Коментари - Изборите може да са на 28 септември | Днес.dir.bg

Изборите може да са на 28 септември

За да има избори на 29 септември, последната неделя от месеца, парламентът може да бъде разпуснат най-рано на 29 юли - 2 месеца преди вота, обявиха от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Изборите може да са на 28 септември | Днес.dir.bg

Коментари

Със стари курви нов бардак не се прави!

И да има избори ...пак няма да гласувам! Писнахте ми на у...я с тези избори! Умните не гласуват, а само простаците, като си мислят ,че нещо ще променят със старите "политици" - тъпаци!

може би - да, може би - не

Luna0102

"Изборите може да са на 28 септември" "За да има избори на 29 септември, последната неделя от месеца..." И така до края на петилетката или поне докато не сменят писачите на дира спечелили вчера голямата награда за голямото надлъгване.

И като има избори,кво?

Ако я видеше тази на снимка преди няколко години синът ми щеше да каже-татко, ама това мъж-жена ли е?

егати лелка-зелка пак е на линия, дори и по-бухнала и безочлива..

...СЪЩО МОГАТ ДА ГО ДУХАТ ОТ МЕН, ЗАЩОТО НЕ СА ПО-РАЗЛИЧНИ - НЕ ГЛАСУВАМ ЗА МУТРЕНСКИ РАЗКЛОНЕНИЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ.

о, бабо цецке много си джазова )))

Като я видя на екрана ме втриса.

За съжаление не си спомням работещ депутат (от която и да е политическа сила) да "работи" особено през летните месеци.

Айде, тъкмо прибрахме скарата от ма`алата и трябва пак да вадим.Голям берекет за братското население тази година - два пъти избори - тринайста и четиринайста месечна помощ все едно плюс бирата и кебапчетата.

как избори на 29.09, пада се понеделник? :-)

Все пак, това Цецка Цачева. Какво друго очакваш, освен простотии

Избори само платени! На нас избирателите ще платите по 50 лв. и тогава ще отидем да гласуваме! Ще спестите от предизборни агитации, от плакати, студия и ще ги дадете на нас тези, които ще ви изберем, ако искате да бъдете избрани.

А БЕ ЧОВЕК- МАНИ ГИ ТИЯ 50 ЛЕВА БЕ ... МНОГО СИ ЕВТИН ... ДОРИ МАНГАЛ ДА СИ С ПО 15 ДЕЦА -ПАК СА МАЛКО.. ЗА 50 ЛЕВА - ЩЕ ИДЕШ ДА ИМ ЛИЖЕШ ЗАДНИКА ЛИ... А -ПОСЛЕ... ПОСЛЕ- ТИЯ 50 ЛЕВА- ЩЕ СИ ГИ ВЪРНАТ С ЛИХВИТЕ .. СТОКРАТНО... НЕ РАЗБИРАШ ЛИ - ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА ...ИЛИ-ИМА - АМА ВАЖИ ЗА ПРОСТИТЕ ..КОИТО НЕ ЗНАЯТ , ЧЕ ОБЯДА Е ВКЛЮЧЕН В "КУВЕРТА"....

Да беше се замислил преди да пишеш реплика щеше да я напишеш другояче. Разбира се, че срещу заплащане ще гласуваме ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Вместо пари за телевизионни представяния, клипове, билбордове - на всеки по 50 лв. е по ефикасно! А който иска за него да гласуваме - да дава отгелно повече. Нали не билбордовите гласуват, а човек - да му се плати тогава! Иначе да яакат гласове от рекламите и билбордовете, схващаш ли?

