Коментари - Изследване: Партия на Слави Трифонов остава извън НС | Днес.dir.bg

Изследване: Партия на Слави Трифонов остава извън НС

Ако предсрочните избори се провеждат днес по пропорционална система с 4-процентова бариера, хипотетичната партия на Слави Трифонов няма да влезе в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Изследване: Партия на Слави Трифонов остава извън НС | Днес.dir.bg

Коментари

КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК,ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ ПАЛЯЧО ДА ГО УПРАВЛЯВА???

колко сте ялки много добре знаете че слави ако направи партия сте спечели или сте платени за да пишете тези длупости ли вие не сте нормални

Минали сме по неговият път-стари ергени и стари моми. Първо халката у ръкъта и тогвиз е дручно. Първо да си оправят нещата и тогава. Писна ни да четем и да ви верваме. Чалгата на запад не върви. Това ви го казват млади на 99.99%. Идват от носталгия по българия , но не и за да слушат чалга. Не са чалгари. Не се обиждай, Слави. Това е истината. Вслушай се и е време да се поучиш като хора живели и врели в този живот, Стефан Цанев и Доротея Тончева. От полза, а и частни уроци можеш да вземаш при тях. С добри чувства, но политиката не е за всеки, това е и за изпълнителните директора. Стара мома няма как да ме разбере с малко детенце у ръка... От опит. Работила съм с две стари моми, аз бях третата. Злоба до небесата... Излишно е да те поучавам... в търсачката търси има много неща... На кредит доверие не даваме... Писна ни. 26/27, а и преди... от дома и на работа и обратно... такъв е животът в провинцията. Заповядай. Ще ти намеря и жена, много съм женил`а и на теб ще ти намеря, Слав. Заповядай... Много кадърни хора не могат да си покажат носа от град а до град б...безпаричие, глад, мизерия, КАК ЩЕ ОПРАВИШ, С ДУМИ НЕ СТАВА. ДЕЛА ДЕЛА И ПАК ДЕЛА ИСКАТ ХОРАТА , А НЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ОБЕЩАНИЯ ! с ДОБРИ ЧУВСТВА, жив и здрав бъди. Не ти мислим лошото, но сме минали - стари моми, шефове, знаем им слабите неща. точка и затварям кепенците.

Слави не е добре и физически, и психически. Купува джипка за 200 000 на поредната танцьорка, после тя му бие шута, той си взема обратно джипката/кавалер/ и пак. Ще спасява мафията - чрез реформи. Този път добре обмислени - според тъп.ите му началници.

Дами и господа, Изборът не се свежда до "аз съм от ЦСКА, аз съм от Левски а пък аз от Славия". Изборът трябва да е КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ като им дадем властта в ръцете - конкретно по измерими показатели и по години. А ние ще следим КАК СПАЗВАТ ОБЕЩАНОТО. ДА МУ МИСЛЯТ какво ще правят, че народа вече е обезумял от глад и безизходица. КОГАТО ИМА ГЛАД - ПАДАТ ГЛАВИ НА ДЪРЖАВНИЦИ! ( и буквално също)

Ако Слави му се занимава с политика ще има минимум 40 процента.Тези предвиждания които давате са абсолютни глупости

Пълни тъпотии.Ако Слави се кандидатира съм за него!

СЛАФЧО,СЛАФЧООО!!! АКЪЛ НА ВИСОКО НЕ ВИРЕЕ МОМЧЕ!!! СЯДАЙ СА НА ЧЕТИРИБУКВИЕТО И НЕ СЕ ПЪХАЙ,ДА НЕ ТЕ ОШАМАРЯТ ГОЛЕМИТЕ БОСОВЕ!!!

Слави, я си яж милионите и не се впускай в политиката. Няма как да ме разбереш, но ще ти пиша, дано ти светне лампичката. В изостанали региони, напр. границата до Гърция. Млади момичета се женят за дядовци в Германия. Раждат деца. Младото момиче работи, съпругът й пенсионер и той работи като охранител, а родителите на момичето и целият им род са в Германия. И ако още продължавате ще има още и още заминаващи. Не на 60, Не на 70, а дори и на 80 годишна възраст ще отпътуват за Терминал-1,2. Къде е Левски, Къде е Ботев, Къде е Капитан Петко Войвода, а Вие лумнахте за пари, имате си ги, дано нещо се оправи, но изгледи не виждам. Дано да греша. София не е България. Хората са изнервени, умират, болни са, не всеки може да помогне на родителите си, защото и децата им живеят зле... 160 и 400 лева, как е ?

