5 сигурни партии в парламента при избори сега

При избори сега в парламента биха влезли ГЕРБ, БСП,ДПС, РБ, Патриотичният фронт, а АБВ, партия на Слави Трифонов, както и "Атака" имат реалистични изгледи.

Обратно в новината

Коментари - 5 сигурни партии в парламента при избори сега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кьор фишек е проучването на тези , нито буква нито цифра НЕ ВЯРВАМ ! Тези ни взеха на мезе !

Зеленогорски в момент на откровение си призна още около нова година, че най-реално изгледи за следващия парламент имат само ДВЕ партии. Останалото е АКМ.

При избори сега в парламента биха влезли ГЕРБ, БСП,ДПС, РБ, Патриотичният фронт, а АБВ, партия на Слави Трифонов, както и "Атака" имат реалистични изгледи. Ами Местан , къде отиде, с неговата партия гаДОСТ.

Колко манипулативно и купено е това допитване се вижда от това че Слави го направиха партия и го бутат в политиката където още дори не се е насочил. Същото като кристалинката - нищо не прави за България, никой не мисли дори за нея ама е все в таквиз цоциологически ''анкети'' Сега очаквам срещу някой лев повече и Путин да сложат в 'проучванията'' си

Дори и платените социолози не проумяват че колкото и да надуват манипулирания вот на герберасите 75% от хората са ПРОТИВ тях а това си е резил за боко и приближените му дето ежечастно се хвалят какво ''мнозинство''25% ги подкрепя...

Само РБ и най-вече с ДСБ не ги виждам как ще стигнат 4%. Явно че ДСБ са скритите комунисти, то всички вече ги разбраха.

ДСБ уж са незначими, а защо все така ви бъркат отзад и ви бодат очите?

.... са лъжицата катран в кацата с мед. Приличат ми на комунистите от минали век.

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДА ГЛАДУВАМ ЗА НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ СЕ САНИРАМ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА В ГРОБИЩАТА!

Предлагам на ЦИК, да разгледа възможността Изборите за Президент и двата популистки референдума, след като се провеждат в един ден, те да се провеждат от различни секционни комисии, за да не се смесва и опорочава гласуването за президент с далеч по-трудното и време-губещо отговаряне на въпросите по референдумите! Тъй като желаещите да отговарят на въпросите на референдумите на Слави и Марешки няма да са много, да се създадат по-малък на брой комисии за тях обединяващи по десетина секции от тези за президент в големите Градове! Желанието на популистите организатори на референдумите да се закачат за Президентските избори и по този начин да повишат активността до очакваната, трябва да бъде разумно разделено, по същество!

Напълно реално е 25%да гласуват за герб.За кого биха гласували служителите на мвр на бъчварова и техните семейства?За герб.Къде другаде се пенсионират като младежи,къде другаде получават 20заплати,къде другаде не знаят защо им е оръжието при положение ,че цял ден дремят и нищо не върщат,къде другаде ги приемат с връзки и потомствено?Ето от тях само имат20%Като прибавим и всички от герб по министерства с техните семейства,като прибавим и свързани фирми защо им е да фалшифицират избори?

Единственият начин ГЕРБ да има 25 % е да си манипулира изборите, както направи на местните избори. Все е имало цирк, ама като на местните избори, особено в някои общини....

Започнаха политическите надцаквания, с помоща на знайни и незнайни "социологически" агенцийки! Чакам с нетърпение в битката да се включи и придворната чистачка на ГРОБ, еврейката М.Р. и нейното МБМД. Предстоят забележителни циркови номера, още повече с участието на Бацето и на Жорката Ганчев, и двамата съизмерими като две капки фекална вода!

Вече си направиха сметките. Пак същите маскари в парламента. До кога?!

не им трябват избори! Всеки си е направил схема, която го прави по-богат, на гърба на раята. Искат си 3-те години без напрежение, след като са се напъвали първата за разработка...Няма значение дали става дума гербераст, комунист, някаква чалма или луд националист, всички са срещу избирателите!

И какво точно ме интересува "Ако изборите бяха сега?" Тя и "Ако баба ми беше мъжка, щеше да има дръжка. Аман от журналистическо-политическото промиване на мозъци.

Коя е партията на УЙчиндолския дългуч,че нещо изпадам в амнезия.Годжи и Грахич ще ги правят ли депутати.

