ГЕРБ печели най-много гласове на изборите

ГЕРБ печели изборите, показват прогнозните резултати. Партията на Бойко Борисов получава над 30% и води с между 3 и 6% пред БСП. Със сигурност в парламента влизат 4 партии. Има вероятност обаче и още една политическа сила да мине бариерата - НФСБ.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ печели най-много гласове на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как бе не спечели ли Станишев? Аз като го слушам, оставам с впечатление, че той е спечелил.

Още 30 години в Б-ия така ще бъде. Докато не остане вече кой да си спомня "миналите добри години" на Бай Тошо. Не ви ли прави впечатление че 44% от гласувалите над 60 години са пуснали червена бюлетина. Не казвам коя е трябвало да пуснат, но червената е бюлетина на илюзиите. Вижте само кои са там. Повечето са капиталисти и експлоататори, но са закърмени с комунизъма. Лапачи и кърлежи. Тук таме някой Гей. Пропадаме. Целия свят се тресе от икономическа криза, а тук ни обещават рога на изобилието. Това е най голямата масова демагогска кампания , правена по нашите земи. На пенсионерите ще им вдигат пенсиите , а на другите заплатите - откъде бре господа. Това беше в един друг строй, друг обществен ред. Попитахте ли "Бизнеса" дали е съгласен , след като толкова се грижите за него.? Трябва да си внесем политици !? Колкото по скоро , толкова по добре.

ей за това сега пак Герб ще те управляват, щото не си гласувал...супер си! може и мнението да си промениш от това управление....Герб ли-БСП ли....страхотно

ГЕРБ спечели най- много гласове, но загуби изборите! Имунитета на Цветонов ще падне, също и на Борисов. Ще има следствия и за Фидосова, Лъчо Мозъка и някой други. До края на годината ГЕРБ ще се срине напълно. Тази партия вече е опасна за Борисов, тъй като изконсумира рейтинга му. За да се отърве от съдебно преследване Борисов трябва да стане президент и то възможно най- скоро! До края на септември Плевнелиев ще подаде оставка по лични причини (такава е уговорката с Бойко още преди президентските избори). Преди Коледа ще има президентски избори на които ще се кандидатират Борисов и Станишев!

БСП И ГЕРБ са се "разбрали" -едните печелят в северните области, а другите в южните. Ние не разбрахме за къде бяха предназначени 350 000 бюлетини подготвени в печатницата?

Получава се следната забавна картинка: ГЕРБ има преднина и може да състави правителство. Може, но няма преднина в парламента. Големия цирк е да управлява като изпълнителна власт, а да няма контрол над законодателната. Парламента създава закони но не носи отговорност за изпълнението им. Ми то най-сладката работа e да вземаш решения и да не носиш отговорност за тях. Все едно на чужда къща деца да правиш... Даже и ако ГЕРБ се откаже от мандата, а БСП да направи коалиция (с чий мандат не е интересно, важното е кой с кого по същество), тя ще вземе на главата си проблемите, но едва ли ще ги реши. За сметка на това в колективната безотговорност ще настане голямото лапчосване на каквото е останало държавно. Иначе и БСП не е в състояние да управлява, щото ако можеше щеше да състави правителство още преди 2 месеца и ако искаше да свърши работа щеше да е възползва от неразпуснатия парламент. Ама не може. Не може, ама се слага. А то едно е да искаш, друго - да можеш, трето и четвърто - да го направиш... В добавка се намесва една засега позабравена историйка с едни прокурори - за подслушвания, опит за покриване на следствие, фалшиви бюлетинки... за гръмнат човек с гранатомет... Част от нещата са в ръцете на зам. градския прокурор, който г-н Борисов обиди в изтеклия запис пред целия български народ. А той е там за да си върши съвестно и обективно работата... Междувременно старите проблеми които породиха цялата тая ситуация си стоят. Трупат се и нови и хората чакат решението им. A ако правителството не работи по проблемите на страната за кво ни е? Кога ли кръчмаря ще удари чертата под сметката и кой ли ще държи калема?