Гласувахте ли уважаеми съграждани? Гласувахте Не. Не гласувахте омерзени сте от кебапчетата, лентите и конструкторите. Всъщност, дали сте гласували или не това няма никакво значение. Чичо Сорос, отново гласува вместо вас. Гласува за вашето глобално бъдеще, българи на два метра под земята.Кой сте си избрали от 22-те партии и независими кандидати няма никакво значение, след като председателя на ЦИК е откърмен соросоид. Става въпрос за г-жа Ивелина Алексиева. Тя беше представена като една достойна българка, и може би е такава, ако в нейната биография не фигурираше тинк-танка Институт за Модерна Политика (ИМП).За тези, които не знаят Института за Модерна Политика е роден брат на Института за Пазарна Икономика (ИПИ). За това как Института за Пазарна Икономика с изпълнителният си директор Красен Станчев, работят упорито за съсипване на българската икономика, темата е много дълга и сме писали не веднъж. Двете организации са финансирани от фондация Америка за България. Ето тук може да видите страницата с партньори и донори на Института за модерна политика. Виждаме, че и Джордж Сорос има пръст вътре. Т.е. ИМП е побратима и с ОО! Знаете ли какво прави Отворено общество и защо се нарича така? Защото където тази организация на Джордж Сорос се намести, обществото се отваря за неоколониално разграбване от трансатлантическите мега корпорации. Също така държавната власт и икономиката биват отслабени до толкова, че финансовите спекуланти да могат спокойно да изпият кръвта на държавата и на народа.

Всичките са едни лайна, без изключение!

Няма защо да се замисляш. Това си беше точно така, а Костов го смениха, защото се изплъзна от контрол. С неговото мислене няма друг политик на хоризонта.

за решението на Орещарски и скандала между дпс и бсп.

Дай заглавие.

е най отгоре -пише Ексклузивно и т.н.

НАЙ-НАПРЕД 1. Това НС с МНОЗИНСТВО от 2/3 ДА ПРИЕМЕ:-промяна в закона за РЕФЕРЕНДУМИТЕ!!!:- ЗАБРАНА за участие в ИЗБОРИ на лица с 2-но гражданство живеещи ИЗВЪН ЕС!!, :- РЕШЕНИЕ за ЕЛЕКТРОННО гласуване!! 2. БЮДЖЕТА за 2015г. , 3. Всички политически партии получили над 3.5% на предишните Парламентарни избори ДА ПОДПИШАТ СТРАТЕГИЯ за развитието на Б-я до 2030год И ДА СЕ СПАЗВА от ВСИЧКИ , които поемат властта в този период!!ПРИ НАРУШЕНИЕ --СМЯНА по решение на ПРЕЗИДЕНТА!!!Благодаря! Тролчетата от Позитания , готови ли сте за "минуси"??? От ДПС и Атака?? -- СТАРТ!!!!

Ей т'ва си е тунинг, ДЪРТО, ама дрънка като ГоУф )))

Стара тенакия, ма ръждясала, за скраб...

Защо ББ се анмира в уса? Има ли някой сведущ? Пишете.

Получава поредната доза инструкции! Всъщност разлика между империята на злото отвъд океана и империята на злото на Изток няма! И двете са комадвани и манипулирани от един и същи център! Противоречията са само за пред масите!

Нешо иска да попита, защо Бойко Борисов е в САЩ?

Айде да направим сравнения. Да сложим Станишев до мартин Шулц, а Боко до Ангела Меркел та да видим като ги сравним кой е: прост по-прост най-прост

Трябва да ти кажа, че дебелата слоницата Меркел мисли също много бавно.

СРАВНЕНИЕТО 1. Един безработен нехранимайко, без 1 ден трудов стаж, не ходил в казарма, натресен в партия, понеже е послушен, изгубил последните 10 избора от 10 възможни! СРЕЩУ 2. Генерал, Главен секретар на МВР, два пъти кандидатствал и два пъти избран за кмет на София, победител в последните 10 избора от 10 възможни! ВИЕ СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКАТА

Както е казал поетът: НЕ БЕШЕ МОР, НЕ БЕШЕ ЧУМА, А ГЕРБ!

БКП-ТРОЛОВЕТЕ ПАК СА В СТИХИЯТА СИ! А БЕ ЛУМПИ! АКО НЕ СИ ЗАБЕЛЯЗЪЛ, ПОСЛЕДНАТА 1 ГОДИНА УПРАВЛЯВАТ ЛЮБИМИТЕ ТИ КОМУНИСТИ, ПОД КОНТРОЛА НА ИСЛЯМИСТИТЕ НА ДОГАН! ЗА КАКЪВ ГЕРБ МИ БЪЛНУВАШ БЕ ПЛАТЕН ТРОЛСКИ Б.ЛУК?

Гордо славим, ние Бойко, пръв учител Цветанов!!!!