Мдаа, избори на политици в България - Балканите - Европа! А ето и целите и резултатите, които трябва да бъдат постигнати, според американските ветерани: "...1.Да се разрушат граници, език и култура. ... 4.Да се използват политици, които да изявят публично, че имигрантските желания ще бъдат доминиращи по право, така че имигрантите да се бунтуват и при най-малкото неудовлетворение. Те (имигрантите) трябва да имат очаквакването, че ще получават всичко безплатно. ..." (Вижте публикацията на Veterans Today: "NEO: The Upcoming Balkan Еxplosion", By Gordon Duff, Senior Еditor on May 12, 2016). А можете ли да посочите някои от гореспоменатите, които да не служат на тези и другите описани в публикацията цели на САЩ?

Стъкмистиката пак започна да ви обработва с % !!! Може би няма такава партия в световен мащаб, която след като е управлявала, и управлява, да си увеличава %-тите, а може и да се намери някъде по света.Всяка партия която управлява, малко или много губи %, а някои даже се сриват, само ГЕРБ си увеличава % и ви води към "светли демократични " бъднини !!!!!!

Доста са се объркали за Слави, ще вземе поне двойно. Аз лично ще гласувам за него поради простата причина, че всички в екипа му са по-умни от него, и това не му пречи. Докато в ГЕРБ всичко е по-малоумно от ББ.

Като се има предвид, че почти цялата интелигенция замина за чужбина, може да се предположи по-голям успех за Слави. Но, повярвайте ми, електоратът му ще е сбор от цигани, малоумни създания и такива, които не виждат и не познават истинската култура и компетенциите им стигат само за чалгарското предаване на този дългуч.

Солташакувам на евреи и съм прехванал тяхното мислене и печеливши табиети. Един от принципите им е" Свърши си работата с чужди ръце и гледай сеир". Ще гласувам за тази партия, която изгради Нефтопровода Бургас -Александруполис. Така БГ автоматично ще бъде защитена от Руските авиокосмически -ядрени сили и пиле няма да преФръкне камоли бежанец или турчин. Така ще се спестят милиарди , които да се пренасочат за икономика, образование и млади семейства. Учете се от евреите, те винаги са на печалба. В тази връзка Балери Сим. е национален предател и ако изборите са честни няма да влезе в Парламента. Но ако подменят Протоколите може и лейди Гага да стане президент без да знае.А тук ще гласувам за Дуби, някои му викат анкъл тръмп.

Не видях партия ДОСТ , която е основана и внесена в съда , а се мъдри нещо като партия на С. Трифонов. Много са бързи тези от партия Галъп , бягат на къси разстояния ли , що ли ?

вярвам. Всички останали Галъпи, Червен Кольо, Аслановци и прочие само манипулират.

E то отдавна си беше ясно за какво е шумотевицата около емигрантските гласове. Сега нали е ясно кой точно трепери за гласове и защо емигрантите са толко неудобни и на кого точно са неудобни. Живот да не видите, и деца да не ви се раждат! да измрете дано по полски дупки, гущери да ви лазят по мършата и да ви ядът буболечки! Гроб да нема кой да ви изкопа - мършата ви да изкапе по кокалите и да се скапете дано! Бог да ви прокълне, народа си ше цепите и гоните! Господ ви е проклел вече, очеквайте си наказанието!

Мога да опонирам на Галъп, че ПатриоКАКЪВТОЕТАМтичният фронт няма шанс за парламент, нито сега, нито след 100 години. Ако някой е очаквал от него тази политика е щял да гласува за ГЕРБ. Разочарованите ще прилапа основно "Атака", а ако истинските патриоти се съберат в партия и двете ще бъдат изсмукани, като муха в паяжина.

819. От къде Галъп успя да намери 819 роднини на анкетьорите, за да получи желания резултат? 819 роднини на анкетьорите на Галъп ли са представителна извадка на електоралната нагласа? 819. Не 8190 , а 819. Пе 81900 , а 819.

Максималното стандартно статистическо отклонение при 50-процентните дялове е ±3,5%. При тази хипотетика, излиза на яве една реципрочност която се изразява в това, че интерес буди също сравнително по-ниската от обичайното декларирана подкрепа за ДПС. За ДОСТ нито дума.

да останат две партии, които да си играят на избори и да баламосват инфантилните мозъци, че са демократи и републиканци, които се различават ПО НИЩО - шоу за тълпите. а "елитът" да си живурка богато на спокойствие.

Пералня Калъп с прах за пране- "хипотетичен", започна да втълпява на народеца, кой трябва да е в НС и кой не.

А какъв е бил зададения въпрос, Калъп Интернатионал? Включихте ли в него новосъздадени, непопулистки формации?

