Протестиращите освиркаха централите на БСП и ДПС

Недоволни от управляващите излязоха на протест в центъра на София за 110-та поредна вечер. Защитници на властта пък протестираха по обяд.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращите освиркаха централите на БСП и ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незоконни протестиращи протестират срещу незаконни огради - типично.

По-тъпи калинки от настоящите министри няма - фрапантен пример е министърката на спорта, тази "дозирана, интровертна по дух", попаднала там по силата на "конфиденса на оверлога".......това е нейна собствена лексика??? Срам, голям срам за България подобни персони да се подвизават като министри... ОСТАВКА!!!!!

Добър ден и приятна работа на дежурните по Дир от позитано! Дерзайте тролчета :)

Здрасти, гномче герберско повяхнало! И на теб - здрава клавиатура и леко, доходно и безаварийно спамене!

Не разбрахте ли, че тая няма да я бъде. Затова "пристанете" на Боко той да ви поведе с кинтите и мутрите начело, и не ги виждам Съсела и Орешарски! Боко ще развее знамето на победата, която смята че нему се полага ( ами взел е 1040000 гласа на изборите и сам подаде оставката си на Чехльо Офшоркин).

Балон Балонът на Гротеска мрежа надува яко, сал пълнежа. Миманса ни пробутва сценка, на пошла вечерна седенка. Веч пукна се балонът. Бум! Протестърите са в албум, за кухи, тъпи изпълнения, сред алкохолни изпарения. Паси,20.09.2013

БСП и ДПС провеждат Възродителен процес срещу българския народ в интерес на турци и цигани. Справка Терминал-2

В отговор на въпроси на репортера Денис Ахмедов, едно беловласо и дългокосо паве заяви вчера, че сградата на Народното събрание е построена върху турско гробище, от където са завладелите Народното събрание тъмни сили. За Канал 3, за който работи Ахмедов (този канал вече се превърна в химическа тоалетна за протестиращите павета), казаното от павето едва ли укоримо, но представете си как ли се е почувствал Денис Ахмедов, ако е от турски произход. У мен, християнина, казаното от павето и самото паве предизвикват погнуса.

Протестиращите ги освиркаха а пък от централите им пръднаха на главите...

---------

По-тъпи калинки от настоящите минисъри няма - фрапантен пример е министърката на спорта, тази "дозирана, интровертна по дух", попаднала там по силата на "конфиденса на оверлога".......това е нейна собствена лексика??? ОСТАВКА!!!!!

Какви са тези "минисъри" или сте имала предвид "министъри", което пак не е правилно. По отношение на министъра на спорта, дали това е най-важното министерство? Май не. :)) "Калинките" са герберастки патент:)))

Коректното заглавие е : Протестиращите от ГЕРБ и ДСБ, освиркаха централите на БСП и ДПС

Пеевски беше най подходящия за шеф на ДАНС и правителството не трябваше да отстъпва пред соросоидите,той просто щеше да вкара в затвора тази шайка

Ало непротестиращият червен боклук, пробвайте да върнете свинята Еевски за шеф на ДАНС пък да видим кой кого. Стиска ли ви убийци от БСП?

ТЕЗИ ИДИОТИ С НАГЛОТО СИ И БЕЗОЧЛИВО ОТНОШЕНИЕ ПОКАЗВАТ САМО СТРАХ, СТРАХ ДА НЕ СТАНАТ ОБВИНЯЕМИ ЗА ЗЛИНИТЕ И ВРЕДИТЕ НАНЕСЕНИ ОТ 20 ГОДИШНОТО ИМ УПРАВЛЕНИЕ. НАРОДА ИСКА МЪСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ОТКРАДНАТИЯТ ИМ ЖИВОТ! НЕКА ТОЗИ КОЙТО ПОВЕДЕ ХОРАТА СРЕЩУ СЕГАШНИТЕ УЗУРПАТОРИ ДА ДАДЕ НА НАРОДА ТАЗИ МАКАР И ПОЗАКЪСНЯЛА СПРАВЕДЛИВОСТ! ОСТАВКА! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кой да ги поведе, иван костов? :)))))

ЗА ЩАСТИЕ ИМА КОЙ! ЗАЩОТО АКО НЕ СТАНЕ , БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ТЕРИТОРИЯ НАСЕЛЕНА ГЛАВНО С ПОМАШКО ЦИГАНСКО ПСЕВДОКОМУНИСТИЧЕСКО НАСЕЛЕНИЕ.