Избори да, но ако поне 50% се гласува с мажоритарен вот, за да има личности, а не само партии. Леля ЦЦ вече се усмихва победоносно, виждайки се за пореден път председател на НС. Тези хора изобщо не се интересуват, че 70% от гласоподавателите не ги искат, затова не гласуват. Да се докопат до власт, пък после каквото ще да става.

Нашата баба Цура пак е яхнала метлата! Заела е и бойната поза на щатен партиен секретар, след пет големи ракии! Битки предстоят, ще се заГРОБва България! Че после какво ново лапане - и за там трябват сили и хъс!

Да ударим чертата на този кабинет. - Провален ЮП - Провален АЕЦ Белене - Спрени ЕС фондове - 3 млрд кредит изтеглени и откраднати пари

Пропускаш да споменеш, че се готвят да теглят още 3 млрд. Тия парите за нищо ги нямат. А кой ще плаща. Да властта просто не трябва да припарват 4 партии ГЕРБ+ БСП+ДПС+ ББЦ.

не разбра ли кой тегли чертата? Или просто си пишеш:)

Освен това да се допускат до избори само граждани с дмойно гражданство в рамките на ЕС, иначе не. Изборни туристи с автобуси не ни трябват, както и проводници на неоосманските идеи на (ер)догановците.

Добре де, но защо в ПОНЕДЕЛНИК? Това от "онези дни" ли е?

от 20 години не ходя да гласувам, но ако има избори ,ще гласувам против герб защото тези лицемерни крадци ги ненавиждам повече дори и от бсп

ТРАВЕСТИТ, много се е избарал за това фото на дир-а.

Не бе приятелю, това е снимката на травестита от абитурентската му вечер!

Да се откъснем от пипалата на Путин завинаги!!!

Стига спами. Да не са те наели едновременно от ДПС и Герб? Надмина всички тролове по ефективност.

Тия още не са разбрали, че годината е 2014-та, 29-ти септември беше неделя миналата година.

Идиоти!

И от Вашингтон мачка ли, мачка!

Когато и да са изборите, щом главните партии са мафиотските ГЕРБ, БСП ДПС и ББЦ, а истинската десница РБ е последна, няма спасение. Още много мъка ще има по тази земя.

Какво толкова са се активирали соросоидите? ГЕРБ-ДПС ли е новата опорна точка от "Отворено общество"? Ще ви отворят много, но там където не сте и си го помисляли.

Окончателно в устата на звяра. Искам в България да се намери партия, която е твърдо против ЕС и НАТО, но не крепи мнозинство, в което участва ДПС, за разлика от Атака. За такава искам да гласувам, както и много други хора.

Стига соросоидни простотии. Аз съм европеец, не съм чакал някой сандал да ми казва кога съм и кога не. Колкото за африканските племена, питай американските си благодетели колко са единни, от това явно разбираш.

И РЗС с Яне Янев са много важни.

Няма вечни врагове, има вечни интереси. КОАЛИЦИЯ ГЕРБ - ДПС и да бутаме бсп/атака в трапа

Е, само то си представя, че Цецка Цачева пак може да стане председател на Народното събрание и ми се отщат и избори и всичко, което ще последва.

Селската активистка-адвокатка, ако се появи отново в НС ще изхвърля телевизора през прозореца, за жената още не съм решил! Върнете лентите на зад, дойде една рошава простакеса, после се отрака, тръгна на фризьори и козметици, някой я посъветва какво да си облича. Но знаеме приказката за "Илия и кирия, пак тия".

със закон след набор 1977 да заемат каквито и да е постове

Про ЕС кабинет ГЕРБ - ДПС ще си изкара мандата без проблеми

Турция е кандидат за ЕС и наш партньор в НАТО. Русия е дива, агресивна, комунистичска и вражеска държава, която се опитва да унищожи Демокрацията и която постоянно напада съседите си. Дълг на г-н Борисов е да намери общ език за коалиция с проевропейския политик г-н Местан.

Да приемем исляма влиза ли като точка в програмата на Герб? Струва ми се добра идея. така ще се спасим завинаги от Русия защото тя ни влияе чрез Православието.

