто плаща масрафа и на едните и на другите.

министъра на здравето ни е с едно мъдо. ужас!

Изкопахме гроба на България. Сега остана само да вкараме хората в него и да засипем.

Твоите другари копаха гроба и заравяха хората много години/всеки път когато бяха на власт/ но за да го разбереш се иска акъл.За съжаление на теб ти липсва.

Най-силната заплаха за интегритета на държавата са бежанците. Всички знаем кой ги доведе тук - нали?

Че глупостта му е присъща всеки нормален го знае ама и всеки по малко нормален разбра че нарцисизма му и мерака му за власт и крадене надделя при тази сбирка на таквиз като него

Гарга успокой топката. ГЕРБ е най-големият работодател в България. Всички негови служители са инструктирани вече. Отдел Чистота, Паркове и Градини, Синя Зона, Градска мобилност, паяци и общински паркинзи знаят какво ще загубят паднем ли от власт.

ду-давци за министерски кресла. Всъщност Кунева няма партия която да я следва в РБ. Тези които поддържат Кунева сега ще гласуват за всеки друг, но не и единно за Тр. Трайков и това ние от ДСБ го знаем. Те харесват Кунева такава каквато си е, защото те са същите - хора които РАБОТЯТ САМО ЗА ЛИЧНИЯ СИ ИНТЕРЕС. Земеделците са диво племе и повечето ще подкрепят Тр. Тр. ако местните им началници не им кажат друго. Хората на Корман Исмаилов са същите като земеделците. Както им се нареди. Тъй че резултатът на Тр. Трайков спокойно може да се оцени като резултат на ДСБ. А той ще бъде над 8 %.

Давай гарга, постарай се още, за да спечелиш и обзавеждане на апартамента.

РАЗНИ АНОНИМКО/ВЦИ ТРЪГНАЛИ АКЪЛИ ДА ДАВАТ...ХИХИХИИ

СУВЕРЕНА ОТНОВО ЩЕ НАТОВАРИ ГЕРБ С ОТГОВОРНОСТ НО ВИЕ СИ ДЪВЧЕТЕ И ДЖВАКАЙТЕ....

ДА СТЕ ЧУЛИ КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА Е КАЗАЛА, ЧЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ПРИ ЗАГУБА...АМИ ВЕЕЕ НО БОЙКО ГО КАЗА - ТОВА Е ПИЧОВСКОТО ПОВЕДЕНИЕ

На приказки сме много силни, нали ? Това няма как да се случи. Падне ли от власт, всички му съпартийци заедни с него стават клиенти на Прокуратурата.

Много ли ли си тъп , на такъв ли се правиш , но категорично така изглеждаш.Простият си , или поне така е заявил , подава оставка като МП. Нинова като каква да си подаде оставка , като партиен лидер ли? Простият не знам да има намерение да си подава оставка като председател на ГЕРБ , ПОНЕ ЗА СЕГА , ТО ЩЕ ДОЙДЕ ОТ САМОСЕБЕ СИ , КОГАТО ПАРТИЯТА МУ СТАНЕ ЕДИН ФАЙТОН МАМУНКИ.

И като е пич що не се подложи на детектор на лъжата, та да се разбере - е..л ли го е кмета на Симитли или не го е е..л? А ма ха!

ТИЯ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДАТ ПОРЕДНАТА ХЕГЕМОНИЯ НА ГЕРБ ДОКАТО НЕ СЕ ПОЯВИ ЯСНА АЛТЕРНАТИВА НА БОЙКО - ТАКА ЩЕ Е!

Мутренската хегемония на Тиквата и тази на бесовете в твоята кратуна край нямат. Дъвчи, дъвчи, че скоро не сия ял лайна!

Остава и да кажеш , че Простият сам си е алтернатива , защото страда от раздвоение , а често и от разтроение на собственото си аз.

Ако не гласувате правилно ще Ви погербим с още 16 млрд !

Управляващата коалиция остава стабилна като олигофренията на Тиквата!

Уточнете де в опозиция или подкрепят . Това ,че един двама се изявяват като лафаджии на някакви партии не означава подкрепа . Радан едно Кунева друго . Ошашавихте ни бе !