Не е вярно това, гербаджийски подлоги. Ние БСП сме на първо място, защото с ДПС сме едно цяло. Нима забравихме целувката на Орлов мост?

Най много да се пребори за кмет на Учиндол

Партия на Слави Трифонов... Стига с тоя нероден Петко, бе! Зорлем изкарвате нормалните българи хипстъри. Нека се регистрира, нека видим кои ше застанат около и зад него па тогава питайте дали ше гласуваме за него или не. Аман бе!

Допитване? "Поръчано от БТВ", някакви резултати и хоп-това било обществено мнение.

Удри Славчо една злобарка ч.и.к.ийка и толоква!

Пускайте водата и кафявото изчезва. Мафията е толкова умряла, че разчита на Славчо Импотента...

Нещата ще си дойдат на мястото! Вярвам, че народът ще поправи грешката си и ще позволи на ГЕРБ да довърши започнатото! Абсурдно е при 3-процентов икономически растеж, при огромни инвестиции, при непрекъснато покачващи се доходи държавата ни да изпадне в политическа криза или на власт да дойдат пак БСП и да прекъснат успешното ни развитие! Надявам се ГЕРБ да получи абсолютно мнозинство или най-малкото да може да намери солиден партньор, за да не се налага да се разчита на коалиции от типа на ПФ и РБ!

Вай, вай, вай.....амчи то си е така, когато човек се ражда без акъл, никаква надежда нещо да се промени!

Сравнявате периоди, когато се крадеше 70-80% от поръчките с времето на ГЕРБ когато се крадат 50%. А я си представете държавата без корупция и да се крадат по-малко от 8-10% от средставата. Решението е никой да не гласува за нито една парламентарно представена партия. Вече има много алтернативи - Зелените, Движение 21, Да България, Глас Народен, ДЕОС - в която и гама на политическия спектър да се намирате можете да си намерите партия.

Напротив...при БСП мизата беше 20 -25%, а сега гербаджиите на 50% се мръщят!Затова много хора си продадоха бизнеса и парите са в банките и хоп...статистиката излезе с номера колко много са нараснали спестяванията!Я провери кога нараснаха тези спестявания?

Арееееииий... Почна са... Оня ден беше първи, неска - емен-емен последен... Има един интересен въпрос на следващите избори - ще влезе ли ГЕРБ в парламента.

Само да основе партия и още на първите проведени избори ще бъде ПЪРВИ!!! Над 2 милиона веднага ще го вкарат!

...щото народа е прост!

Айде бе, толкова много ли станаха чалгарите в България.... Не ми си вярва, щото иначе сме жив зян!

Какво му обръщате толкова голямо внимание на този ПеДаЛ,много бързо народа забрави как Славито целуваше задниците на разни бандити и мошеници,сега тръгнал партия да ми прави!

к`во ме грее някакво си изследване ? ако съм решил да гласувам за пищова ще го направя дори и изследването да показва 0 %. от друга страна ако Слави възложи изследване на Бухал-мухъл резултатите ще са в негова полза. аз до сега не познавам човек , на който да са се обаждали за да го питат какво е неговото мнение. тия мушмороци казват , че са правили допитване до 1000 човека и резултатите са такива , каквито ги поръча някой. 100 различни агенции и проучвания и накрая и 100-те са познали. :-)

Егати социолозите . Преди двайсетина дни писаха , че такава евентуална партия ще вземе 10-12 % , а днес , че не може да мине бариерата от 4% - сигурно искат "почерпка" за да вдигнат процента.

на такива "проучвания" аз първо гледам поръчителите. разбира се, че подобни проучвания също влизат в графата на фалшифицираните новини, но няма как да се докаже. :-)))

те манипулират хората! затова трябва да се забранят тия социологически агенции! манипулират хората както им платят дадени партии...за да си помислят хората ахаа от моя глас значи няма значение. да обезсърчат хората видите ли процентите ще са такива. да ама не. те мен питали ли са ме за кого ще гласувам? не нали... това са си чисти агитации които са много вредни за човешкото населени тъй като манипулират хората.

