Ключови избори за Бундестаг в Германия

Германия е изправена пред ключов избор. 42 партии влизат в битката за Бундестага.

Обратно в новината

Коментари - Ключови избори за Бундестаг в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия ще я преизберат ---за едното чудо!:)))) ..само руски ботуш в задника им намества чивиите!:)))))

понеже германците се смятат за по-добрите австрийци, очаквам по-добре да подправят изборите по пощата. както подправиха класацията за автомобили на адеаце, листата за чакащи за трансплантации, либор, данните за дизеловите автомобили, квотата за "бежанци". водещи са във фейк нюз - пропагандата на клинтън и сорос. с една дума - недостижими са в циганизацията на европа и света.

Германия е важна част от Съюза на Обединените Евреопейски Емиратства!

Да видим тоя път Путин кого ще избере...

Между другото, аз вярвам, че Меркел наистина яде много малко. Защото алкохолът засища, а тя там е истински "маратонец". Даже Юнкер не може да й издържи на темпото и количеството.

преводи и нови имена? Казва се Мекленбург - Форпоммерн. Кво превеждате всичко и го побългарявате. Приведи и New York! Нали всичко знаем най добре!

Глей ся, хем си прав, хем не си прав. Прав си за точния пренасяне на името на лендер-а в българския език. Само че, в българския език има такива приети и официализирани грешно преведени и произнасяни названия. Напр. - Вашингтон, Арканзас и др. Да не говорим за имена като Лозенград (Къркларели), Одрин (Едирне)... С Предна Померания е същото. Както и това, че лендер не е точно съответствие на официално приетия в българския език термин провинция... Но, така е с езиците. От дете помня забавна фраза от руския филм "Конникът без глава"- "Генри, индейцы! Гип-гип-урра!"

Големият/наднормен/балкански политик и пръв фройнд на Мути,вече се е погрижил за ключов следизборен подарък-цял вагон суджуци.И без това тече"Октоберфест"-аман само от вюрстчета.

Единственото отърваване от ГДР-ското комсомолско чучело е ако пукне по време на мандата си. Швабите съвсем за нищо не стават вече, щом единственото им частично спасение е природата да им съврши работата.

Как върви гласуването? Путин печели ли ?

Забавно човече си ти! Нима не разбираш - ЕСТЕСТВЕНО, че Путин печели при всички случаи. Въпросът е какво и колко. Ако е Меркел/Шулц - ЕС се разкапва окончателно и повечето страни на двустранна основа нормализират отношенията с Русия. Ако (няма как да стане, но все пак) спечели АзГ - ЕС и Германия се нормализират и съответно се нормализират отношенията ЕС - Русия.

Аз разбирам, но друго си е и някой наистина навътре в нещата да ми обясни!

Имаш страшно чувство за хумор :D

А дано, ама надали. Ако все пак АзГ вземат 90 места, това ще означава, че реално подадените за тях гласове са поне колкото за 110 -120 места. Ако нямаше манипулации.

Много вероятно, днес-24.09.2017, с поредното преизбиране на съществото МЕРКЕЛ ще бъде потвърден и подпечатан края на културата и независимостта на ЕС.

Меркел ще поБЕДИ със 115% . Вече е решено! Ама май не в Германия :)

Мисля, че меркел ще спечели въпреки пагубната и предателска политика, която води от няколко години. Отвори врати на Европа и Германия за терористи и пак има изгледи за победа, не го разбирам това.

обяснението се нарича "канцлеракт".подписан е 1949 год. за 150 години до 2099 год.всеки канцлер на германия трябва да получи одобрение от държавния департамент на уса...

.......................

Дано германския народ, който вече почти век е промиван от какви ли не идеологии и режими, да се отърси от глупости и догми. Помъдрял, да покаже достойнство и решителност, изхвърляйки канцлера на 4тия райх, комсомолската вещица, изкукуригалата соросоидна бабичка Меркел!

По-скоро ислямска, отколкото соросоидна :)

Първото е инструмент на второто.

еми да покажат де, ма като си нямат, кво да покажат. тях ги препитват секи ден за желание да се държат достойно и човешки, тях им се играе "футбол", пие им се "бира" и им се твърди, че те всъщност не искат твърде много. напрао да се респектира човек. едно такова ти кво има да го питаш, то всичко е ясно. и на тях им е ясно, защо им се получиха азиатци и африканци, ама са толкова нагли, разглезени и лениви, че още търсят миши дупки и отказват да повярват. явно текущата е "блажени са невежите". много сладко, мъ нямам ли сърце, ве?!

Най-естествена е коалиция между тези двамцата: Повече роби за по-голям растеж и социална сигурност! Сега! А после... После ще му мислим.

Ъхъм. Ключови, ключови, колко да са ключови? Ми изобщо никак. Нищо няма да се промени. Дано AfD вземат повече (83-85 места) и да станат трета политическа сила. А иначе - всичко и така е ясно - Германия ще бъде управлявана от онези, които ще досъсипят остатъците от демокрация в страната и ще сринат ЕС до основи, в опитите си да го направят ЕССР. Достатъчно е да видите снимката - тя е от т.нар. "ТВ дуел" (т.е. дебат). Меркел е твърда по отношение на неограниченото приемане на мигранти. А пък вратовръзката на Шулц е цялата изписана с повтарящия се надпис (гледал съм увеличени с мощен бектив снимки) "Един бежанец струва повече от златото"... Толкова. Пък демокрацията - нея в Германия отдавна я няма. Щом тепърва ще изравняват по правен път заплатите на мъжете и жените...

Шило

"...Мога от сега да ви кажа: Правителство под мое ръководство ще гарантира еднакви заплати за мъже и жени, заяви той...." Впечатлен съм!

Ключове Избори в Германия и най-вече ключови за Европа.С предизвестен край.

Проявят здрав разум. Боже,пази Европа от Меркел.Тя ще я унищожи.

Щука

AfD биха били единствената партия в Германия, за която човек би могъл да се замисли, дали да гласува, или не... Всичко останало е не по-различно от ситуацията в България - хвани единия, че удари другия

Само да не стане като в булгаристан -- Меркел да направи коалиция с AfD? Защото в булгаристан патриотите вече обслужват тиквуня с суджуци :)

Щука

Съмнявам се, но хубав коментар!

Точно казано. Все представителите на някой от отделите на SSD ще "спечелят".