А кой точно е Москов? Рицар без броня или провален Министър,без Партия.Щото той управлява,при това лошо,а ДСБ са в"опозиция"по къневски.По неговите думи,бил"Министър на РБ".....а кои са РБ и къде са им"реформите"? Управляващото мнозинство е стабилно. Защото тъй им отърва.Власт-пари-пари прим.Вече го знаят и първокласниците.Ако не са стабилни в краденето,се не знае,дали ще припарят пак до Парламент и министерства,при нови Избори. Готови са и съюз с Дявола,само да са на чинийката с кльопачката. Москов,с претенциите за култура,интелект,от стар род,с традиции....първа дружка на един недодялан простак от курортно градче край София.....жалко и гнусно.

Москов се превърна в политическо момче на повикване-. От сега насетне кариерата му ще бъде- който го повика във властта там отива.

Борисов смени тона !Вече зву чи заплашително и има за какво!На трапезата се настаниха , освен ГЕРБ и Реформаторите и Симеонов , и Местан , и Волен Сидеров , работата изглежда дебела и здрава , но....Може да се обърка от самия Борисов и ....Цецка МУ Цачева ....да видим!

абе аз викам да турим пред нс вместо онуи за съединението... лозунгите: "пак ша ни опраи силата" и "навеждането, надупването и немърдането прави стабилността!"

да верно е! стабилно ни таковат! имаме и международна оценка: ... редитния рейтинг на страната е на равнище "е-баа-ни-2" със стабилна прогноза, се казва в годишен доклад на Мудис (мъдъ'съ).....

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

Москов, Кунева и Ненчев се заклели във вярност на Комитата.

21.09.2015 15:15 А по какво ще познаете реформаторските тролове ? Неадекватни съждения. Лъжи. Неграмотност. Политическа и пошла реклама на либералните ценности. Кой не скача е червен,нали ? Който е против ИДИЛ е руски трол,нали ? Който не иска бежанци е атакист,нали ? Който се пали от глад и бедност е агент на КГБ,нали ? Вижда ви се краят.....

Колкото и тясно да координират дейностите си, тази коалиция е обречена на неуспех! Както девет жени не могат да родят едно бебе за един месец, колкото и тясно да координират дейността си!

Боко с присъщата му глупост - събра дебили от всички партии джуджета да си играят в бостана и сега се чуди как да се справи с детската градина.

"Прозрението " на управляващите се дължи на следния факт: Времето им изтича и страхът ,че няма да са силните на деня. До сега всички правителства са били в управлението с една основна цел - Келепира. Така както се втвърдяват редиците на БСП, когато губят почва под краката си , аналогична е и ситуацията при упраляващите "станаха единни". Намерете си, кой да Ви повярва, май вече не останаха такива индивиди.

Те са си единни, демек са си едни и същи, защитават един и същ интерес и имат един и същ шеф. Просто дойде момента да свалят маските, щото народа научи прекалено много неща и цирка взе да не минава.....

Звучи добре. "Подкрепете патриотите за да спасим отечеството". Ама май само звучи добре. Нали същите патриоти вече са във властта? При това крепят най-антибългарската власт, която сме виждали. И каква файда от тях във властта? Имам предвид обща файда, не лично тяхна си.... Ама нищо де, нека спасим отечеството., Само да не го "спасим" така, че направо да го закрием.....

Всички други само да не дойдат на власт социалисти, турци, Атака. Едните са купени от расия другите от турция

Правилно - по-добре да дойдат бежанците, но не и БСП и Атака. Идиот!

По-добре беше коалицията да се саморазпусне, вече повсеместно разрешават евтаназията при предизвестен край....

ТКЗС по еврейски Или, както му викат в Израел -КИБУЦ! Това е всъщност Деформаторския файтон на еврейските РъБове! Всеки от тях гепил по едно перо от бюджета на нещастната ни Родина и лапа до пръсване! Здравният разбойник Москов успя да завлече милиони от аферата с турските ваксини, каруцаря Ненчев загроби ВВС с договорите за МИГовете, а кривоустата куковица Примо ръси алабализми по студиата! Всъщност проблема им е един- Как ще седнат "независимите" Рамадан Пънев и гнома аТанасчо аТанасов до "независимите" Ердоганови марионетки Местан ефенди и останалите резняци? И за капак на всичко- в компанията на парламентарната звезда Баракова и друггите отломки на Кольо Додука! Цирк! И накрая кво??? "управляват"....за нещастие на България и Българите!