Т ебе ще те пратим на специализация в Турция - пем да ни проширят халката пем да те научат на демокрация както я правят на площад Таксим

По-антибългарско изказване отдавна не бях чел. Русия е държавата, която винаги ни е защитавала. Благодарение на нея съществува България. Българинът носи в сърцето си тази признателност и я предава на децата си. Политиката и временните интереси са нещо друго. Няма исторически факти, които свидетелстват, че някой друг е бил наш безкористен съюзник. Друг е въпросът, че ние често се държим като неблагодарници. А ти?Е, помечтай си!

За да се убедиш в "цивилизоваността" (ер)доганците напиши в ютюба "Ewald Stadtler in english" и гледай. Ще останеш очарован от тяхната хуманност и култура.

Една коалиция ГЕРБ - ДПС за 5 години ще прати в гроба р.овч и кликата му. Ще бъде сложен края на проруската енергийна мафия

ЩЕ ЩЕ СЛЕД МАВДАТА АКО НЕ ГИ ПРОГОНЯТ С КАМЪНИ КАКТО МИНАЛАТА ЗИМА ТИКВАТА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Е ОСТАНАЛО НИЩО ЧИТАВО. БЕЗРАБОТИЦАТА ЩЕ Е ОТРОМНА. ЩЕ ИМА НАГУШИЛИ СЕ БОГАТАШИ И МНОГО ИЗПАДНАЛИ ПО УЛИЦИТЕ, НА ТЕБЕ ЩЕ СА ТИ СПРЕЛИ ДОХОДИТЕ ОТ ДРАСКАНИЦИТЕ - НЯМА ДА ИМА ПРОТЕСТЪРИ И ЩЕ БЪДЕШ ЕДИН ОТ БЕДНЮГИТЕ ПО УЛИЦИТЕ.

Не ме интересува нито една клика, чиято и да е тя. Но с кадрите, които има ГЕРБ, партньорът ще ни вкара в такъв капан, че не знам ще има ли излизане. Вече сериозно се страхувам какво бъдеще очаква страната ни, след като към власт се стремят все по-неподготвени хора.

Като чета геребско-соросидните тролове всичко е предопределно. Тиквата вече е в САЩ и го готвят как да ни държи мирни. Защо трябва да гласуваме? Вие вече сте се разбрали кой с кого, и колко. Не искам да участвам в тези манипулации. Обиждате част от бг граждани, които си мърдат мозъка.

Колега Кире ! ---> отде накъде Ви хрумва че бате Бобчо Би бил цанен Дори за WC чистач ?!

Колега, нима трябва да дойде изборната вечер, за да се убедите?! Бжежински няма да си губи времето с една тиква ако вече не е решено.

В името на европейското бъдеще на България, ГЕРБ трябва да се коалира с ДСП и да изпрати бсп в историята

ТИ НЕ СИ НОРМАЛЕН КАТО СЕ СЪЮЗЯТ ЕДНИ КРАДЦИ С ДРУГИ КРАДЦИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ЩЕ ПРОИЗЛЕЗЕ. ЩЕ ТИ СПРАТ ХОНОРАРИТЕ ДЕТО ГИ ПОЛУЧАВАШ ОТ ТУК КАТО ПЛАТЕН ДРАСКАЧ И ЩЕ ГО УДАРИШ НА ГЛАДОРИЯ

по-му е кеф Герб да вземе мангизите от Южен Поток:)

За-бога-по-дяволите ! --->ВЪН ! просто - всички ВЪН !!! Сега-И-Веднага.

ПЛЮС - Нов Нюрнбергски у Нас, красньie !!!

Цецка да изчака Бойко да се върне от Америка....

31% ГЕРБ + 20% ДПС = Бъдещ кабинет от есента

След това следва революция, кървава и Бокича вдига кръвно. Трябва да бъдат наказани всичките политици от миналото ,за да имаме бъдеще.

А сега защо не вдигаш ревулюция? ДПС управлява България и БСП! Но революция още не си организирал!

Нула И Нула Дори по Милиони ---> Е Нула, Колега !

ДПС-проклятие, БСП-безродници, ГЕРБ-бандити, Дудука-втора партия на ДПС...В Европа расте подкрепата за евроскептиците! При нас всичко е изкривено! "Страната на обратните неща"!

