Австрийската крайна десница постави условия за коалиция

Крайнодясната Австрийска партия на свободата (АПС) постави условия за участие в правителство и се обяви за коалиция с консервативната народна партия (АНП).

Обратно в новината

Коментари - Австрийската крайна десница постави условия за коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ммммм, коалиция на десни с крайнодесни:-) Харесва ми, на прав път са...

То хубаво ме е поздравил, но аз как да му отвърна на поздрава на тази коалиционна лилипутка!!!!

Подушвам, че следващата мантра,с която ща ни замайват главите е "Консерватизъм" Слушам го един ден Лукарски.чудо невиждано,говори за консервативен патриотизъм.Даже подчерта,че "Да България" били твърде либерални. Снощи Сидеров поне пет пъти употреби думата "консерватизъм и нейните производни. Интересно,дали ще се пускат по нова писта ?

КАКВО МУ НАПРАВИХА НА ТОЯ - ЕБАТИ ИЗМЕННИКА- НЕ ПАТРИОТ А ПРЕДАТЕЛ.....

Направиха му дете и прозря, че политиката е изкуството да използваш реално възможното. С тоя матрял, берекет версин.

Изглеждат амбициозни, дано не се огънат. Ако са "истински", натискът и калта, която ще се изсипе върху тях ще са големи. Желая им успех от все сърце!

Волен преяжда с кюфтета и се прегръща с Бойко.Каква идилия само.

Г-н Сидеров, вие направихте свещената дума "патриот" мръсна дума. Човек да го е срам да се нарече патриот в Бг.

Не му говори на Вие-не го заслужава. На Сидеров и други персонажи от неговия тип им намериха цаката, лекуват ги " по рецепта". Притиснати от определени обстоятелства лесно се пречупват , послушно си сядат на дупето и чуруликат друга мелодийка.

И друго което забравих да ви пиша. И двете войни са финансирани от еврейчетата Рокфелер и Ротшилд а сега се вмъкна и Сорос. Та те обичат светла демокрация, да им е светло на душата, а не да им е тъмно като при тъмния комунизъм. А простото човечество все още не е преодоляло любовта си към канибализма.

великия ти комунизъм е именно еврейско изобретение, червената петолъчка е знака на Ротшилд фемили, Енгелс е с еврейски корени, а в СССР ЦК на КПСС 85% са били евреи, с изкл. на сталин и още няколко, който обаче е еврейски зет! Те така... исторически факти, другарю! шалом... кво беше там...

Другарю Сидеров, наистина светлата демокрация ще доведе неонацизма на власт и Европа ще се разпадне. И какво от това. Единственото което ще ни остане е да вкараме в масова употреба "въженките" което го е казала и баба Ванга преди много време.

ма немаааа, пукайте от яд! както казваше Тошо Тиквата - и аз чакам д ападнат на коча..., ама не падааат,..

Какво е продал "Варадерото", че съм пропуснал. Баш продавачите бяха костов и царо на заро.

Я кой сидераст е забравил как Лидеров крещеше из София там едни работи за коврите на Бойко :)

Еми, ГЕРБ или БСП - "изберете" сами. Ама, поне успяха да шътнат достовете и деформаторите. Халал им "продажбите".

"Крайно-десните", разбирай нормалние хора в Австрия. Щото на соросоидиотските медии резбата им е обратна и виждат разфокусирано от зор.