АТАКА -кошмар за нормалните

Гледах снощи сбърканяка Байрактаров при Милен. Тоя май забрави случката в РПУ Костенец - по времето на Борисов 1.Нещастен човечец с къса памет.

В последно време повече прилича на патерица, та не знам. А като си припомним и абсолютно излишния цирк в следизборната нощ, който измести фокуса на внимание от едни изборни манипулации...

Каква е тая метаморфоза - идейният политик от 2005 г. говори за кокали, сделки, далавери - не мога да ви позная, това ли е вашето мислене, запита той колегата си. Патриотът стигна по-далеч в изказването си и обяви протестиращите пред парламента симпатизанти на Атака за лумпени, като сравни косвено двете депутатки от Атака Калина Балабанова и Миглена Александрова с проститутки. Според Сидеров пък метаморфозата на Симеонов е далеч по-забележима - той бил тръгнал от разпространител на гей порно и провинциален олигарх и стигнал до изпечен парламентарист. Сидеров разказа и как Симеонов бил издигнат преди години от Атака за общински съветник в Бургас и веднага си купил едно парцелче". След това именно на трибуната излезе Валентин Касабов от ПФ, чиято реплика за перхидроленото човече" взриви атакистите. Лидерът на Атака" Волен Сидеров обясни в кулоарите на парламента, че за обидите с Патриотичния фронт, прекъснали заседанието, главен виновник е депутатът Валентин Касабов, тъй като бил мъртво пиян".

Златното пръстче на Простия.

......Кунева иска преподписване на споразумението с ГЕРБ....За кога, ма, Пръмова, ще го преподписвате това споразумение, вие с крадливите герберуни май се каните да векувате във властта!?Ами Обединените патриоти, ами азбукарите, ами бесепарите, нали и те, горките, точат лиги да ни управляват, а ние, матр'ряла, трябва само да ги избираме и безропотно да им мълчим!!!....

Кво ще подписват на изборите би трябвало да се конкурират тъпите лицемери , или кривоустата е склонна да оттегли и подкрепата за оня шефелкьо Трайков само и само да седи у властчицата..

Тави коалиция беше зачената в грях и ще си замине с греховете си.

Ако ли не,закриваме България след 5 години. Последния ще гаси лампата! Помнете думите ми.

НА КОГО ДУМИТЕ - НА ЕДИН АНОНИМКО ЛИ? АМИ ВЕЕЕ....

И вие сте си купили наколенки!

ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР!

Май ще те уволняват скоро...

Гаргамел

НИКОЙ НЕ МЕ Е НАЗНАЧАВАЛ, ЗА ДА МЕ УВОЛНИ...ДРАГИ МИ АНОНИМКО

Пц..пц .Така де и с целувчица по съответното място.

Скоро не си му ял лайната. С голям апетит ги дъвчеш!!!

Шилo

Министрите от РБ унищожават истинското дясно като правят св*рки на Борисов и подпират това корумпирано правителство.

Костов е враг и престъпник! Колко щедър бе Костовия арабин? На туркомундето Ердоган подари Син Поток На Славчо и Цветелина - СИБанк На Румънските и френски комунета - закриване на блокове 1 и 2 на АЕЦ Козлодуй! На руските комудета - Нефтохим На американските комудета - ТЕЦове Марици 1 и 3 На еврейските комудета - БГА Балкан На индийските комудета - Кремиковци За себе си искаше Мобилтел и БТК За жена си - фондация Клинтън За НАТОвските комудета - небето към Сърбия. Косово тогава стана Костово, помня и надписа на входа на Банско А знаете ли кой град се казваше Костовград? - гр. Доспат!

а толкова мръсни договорки зад него...

Коментари - След заседание в МС: Управляващата коалиция остава стабилна | Днес.dir.bg

След заседание в МС: Управляващата коалиция остава стабилна

Правителството и управляващата коалиция остават стабилни, стана ясно след извънредно заседание в Министерски съвет, свикано от премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - След заседание в МС: Управляващата коалиция остава стабилна | Днес.dir.bg

Коментари

не е червена, а радиоактивна, съсипа Козлодуй, сега ще съсипва МУ и образованието като цяло. А престъпникът москов плаче за електрическия стол за геноцид над българското население.