Коментари - Изборите може да са на 28 септември | Днес.dir.bg

Изборите може да са на 28 септември

За да има избори на 29 септември, последната неделя от месеца, парламентът може да бъде разпуснат най-рано на 29 юли - 2 месеца преди вота, обявиха от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Изборите може да са на 28 септември | Днес.dir.bg

Коментари

Със стари курви нов бардак не се прави!

И да има избори ...пак няма да гласувам! Писнахте ми на у...я с тези избори! Умните не гласуват, а само простаците, като си мислят ,че нещо ще променят със старите "политици" - тъпаци!

може би - да, може би - не

Luna0102

"Изборите може да са на 28 септември" "За да има избори на 29 септември, последната неделя от месеца..." И така до края на петилетката или поне докато не сменят писачите на дира спечелили вчера голямата награда за голямото надлъгване.

И като има избори,кво?

Ако я видеше тази на снимка преди няколко години синът ми щеше да каже-татко, ама това мъж-жена ли е?

егати лелка-зелка пак е на линия, дори и по-бухнала и безочлива..

...СЪЩО МОГАТ ДА ГО ДУХАТ ОТ МЕН, ЗАЩОТО НЕ СА ПО-РАЗЛИЧНИ - НЕ ГЛАСУВАМ ЗА МУТРЕНСКИ РАЗКЛОНЕНИЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ.

о, бабо цецке много си джазова )))

Като я видя на екрана ме втриса.

За съжаление не си спомням работещ депутат (от която и да е политическа сила) да "работи" особено през летните месеци.

Айде, тъкмо прибрахме скарата от ма`алата и трябва пак да вадим.Голям берекет за братското население тази година - два пъти избори - тринайста и четиринайста месечна помощ все едно плюс бирата и кебапчетата.

как избори на 29.09, пада се понеделник? :-)

Все пак, това Цецка Цачева. Какво друго очакваш, освен простотии

Избори само платени! На нас избирателите ще платите по 50 лв. и тогава ще отидем да гласуваме! Ще спестите от предизборни агитации, от плакати, студия и ще ги дадете на нас тези, които ще ви изберем, ако искате да бъдете избрани.

А БЕ ЧОВЕК- МАНИ ГИ ТИЯ 50 ЛЕВА БЕ ... МНОГО СИ ЕВТИН ... ДОРИ МАНГАЛ ДА СИ С ПО 15 ДЕЦА -ПАК СА МАЛКО.. ЗА 50 ЛЕВА - ЩЕ ИДЕШ ДА ИМ ЛИЖЕШ ЗАДНИКА ЛИ... А -ПОСЛЕ... ПОСЛЕ- ТИЯ 50 ЛЕВА- ЩЕ СИ ГИ ВЪРНАТ С ЛИХВИТЕ .. СТОКРАТНО... НЕ РАЗБИРАШ ЛИ - ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА ...ИЛИ-ИМА - АМА ВАЖИ ЗА ПРОСТИТЕ ..КОИТО НЕ ЗНАЯТ , ЧЕ ОБЯДА Е ВКЛЮЧЕН В "КУВЕРТА"....

Да беше се замислил преди да пишеш реплика щеше да я напишеш другояче. Разбира се, че срещу заплащане ще гласуваме ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Вместо пари за телевизионни представяния, клипове, билбордове - на всеки по 50 лв. е по ефикасно! А който иска за него да гласуваме - да дава отгелно повече. Нали не билбордовите гласуват, а човек - да му се плати тогава! Иначе да яакат гласове от рекламите и билбордовете, схващаш ли?