Калъп Интернационал не задава въпроси. Задава само отговори по поръчка.

Аз истински съм печален за бъдещето на България. В някои коментари българина се оприличава на дебил, мазохист или пък има масов стокхолмски синдром. Вече 25 год. избираме едни и същи партии. По колко пъти ще се редуват, за да разберем, че ни лъжат. Опоскаха я тая страна, пръснаха децата ни по четирите краища на света, крадат и даже не се крият. Наричат го източване. Държавните органи не функционират-полиция, прокуратура, съд-това са язвите на България, които ще я унищожат. Пред очите ни България се топи и на никого не му пука. ВОЛЕН от колко години прегракна да вика-бедни сме, а си подаряваме златото на чужденци. Така богатите стават още по богати. До кога ще търпим това колониално робство? Доволни ли сте, та още го търпите? Никой не чува справедливите думи на ВОЛЕН. Защо? Защото мъти водата на другите и те вкупом го мразят. Мразят го заради неприятните истини, които говори. Мразят го, защото ги превъзхожда. Затвориха му устата. Хайде да видим сега, по добре ли ще стане в България или по зле. Нито един не каза до сега за него-той греши тук или там. Враговете му изкарват лични постъпки, като политически престъпления. Съда работи светкавично срещу него, но не и срещу истинските престъпници. Жалко е за България-беше едно такова хубаво място за живеене. Но то беше преди. Хев а найс наит.

Не винаги златото ни е било добивано от чужденци. Каза ли този Волен, къде е добиваното преди злато? Ако не е, да каже. Колко злато е добито преди чужденците и къде е. Когато България е добивала сама златото си, решила ли е проблемите си с този добив?

България никога не е била така зле в мирно време. Бедност, мизерия, ненаказана пръстъпност, корупция, цигания и бягство на свестни хора зад граница. По всички показатели сме на последно място. Изчезваме като държава, след няколко десетки години. Кога друг път е било така? А злато винаги се е добивало и без участието на чужденци. На второ място сме в Европа, но кел файда от това. Помниш ли стиховете-ние всички сме деца на майката земя, но чужда е за нас кърмящата и гръд. Поета като чи ли имал в предвид днешното състояние на България.

Ами ела си в България да се бориш - стига си пускал фитили. Знаеш ли какво стана с тези, които стачкуваха на площада - привикваха ги един по един и подписаха декларация, че няма да нарушават обществения ред. Ела в България да видиш как стоят нещата - ако стачкуваш - може и без работа да останеш. Щом си избягал навън ... не е било, че ти е хубаво тук.

България е вече на командно дишана, от 2017 ще изпаднем в изкуствена кома. Кой ще ни изкара от комата - това е новият въпрос КОЙ!!!!!!!?????

Слави.

България има нужда от квалифицирани лица които да окажат помощ на българските избиратели. Както четем тук, повечето избиратели ще отидат да гласуват не с разума си, който ще забравят у дома, а с емоциите си които търпеливо ще носят на гръб до избирателната урна и ще изберат още от същото. Биха избрали двойно повече от същото, защото друго не знаят, не познават и не съзнават, че може да съществува. Свикнали с това и толкова. Те не си задават въпрос колко ат сегашните партии са били във властта за последния четвърт век и какво добро име донесъл този престой? Българския избирател мисли с шаблони, да не кажа лозунги и гласува воден от емоции. Мисленето и рационалността не са силните страни на българския избирател.

Мен ме кефи резултата на БСП. Прогнозата ми и очакването ми се сбъдват. БСП ще умре скоро. За това и издиханията са така миризливи и неовладени. Ще трябва да изтърпим още някакво време. Без съмение времето ще изличи това гнусно петно от снагата на България. Това ще позволи да се развиваме много по-бързо, защото няма да губим енергия за долнопробна политика, а ще се премине към по-елегантна политика и рационализъм в политическия диспут. В момента губим доста време да спорим с ненормалници. Без съмение това е ресурс, който ако не губим, ще напредваме много, много по-бързо.

Е не се бях смял така отдавна , наистина сте без задръжки

Кукловодите си вкараха голям автогол с тези данни за Слави, което само ме радва.

