ГЕРБ, АБВ, БДЦ и ДПС избраха кандидатите на Радев за БНБ

Парламентът избра тримата подуправители на БНБ. Това са Димитър Коств, Калин Христов и Нина Стоянова. За тях гласуваха от ГЕРБ, АБВ, БДЦ и ДПС.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ, АБВ, БДЦ и ДПС избраха кандидатите на Радев за БНБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези са 6 години подуправители вземали са големите заплати трудно ще ги смени, имат средства не само от заплати а и влияние. Натиснали са го където трябва и който трябва и преоблякъл се Илия погледнал се пак с тия. Така е със съдебната реформа, задължителното гласуване така се въртят нещата че да не минат един път едните подкрепили друг път другите всички са едни и същи. Нали ги виждата хората на Жан Виденов пак се завръщат на бял кон. Кокал лесно се не пуска по скоро ще им истръгнат зъбите с кокала. Бога да пази България ! Тука е Така !

КТБ приключи. Кой крал- крал, ной спал - спал. Следва простите гробари дасе поклонят на мутрата и Местан,

Предполагам и на симпатизантите на ББ вече им е ясно ,че той е един от участниците в сценария КТБ .Всичките действия на ГЕРБ действия показват това .

как не ви е срам да се коалирате с тази мръсна етническа партия, вместо да ги изхвърлите отвсякъде!! Не забравяте, че досега, с който е бил ДПС, е бил прекарван много грубо от тези мръсни турци.

Ясно се видя КОЙ създаде и реши аферата КТБ. Това са ГЕРБ и ДПС с помощта на някои дребосъци. Мента Стоянова отново се яви неподготвена или се опита наново да ни метне и заприлича на Данчо-Ментата. Сега спокойно може да фалирате следващата банка.

РБ се прееба!!! Вчера гласува против задължителното гласуване хо хо хо Днес ги метнах за подуправителите... РБ са смях в залата! Раданчо мързеланчо губи доверие! Пак ще останат твърдите костовисти!!! РБ се издъни с съдебната рефорва, вчера с референдума, днес това... Шамар, ритник, един в брадичката и нокдаун за РБ! КОЙТО СЕ НАВЕЖДА ВИНАГИ Е ...... прецакан

Мафията свободно се сдружава.

Въпроси с понижена трудност: 1)Като са толкова добри банкови експерти и носят голяма отговорност тримата бивши и настоящи подуправители на БНБ, защо "проспаха" източването на КТБ за сметка на всички български граждани и каква отговорност понасят за това - и то при положение, че половината българи знаеха, че КТБ е "гнила ябълка"?2) Като е толкова добър финансов експерт Димитър Костов, защо като финансов министър е "проспал" източването на 17 български банки през 1996-1997 г.? Защо на високи позиции в "уж" либералните антикомунистически МВФ и Световна банка все се оказват номенклатурни кадри на БКП и ДС? "Димитър Радев представи кандидатите. Всеки от кандидатите за подуправители на БНБ е експерт с безупречна репутация, заяви управителят на БНБ Димитър Радев. Всеки ден подуправителите на БНБ взимат важни решения и носят отговорност. "

Хайде НПО-тата, няма ли да давате безплатна бира и по 50 кинта на човк да се събираме? Хайде, че ще мине лятото, а после за кво са ми.

Айде бе, къде е "Протестна мрежа", къде са "Ранобудните" ???????

Стар бардак със стари к...ви.

Е те сега се видя кои източиха КТБ - ГЕРБ и ДПС, а шараните АБВ и БДЦ им служат за прикритие. Какво да се прави - такава е уговорката им. АБВ-то и БДЦ-то са пътници и ще видят Парламент през крив макарон.

По-важното е ГЕРБ и ДПС да гледат парламента и Министерския съвет през крив запушен макарон

Коалицията м-у ГЕРБ и ДПС вече е на светло и няма как да ни будалкат повече. За Референдума им се развалили копчетата на пулта за гласуване. Как не ви се развалиха когато гласувахте заема от 16 млрд, или за гласуването за подуправители на БНБ?