Посвещава се на ГЕРБ... Последен валс Днес танцувам последния валс да си вземем сбогом, любима; ще те помня до сетния час, с теб танцувахме цяла година... Благоденствие ти обеща и нали беше млада, свенлива, аз повярвах на тази лъжа - с нея ти беше много красива... Последен валс... Сбогом, любима... Ще си спомням за теб дори и под новото име... За промяна говореше ти, но понеже, обаче, защото - дума дупка не прави, нали - път на изток откри към Европа... И сполука дори предвеща, но дори и това ти прощавам; сто лъжи или сто и една - на раздяла зло да забравим... Последен валс... Сбогом, любима...... още Ще си спомням за теб дори и под новото име... Да засвирим последния валс за невярната моя любима и да помним до сетния час как танцувахме цяла година... И да помним до сетния час че промяна... не може да има...

Дами и господа, нищо ново под слънцето и в БГ. Отново ни/ме/Ви го нач*каха по няколко начина. Оставиха ни да избираме измежду лайкучки и хиени, а от скоро, и лешояди, поради факта, че си намирисва на мърша след пира на псевдо елита ни из цялата ни мила родина. Освен това ПОДМЕНИХА вота 1001% и обезвериха хората с тези прокурорски, и медиини театри без осъдени. Междувременно оставиха кадърни и не толкова млади хора да бягат от БГ не къде и да е, а на територията на господарите на нашите лайкучки-политици, където ги чака сиренцето от капана на капиталистическата талантомелачка. Скъпи ми съграждани ако досега с хитреене пак изкарвахте нещо, кои повече, кои по-малко, ако досега имаше някакъв бизнес,които (ТЕ) убиваха, сега остана само мършата, безработицата, и разрухата за нас, и децата ни. Ако искате спасение, ще Ви припомня един старобългарски работещ принцип в сегашен прочит "Обединениетието на събудени редови хора и експерти родолюбци прави силата и води към успех за всички". И няма друг път и няма друг начин да се възродим от сегашното си състояние освен този!!! Търсете ги измежду тихите, скромните, мачкани от властта и доказани в областите с,и с постиженията си в, и извън нашата страна. Поканете ги, пазете ги добре, делегирайте им права и ценете труда им, и работете заедно с тях. Бъдете сигурни в успеха на начинанието. И няма друг начин и няма друг път към просперитета освен пътя на събуждането от илюзията на политическата и пропагандна хипноза за да има мъдър избор и положени усилия с добър за всички резултат.

В чужбина гласувалите за ГЕРБ спрямо тези за бсп са в отношение приблизително 4 : 1. Там няма купени гласове и това показва как в България омаскаряването е идеология вече 24 години.

Който живее в чужбина да няма право да гласува в България. Някакви юпита си правят опити с държавата, не стига, че им търпим простотийте в управлението, а и ще гласуват.

По тая логика и пенсионерите след 65 също да не гласуват. Изкуфели старци, които не знаят на кой свят са да решават бъдещето на тези които активно работят и им плащат пенсиите.

Заглавието би трябвало да бъде - ГЕРБ КУПИ НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ.