Гласувахте ли уважаеми съграждани? Гласувахте Не. Не гласувахте омерзени сте от кебапчетата, лентите и конструкторите. Всъщност, дали сте гласували или не това няма никакво значение. Чичо Сорос, отново гласува вместо вас. Гласува за вашето глобално бъдеще, българи на два метра под земята.Кой сте си избрали от 22-те партии и независими кандидати няма никакво значение, след като председателя на ЦИК е откърмен соросоид. Става въпрос за г-жа Ивелина Алексиева. Тя беше представена като една достойна българка, и може би е такава, ако в нейната биография не фигурираше тинк-танка Институт за Модерна Политика (ИМП).За тези, които не знаят Института за Модерна Политика е роден брат на Института за Пазарна Икономика (ИПИ). За това как Института за Пазарна Икономика с изпълнителният си директор Красен Станчев, работят упорито за съсипване на българската икономика, темата е много дълга и сме писали не веднъж. Двете организации са финансирани от фондация Америка за България. Ето тук може да видите страницата с партньори и донори на Института за модерна политика. Виждаме, че и Джордж Сорос има пръст вътре. Т.е. ИМП е побратима и с ОО! Знаете ли какво прави Отворено общество и защо се нарича така? Защото където тази организация на Джордж Сорос се намести, обществото се отваря за неоколониално разграбване от трансатлантическите мега корпорации. Също така държавната власт и икономиката биват отслабени до толкова, че финансовите спекуланти да могат спокойно да изпият кръвта на държавата и на народа.

Всичките са едни лайна, без изключение!

Няма защо да се замисляш. Това си беше точно така, а Костов го смениха, защото се изплъзна от контрол. С неговото мислене няма друг политик на хоризонта.

за решението на Орещарски и скандала между дпс и бсп.

Дай заглавие.

е най отгоре -пише Ексклузивно и т.н.

НАЙ-НАПРЕД 1. Това НС с МНОЗИНСТВО от 2/3 ДА ПРИЕМЕ:-промяна в закона за РЕФЕРЕНДУМИТЕ!!!:- ЗАБРАНА за участие в ИЗБОРИ на лица с 2-но гражданство живеещи ИЗВЪН ЕС!!, :- РЕШЕНИЕ за ЕЛЕКТРОННО гласуване!! 2. БЮДЖЕТА за 2015г. , 3. Всички политически партии получили над 3.5% на предишните Парламентарни избори ДА ПОДПИШАТ СТРАТЕГИЯ за развитието на Б-я до 2030год И ДА СЕ СПАЗВА от ВСИЧКИ , които поемат властта в този период!!ПРИ НАРУШЕНИЕ --СМЯНА по решение на ПРЕЗИДЕНТА!!!Благодаря! Тролчетата от Позитания , готови ли сте за "минуси"??? От ДПС и Атака?? -- СТАРТ!!!!

Ей т'ва си е тунинг, ДЪРТО, ама дрънка като ГоУф )))

Стара тенакия, ма ръждясала, за скраб...

Защо ББ се анмира в уса? Има ли някой сведущ? Пишете.

Получава поредната доза инструкции! Всъщност разлика между империята на злото отвъд океана и империята на злото на Изток няма! И двете са комадвани и манипулирани от един и същи център! Противоречията са само за пред масите!

Нешо иска да попита, защо Бойко Борисов е в САЩ?

Айде да направим сравнения. Да сложим Станишев до мартин Шулц, а Боко до Ангела Меркел та да видим като ги сравним кой е: прост по-прост най-прост

Трябва да ти кажа, че дебелата слоницата Меркел мисли също много бавно.

СРАВНЕНИЕТО 1. Един безработен нехранимайко, без 1 ден трудов стаж, не ходил в казарма, натресен в партия, понеже е послушен, изгубил последните 10 избора от 10 възможни! СРЕЩУ 2. Генерал, Главен секретар на МВР, два пъти кандидатствал и два пъти избран за кмет на София, победител в последните 10 избора от 10 възможни! ВИЕ СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКАТА

Както е казал поетът: НЕ БЕШЕ МОР, НЕ БЕШЕ ЧУМА, А ГЕРБ!

БКП-ТРОЛОВЕТЕ ПАК СА В СТИХИЯТА СИ! А БЕ ЛУМПИ! АКО НЕ СИ ЗАБЕЛЯЗЪЛ, ПОСЛЕДНАТА 1 ГОДИНА УПРАВЛЯВАТ ЛЮБИМИТЕ ТИ КОМУНИСТИ, ПОД КОНТРОЛА НА ИСЛЯМИСТИТЕ НА ДОГАН! ЗА КАКЪВ ГЕРБ МИ БЪЛНУВАШ БЕ ПЛАТЕН ТРОЛСКИ Б.ЛУК?

Гордо славим, ние Бойко, пръв учител Цветанов!!!!