тои нека направи партия.тогава ще видим.то пилците се броят наесен

Пък ако се забранят партиите със закон (леви, десни, център, ментър, тинтири минтири) съвсем никой няма да влезе!

много интересно заглавие. започваш от заглавието. по-долу в текста разбираш, че това е хипотетично, но напълно реални партии нямат и толкова гласове, колкото хипотетичната. звучи наистина хумористично и по журналистически типично.

Интересно кой го казва това? Да не би политолозите дето отричат мажоритарния вот. Ако е така не е така.

Точно се гласях да отворя сергия за обеци пред парламента, да заработя някой лев, и хоп, няма гииии !!!ЯЗЪК.

Помните ли Орлин Павлов охулен публично от Слави Трифонов 2005 г., когато певецът спечели първото издание на Евровизия за възрастни у нас. Той се представи със софи Маринова. Трифонов бе прав тогава, че е несправедливо да се печели състезание с предплатени сим-карти но така и не получихме доказателства за това. След този случай обаче Орлин Павлов години наред бе освиркван при всяка своя поява травма, превъзмогната явно от него.

Слави Трифонов осмя доста хора. Лиши България от най-високата ѝ икона в естрадата - Лили Иванова. Иконата, чиито глас и слова притихнали слушахме на всеки празник. Тогава текстовете на песните бяха ПОЕЗИЯ. И бяха свързани с живота, културата и ценностите ни. Един селяндур посегна на тези свети мигове, съхранени във всяка българска душа, на една цяла епоха, защото Лили е такава, отъждествена с изкуството, най-вероятно от наранено самолюбие - сигурно Лили му е отказала да иде в предаването му. Посегна на един признат талант от света, заради просташкото си его, а днес ни го бутат за ПОЛИТИК. Като такъв на какво ще посегне без да му трепне окото - на ВСИЧКО ЛИ?

Станислав Тодоров Трифонов и неговите сценаристи нямат СМЕЛОСТТА (само кудкудякат) да направят партия Зелени гащи, да спечелят изборите, да ни управляват (защото не е лесно) и всички ние и държавата да станем Негов образ и Негово подобие. Следва държава Зелена Гащария. И ........... изритване след 4 години (и по-малко) от политиката.

3,3% - хахаххахахахахахахаха! А ни лъгаха че щял да вземе над 20%, да бе да! И с това смешника Слави остава на боклука на историята, като поредния провалил се псевдо-политик, който се опита да измами хората, докато не го разбраха за какво се бори точно, а именно, премахване на 50% от вота на избирателите и циментиране на управляващите във властта! Въпроса ми е, защо СЕМ и политиците все още не са отнели лиценза на бТВ за открита и нагла намеса на чужда медия в политическия живот в страната?

не ни набутвайте нови герои! Този Слави шмърка, има проблем с идентичността си, разлята между патриот, селяндур, певец, циник, чалгар, нарцис. Ние не сме експериментални мишки. За какиви ни взимате, бе? Тоя организирал прослушване на деца, изтегнат като проста мутра на шезлонг, вдигнал си краката нашмъркан и говори цинизми на децата пред очите на цяла България и родителите им. Та той не уважава бъдещето на България, както и най-чистото - детската душа, - първоизточника на всичко добро, национално, отговорно. Я да не ни пасете, за много прости ни имате, бе.!

за мажоритарни избори,явно Герб нямат друг изход за да оцелеят и да си уредят мнозинство. Чудя се само...кои ще са малките продажници в парламента,които ще ги подкрепят в тази игра.

Да България щяла да вземе 1 % - Да бе, Да !!! Страшно много пари са наляти за медийно отразяване и реклама на новия Проект, , ама пиарите можеха да дадат някой лев и за имидж на ръководството че Началникът- адашът Иванов мяза на арменски поп- тарикат, а заместникът му Таков- на селски даскал с миризливи чорапи !!!

