Кънев, Москов и Иванов при Цацаров за съдебната реформа

Главният прокурор Сотир Цацаров потвърди, че застава зад всички важни текстове за промяна в Конституцията, обявиха Радан Кънев и Петър Москов след среща с него.

Обратно в новината

Коментари - Кънев, Москов и Иванов при Цацаров за съдебната реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радане, при Цацаров по дънки - може, но в Народното Събрание - не.:-))

Всичко това изглежда толкова жалко и познато. Реформи, рИформи, реформатори. Не съм циник, за да спомена познатата поговорка за новият бардак, но със старият обслужващ персонал. Тая престъпна и дълбоко корумпирана система, която толкова години просто измъчи българският народ, никакви реформи няма да я оправят. Нужна е най напред една тотална подмяна на всички досегашно. Нужни са нови хора, нов морал. Има такива. Но те обикновенно са нужни на чужбина, но не и в България. Впрочем, това, което го пиша, също е познато. Като годишните доклади на ЕС по въпроса. Мога ли да позная още от сега, какво ще пише в следващият. Правят се опити за подобряване на работата, но те все още нямат резултат. И така година след година. Вече стана цял четвърт век. Хев а найс дей.

Това че знаеш чужд език, не значи че можеш да си смениш изгорялата крушка. Питането ти е глупаво, за това те трият.

Като ги гледам така усмихнати и доволни, май дебелият мъж ги е "уважил" по достойнство !

Краставите магарета през десет баира се надушват !

Къде са протестиращите дето искат оставката на Главния прокурор,днес да не им е жега и да се прибраха?!?!? Като искате реформи в съда,трябва всеки ден да сте там,да искате оставката на Цацаров и постоянен натиск върху Съдебната власт... Никакви томахавки не са заровени,до,като не видим осъдени политици и олигарси в затвора,не трябва да има мир! Но,като гледам и тоя протест е бил организиран не от събудилото се гражданско общество,а от някой други интереси...Няма гражданско общество в България,на протести се излиза само срещу пари!

Тия момчета бачкат яко, но като чета надолу се чудя има ли смисъл.

бачкат яко за себе си. Трикове...тактики, абе всичко влиза в употреба! Има смисъл...определено има смисъл за тях си!

Циркът е пълен, но кой плаща билетите?

Вчера Главния прокурор рече че иска законодателно да се уреди по-бърз процес и нови Наказателен и Наказателно-процесуален кодекс за да може престъпниците да влизат по-бързо в затвора. Па гледам политиците пак са си говорили за кадровиците...

Цацата може, само във , водата, на Банкянското Кладенче ? Тия двамцата как не са я умориле ? беден рибар, циц ... не, цАцоман!

работата?И в пряк и в преносен смисъл!

Чудя се и не мога да си обясня как точно един лекар анестезиолог убеждава един главен прокурор в предимствата на една предлагана правна реформа. Та той така и не можа да обясни предимствата на предлаганата от него здравна реформа.Сигурно по тази причина реши,че ще му се получи по-добре с правната.Това не е убеждаване, а са просто махленски пазарлъци.В това ли се изразява политиката на реформаторите?В пазарлък ?

Абе и аз се чудя,дали да отида на почивка - на Варадеро или Париж,ама...

ВБНС приятели. В България Няма Справедливост.

Странна е тази свръхактивност на американските слуги и застъпниците на американските интереси в България. Не ви ли прави впечатление свръактивността. Не е имало друго такова събитие, при което родните еничари да не обиколиха всички, само и само да се доберат до целта си. Очевидно американските им господари са ги притиснали много силно.

МНОГО ИМ Е СМЕШНО НА ТИЯ ПАЛЯЧОВЦИ......

реформа се занимава в същност? Със здравната или с правосъдната? А може би с никоя...просто политик и говорител на други?

С реформата в телеграфо-пощенските услуги...

...И аз чакам 1000 лева пенсия и таблет,за внука,ама...