Какво има за недоумяване? Нали ГЕРБ и ДПС са мутро-милиционери, отгледани в едно котило. Рано или късно нямаше как да не гласуват заедно в решителния за тях случай. А той, разбира се, е банковата система, т.е паричният ресурс на цялото общество.

браво на мършите в НС

Ясно е вече къде са отишли четерите милярда който липсват. Тия трябваше да са в затвора - а те им изписват веждите . Сега ще има едно замитане ................. и след два три месеца ще излезе че няма виновни .

Всичко досега и занапред определям АЗ. МандаЛоносителите, които и да са, в "партер" ще клечат и ще гласуват каквото им разреша. Държа ги за шлифера!

loyola

ДПС - форевър!

Димитър Костов е на- голямата комундела. Затова е и най- добрата шушумига. Комунизмът няма как да си отиде, защото всъщност вече се внася от запад. Лошото на комунзима е, че както и религията изключва всеки различен

отпадат пред финансовите потоци.

и плаваща.Само БСП и Атака са твърда опозиция.

Динамичното мнозинство на Бостаня налага #КОЙ на всяка трънка! Квичат сектантите-десебисти, колкото за очи...на вчера показаха истинското си лице за референдума,за конституционните промени оня ден. Маските паднаха!

Ами заповядай тук да се наслаждаваш на "управлението" МУ де.

Народа си обича Бойко Борисов и от 12 години винаги за него гласува. Коалициите нямат значение! Българинът си избра Борисов и няма да го замени с някое руско мекере!

той е руско мекере ако не си разбрал

Nqkoj si

Всичките ни политици са "нагли крадци и дупедавци"... без извинение

търговията с влияние, разпределянето на обществени средства в частна полза и държането на раята в тъпо подчинение засега успява да се движи в прилично темпо. Не спират да се облагодетелстват измамниците, независимо от коя група са.

ГЕРБ е на власт , така е и така ще бъде поне още 7 години! И да квичите на умряло на никого не пречите, дорогие рускоговрящи друзя.

голяма антиреклама върви по немската телевизия RTL срещу българското черноморие. особено срещу слънчев бряг.

А за нашия Крим какво казват?!

Кой беше другарят Таско Ер,бе?Доносникът към ДС-то,ли?!

ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ ДА СЕ СЪМНЯВА В КОАЛИЦИЯТА БОСТАН? ЗА КАКВО МУ БЕШЕ ПЛЮНЧЕНЕТО НА МУТРАТА МИНАЛАТА ГОДИНА, ЧЕ И ДОПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА? НАЛИ ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА БНБ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАНО? МУТРЕНСКИТЕ ПЛАЗМОДИИ И БУДАЛИ ПОВЯРВАХА ЛИ, ЧЕ ГЕРБ СА В КОАЛИЦИЯ С ДПС И ЗАЕДНО СВАЛИХА УПРАВЛЕНИЕТО НА ОРЕШАРСКИ, ЗА ДА СИ УПРАВЛЯВАТ САМОСТОЯТЕЛНО? АКО ВСЕ ОЩЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ БОСТАН Е ВИРТУАЛНА КОАЛИЦИЯ- ПО-ДОБРЕ Е ДА СЕ ГРЪМНАТ И ДА НИ ОСВОБОДЯТ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ.

Точно така е . Браво

Ако няма предсрочни избори зимата отиваме към фалит. Но не фиктивен какъвто е в Гърция, а такъв че е съвсем възможно да го докараме до гражданска война от глад. СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ !!! Трябва да излезем пак на паветата и да свалим това ченге от ДС !!!

Абе, дека са протестърчетата - това Асан Геноолу, това Антоанета Цонева Ханъм и сите други деятели и радетели на каузата Гоце и Местан - баш пъдари на Реформиран Бостан? То, верно че Марси Ханъм си отиде, пък великия черен султан отвъд Голямата вода, още не ни е пратил нов паша, ама в Конака на Козяк сокак все ще да е останало някое заптие или ага - да ги напъти що да чинат.

Тази Нина Стоянова била голям банков специалист за да оглави "Банково" без необходимото образование. Много нагла кучка. Явно пазарлъкът да мине управителя на ГЕРБ е бил подуправителите да са на ДПС. Да им е честита любовта от народа - и на новите стари бенебейци, и на парламентарните търгаши.