Селските даскали си сменят чорапите за Таков не съм убеден !!! А и по-важното е, че тия ТАРИКАТИ си сменят често-често убежденията!!!

Поръчано изследване от ГЕРБ. Тия не знаят на кой свят са!

Нееее, не другари! Не така. Ще ви кажа как се правят избори. За Социалистите гласуват 143% - 97 от избиратели в страната и 45% от гласове от Сибир. За всички други гласуват - 3% от страната - но не се броят, защото веднага след изборите - или разстрел на място или 100 годишна каторга в братски Сибир.

Сега напиши друга цифра - на колко ракии го написа това?

Времето на тази система свърши. Няма партии и платформи само и само да си във властта. Народовластието изисква да се излъчат от народа най-родолюбивите,наи-можещите и най-преданите хора в имато на България и само за България.

"Народовластие" е само красив термин,поредната измама с народите по света! Реално това къде го има? НИКЪДЕ! Няма начин,някой да остави да управлява народа-:) Иначе,не знам ти какво си имал предвид ,де -извинявай ако нещо не съм разбрал!

Тия дето познават на боб, боболози ли се наричат?

Това предполагам е платено проучване от ГЕРБ.

броя на чалгарите - дет му пълнят концертите, с тез дет застават пред урните.. Две трети на концертите му нямат право да пускат бюлетини.

продавача на мартеници не позна

М а н и п у л а ц и я,както винаги.Който плаща на социолозите,той печели в предположевията...

хора.. И те семейства гледат.. Да бяха само политиците ни.. Я гледай за онез - новичките на Прокопчо и РАДАНЧА, как са усукват.. Дет на ЖЛЪТИТЕ ПАВЕТА само ги познават.. Как са застраховат.. Щото старио ГЪЗ ЗНАМЕ пак требе да са пласира..

Стига с този пиар за ПП ГЕРБ. За тази партия никой не желае да чуе и дума! ДА СИ ХОДЯТ! Заради тях сме в това положение.

... новата партия на Христо Иванов и Прокопиев-Плевелиев "Да, България" - 1,20%. ТЕЗИ СА ТИТАНИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И АНТИКОРУПЦИЯТА.... ЩЕ РАЗБИЯТ СИСТЕМАТА С 1% подкрепа! )))

Слави няма нито партия, нито програма, ама има повече проценти от вече направената Партия "Дай, България" на старите муцуни от СДС-ДСБ...

Красивите, умните, НЕработещите пак ни налазиха. Последен опит беше с Реформаторския блок Който се разтапя И се замества от Дай, България Важното е, че финансирането остава Целите също

Защо използваш името на Будителя, трол , не те ли е гнус ????

Какви са тези дрънканици? Партия няма, те коментират. Не е ли наивно? Будалкане на хората, запълване на времето.

Как може кучето ми да ви ухапе след като аз нямам такова. Та, партия на Слави няма, а те вече и проценти и дават. ХА.

ЯДЕЦ ЗА ЧАЛГАДЖИИТЕ !

Мислех се за демократ. Костов ме направи социалист. Симеон антимонархист. Сергей гербер. Бойко анархист. И сега покрай Слави имам ШАНС да стана фен на оперната музика и симфониите!!! :)

там ти е грешката - аз от малък съм фен на оперната музика и симфониите!!! :)

ДОБРЕ КАЗАНО! А СЛАВИ АКО НЕ СА РЕДАКТОРИТЕ ЩЕ СРИЧА КАТО ПЪРВОЛАК И ЩЕ ПУСКА САМО ЦИНИЗМИ И НЕДОМИСЛИЦИ!

Управлявалите и системата им , докараха национална катастрофа и крах . Повече едва ли ще работи тази система ,освен ако на българите им е харесало вече това състояние във което се намират...ха,ха,хаааа

от НДК Слави ще бие ГЕРБ до Банкя, ДПС до Анкара и БСП до Москва а бизнеспатриотите до Меден Рудник

как партията на Слави Трифонов влиза/невлиза в парламента след като физически я няма. Какво точно смятата социолозите - Ако слави направи партия, ако представи еди каква си програма, ако ако ако........ ПС: Ако баба беше мъжка щеше да има дръжка

Коментари - Изследване: Партия на Слави Трифонов остава извън НС | Днес.dir.bg

Изследване: Партия на Слави Трифонов остава извън НС

Ако предсрочните избори се провеждат днес по пропорционална система с 4-процентова бариера, хипотетичната партия на Слави Трифонов няма да влезе в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Изследване: Партия на Слави Трифонов остава извън НС | Днес.dir.bg

Коментари

КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК,ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ ПАЛЯЧО ДА ГО УПРАВЛЯВА???