Защо не и Тиквата-нали протестарите са негови-щом не протестират пред централата на ГЕРБ, а освен това призовават Бащицата да се присъедини към тях! Нали прорестирахте срещу партиите- какво се обръщате към Боко, Кукувицата и костоваците, на всичкото отгоре и към шашавото Яне-съвсем сте изперкали!

По-кротичко, за такива като вас Боци без да иска създаде специализирана прокуратура и съд.

Те тая простураТура Си я заври къде можеш! И не Забравяй че макар и да си в тая дупка бълХария тя е в Европа и можете да го духате !

ТО ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ! БЪЛГАРИЯ СТРАНА НА СТРАХА И МИЗЕРИЯТА!

Би-Ти- Ви Изключете Би-Ти-Ви!!! Провикират новини... Камерите със пердета, все по жълтите павета, ни разказват симпатично, за протеста им трагичен. Не показват как така, камъни хвърчат в нощта, към човешките глави! Хич за туй не ги боли. Отговора полицейски, те показват ни... злодейски! Дума няма за мелето, инспирирано с павета. Анито и Никалашка, със словестната им прашка напрежение гнетят. Хич дори не се свенят! Изключете Би Ти Ви!!! Провокират новини.

Народът мрази БСП и ДПС!

Къде изчезна белият роял на "протеста"? Вършеше толкова хубава работа! Всяка нощ потомствени алкохолици изпълняваха любимите мелодии на Боци: "Градил Илия килия" и "Черен влак се композира"(към о-в Белене).

А кой предложи Пеевски?

До сичкото калинки:Аре на протест че зехме да исфърчаме една по една.Ади че кът бутнем правителството ща ни назначат на служба. Та да окнем дружно калинки_ОСТАВКА!

Да го .ухат всички т. нар. "протестиращи"!

Крайно време е лумпените безделници па макар и един файтон гниди да се арестуват и накарат да се трудят принудително за ползу народу.

Сбъркал си епохата :)

Л.йното си е винаги л.йно!

Крайно време е това некадърно, корумпирано, олигархично, марионетно, антибългарско, антиевропейско и проруско правителство на мракобесието да подаде оставка.

Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС?! Кой избра министрите в това правителство?! Кой предложи Миков за шеф на НС?! Кой изяде 25 тона сирене и 10 тона кашкавал от държавния резерв?!

Кой плаща на т. нар. "протестиращи"?

КОЙ? КОЙ? КОЙ? Кой плаща СТО И ДЕСЕТ ДНИ??? АЗ, БОКО ТИКВАТА И СИНЯТА КРАДЛИВА СМРАД!!!!!!

А централата на ГЕРБ що не я освиркаха? Нали уж всички сегашни партии били съставени от престъпници и уж "Никога повече" ала бала ?

Защо да освиркват ГЕРБ, те не са предложили Пеевски за шеф на ДАНС?

Тиквениада 110.

кой вече им обръща внимание,дори в новините не ги дават,парите са на привършване,печатницата за бюлетини я затвориха,процентите им падат,България е на път да се отърве от политическото крило на СИК,спорен ден на всички

Спорен ден на всички!Независимо от кофти времето!

КОЙ? КОЙ? КОЙ? Кой плаща СТО И ДЕСЕТ ДНИ??? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

вече 99 дни аз поздравявам с добро утро! КОЙ? КОЙ? кой не ми отговаря?

Добро утро!

Какво странно има? Поне две трети от българите мразят комунистите и фесовете на Доган.

протестиращите да се самоопределят. Повече от три месеца с половин уста ломотеха "ама ние сме и против Бойко", но колко пъти отидоха да протестират пред централата на Герб? Сега вече е кристално ясна работата - стани да седна! Хората няма да излязат масово срещу Орешарски, за да върнат дебила, рабрете го най-сетне.

само централите на БСП и ДПС ли? А на ГЕРБ и ДСб? Тях забравиха ли ги? Ясно...

Добро утро! Оставка!

Македонски, защо си подаваш оставката? Недей бе, момче.

протестчето си е на герб,то е ясно.елитни,позитивни,усмихнати,успели ......дрън-дрън :))))))))))

За снощи се очакваше Студентски град да залее площада пред НС. Колко бяха?