Избори да, но ако поне 50% се гласува с мажоритарен вот, за да има личности, а не само партии. Леля ЦЦ вече се усмихва победоносно, виждайки се за пореден път председател на НС. Тези хора изобщо не се интересуват, че 70% от гласоподавателите не ги искат, затова не гласуват. Да се докопат до власт, пък после каквото ще да става.

Нашата баба Цура пак е яхнала метлата! Заела е и бойната поза на щатен партиен секретар, след пет големи ракии! Битки предстоят, ще се заГРОБва България! Че после какво ново лапане - и за там трябват сили и хъс!

Да ударим чертата на този кабинет. - Провален ЮП - Провален АЕЦ Белене - Спрени ЕС фондове - 3 млрд кредит изтеглени и откраднати пари

Пропускаш да споменеш, че се готвят да теглят още 3 млрд. Тия парите за нищо ги нямат. А кой ще плаща. Да властта просто не трябва да припарват 4 партии ГЕРБ+ БСП+ДПС+ ББЦ.

не разбра ли кой тегли чертата? Или просто си пишеш:)

Освен това да се допускат до избори само граждани с дмойно гражданство в рамките на ЕС, иначе не. Изборни туристи с автобуси не ни трябват, както и проводници на неоосманските идеи на (ер)догановците.

Добре де, но защо в ПОНЕДЕЛНИК? Това от "онези дни" ли е?

от 20 години не ходя да гласувам, но ако има избори ,ще гласувам против герб защото тези лицемерни крадци ги ненавиждам повече дори и от бсп

ТРАВЕСТИТ, много се е избарал за това фото на дир-а.

Не бе приятелю, това е снимката на травестита от абитурентската му вечер!

Да се откъснем от пипалата на Путин завинаги!!!

Стига спами. Да не са те наели едновременно от ДПС и Герб? Надмина всички тролове по ефективност.

Тия още не са разбрали, че годината е 2014-та, 29-ти септември беше неделя миналата година.

Идиоти!

И от Вашингтон мачка ли, мачка!

Когато и да са изборите, щом главните партии са мафиотските ГЕРБ, БСП ДПС и ББЦ, а истинската десница РБ е последна, няма спасение. Още много мъка ще има по тази земя.

Какво толкова са се активирали соросоидите? ГЕРБ-ДПС ли е новата опорна точка от "Отворено общество"? Ще ви отворят много, но там където не сте и си го помисляли.

Окончателно в устата на звяра. Искам в България да се намери партия, която е твърдо против ЕС и НАТО, но не крепи мнозинство, в което участва ДПС, за разлика от Атака. За такава искам да гласувам, както и много други хора.

Стига соросоидни простотии. Аз съм европеец, не съм чакал някой сандал да ми казва кога съм и кога не. Колкото за африканските племена, питай американските си благодетели колко са единни, от това явно разбираш.

И РЗС с Яне Янев са много важни.

Няма вечни врагове, има вечни интереси. КОАЛИЦИЯ ГЕРБ - ДПС и да бутаме бсп/атака в трапа

Е, само то си представя, че Цецка Цачева пак може да стане председател на Народното събрание и ми се отщат и избори и всичко, което ще последва.

Селската активистка-адвокатка, ако се появи отново в НС ще изхвърля телевизора през прозореца, за жената още не съм решил! Върнете лентите на зад, дойде една рошава простакеса, после се отрака, тръгна на фризьори и козметици, някой я посъветва какво да си облича. Но знаеме приказката за "Илия и кирия, пак тия".

със закон след набор 1977 да заемат каквито и да е постове

Про ЕС кабинет ГЕРБ - ДПС ще си изкара мандата без проблеми

Турция е кандидат за ЕС и наш партньор в НАТО. Русия е дива, агресивна, комунистичска и вражеска държава, която се опитва да унищожи Демокрацията и която постоянно напада съседите си. Дълг на г-н Борисов е да намери общ език за коалиция с проевропейския политик г-н Местан.

Да приемем исляма влиза ли като точка в програмата на Герб? Струва ми се добра идея. така ще се спасим завинаги от Русия защото тя ни влияе чрез Православието.