колко сте ялки много добре знаете че слави ако направи партия сте спечели или сте платени за да пишете тези длупости ли вие не сте нормални

Минали сме по неговият път-стари ергени и стари моми. Първо халката у ръкъта и тогвиз е дручно. Първо да си оправят нещата и тогава. Писна ни да четем и да ви верваме. Чалгата на запад не върви. Това ви го казват млади на 99.99%. Идват от носталгия по българия , но не и за да слушат чалга. Не са чалгари. Не се обиждай, Слави. Това е истината. Вслушай се и е време да се поучиш като хора живели и врели в този живот, Стефан Цанев и Доротея Тончева. От полза, а и частни уроци можеш да вземаш при тях. С добри чувства, но политиката не е за всеки, това е и за изпълнителните директора. Стара мома няма как да ме разбере с малко детенце у ръка... От опит. Работила съм с две стари моми, аз бях третата. Злоба до небесата... Излишно е да те поучавам... в търсачката търси има много неща... На кредит доверие не даваме... Писна ни. 26/27, а и преди... от дома и на работа и обратно... такъв е животът в провинцията. Заповядай. Ще ти намеря и жена, много съм женил`а и на теб ще ти намеря, Слав. Заповядай... Много кадърни хора не могат да си покажат носа от град а до град б...безпаричие, глад, мизерия, КАК ЩЕ ОПРАВИШ, С ДУМИ НЕ СТАВА. ДЕЛА ДЕЛА И ПАК ДЕЛА ИСКАТ ХОРАТА , А НЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ОБЕЩАНИЯ ! с ДОБРИ ЧУВСТВА, жив и здрав бъди. Не ти мислим лошото, но сме минали - стари моми, шефове, знаем им слабите неща. точка и затварям кепенците.

Слави не е добре и физически, и психически. Купува джипка за 200 000 на поредната танцьорка, после тя му бие шута, той си взема обратно джипката/кавалер/ и пак. Ще спасява мафията - чрез реформи. Този път добре обмислени - според тъп.ите му началници.

Дами и господа, Изборът не се свежда до "аз съм от ЦСКА, аз съм от Левски а пък аз от Славия". Изборът трябва да е КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ като им дадем властта в ръцете - конкретно по измерими показатели и по години. А ние ще следим КАК СПАЗВАТ ОБЕЩАНОТО. ДА МУ МИСЛЯТ какво ще правят, че народа вече е обезумял от глад и безизходица. КОГАТО ИМА ГЛАД - ПАДАТ ГЛАВИ НА ДЪРЖАВНИЦИ! ( и буквално също)

Ако Слави му се занимава с политика ще има минимум 40 процента.Тези предвиждания които давате са абсолютни глупости

Пълни тъпотии.Ако Слави се кандидатира съм за него!

СЛАФЧО,СЛАФЧООО!!! АКЪЛ НА ВИСОКО НЕ ВИРЕЕ МОМЧЕ!!! СЯДАЙ СА НА ЧЕТИРИБУКВИЕТО И НЕ СЕ ПЪХАЙ,ДА НЕ ТЕ ОШАМАРЯТ ГОЛЕМИТЕ БОСОВЕ!!!

Слави, я си яж милионите и не се впускай в политиката. Няма как да ме разбереш, но ще ти пиша, дано ти светне лампичката. В изостанали региони, напр. границата до Гърция. Млади момичета се женят за дядовци в Германия. Раждат деца. Младото момиче работи, съпругът й пенсионер и той работи като охранител, а родителите на момичето и целият им род са в Германия. И ако още продължавате ще има още и още заминаващи. Не на 60, Не на 70, а дори и на 80 годишна възраст ще отпътуват за Терминал-1,2. Къде е Левски, Къде е Ботев, Къде е Капитан Петко Войвода, а Вие лумнахте за пари, имате си ги, дано нещо се оправи, но изгледи не виждам. Дано да греша. София не е България. Хората са изнервени, умират, болни са, не всеки може да помогне на родителите си, защото и децата им живеят зле... 160 и 400 лева, как е ?