Скандални истини за ситуацията в България каза бившият финансов министър Стоян Александров, който в предаването на Люба Кулезич заяви, че Орешарски го чака много лошо бъдеще. Според доц. Александров, сегашният премиер Пламен Орешарски ще се провали заради БСП и най-вече заради Сергей Станишев. Червените са се хванали толкова здраво за кокала, че без бой няма да го пуснат до последно. Бюджетът за 2014 г. ще бъде разигран в полза на популистки решения, а накрая за Орешарски ще има греда, по народно му казано или с други думи цялата вина ще се стовари върху него. Бившият финансов министър дори се учуди на психологическата издръжливост на Пламен Орешарски. Александров предвеща, че Пламен ще опере пешкира. Накрая има вероятност народът да е толкова зажаднял за справедливост, че Пламен Орешарски да бъде хвърлен на лъвовеве и да отиде в затвора. А Станишев още през май 2014 г. ще напусне България, веднага след евроизборите, беше категоричен в прогнозата си бившият финансов министър.

Може би "Сбогом".

Комунисти, Депесари, Ченгета, Гангстери, мошенници, крадци, престъпници, Местан, Доган, Сегей, Ментата, Хр. бисеров, ореха, петното и техните налници от Монтерей. Ако бяхме нормална демокрация тия трябваше да са облечени в райе а българския народ да живее по средно европейски стандарти. ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР

Кой слага минусите на Т? Вероятно тия които са кандидати за райе.

Отлична идея, стига да се осъществи! Но, колега, защо си пропуснал ББ и антуража му - не е честно, що за липса на уважение! С тях комплектът в софийския централен ще е пълен и хората - спокойни.

КОМУНИСТИ - ИДЕТЕ СИ С МИР И НЕ ЗАМЪРСЯВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ОКОЛНАТА СРЕДА

АБРЕ ЛУМПЕНИ СТИГА СТЕ СЕ ЕЖИЛИ ЗА ПАРИ. КОЙ ВИ ГИ ДАВА, НЕ СЕ ЛИ СВЪРШИХА. АКО СТЕ ИСКРЕННИ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА ЗА КОЕТО СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО. ОСТАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА И ДА СЕ ПОДОБРИ И ВАШИЯ ЖИВОТ, ИНЪЧЕ ЩЕ СИ УМРЕТЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА КАТО ЛУМПЕНИ.

Това не са комунисти изкарващи си парите с проституция

Много ша ва замоля, не испосзвайте толкос сложни думи! Флизам в госната, внучето, на 3 , са рови в дира , и ми вика: Бабо бабооо, ела да вижиш!! "Проститутките осраха центъра.."?? Умничето на баба, нека попорасне, Ще прочете и "Винету", ще влезе в Герп!

да оцвиркат мутрата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Помиярите си лаят ,керванът си върви.

"Нека всеки български гражданин, който желае да подкрепи настоящата декларация, независимо от това в кое населено място на планетата Земя се намира, да го направи с вдигане на една от двете си ръце всяка вечер точно в 18.30 часа българско време." ТОВА ВЕЧЕ Е ВЪРХА НА ПРОСТОТИЯТА. ТЕЗИ УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ПРОТЕСТЪРИ НАИСТИНА ПРАВЯТ ХОРАТА НА ЛУДИ. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ САМ ЧОВЕК СЕДНАЛ В РЕСТОРАНТ ИЛИ КАФЕНЕ В ЦЕНТЪРА НА НЮ ЙОРК И В 18,30 ЧАСА СИ ВДИГА РЪКАТА. КАКВО ЩЕ ОБЯСНИ НА ПРИСТИГНАЛИЯ СЕРВИТЬОР- "АМИ АЗ НЕ ИСКАМ ДА ПОРИЧВАМ, А СВАЛЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО В БГ." АКО СЕРВИТЬОРА НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е БГ (КОЕТО Е НАЙ-ВЕРОЯТНО) ЩЕ ГО ПОМИСЛИ ЗА ПОБЪРКАН, А АКО ЗНАЕ- ЩЕ СЕ САМОУБИЕ ВЕДНАГА.

Извинявай, погрешно те репликирах!

И къде ги преброихте 300?! Бяха по-малко от 100. Даже ОфНюс стигна едва до 200, а те обикновено умножават по 4.