ДИВИЯ САЦИЯЛИЗЪМ БИ ЖИВОТНОВЪДИТЕ ПРЕД МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО,БИ МИНЬОРИТЕ И ЗАТОВА Е ПРЕКРАСЕН.ББ Е ВИНОВЕН И ОТВРАТИТЕЛЕН,ЗАЩОТО НИ ГИ БИ!АМА КАК ПЪК СТАНА ТАКА,ЧЕ ИЗГОНЕНИТЕ ОТ ББ МЛАДИ ХОРА ГЛАСУВАХА С ТОЛКОВА МНОГО %-25 НА 5% ЗА БСП И КАК УСПЯ ДА ГИ КУПИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ-СИГУРНО С ХВАНАТИТЕ ОТ КАРТЕЧАРКАТА МАЯ 350000 БЮЛЕТИНИ,КОИТО СА ГИ РАЗПРАЩАЛИ С ДИЕЙЧЕЛ ВЕРОЯТНО.НЕ Е ВИЖДАНА ПО-ЖАЛКА КАРТИНА ДА НЕ СИ СПЕЧЕЛИЛ И ДА СЕ ОБЯВИШ ЗА ТАКЪВ.ДОСЕГА НЕ Е ВИЖДАНО НА СТЪЛБИЦАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ,2 И 3 ДА КАЖАТ ТЕ МОЖЕ И ДА СА ПОБЕДИТЕЛИ,АМА НИЕ НЕ ГО ПРИЗНАВАМЕ И 2-РИЯ ТИЧА И ЗАЕМА ТОВА МЯСТО,ЩОТО ТОЙ ТАКА Е РЕШИЛ,ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО,АКО НЕ Е МНОГ,МНОГО ЖАЛКО!ЛИПСА НА ДОСТОЙНСТВО-ИНТЕЛЕГЕНТНИЯ ЧОВЕК ИМА ДОСТОЙНСТВО И НЕ ИЗПАДА В ТОЛКОВА СМЕШНА И ЖАЛКА СИТУАЦИЯ.

Идва времето на "калинки","мозъци", и "фидоски". Кучетата си лаят, кервана си върви....и всичко си е по старому.

Имат време точно до зимата. Зимата ще бъде сезона на разплатата със всички, които са ни грабили!

ЕДИН СЪВЕТ КЪМ МЛАДОЦИТЕ ОТ ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩ, И С ПЕРФЕКТНО ЗДРАВЕ И ОБРАЗОВАНИЕ ДЕДИК. ЗАЛИЧЕТЕ КОМУНИСТИЧЕСКОТО СЕМЕ ОТ ИСТОРИЯТА И ЩЕ БЪДЕТЕ " ДЪБЕСТ" ИНАЧЕ СТРАДАНИЕ ЗАВИНАГИ В ЕДНА ПРЕКРАСНА ДЪРЖАВА!!

"дъбест" от "дъб" ли идва? Сиреч, форма на "дървен"?:)))

А само те ли са партиите

Стига сте тревожили другаря Борисов! Не бил дошъл в НДК. Той може да е мутра, но е с чувствителна душа. Ще вземе да вдигне пак някое кръвно. Пък и тия филии с мас, мно-о-ого висок холестерол.

Получава се следната забавна картинка: ГЕРБ има преднина и може да състави правителство. Може, но няма преднина в парламента. Големия цирк е да управлява като изпълнителна власт, а да няма контрол над законодателната. Парламента създава закони но не носи отговорност за изпълнението им. Ми то най-сладката работа e да вземаш решения и да не носиш отговорност за тях. Даже и ако ГЕРБ се откаже от мандата, а БСП да направи коалиция (с чий мандат не е интересно, важното е кой с кого по същество), тя ще вземе на главата си проблемите, но едва ли ще ги реши. За сметка на това в колективната безотговорност ще настане голямото лапчосване на каквото е останало държавно. Иначе и БСП не е в състояние да управлява, щото ако можеше щеше да състави правителство още преди 2 месеца и ако искаше да свърши работа щеше да е възползва от неразпуснатия парламент. Ама не може. Не може, ама се слага. А то едно е да искаш, друго - да можеш, трето и четвърто - да го направиш... В добавка се намесва една засега позабравена историйка с едни прокурори - за подслушвания, опит за покриване на следствие, фалшиви бюлетинки... за гръмнат човек с гранатомет... Част от нещата са в ръцете на зам. градския прокурор, който г-н Борисов обиди в изтеклия запис пред целия български народ. А той е там за да си върши съвестно и обективно работата... Междувременно старите проблеми които породиха цялата тая ситуация си стоят. Трупат се и нови и хората чакат решението им. Кога ли кръчмаря ще удари чертата под сметката и кой ли ще държи калема?