Не е вярно това, гербаджийски подлоги. Ние БСП сме на първо място, защото с ДПС сме едно цяло. Нима забравихме целувката на Орлов мост?

Най много да се пребори за кмет на Учиндол

Партия на Слави Трифонов... Стига с тоя нероден Петко, бе! Зорлем изкарвате нормалните българи хипстъри. Нека се регистрира, нека видим кои ше застанат около и зад него па тогава питайте дали ше гласуваме за него или не. Аман бе!

Допитване? "Поръчано от БТВ", някакви резултати и хоп-това било обществено мнение.

Удри Славчо една злобарка ч.и.к.ийка и толоква!

Пускайте водата и кафявото изчезва. Мафията е толкова умряла, че разчита на Славчо Импотента...

Нещата ще си дойдат на мястото! Вярвам, че народът ще поправи грешката си и ще позволи на ГЕРБ да довърши започнатото! Абсурдно е при 3-процентов икономически растеж, при огромни инвестиции, при непрекъснато покачващи се доходи държавата ни да изпадне в политическа криза или на власт да дойдат пак БСП и да прекъснат успешното ни развитие! Надявам се ГЕРБ да получи абсолютно мнозинство или най-малкото да може да намери солиден партньор, за да не се налага да се разчита на коалиции от типа на ПФ и РБ!

Вай, вай, вай.....амчи то си е така, когато човек се ражда без акъл, никаква надежда нещо да се промени!

Сравнявате периоди, когато се крадеше 70-80% от поръчките с времето на ГЕРБ когато се крадат 50%. А я си представете държавата без корупция и да се крадат по-малко от 8-10% от средставата. Решението е никой да не гласува за нито една парламентарно представена партия. Вече има много алтернативи - Зелените, Движение 21, Да България, Глас Народен, ДЕОС - в която и гама на политическия спектър да се намирате можете да си намерите партия.

Напротив...при БСП мизата беше 20 -25%, а сега гербаджиите на 50% се мръщят!Затова много хора си продадоха бизнеса и парите са в банките и хоп...статистиката излезе с номера колко много са нараснали спестяванията!Я провери кога нараснаха тези спестявания?

Арееееииий... Почна са... Оня ден беше първи, неска - емен-емен последен... Има един интересен въпрос на следващите избори - ще влезе ли ГЕРБ в парламента.

Само да основе партия и още на първите проведени избори ще бъде ПЪРВИ!!! Над 2 милиона веднага ще го вкарат!

...щото народа е прост!

Айде бе, толкова много ли станаха чалгарите в България.... Не ми си вярва, щото иначе сме жив зян!

Какво му обръщате толкова голямо внимание на този ПеДаЛ,много бързо народа забрави как Славито целуваше задниците на разни бандити и мошеници,сега тръгнал партия да ми прави!

к`во ме грее някакво си изследване ? ако съм решил да гласувам за пищова ще го направя дори и изследването да показва 0 %. от друга страна ако Слави възложи изследване на Бухал-мухъл резултатите ще са в негова полза. аз до сега не познавам човек , на който да са се обаждали за да го питат какво е неговото мнение. тия мушмороци казват , че са правили допитване до 1000 човека и резултатите са такива , каквито ги поръча някой. 100 различни агенции и проучвания и накрая и 100-те са познали. :-)

Егати социолозите . Преди двайсетина дни писаха , че такава евентуална партия ще вземе 10-12 % , а днес , че не може да мине бариерата от 4% - сигурно искат "почерпка" за да вдигнат процента.

на такива "проучвания" аз първо гледам поръчителите. разбира се, че подобни проучвания също влизат в графата на фалшифицираните новини, но няма как да се докаже. :-)))

те манипулират хората! затова трябва да се забранят тия социологически агенции! манипулират хората както им платят дадени партии...за да си помислят хората ахаа от моя глас значи няма значение. да обезсърчат хората видите ли процентите ще са такива. да ама не. те мен питали ли са ме за кого ще гласувам? не нали... това са си чисти агитации които са много вредни за човешкото населени тъй като манипулират хората.