БОСТАН /ГЕРБ, ДПС, АБВ и БДЦ/ е вече факт неоспорим.

И ПФ са там, но сега предизборно са се дистанцирали. РБ пък струват едни постове и едни суми. Мнозинството е конституционно - а демокрацията е в опасност.

Чудя се, дали Костов ще надзирава "принципно" кредитната експозиция на Банка за развитие към Пеевски. Дали пък Владко Горанов не е прекомерно близък с Дебелия? Дали пък пак ще преглъщат "независимия" УС на БНБ, както при КТБ. Спомням си как Свинята влизаше при Искров през с шут. Деее.....ба тъпата държава. Със сигурност Калин и Горанов не са приятелчета. Ще има още трусове в банковата система. Няма съмнение.

След гласуването излезе, че и кабарето е старо.

Следващите поне десет години ще бъдем управляване от Доган и неговия наместник от Банкя Боко.

Къде сте бе протестъри??? Що не леете сълзи и сополи сега? Мамка ви продажна

Сезона на дините започна и всички излязоха на бостана.

Който има очи да види, който има уши да слуша. Защото казано е - ще гледат а няма да виждат, ще чуват, но няма да слушат.

Вярно бе! Аз мислех че само Бойко Борисов и Лиляна Павлова били комунисти а то целия ГЕРБ! АМАН ОТ АЙДУЦИ

то и форумци мислят, че си сорос подлога - ироничен, смешен, превъзхваляващ само Шорош господарите си, но какво от това...

Новата Фидосова-Менда си пробутва доказани корумпета.

Сложна беше картинката. Но дойде време маските да паднат и всичко, което сме писали да се окаже вярно ... пак. Още от времето на ЯЯ и прочее патерици, чиито тролове смятаха за най-голяма обида твърдението, че имат нещо общо с ГЕРБ иДПС. :)) Цялата сложна медийна схема вече дава фира. Да видим какво ще произлезе от това.

Нищо няма да произлезе от това ......

Търси и ще намериш. Ако обществото иска да произлезе нещо положително от това поредно демаскиране на мафията, ще потърси и ще намери полезния ход.

допълнително е наторен с гюбретата АБВ и БДЦ. Очаква се богата реколта!

Мисля, че Борисов на следващите избори ще последва съдбата на царя" съдя по мнението си. Вярвах му безрезервно. Мисля си ако отново гласувам за него ще загубя самоуважението.

Мими понятие си нямаш кво говориш.... да не би да искаш да се нахраниш с помията оставена от БСП-ДПС и АТАКА отново? Гладът не се бори с помия Мими!!!!

И на колко години си, че вярваш безрезервно на една 150 килограмова мутра?

МенТа Стоянова във вихъра си: Г-жо Цачева, безкрайно съм разочарована от Вашето водене на заседанието! Цветанов ми каза да се успокоя! Пълна порнография!

КОЙ си избраха пак КОЙ

То КТБ си беше на КОЙ. Цялата политическа измет е смукала от там, кой по-малко КОЙ повече.

Мутрите от ГЕРБ и ДПС показаха на всички кой управлява д-вата.А нека Радан да пъчи гърди-мъжки,че ДПС е отбълснато от властта.Не могат да ме убедят реформаторите,че подкрепят мутрата,за да прави реформи(такива няма)уж в името на България.Истината е,че искат да вземат каквото могат от властта.Не може по-умни,по-образовани да подкрепят мутра,довела страната до безвремие,без перспектива,ниски доходи,лошо образование и здравеопазване.

Кой от тия подначалници шъ ми насече 2 дисаги с двулевки? Кажете, че мий важно.

как пък не ги е малко срам! То не беше КТБ не беше чудо!! Ей туй сме си гьонсурати на тоя полуостров!!

Поредната ясно изявена коалиция между ББ и АД. Ама така ще е докато избирате (избиратели на ГЕРБ) ченгета от ДС. И какво като Буда пак е премиер ? По-добре ли живеете ? Изберете си го и 3ти и 4ти път ако искате.

още едно доказателство че всички са от едно котило, а народа прост и тъп само сменя абривиатурата на поредните избори