Този пръв трябва да е обесен, след него и другите....

ТОЗИ ДЕФОРМАТОР БЪРКА ЖЕЛАНИЯТА СИ С РЕАЛНОСТТА!!!

Какво му е стабилното на тази коалиция! Коалицията в предишното НС бе, къде къде с повече гласове и бе жестоко атакувана от ГЕРБ и "Протестна мрежа". ГЕРБ не регистрираше с месеци своите депутати за заседанията и виеше като вълк, че Коалицията на мнозинството, трябва да осигурява кворумите за заседанията! Сега ГЕРБ-аджиите опищяха орталъка, когато им връщат подхода и опозицията не се регистрира! Странно, но медиите винаги поддържат ГЕРБ и са негови глашатаи, независимо дали си противоречат в принципите във времето! ГЕРБ завинаги! Това е съдбата на България, защото това искат външните ни опекуни!

ДСБ си тръгва, да се готви червената Кунева!

Кунева е аут от правителството защото създаде напрежение преди изборите и не можа да вземе 100-те милиона от Медицинския университет

Управляващата коалиция е стабилна защото г-н Ваксина ги е ваксинирал с българска ваксина,купена от Турция с наши пари. Уш имаше някаква разследване.

Абе, Москов с гъзарския син женски шал! Защо не взе отношение към атаката от Кунева към Медицинския Университет? Ти министър и лекар ли си или пълно падение?

ама големи пу.. това Кунева, Москов, Ненов и Корман Исмаилов. И това ми били реформатори. Как с тези превити гръбначни стълбове правите реформи. Ей, граждани, нещо да се е подобрило в здравеопазването? Нещо в метода на обучението. И милион да направят заплатите на учителите най- много да спечелят гласовете им на избори, но децата ви ще бъдат обучавани в същата непродуктивна и тромава образователна система. И най- добрата натовска техника да внесат, с липсата на желаещи да стават войници боеспособност не се поддържа.

А по какво ще познаете реформаторските тролове ? Неадекватни съждения. Лъжи. Неграмотност. Политическа и пошла реклама на либералните ценности. Кой не скача е червен,нали ? Който е против ИДИЛ е руски трол,нали ? Който не иска бежанци е атакист,нали ? Който се пали от глад и бедност е агент на КГБ,нали ? Вижда ви се краят.....

ТКЗС по еврейски Или, както му викат в Израел -КИБУЦ! Това е всъщност Деформаторския файтон на еврейските РъБове! Всеки от тях гепил по едно перо от бюджета на нещастната ни Родина и лапа до пръсване! Здравният разбойник Москов успя да завлече милиони от аферата с турските ваксини, каруцаря Ненчев загроби ВВС с договорите за МИГовете, а кривоустата куковица Примо ръси алабализми по студиата! Всъщност проблема им е един- Как ще седнат "независимите" Рамадан Пънев и гнома аТанасчо аТанасов до "независимите" Ердоганови марионетки Местан ефенди и останалите резняци? И за капак на всичко- в компанията на парламентарната звезда Баракова и друггите отломки на Кольо Додука! Цирк! И накрая кво??? "управляват"....за нещастие на България и Българите!

що така че вие не заявихте ли вчера дупелизане пред Боса. нали сте в съюз с приятелите му от ВМРО и НФСБ.

Ако ли не,закриваме България след 5 години. Последния ще гаси лампата! Помнете думите ми.

Колко даваш гаранция с тия .По евро-изискванията най-малко 2 години .Ти три даваш ли?

Ку-Ку, Cuckoo, کویل Nesihuluhulu, කවල නදය Kuku³ka, Neshiri yegungwa ഹപപൻഡ, ककळ Dzeguze, Gegutë Koekoek, I krisur, Կկու, Cucut

Днес накъдето и да отвориш - все снимки на Ердоган, Путин и Москов! Като прокоба те преследват от сайт на сайт и нема измъкване. Какво ли ги свързва? Може би любовта към "Полет над кукувиче гнездо"?

Сънуваш ли Волен Сидеров, скоро ще се сбиеш или ще те бият.

Според пресцентъра на "Атака" Сидеров е посетил Германия по здравословни причини. Нима такъв патриот ще ползва услугите на немски психиатри а не на руски?!