Т ебе ще те пратим на специализация в Турция - пем да ни проширят халката пем да те научат на демокрация както я правят на площад Таксим

По-антибългарско изказване отдавна не бях чел. Русия е държавата, която винаги ни е защитавала. Благодарение на нея съществува България. Българинът носи в сърцето си тази признателност и я предава на децата си. Политиката и временните интереси са нещо друго. Няма исторически факти, които свидетелстват, че някой друг е бил наш безкористен съюзник. Друг е въпросът, че ние често се държим като неблагодарници. А ти?Е, помечтай си!

За да се убедиш в "цивилизоваността" (ер)доганците напиши в ютюба "Ewald Stadtler in english" и гледай. Ще останеш очарован от тяхната хуманност и култура.

Една коалиция ГЕРБ - ДПС за 5 години ще прати в гроба р.овч и кликата му. Ще бъде сложен края на проруската енергийна мафия

ЩЕ ЩЕ СЛЕД МАВДАТА АКО НЕ ГИ ПРОГОНЯТ С КАМЪНИ КАКТО МИНАЛАТА ЗИМА ТИКВАТА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Е ОСТАНАЛО НИЩО ЧИТАВО. БЕЗРАБОТИЦАТА ЩЕ Е ОТРОМНА. ЩЕ ИМА НАГУШИЛИ СЕ БОГАТАШИ И МНОГО ИЗПАДНАЛИ ПО УЛИЦИТЕ, НА ТЕБЕ ЩЕ СА ТИ СПРЕЛИ ДОХОДИТЕ ОТ ДРАСКАНИЦИТЕ - НЯМА ДА ИМА ПРОТЕСТЪРИ И ЩЕ БЪДЕШ ЕДИН ОТ БЕДНЮГИТЕ ПО УЛИЦИТЕ.

Не ме интересува нито една клика, чиято и да е тя. Но с кадрите, които има ГЕРБ, партньорът ще ни вкара в такъв капан, че не знам ще има ли излизане. Вече сериозно се страхувам какво бъдеще очаква страната ни, след като към власт се стремят все по-неподготвени хора.

Като чета геребско-соросидните тролове всичко е предопределно. Тиквата вече е в САЩ и го готвят как да ни държи мирни. Защо трябва да гласуваме? Вие вече сте се разбрали кой с кого, и колко. Не искам да участвам в тези манипулации. Обиждате част от бг граждани, които си мърдат мозъка.

Колега Кире ! ---> отде накъде Ви хрумва че бате Бобчо Би бил цанен Дори за WC чистач ?!

Колега, нима трябва да дойде изборната вечер, за да се убедите?! Бжежински няма да си губи времето с една тиква ако вече не е решено.

В името на европейското бъдеще на България, ГЕРБ трябва да се коалира с ДСП и да изпрати бсп в историята

ТИ НЕ СИ НОРМАЛЕН КАТО СЕ СЪЮЗЯТ ЕДНИ КРАДЦИ С ДРУГИ КРАДЦИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ЩЕ ПРОИЗЛЕЗЕ. ЩЕ ТИ СПРАТ ХОНОРАРИТЕ ДЕТО ГИ ПОЛУЧАВАШ ОТ ТУК КАТО ПЛАТЕН ДРАСКАЧ И ЩЕ ГО УДАРИШ НА ГЛАДОРИЯ

по-му е кеф Герб да вземе мангизите от Южен Поток:)

За-бога-по-дяволите ! --->ВЪН ! просто - всички ВЪН !!! Сега-И-Веднага.

ПЛЮС - Нов Нюрнбергски у Нас, красньie !!!

Цецка да изчака Бойко да се върне от Америка....

31% ГЕРБ + 20% ДПС = Бъдещ кабинет от есента

След това следва революция, кървава и Бокича вдига кръвно. Трябва да бъдат наказани всичките политици от миналото ,за да имаме бъдеще.

А сега защо не вдигаш ревулюция? ДПС управлява България и БСП! Но революция още не си организирал!

Нула И Нула Дори по Милиони ---> Е Нула, Колега !

ДПС-проклятие, БСП-безродници, ГЕРБ-бандити, Дудука-втора партия на ДПС...В Европа расте подкрепата за евроскептиците! При нас всичко е изкривено! "Страната на обратните неща"!