тои нека направи партия.тогава ще видим.то пилците се броят наесен

Пък ако се забранят партиите със закон (леви, десни, център, ментър, тинтири минтири) съвсем никой няма да влезе!

много интересно заглавие. започваш от заглавието. по-долу в текста разбираш, че това е хипотетично, но напълно реални партии нямат и толкова гласове, колкото хипотетичната. звучи наистина хумористично и по журналистически типично.

Интересно кой го казва това? Да не би политолозите дето отричат мажоритарния вот. Ако е така не е така.

Точно се гласях да отворя сергия за обеци пред парламента, да заработя някой лев, и хоп, няма гииии !!!ЯЗЪК.

Помните ли Орлин Павлов охулен публично от Слави Трифонов 2005 г., когато певецът спечели първото издание на Евровизия за възрастни у нас. Той се представи със софи Маринова. Трифонов бе прав тогава, че е несправедливо да се печели състезание с предплатени сим-карти но така и не получихме доказателства за това. След този случай обаче Орлин Павлов години наред бе освиркван при всяка своя поява травма, превъзмогната явно от него.

Слави Трифонов осмя доста хора. Лиши България от най-високата ѝ икона в естрадата - Лили Иванова. Иконата, чиито глас и слова притихнали слушахме на всеки празник. Тогава текстовете на песните бяха ПОЕЗИЯ. И бяха свързани с живота, културата и ценностите ни. Един селяндур посегна на тези свети мигове, съхранени във всяка българска душа, на една цяла епоха, защото Лили е такава, отъждествена с изкуството, най-вероятно от наранено самолюбие - сигурно Лили му е отказала да иде в предаването му. Посегна на един признат талант от света, заради просташкото си его, а днес ни го бутат за ПОЛИТИК. Като такъв на какво ще посегне без да му трепне окото - на ВСИЧКО ЛИ?

Станислав Тодоров Трифонов и неговите сценаристи нямат СМЕЛОСТТА (само кудкудякат) да направят партия Зелени гащи, да спечелят изборите, да ни управляват (защото не е лесно) и всички ние и държавата да станем Негов образ и Негово подобие. Следва държава Зелена Гащария. И ........... изритване след 4 години (и по-малко) от политиката.

3,3% - хахаххахахахахахахаха! А ни лъгаха че щял да вземе над 20%, да бе да! И с това смешника Слави остава на боклука на историята, като поредния провалил се псевдо-политик, който се опита да измами хората, докато не го разбраха за какво се бори точно, а именно, премахване на 50% от вота на избирателите и циментиране на управляващите във властта! Въпроса ми е, защо СЕМ и политиците все още не са отнели лиценза на бТВ за открита и нагла намеса на чужда медия в политическия живот в страната?

не ни набутвайте нови герои! Този Слави шмърка, има проблем с идентичността си, разлята между патриот, селяндур, певец, циник, чалгар, нарцис. Ние не сме експериментални мишки. За какиви ни взимате, бе? Тоя организирал прослушване на деца, изтегнат като проста мутра на шезлонг, вдигнал си краката нашмъркан и говори цинизми на децата пред очите на цяла България и родителите им. Та той не уважава бъдещето на България, както и най-чистото - детската душа, - първоизточника на всичко добро, национално, отговорно. Я да не ни пасете, за много прости ни имате, бе.!

за мажоритарни избори,явно Герб нямат друг изход за да оцелеят и да си уредят мнозинство. Чудя се само...кои ще са малките продажници в парламента,които ще ги подкрепят в тази игра.

Да България щяла да вземе 1 % - Да бе, Да !!! Страшно много пари са наляти за медийно отразяване и реклама на новия Проект, , ама пиарите можеха да дадат някой лев и за имидж на ръководството че Началникът- адашът Иванов мяза на арменски поп- тарикат, а заместникът му Таков- на селски даскал с миризливи чорапи !!!