Смятам че на есен ще има нови избори и след като СДС, ДСБ и ДБГ ги няма, гласовете в дясно няма да се размиват и ще отидат за ГЕРБ. Тогава Станишев може да си отдъхне от тежката и компроматна кампания и да бъде спокоен че БСП скоро няма да управлява! БСП са купувачи на гласове по селата и партията която върви против собствената си държава готови на най-долните интриги само и само да са на власт.

ГЕРБ не е дясна партия и никога няма да бъде. Тя е клиентилистка партия на олигарси, ченгета и мутри, различни кланове на бившата БКП, с единствена цел да са на власт за да грабят. Но до есента десницата ще възкръсне обединена и мощна и тя няма да има нищо общо с ГРОБ, напротив ще им забие окончателно пирончетата.

Ситуацията е идеална за организиране на залагания: 1/ ГЕРБ сформира правителство със или без коалиция 2/ Народа събаря правителството на ГЕРБ 3/ Павителството на ГЕРБ се отказва само 4/ ГЕРБ се отказва след прекратяване на плащанията по еврофондовете за неизпълнени условия 5/ ГЕРБ сформира правителство до следващите протести - наесен или назима 6/ ГЕРБ не сформира никакво правителство поради липса на лидерите му - зад граница или в ареста 7/ Правителство на БСП със или без коалиция 8 / вж. 2/ но с БСП 9/ вж. 3 / но с БСП ............................. L/ Бардак в страната със сваляне на президента ........................... N/ Окупация от военни части на ЕС и въдворяване на ред

Кой ли ще държи калема. Има кой. Както е казал ЛЕНИН: ЙЕСТ ТАКАЯ ПАРТИЯ. ОНА НАЗIЬВАЕТЬСЯ "г р о б".

Забравяш ръката на прокурора и гласа на народа

Откъде се взехте такива малоумни бе? Как ще състави правителство ГЕРБ, ако няма мнозинство в НС? Нали правителството се гласува от НС? Всъщност може да си съставя колкото иска правителства, ама няма кой да ги приеме.

Ситуацийката съм я описал добре малко о- горе. Чети фнимателно

Ако някой ми каже за какво беше цялата дандания, ще съм му много благодарен. За чий ни бяха предсрочни избори? А следващите, дето се задават? Все същите морди ще гледаме, докато ни пуснат в дупката.

Нали им изгърмяха част от парите на БСП в Кипър и с тази криза не са добре финансово тъй като дори субсидията не им стига. Имат много хора в БСП и за това не им стигат парите. За притискането от енергийната мафия и по специално за НЕК и далаверите покрае Белене нещата мисля са ясни. За това водят такава долна кампания, мислят си че като купят селата и откажат градовете да гласуват ще имат достатъчно гласове да управляват, но за щастие не стана, хората в градовете са много и не са толкова глупави. С една дума БСП си помислиха че покрай световната криза могат да се възползват от ситуацията като налеят масло в огъня.

Заради БЕЛЕНЕ. Толкова ли не разбрахте, че всичко това стана заради тази централа.Много пари има за крадене и за въръщане там.

Народът прост. Животът тежък скучен.

ДА НИ Е ЧЕСТИТА ЦИГАНО ТУРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!! ДВЕТЕ ПАРТИИ С НАЙ МНОГО ЦИГАНСКИ И ТУРСКИ ГЛАСОВЕ ЧЕ УПРАВЛЯВАТ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ БЪЛГАРИ! ДА НИ Е ЧЕСТОТО ДРУГАРИ!!!

Аз пък като гледам твоя нещастен правопис стигам до извода, че дори платените драскачи на ГРОБ са пълни неграмотници.

Така ли? ГЕРБ печелили най-много гласове на изборите, а има ли социологическо проучване, какъв процент от тези гласове са фалшиви?

Ходи се гръмни.

Защо да се надигнем срещу ГЕРБ? Те поне се опитаха да бръкнат в раната на БСП, но толкова стари кучета не пускат лес8но кокала. Защо българи, мили не се сещате за заканителните думи на Станишев, че има и друг начин, да се отърват от ГЕРБ.Това беше начинът тия месеци. Хаос, безредие, агресия и унижения към нас, избирателите им.Това ли са лицата на България. Не ! Това са пропаднали хора от злоба и мъст , жадни за власт. УЖАС.