ами в родината на нациналсоциализма отишъл. Все пак може да намери някое старо немско наци за си поговори с него. И да го попита защо нападнаха милия му СССР.

Бийте шута на Тетка и сие на тия избори, иначе крадливите мутри ще рендосват Отечеството, докато го затрият окончателно.

КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ - КЕРВАНА/БОЙКО/ СИ ВЪРВИ/ПЕЧЕЛИ/

тъпак пак ли се появи

Кои са тия "кучета"? То всички са се наредили при ББ за парче от баницата. Само народа е у опозиция и де факто плаща масрафа и на едните и на другите.

министъра на здравето ни е с едно мъдо. ужас!

Изкопахме гроба на България. Сега остана само да вкараме хората в него и да засипем.

Твоите другари копаха гроба и заравяха хората много години/всеки път когато бяха на власт/ но за да го разбереш се иска акъл.За съжаление на теб ти липсва.

Най-силната заплаха за интегритета на държавата са бежанците. Всички знаем кой ги доведе тук - нали?

Че глупостта му е присъща всеки нормален го знае ама и всеки по малко нормален разбра че нарцисизма му и мерака му за власт и крадене надделя при тази сбирка на таквиз като него

Гарга успокой топката. ГЕРБ е най-големият работодател в България. Всички негови служители са инструктирани вече. Отдел Чистота, Паркове и Градини, Синя Зона, Градска мобилност, паяци и общински паркинзи знаят какво ще загубят паднем ли от власт.

ду-давци за министерски кресла. Всъщност Кунева няма партия която да я следва в РБ. Тези които поддържат Кунева сега ще гласуват за всеки друг, но не и единно за Тр. Трайков и това ние от ДСБ го знаем. Те харесват Кунева такава каквато си е, защото те са същите - хора които РАБОТЯТ САМО ЗА ЛИЧНИЯ СИ ИНТЕРЕС. Земеделците са диво племе и повечето ще подкрепят Тр. Тр. ако местните им началници не им кажат друго. Хората на Корман Исмаилов са същите като земеделците. Както им се нареди. Тъй че резултатът на Тр. Трайков спокойно може да се оцени като резултат на ДСБ. А той ще бъде над 8 %.

Давай гарга, постарай се още, за да спечелиш и обзавеждане на апартамента.

РАЗНИ АНОНИМКО/ВЦИ ТРЪГНАЛИ АКЪЛИ ДА ДАВАТ...ХИХИХИИ

СУВЕРЕНА ОТНОВО ЩЕ НАТОВАРИ ГЕРБ С ОТГОВОРНОСТ НО ВИЕ СИ ДЪВЧЕТЕ И ДЖВАКАЙТЕ....

ДА СТЕ ЧУЛИ КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА Е КАЗАЛА, ЧЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ПРИ ЗАГУБА...АМИ ВЕЕЕ НО БОЙКО ГО КАЗА - ТОВА Е ПИЧОВСКОТО ПОВЕДЕНИЕ

На приказки сме много силни, нали ? Това няма как да се случи. Падне ли от власт, всички му съпартийци заедни с него стават клиенти на Прокуратурата.

Много ли ли си тъп , на такъв ли се правиш , но категорично така изглеждаш.Простият си , или поне така е заявил , подава оставка като МП. Нинова като каква да си подаде оставка , като партиен лидер ли? Простият не знам да има намерение да си подава оставка като председател на ГЕРБ , ПОНЕ ЗА СЕГА , ТО ЩЕ ДОЙДЕ ОТ САМОСЕБЕ СИ , КОГАТО ПАРТИЯТА МУ СТАНЕ ЕДИН ФАЙТОН МАМУНКИ.

И като е пич що не се подложи на детектор на лъжата, та да се разбере - е..л ли го е кмета на Симитли или не го е е..л? А ма ха!

ТИЯ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДАТ ПОРЕДНАТА ХЕГЕМОНИЯ НА ГЕРБ ДОКАТО НЕ СЕ ПОЯВИ ЯСНА АЛТЕРНАТИВА НА БОЙКО - ТАКА ЩЕ Е!

Мутренската хегемония на Тиквата и тази на бесовете в твоята кратуна край нямат. Дъвчи, дъвчи, че скоро не сия ял лайна!