Селските даскали си сменят чорапите за Таков не съм убеден !!! А и по-важното е, че тия ТАРИКАТИ си сменят често-често убежденията!!!

Поръчано изследване от ГЕРБ. Тия не знаят на кой свят са!

Нееее, не другари! Не така. Ще ви кажа как се правят избори. За Социалистите гласуват 143% - 97 от избиратели в страната и 45% от гласове от Сибир. За всички други гласуват - 3% от страната - но не се броят, защото веднага след изборите - или разстрел на място или 100 годишна каторга в братски Сибир.

Сега напиши друга цифра - на колко ракии го написа това?

Времето на тази система свърши. Няма партии и платформи само и само да си във властта. Народовластието изисква да се излъчат от народа най-родолюбивите,наи-можещите и най-преданите хора в имато на България и само за България.

"Народовластие" е само красив термин,поредната измама с народите по света! Реално това къде го има? НИКЪДЕ! Няма начин,някой да остави да управлява народа-:) Иначе,не знам ти какво си имал предвид ,де -извинявай ако нещо не съм разбрал!

Тия дето познават на боб, боболози ли се наричат?

Това предполагам е платено проучване от ГЕРБ.

броя на чалгарите - дет му пълнят концертите, с тез дет застават пред урните.. Две трети на концертите му нямат право да пускат бюлетини.

продавача на мартеници не позна

М а н и п у л а ц и я,както винаги.Който плаща на социолозите,той печели в предположевията...

хора.. И те семейства гледат.. Да бяха само политиците ни.. Я гледай за онез - новичките на Прокопчо и РАДАНЧА, как са усукват.. Дет на ЖЛЪТИТЕ ПАВЕТА само ги познават.. Как са застраховат.. Щото старио ГЪЗ ЗНАМЕ пак требе да са пласира..

Стига с този пиар за ПП ГЕРБ. За тази партия никой не желае да чуе и дума! ДА СИ ХОДЯТ! Заради тях сме в това положение.

... новата партия на Христо Иванов и Прокопиев-Плевелиев "Да, България" - 1,20%. ТЕЗИ СА ТИТАНИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И АНТИКОРУПЦИЯТА.... ЩЕ РАЗБИЯТ СИСТЕМАТА С 1% подкрепа! )))

Слави няма нито партия, нито програма, ама има повече проценти от вече направената Партия "Дай, България" на старите муцуни от СДС-ДСБ...

Красивите, умните, НЕработещите пак ни налазиха. Последен опит беше с Реформаторския блок Който се разтапя И се замества от Дай, България Важното е, че финансирането остава Целите също

Защо използваш името на Будителя, трол , не те ли е гнус ????

Какви са тези дрънканици? Партия няма, те коментират. Не е ли наивно? Будалкане на хората, запълване на времето.

Как може кучето ми да ви ухапе след като аз нямам такова. Та, партия на Слави няма, а те вече и проценти и дават. ХА.

ЯДЕЦ ЗА ЧАЛГАДЖИИТЕ !

Мислех се за демократ. Костов ме направи социалист. Симеон антимонархист. Сергей гербер. Бойко анархист. И сега покрай Слави имам ШАНС да стана фен на оперната музика и симфониите!!! :)

там ти е грешката - аз от малък съм фен на оперната музика и симфониите!!! :)

ДОБРЕ КАЗАНО! А СЛАВИ АКО НЕ СА РЕДАКТОРИТЕ ЩЕ СРИЧА КАТО ПЪРВОЛАК И ЩЕ ПУСКА САМО ЦИНИЗМИ И НЕДОМИСЛИЦИ!

Управлявалите и системата им , докараха национална катастрофа и крах . Повече едва ли ще работи тази система ,освен ако на българите им е харесало вече това състояние във което се намират...ха,ха,хаааа

от НДК Слави ще бие ГЕРБ до Банкя, ДПС до Анкара и БСП до Москва а бизнеспатриотите до Меден Рудник

как партията на Слави Трифонов влиза/невлиза в парламента след като физически я няма. Какво точно смятата социолозите - Ако слави направи партия, ако представи еди каква си програма, ако ако ако........ ПС: Ако баба беше мъжка щеше да има дръжка