аз докато гледах телевизия на компа със слушалки чувах некво тупкане шум кашляне търкане и одих да викам да чуе жината ква никадърна талавизия е уж интер нещо..бит. чистеше книгите..на 15 метра поне от мен през 3 стени у коридора.. същия шум. не е е нито от мои телефони таблети и компютри. пробах. не са от жината ..тогава са били у стая друга и по далечи. ни е от децата щото щех да чуя смех и филм. странна работа. имам едни телефони сс майка ..но и те са втора ръка. .... имам и добра акустика със съседи.. със същ доставчик на нет. с усилвател..но не ползват микрофон. странна работа. намалих звука да установя дали не е от невероятното предположение че е слушалки никви..когато го увеличих се появи пищене и тв то замръзна. на същия коммп на кой ви пиша. изключено блуто и айвай.. нема и ефем. що тъй?

ГЛУПУСТИТЕ на ГАЛЪП! Галъп не може да прогнозира, какво ще бъде времето след 10 минути, та тръгнали да прогнозират изборите! Спомням си през 2013 изборите бяха спечелени от ГЕРБ с 30,5%, а БСП в коалиция с други 7 партии получиха 26,6%, НО Галъп трещяха простотии 10 Май 2013 За "Галъп", "Медиана" и "Сова Харис" БСП и ГЕРБ са в паритет (от лат.- равенство) "Според проучването на "Галъп" ГЕРБ ще получи 24%, а БСП 23,6%. Според данните на агенция "Медиана" ГЕРБ получава 32%, БСП 31,5% В изследването на "Галъп" трета политическа сила е ДПС със 7,1%, следвана от "Атака" със 7% и Движение "България на гражданите" с 3,7%. 10 май 2013 Социолози прогнозират равенство между БСП и ГЕРБ. В парламента влизат още ДПС и Атака "Според тях разликите между двете партии ще е около 9% и изравняване е невъзможно. Според Галъп ГЕРБ ще получи 23%, а БСП - 23, 6 %. Изследването е направено от 23-и април до 1-ви май".

13-та ненормалниците Бареков и Манолова изработиха фарса "Костинбод". Това свали резултатие на ГЕРБ с 5-7%. Много, много от нетвърдия им електорат се токаза да гласува, защото Цацаров се включи в манипулацията без да проучи въпорса с резонността на цялата ситуация - просто точно така се складира печатна продукция в целия свят, а за бюлетини е абсолютно задължително да е така. Ето ти дивиацията между прогнози и резултати на Галъп. Всъщност партизанщината на БСП не може да не осере пейзажа, понеже това им е начинът на съществуване. А Барекът е члгаджийско момче, парче луд.

Поне си изясних ББ от кои е .

за галъп пак чел нипрочел. добра извадка от кои са ги пожелали.

Да, избори на политици в България, на Балканите, в Европа! А ето и целите и резултатите, които трябва да бъдат постигнати, според американския Veterans Today: "...1.Да се разрушат граници, език и култура. ... 4.Да се използват политици, които да изявят публично, че имигрантските желания ще бъдат доминиращи по право, така че имигрантите да се бунтуват и при най-малкото неудовлетворение. Те (имигрантите) трябва да имат очаквакването, че ще получават всичко безплатно. ..." ("NEO: The Upcoming Balkan Еxplosion", By Gordon Duff, Senior Еditor on May 12, 2016). А можете ли да посочите някои от гореспоменатите, които да не служат на тези и другите описани в публикацията цели на САЩ?

на парцали место за Президентин? нещо ша са продава ли и що е то?

и оти нема афтор? можи би Д. Михайлов знае?! от марсианците наверно. четох отново новината преди да пиша. дописване и арчене ..ваша грижа.

ша готино да пуснат на депупутати и танцьорки директно от мъгадан. . нема да дремат толкоз. докато ги съкращават..

Гледайки тия цифри неизбежно стигам до извода, че българина е мазохист, при това тъп и наивен. Колко трябва да си заблуден, за да си мислиш, че гласувайки за тези клики, нещо ще се промени. Тая латинотурска сапунка я гледаме от десетилетия и провала е пълен.

Така е! Дори е безсмислено да ги сменяме едни с други. Те са все едни и същи.

Мазохист си явно ти, защото въпреки страданията си не участваш в избори. Изборите са единственият начин да промениш нещо за сега. Предстои да се появят и други възможности, но до тогава остават изборите. Но да търпиш простотията си и да роптаеш и храчиш, вместо да участваш в демократичен процес - е или мазохизъм, или наистина много вкоренена посредственост. В края на краищата ГЕРБ за втори мандат изкарват България от лайна, в които я е вкарала БСП. Това за сега е положителен резултат. А ако не ти харесва какво прави ГЕРБ, имаш избор: САЩ, Швейцария или Русия - според предпочитанията. Там изобщо няма да те закачат да гласуваш и ще си живееш спокойно. Осбено спокойно е за тъпаци в Русия. Там си потъваш в блатото на нескопосията, глупостта и пиянствяото. Може да се окаже отлична последна дестинация и за теб. Забележка: толкова е демократична Русия, че даже пиенето не е задъжлително, а по желание. Е, в последствие се оказва, че е задължително, за да оцелееш, но пак по собствено желание.