Де го чука, де се пука. Ще се гласувам за ГЕРБ защото са не са БСП... Леле каква логика изкара. Ами Жоржи и той не е с БСП , ма пате.

Много й е добра логиката. Партия като БСП която се държи толкова нагло публично не заслужава да управлява. БСП има за цел да откаже другите да гласуват освен нейните избиратели, то е ясно. Само че скоро ще стане обратен ефект още по-голям.

Познайте кой ми е платил!

ГЕРБ! Защото веднага беше опрпвергана информацията и от това единствения печеливш е ГЕРБ

Днес България е една по-добра страна. Довиждане на: Костов, СДС, РЗС и едноличното управление на Б.Б.! :)

Дано се постигне съгласие и ГЕРБ сформира правителство?!!!??!! НЕ желая за пореден път да ме "управляват" другарите и турците!!! Не допускайте комунистите до властта!!! Н И К О Г А !!!!

ГЕРБ е единствената партия в съвременната история на България, която печели избори, а НЯМА да може да управлява. Ега ти некадърниците! Съжалвам, че гласувах за тях!

ХАЙДЕ ВСИЧКИ ДА СЕ НАДИГНЕМ СРЕЩУ ГЕРБ

кАК ПОЗВОЛИХТЕ ГЕРБ ДА СПЕЧЕЛИ КАК МОЖАХТЕ ДА ПРЕВЪРНЕТЕ БЪЛГАРИЯ В НАЙ ДОЛНАТА СТРАНА ЗАСРАМЕТЕ СЕ

нищо не са спечелили... Сега техните поръчители - комунягите и турците са на ход.

До всички неразбрали, какво се случи, следващите няколко мандата се печелят от ГЕРБ и ще продалжат от 10 до 30 години в централен софийски затвор.

Цвьк

Колега, не мислиш ли, че ако имаше толкова много фалшиви бюлетини, щеше да има утвърден победител? Фалшифицираш, за да победиш, нали така? А не да си в опозиция! Мисли, преди да пишеш.

Това българското вече не е народ, близо 31% идиота гласували за ГРОБ!!! Това не може да е вярно, явно наистина е имало няколко стотин хиляди подменени бюлетини. Няма как иначе да има толкова глупаво и заблудено стадо.

Не си Европеец, а Севернокореец!!!

Да бе - подмениха 1 млн. бюлетини, а само тези от Цецо И Бойко са на ГЕРБ. Процента на гласувалите в чужбина за ГЕРБ срещу бсп е в отношение 4 към 1. Там хората мислят, а тука стадото вярва на гейове.

Хей,вие в Дир.Бг. защо пускате коментари с обиди?Нали,зависи кои са обидените!

ГЕРБ печели убедително в Пловдив. Партията събира доста по-висок резултат под тепетата, от този на национално ниво. 38,34% има ГЕРБ, 25,51% от пловдивчани са гласували за БСП, Атака е трета с 8,19%. ДПС за първи път не преминава 4-процентната бариера в Пловдив. Гласували са 52,71% от имащите право на глас пловдивчани. Това сочат резултатите от 100 процента обработени протоколи от 469 секции към 7,50 часа. В някои райони победата на хората на Борисов спрямо БСП е в съотношение 3/1, на повечето места разлиакта е двойна (2/1). ГЕРБ са на път да загубят само "Източен" заради етническия вот в "Столипиново", където масово е гласувано за "червените". Там БСП изпреварва дори етническата партия ДПС. Този резултат ще позволи на ГЕРБ по всяка вероятност да вкара 6 депутати от Пловдив, като реалната им бройка може да нарасне до 7, ако водачът Бойко Борисов реши да влезе като депутат от София.

CPAM

Само че ГЕРБ в Кюстендил не печели!

Там печели Тимуровата команда "Мая Манолова". Много бяха кашоните, но ги пренесохме! Рапорт даден! Винаги готов!