Колко е вярна бройката на протестиращите 70,300 или повече,но явно са достатъчни щом властта непрекъснато се барикадира все повече и повече.ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ,НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО,ЧЕ И 10 ЧОВЕКА ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ВАС ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100 ДНИ ПОКАЗВА,ЧЕ НЕЩО В УПРАВЛЕНИЕТО ВИ НЕ Е НАРЕД.КАТО СЕ КРИЕТЕ ЗАД МЕТАЛНИ ОГРАДИ И ГЪРБОВЕТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ НЕ РЕШАВАТЕ ПРОБЛЕМА.И ОЩЕ НЕЩО,ПРОВИНЦИЯТА НЕ МЪЛЧИ,ПРОВИНЦИЯТА СЕ СТРАХУВА.СТРАХУВА СЕ ОТ ВАС И МЕТОДИТЕ ВИ НА ,,УПРАВЛЕНИЕ,,.В ПРОВИНЦИЯТА НЕ ВИ ХАРЕСВАМЕ ТОЧНО ТОЛКОВА,КОЛКОТО И В СОФИЯ,НО СМЕ ПРЕКАЛЕНО ЗАВИСИМИ И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ПОДТИСНАТИ.ПРОВИНЦИЯТА Е СОЛИДАРНА СЪС СОФИЯНЦИ И ИМАТ ЦЯЛАТА НИ ПОДКРЕПА.

ПО ДОБРЕ ОПИСАНА ИСТИНАТА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В ПРОВИНЦИЯТА НЕ БЯХ ЧЕЛ. ХОРАТА ГИ Е СТРАХ...!!!!!

Много моля да се изразяваш в единствено число. Никой не те е упълномощил да говориш от негово име, аз най-малко. А ако обичаш да злобееш по принцип, злобей си, проблемът си е твой.

И моа старец полуде? По цел ден виси на плето и гледа надоле по пато?? -Щосе дзвериш бе дрто, питам го ? А он рече: Чекам онаа, с очилата, адоде ами посвири!

и ква стана тя, хем щедро им се плаща, хем не ходят редовно на " работа" Срамота! Не могат за едно каре карти да се съберат! Буда, уволни ги-дисциплинарно!

Вече не могат да събера дори 100 надничаря Мъкаааааа

Свиркаджий с памуци в ушите, тупанджий с антифони,гербаджий и мутрадисти, това ли са интелигентните простакиращи.?

Като ти гледам правописа, и ти не си от най ЕнтЕлигентните...

"... Текстът е адресиран до Бойко Борисов, Радан Кънев, Меглена Кунева, Божидар Лукарски, Яне Янев, Красимир Каракачанов с апел да се присъединят към протестите ..." Този комунист Борисов! Значи няма да е чел само Винету, а и чат-пат малко история. Прибалтийските републики са били независими - Литва, Латвия и Естония. Обаче през 1940-та "група трудещи се" изпращат писма до Сталин със скромната молба да ги освободи от гнета на помещиците и капиталистите. И разбира се Червената армия освободителка изпълнява своя интернационален дълг и донася свобода на тези републики като ги включва в състава на СССР. А правителствата им барабар със шофьорите и секретарките целокупно са изпратени по лагерите. Е, щом тези умни, симпатични, интелигентни и усмихнати протестиращи, които успяха да разчувстват даже и президента Плевнелиев, щом те самите го канят да се присъедини - може ли да им откаже?

Кой точно преброи 300 протестиращи? Аз лично ги видях пред бтв - бяха не повече от 60-70 човека. ДИР-а, дали ще се усетите точно в кой момент от смешни ще станете жалки?

ДОБРО УТРО на всички БЪЛГАРИ! добро утро на всички интернет лумпени! подкрепям ПРОТЕСТА против това правителство! поздрава не важи за "обикновените" и продаващите БЪЛГАРИЯ ! БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ БЪЛГАРИЯ ОСТАВКА! ДОЛУ ИЗБОРНАТА МАФИЯ! ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е СРАМ ЗА НАРОДА! ОСТАВКА!!!!!

Добре бе човек, как може още преди 7 сутринта такива мисли да са ти в главата? То вярно, че парици трябва да се заработват по всяко време, ма ако почнеш една идея по-рано да ставаш и да пишеш ще почнат и нощен труд да ти плащат като на магистралките :) А инак - ти жена, деца нямаш ли си - да те събудят с прегрътка, да се усмихнеш на новия ден или бааааа.... макя.....