Не, тъпо копеле такова. Изборите са, за да може такива наивни глупаци като теб да спят спокойно преди да стават рано за работа. Човек има начини да си оправи живота, а най-малко трябва да разчита на политици. Дали тук, при руснаците, при американците или при марсианците.

Ей , Нестината , я се приземи обратно . За Русия въобще няма да говорим , защото най-вероятно не си и стъпвал там , а още повече не си чел нищо за тях . Но за глупостите на твоя ментор Б.Б. как комунистите оставили батак , а той го оправя- пък вече прекали.Много си забавен . Ама то всички от тая формация сте еднакви-20 човека крадат а ниско-интелегентните като теб се плюнчат да ни обясняват как има излишък , спряна контрабанда за милиарди,но пък не могат да се обосноват защо се теглят заеми и нищо не се вижда насреща.Хайде , Неистина , лек ден ти желая .

Даа, изборът е винаги измежду едни и същи стари брантии. Отново без шанс за България!

someone

парламента отдавна се превърна в надпревара за евтини кюфтета, подкупи, далавери с държавни поръчки, алкохолни/наркотични партита с проститутки за сметка на данъкоплатеца и какво ли още не. не съм чул някои да иска да влезе да оправя народа.

Не съм чул ГЕРБ да раздава кюфтета. А години наред обществени поръчки изпълняваха все фирми от кръговете на БСП. Може да им аи някои дребни от фирми на ГЕРБ, но мащаб в това не виждам в полза на ГЕРБ. И въпреки че не дават кюфтета, пак печелят изборите. Защо ли?

Всички знаем отговора - не се прави на ощипан,ГЕРБЕРЮХА

Забелязва се активирането на червените кхмери . Червен Кольо , също се включи . Гоцето и Дългия инкасатор отново мечтаят по телевизиите за южни пАтоци .

и с партия. аз знам една де зима паре от.. - садебна система - социална система - образователна система - от профсъюзна неква от 5 члена - нищо чудно и от партия на слави нещо да и пада. кога са похвали Слави с таквиз разни доходи ша го харесвам. но требе и да е жена и вдовица. и да не бие много.

Предлагам да оставим емоциите... И ! : - Действия.

действията ги видиме..кой дал преди..ша земе и кредити.. и си кара мотора пак съ станишев и сие. с емоции.

давам ти но не те обичам.. без емоции и действия..по Ваш съвет.. Мерси! ша ми е трудно. поне червило и маскара да бех си купил...

ГЕРБ ВЕЧЕ СА ПЪТНИЦИ И СИ ГО ЗНАЯТ,ВСИЧКИТЕ СЕ ОСЛУШВАТ НА КЪДЕ ДА ХВАНАТ КЪМ КОЙ ДА СЕ ПРИСЛАМЧАТ ДА СПАСЯТ КОЖИТЕ ,ДА СЕ СПАСЯТ ОТ ЗАТВОРА ,ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ ГЕРБЕРЧЕТА СА ПОТЪНАЛИ ЯКО В ЛАЙНАТА.А НАРОДА ГИ МРАЗИ МНОГО ГИ МРАЗИ

Че кои не "са потънали яко в лайната"?

Забавна е тази квалификация"стабилно електорално поведение"- звучи като диагноза за дебил. Лъжат го човечеца с години, а той тъпо и упорито подкрепя същите, които вече са го излъгали многократно. Не че има алтернатива де.

Само БСП и "Атака" могат да помогнат да издрапаме от герберастко- реформаторското блато! Дано се преборят с ("бивши") мутри, турци и чифути... Шанс за България!

БСП създаде и мутрите, и ДПС, а Воленчо бе главен глашатай на Костов и патерица на БСП-Орешков да не паднат от власт! "Реформаторското блато" е на Пръмовица и т.н. Всички са "един дол дренки" и са слугувници на Козяк, така че засега "Шанс за България" няма!

манипулации, манипулацииииии! Вече ми се повръща от тези "обработки" на наивниците ("общественото мнение")!!! Достатъчно простаци ни обработват!!

А кво казва "телевизийката на истината ":))))))))

Последният да пусне водата в кенефа,,,