Ами не можаха да изпратят правилните бюлетини, арестуваха 350 000 броя преди да ги натоварят

70 % от избирателите казаха :НЕ ИСКАМЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ! Тъпи журналисти и социолози не казват истината: Изборите се спечелиха: - НАРОД - 50 % - Не желаещи тези банди - 30,5 % - герб - 10,6 % - бсп - 9,35 % .....

как може да спечелиш без да участваш?поради тази инертност стигнахме до тук

ГЕРБ трябва да излезе в опозиция ! След една година, когато БСП катастрофират ГЕРБ пак ще бие на избори и ще си направи правителство! До тогава ще им идва акъл на избиртелите вярващи на БСП!

Къв ГЕРБ, кви пет лева? След година такава партия няма да съществува!

Сънародници, престъпниците които се укриха за известно време вече ЛИКУВАТ! Да ви е честито!

Мира Радева-Янева, НЦИОМ, Юли Асланов и др. платени социолози трябва да им забранят да правят социологически проучвания. Надуха ми глават с 30, 25% и други промивки на мозъците.

Не знам защо тук доста се обвинява народа. Реалността е следната - най-много гласове спечелиха тези, които най-много ги даваха и коментираха по телевизията в последните години. Ако си направите труда да видите кой колко пъти се е появявал по телевизията ще ви стане ясно, кой точно определя основните играчи. Телевизиите. Изиграха ни със сапунката - "избирай БСП или ГЕРБ", нямаш друг шанс. Не социолозите - телевизиите промиха мозъците, объркаха обществото. Най-много се купува най-рекламирания продукт, нищо, че никога не е най-добрия.

говеда и само да сте се оплакали сега ва е..ба вие си ги избрахтее говедаааааааааааа

Да са ви честити новите стари КУРВИ...продължава целуването на американски,еврейски и брюкселски задници...а нацията бавно си отива :(

споко пак ще им бръкнем в гъза. на всички.

БОЛКА ОТ ПРОСТОТИЯТА НА БЪЛГАРИНА,ЧЕ "ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И АЗ СЪМ ПРОСТ ЗА ТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ".С ТАЗИ ФРАЗА ПИКАЕЩИЯТ ПРОСТАК ВКАРА ДЪРЖАВА И НАРОД В ГЛАД И МИЗЕРИЯ,В БЛАТОТО НА НАЙ-ПРОПАДНАЛАТА И БЕДНА ДЪРЖАВА.

Е сега БСП и ДПС ще ни изкарат ама не от кризата, а от страната ни като ще съм роб поне да си избера в коя държава да съм...., а Вие се радвайте докато все още има какво да ядете че скоро и това няма да има!

Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

И ще ви управляват онези, които не сте избрали! Такива като теб имот право само да пъшкат и мълчат!!!

Май Станишев си е взел комисионната за Белене и иска властта на всяка цена. Преди окончателните резултати нищо не може да се каже, обаче. Ако БСП и ДПС нямат общо 120 депутати няма да могат и те да направят правителство. Дестабилизацията е дело на БСП, то си е ясно.

Yжaс,кошмарът продължaва - след ченгетата сега пък " Bолен ставал за лидер". Aбе,вие мозък имате ли ,защо не мислите за последствията от експерименти с нарциси- приказливци?

Анатема на всички СИНИ ЦИГАНИ които мотаха България 15 години - Те са главните виновници за сегашната свинщина .... ЗАБЕЛЕЖЕТЕ че Синята Партия не е в Парламента , НО Сините милиардери са си живи и здрави - така де - кво им пука на тях за раята и Синята идея :)))) Единствената Печеливша Партия е тая на Паричковците :)

Този резултат е позитивен, първо костовистите тотално се затриха, гербаджиите са политически труп, станишевците и те си биха дузпата, готвим се за нови избори, това е реалността!

Да, това че политическия труп Костов най-после ще бъде погребан е важна стъпка напред. Проблем е обаче присъствието на ДПС като важен играч.

Костов и Костовица обаче направиха достатъчно за да си построят собствена Държава на някой кокетен гръцки остров