Остава и да кажеш , че Простият сам си е алтернатива , защото страда от раздвоение , а често и от разтроение на собственото си аз.

Ако не гласувате правилно ще Ви погербим с още 16 млрд !

Управляващата коалиция остава стабилна като олигофренията на Тиквата!

Уточнете де в опозиция или подкрепят . Това ,че един двама се изявяват като лафаджии на някакви партии не означава подкрепа . Радан едно Кунева друго . Ошашавихте ни бе !

А кой точно е Москов? Рицар без броня или провален Министър,без Партия.Щото той управлява,при това лошо,а ДСБ са в"опозиция"по къневски.По неговите думи,бил"Министър на РБ".....а кои са РБ и къде са им"реформите"? Управляващото мнозинство е стабилно. Защото тъй им отърва.Власт-пари-пари прим.Вече го знаят и първокласниците.Ако не са стабилни в краденето,се не знае,дали ще припарят пак до Парламент и министерства,при нови Избори. Готови са и съюз с Дявола,само да са на чинийката с кльопачката. Москов,с претенциите за култура,интелект,от стар род,с традиции....първа дружка на един недодялан простак от курортно градче край София.....жалко и гнусно.

Москов се превърна в политическо момче на повикване-. От сега насетне кариерата му ще бъде- който го повика във властта там отива.

Борисов смени тона !Вече зву чи заплашително и има за какво!На трапезата се настаниха , освен ГЕРБ и Реформаторите и Симеонов , и Местан , и Волен Сидеров , работата изглежда дебела и здрава , но....Може да се обърка от самия Борисов и ....Цецка МУ Цачева ....да видим!

абе аз викам да турим пред нс вместо онуи за съединението... лозунгите: "пак ша ни опраи силата" и "навеждането, надупването и немърдането прави стабилността!"

да верно е! стабилно ни таковат! имаме и международна оценка: ... редитния рейтинг на страната е на равнище "е-баа-ни-2" със стабилна прогноза, се казва в годишен доклад на Мудис (мъдъ'съ).....

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

Москов, Кунева и Ненчев се заклели във вярност на Комитата.

21.09.2015 15:15 А по какво ще познаете реформаторските тролове ? Неадекватни съждения. Лъжи. Неграмотност. Политическа и пошла реклама на либералните ценности. Кой не скача е червен,нали ? Който е против ИДИЛ е руски трол,нали ? Който не иска бежанци е атакист,нали ? Който се пали от глад и бедност е агент на КГБ,нали ? Вижда ви се краят.....

Колкото и тясно да координират дейностите си, тази коалиция е обречена на неуспех! Както девет жени не могат да родят едно бебе за един месец, колкото и тясно да координират дейността си!

Боко с присъщата му глупост - събра дебили от всички партии джуджета да си играят в бостана и сега се чуди как да се справи с детската градина.

"Прозрението " на управляващите се дължи на следния факт: Времето им изтича и страхът ,че няма да са силните на деня. До сега всички правителства са били в управлението с една основна цел - Келепира. Така както се втвърдяват редиците на БСП, когато губят почва под краката си , аналогична е и ситуацията при упраляващите "станаха единни". Намерете си, кой да Ви повярва, май вече не останаха такива индивиди.

Те са си единни, демек са си едни и същи, защитават един и същ интерес и имат един и същ шеф. Просто дойде момента да свалят маските, щото народа научи прекалено много неща и цирка взе да не минава.....

Звучи добре. "Подкрепете патриотите за да спасим отечеството". Ама май само звучи добре. Нали същите патриоти вече са във властта? При това крепят най-антибългарската власт, която сме виждали. И каква файда от тях във властта? Имам предвид обща файда, не лично тяхна си.... Ама нищо де, нека спасим отечеството., Само да не го "спасим" така, че направо да го закрием.....

Всички други само да не дойдат на власт социалисти, турци, Атака. Едните са купени от расия другите от турция

Правилно - по-добре да дойдат бежанците, но не и БСП и Атака. Идиот!

По-добре беше коалицията да се саморазпусне, вече повсеместно разрешават евтаназията при предизвестен край....

