В Русия: Ксения Собчак внася интрига в изборите (снимки)

Кандидатурата на Ксения Собчак за президент на Русия ще означава плюсове, но и рискове за кампанията, прогнозират руски издания.

Обратно в новината

Коментари - В Русия: Ксения Собчак внася интрига в изборите (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз

"Собчак обаче ще вземе да претендира за диалог с основния кандидат..." Бошкеее... Някой скоро да се е опитвал да се надприказва със жена си? А така... "Фигурата й, от една страна, устройва президента..." Мен, лично, фигурата ѝ ме устройва от всички страни, както, сигурен съм, и Путин. Суратя, за съжаление, малко конски, но все пак... симпатичен кон. Но фигурата... няма претенции, таквос...

Ще пречи тя на императора да достигне 99,999 % от гласовете.

Може да е блондинка, но за това пък е грозничка, сигурно не е чак толкова глупава.

Донякъде сте прав. Конете са едни от най умните животни, но пък не са грозни.

Конете са значително по-глупави от кучетата.

Всъщност, защо не? В крайна сметка, промените, истинските промени винаги започват отвътре и отгоре. Време е една жена да внесе малко мир в света на войнолюбивите мъже.

Първо да се разберем В Русия няма нормални избори Опозицията е придворна и я има по благоволението на Царя Тази кукла Собчак е една измислена героиня, като всичко в Русия

Аз

С тебе сме се разбрали отдавна. Знаем те.

"уверени" в победата на путин, че за по-сигурно не позволяват на Навални да се кандидатира ???

Трябва да признаем ,че Кремъл е направил добър избор за либералите в Русия ! Даже нашите медии започнаха да я тиражират проститутката Собчак ; )

Маа бич, ааай

Балшой театър. Остава и Ала Пугачова да се кандидатира. Това не е реален кандидат. Тя не се ползва с подкрепа, а даже е обект на присмех. Реално, подозирам, Путин си е изградил система от фиктивни опоненти. Това са верните пудели на Путин- Кадиров, Жириновски, а като гледам , може да се окаже, че и Навални е някакъв подобен проект. Реална опозиция няма. От толково милиона население, няма нито един, който дори малко да засегне новия вожд и учител и единствен кормчия. Руснаците няма как да дръпнат с човек на кгб. Те за диверсия стават, но..... не могат да съграждат.

Не допускаш ли, че след като според теб никой реално не иска да се противопостави на Путин, може би в страната има консенсус относно това, кое е добро за нея, а не за "западналите партньори" ?

Не се безпокой другарю ! Навални ще го пуснат на по-следващите избори ..имай търпение !

При нас ББ щеше да предлага магаре за президент, но роснаците поне опитват да стане. Предлагат кон за президент.

Жалко че тогава не издигна истенско магаре, а Плевнелиев. Магарето поне нямаше да донесе такива щети. ;)

Шило

Воят срещу Собчак е заради това, че ще събере повече гласове от Навални. И ще покаже цялата несъстоятелност на този "демокраД"

Шило

Нека се пробва, какво толкова?

мужишки им работи там.. кво ми пука... що си играят не разбирам... да свиква там Путин Конгреса на КПСС да го преизберат като Ким и така... само губят реме и рубли за глупости! И без тва никой не им връзва на номера с демокрацията...

Ако си мисли да повтори кариерата на прокурорката на Крим, не е познала.

Ах, какие глаза у тебя... Ах, какая фигура... И румянцем твоим...

Все едно Емануела (Емилия Иванова Цветкова) да се кандидатира за прецедент на България ...

В Россия и каракачанката на Путин дето Боко му подари да кандитатират,пак ще победи,защото е на Путин :)))

един достоен опонент на каПутчо. :)))) Да разбира се ... има алтернатива. Има смисъл от избори и те честни и почтени ... ха ха ха ха...

"странни" обстоятелства, когато имаше шансове да го изберат за кмет на Ленинград ???

за президент след Елцин.

Сега Клинтъница ще задейства американските хакери и Русия ще избере Собчак - светската лъвица, да прави компания на рижия лъв у! :)

Дори Собчак да спечели 98%, пак централната им избирателна комисия ще обяви смазваща победа за Путин на първи тур. В Русия бюлетини не се броят, няма смисъл, резултатите се определят предварително.

Как ви звучи: " . . Според него телевизионерката ще има за задача да привлече към изборите "светски хора, недоволни от преобладаващия ПРАВОСЛАВЕН дискурс". За някои не знам, но за мен, Гражданина на РБ, Българаската ПРАВОСЛАВНА църква е ОСНОВА на българската нация. На някой много му се ще да да разкара православието в България и на негово място да се настани или католицизма, или мюсюлманството. И БТВ-то и то се включи в играта, и в "Откраднат живот" без "кюрето" не мина . . . но ще видим докъде ще се стигне . . . .

Била е, преди комунистите да избият всички попове и да назначят агенти от държавна сигурност в синода и семинарията.

Ами то едно време и турците са избивали поповете, църквите са строени кажи речи под земята и пак ПРАВОСЛАВНАТА църква е намерила начин да запази и разпалва българщината. И друго, значи понеже всички православни попове са я КГБ или ДС, значи трябва да погребем ПРАВОСЛАВИЕТО и на негово място я католици, а може би най-добре Аллах да докараме. Ами ние тоя филм го играхме: Под девиза "Всичко руско е буклук!" и Държавата лош стопанин!" продадохме за джелязо икономиката си, селското си стопанство и сега ревем "Няма работа" и "Децата ни минават през Терминал 2" . . . . . . . не ми се връзва. . . . . .намирисва ми нещо . . . а про-по Германски съд реши, че "Северен поток -2 и Опал по никакъв начин не нарушават Трети пакет" така германците отговориха на иска на Полша и на "Прибалтийските тигри". . . . Друго - вчера нашите демократични работодатели отговориха, че има достатъчно молдовци и украинци да заемат "високо платените работни места в България" . . .туй на какво намирисва . . . . . . . Найс а?

Браво на Собчачка. Тази куха ще даде поголям шанс на ВВП да спечели. Не е 82%, а 90 ще гласуват за ВВП. Браво

не беше ли щерка на оня дето Путин работеше при него в Петербург в началото....

Ако изборите водеха до промяна, щяха да ги забранят.

Няколко снимки на красива жена и прах в очите на избирателите. Това е!

на баща ѝ издигнаха паметник в Ленинград, а тамошното лоби не си поплюва

Понеже цървула Навални не може да се кандидатира, са намерили една курва за кандидат-предзидент!

Ти по природа ли си увреден или впоследствие? Тая не е и не може да е заместник на Навални поради простата причина, че никога не е критикувала джуджето.