ТКЗС по еврейски Или, както му викат в Израел -КИБУЦ! Това е всъщност Деформаторския файтон на еврейските РъБове! Всеки от тях гепил по едно перо от бюджета на нещастната ни Родина и лапа до пръсване! Здравният разбойник Москов успя да завлече милиони от аферата с турските ваксини, каруцаря Ненчев загроби ВВС с договорите за МИГовете, а кривоустата куковица Примо ръси алабализми по студиата! Всъщност проблема им е един- Как ще седнат "независимите" Рамадан Пънев и гнома аТанасчо аТанасов до "независимите" Ердоганови марионетки Местан ефенди и останалите резняци? И за капак на всичко- в компанията на парламентарната звезда Баракова и друггите отломки на Кольо Додука! Цирк! И накрая кво??? "управляват"....за нещастие на България и Българите!

АТАКА -кошмар за нормалните

Гледах снощи сбърканяка Байрактаров при Милен. Тоя май забрави случката в РПУ Костенец - по времето на Борисов 1.Нещастен човечец с къса памет.

В последно време повече прилича на патерица, та не знам. А като си припомним и абсолютно излишния цирк в следизборната нощ, който измести фокуса на внимание от едни изборни манипулации...

Каква е тая метаморфоза - идейният политик от 2005 г. говори за кокали, сделки, далавери - не мога да ви позная, това ли е вашето мислене, запита той колегата си. Патриотът стигна по-далеч в изказването си и обяви протестиращите пред парламента симпатизанти на Атака за лумпени, като сравни косвено двете депутатки от Атака Калина Балабанова и Миглена Александрова с проститутки. Според Сидеров пък метаморфозата на Симеонов е далеч по-забележима - той бил тръгнал от разпространител на гей порно и провинциален олигарх и стигнал до изпечен парламентарист. Сидеров разказа и как Симеонов бил издигнат преди години от Атака за общински съветник в Бургас и веднага си купил едно парцелче". След това именно на трибуната излезе Валентин Касабов от ПФ, чиято реплика за перхидроленото човече" взриви атакистите. Лидерът на Атака" Волен Сидеров обясни в кулоарите на парламента, че за обидите с Патриотичния фронт, прекъснали заседанието, главен виновник е депутатът Валентин Касабов, тъй като бил мъртво пиян".

Златното пръстче на Простия.

......Кунева иска преподписване на споразумението с ГЕРБ....За кога, ма, Пръмова, ще го преподписвате това споразумение, вие с крадливите герберуни май се каните да векувате във властта!?Ами Обединените патриоти, ами азбукарите, ами бесепарите, нали и те, горките, точат лиги да ни управляват, а ние, матр'ряла, трябва само да ги избираме и безропотно да им мълчим!!!....

Кво ще подписват на изборите би трябвало да се конкурират тъпите лицемери , или кривоустата е склонна да оттегли и подкрепата за оня шефелкьо Трайков само и само да седи у властчицата..

Тави коалиция беше зачената в грях и ще си замине с греховете си.

Ако ли не,закриваме България след 5 години. Последния ще гаси лампата! Помнете думите ми.

НА КОГО ДУМИТЕ - НА ЕДИН АНОНИМКО ЛИ? АМИ ВЕЕЕ....

И вие сте си купили наколенки!

ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР!

Май ще те уволняват скоро...

Гаргамел

НИКОЙ НЕ МЕ Е НАЗНАЧАВАЛ, ЗА ДА МЕ УВОЛНИ...ДРАГИ МИ АНОНИМКО

Пц..пц .Така де и с целувчица по съответното място.

Скоро не си му ял лайната. С голям апетит ги дъвчеш!!!

Шилo

Министрите от РБ унищожават истинското дясно като правят св*рки на Борисов и подпират това корумпирано правителство.

Костов е враг и престъпник! Колко щедър бе Костовия арабин? На туркомундето Ердоган подари Син Поток На Славчо и Цветелина - СИБанк На Румънските и френски комунета - закриване на блокове 1 и 2 на АЕЦ Козлодуй! На руските комудета - Нефтохим На американските комудета - ТЕЦове Марици 1 и 3 На еврейските комудета - БГА Балкан На индийските комудета - Кремиковци За себе си искаше Мобилтел и БТК За жена си - фондация Клинтън За НАТОвските комудета - небето към Сърбия. Косово тогава стана Костово, помня и надписа на входа на Банско А знаете ли кой град се казваше Костовград? - гр. Доспат!

а толкова мръсни договорки зад него...