Депутатите премахнаха тавана за изборните секции в ЕС

Парламентът отмени ограничението от 35 секции за страни от ЕС. Вотът "Не подкрепям никого" на мажоритарни избори вече ще участва при определяне на резултатите.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите премахнаха тавана за изборните секции в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в Германия, при статистически отчетени почти 200 хил. Българи - 2 секции разрешени от дружката на боко - яловата меркел. ... ... от другата страна, в Турция, 35 секции, при условие, че там живеят 300 хил човека с турско самосъзнание??? Което ще рече, че Българите в Германия - нямат възможност да осъществят правото си на глас, а хората с турско самосъзнание в Турция, ще имат право да дават глас за насоките на развитие на държавата, която те смятат за ЧУЖДА ПО КУЛТУРА

за да стигна до най-близката избирателна секция в Германия в 8ч30мин трябва да хвана влак 5 часа по-рано (за транспортните разходи не коментирам)??? А това според боко тъпото право за изборна активност ли ми се отчита, или наказуемо от закона неизпълнение

я,а,а дали пък некоя нашенска де.путка не е уговорила яловата "меркелица" да разреши на Българите в Германия да гласуват нормално (по гробарски закон за задължително, но невъзможно гласуване)

Не моа разбера, тия в ЕС по-българи ли са от тия извън ЕС, че има разлика за секциите? В една малка Словакия - 100 секции, в Турция дето уж има 1000 пъти повече български граждани (с валиден паспорт) - само 35? Ако се хващате за Турция, вижте UK. Тоя парламент произвежда несправедливи закони.

681 получи се знаков код, момо ли си, или мъжка мома --- не можах да разбера, но моят анализ е такъв --- яловата меркелица разпореди в полза на боко последний в Германия за законово определеното (от гроб) (200хил Българи) да има 8 секции за изпълнение на законово установеното задължение. В същото време --- в съседна Турция Българи може да има в посолството (вероятностен процес), но в Република Турция --- Българи (освен няколко дипломатки) НЯМА (а 35 секции с неограничен брой урни)?

Поправка на скоро гласуван закон.Значи този парламент произвежда брак.

Гейберастите пак ли клекнаха пред Патетичния Фонд с този закон ?

Расистите направо да си го кажат : да няма изборни секции за турците в България, в Турция и по света.

Нужно ли е изобщо българите, живеещи в България, да гласуват? Или е достатъчно да ни управляват само отвън?

"фурнаджийските лопати !

Колкото повече секции навън толкова по голям материал за фалшименто и именно заради това НЕ ДАВАТ възможност всеки да провери дали е ''гласувал'' или е станал гербаджийски глас по мутренски метод

Именно, я колко сте ми умничък. Друго си беше при вас, нали?

Бойко, може да е добър политик, но някои от избраниците нищо не правят, а само позират. Хората искат дела, а не празни приказки. Панаири, панаири... вземи ги изпрати в цирка, бе, бате Бойко, а стават и за манекени, фолк певици... подчинени ви депутати направиха това, което направиха предшестващите ваши колеги, а обещанията ви бяха големи. както казват мнозина прибираме се в обора... 10% с милиони, милиарди, 10%-юристи,лекари, 80% глад и мизерия. мама,тати,син,дъщеря на държавна хранилка, как е... баба,дядо...по 1600 и повече пенсии...по много жилища/апартаменти(4-5..., по на 43 години и това са хора от село, но БКП/ДС/ДАНС.. захващате със 700 лева, които с по 10 и повече години поддържат тричленно, четиричленно, а преди 16 години с 200 лева семейство, как е... първо лице множествено число

Спрях да чета след "добър политик".

И аз.

А американците кацнали ли са на луната? Колкото и да си завирате главите в задниците, фактите са, че Борисов е ЕДИНСТВЕНИЯ политик който е бил два пъти премиер а и няма изгубени избори. Това значи добър политик. Лош политик е тоя който нищо не е постигнал в политическата си кариера. Но какво има да се обяснява на комуноиди?

На балотажа ,ако 35% са гласували "за никой" за претендент А -33% ,а за претендент Б-32% какво става??

A печели.

Б-52

Има такава английска пънк група от 80те години.Б-52:-)).Много са готини ще гласувам за тях:-))) А и самолетите Б-52 са си класика, вечно ще си държат стойността:-)).

Хубаво де, това квадратче дето не е за никого как ще се отнася към определянето на спечелилия изборите?

А ще има ли секция в Саратовск?? А в Новочеркеск -южна Русия? Но и да няма ,нали 35 секции от Турция ще гласуват за надпартийния,принципния и изключително независим(от който нищо не зависи) о.з фатмак!!! Някой знае ли принципно колко наши сънародници живеят в православния и икономически рай на земята??Има ли данни за подадени молби за гласуване в русия?

интересуваш иди провери в ЦИК. Страни извън ЕС до 35 секции ли не разбираш? Дебил.

Около 120 хил. българи над 18 год. живеят и работят в Русия. Примерно 4 хил. от тях са със заплата над 5 хил. долара. Когато има избори много от тях си взимат отпуск и пътуват до България да гласуват.

Голяма излагация на това Народно събрание. Изборите дойдоха, те не могат да се оправят. Така ще бъде, а не така онака, иди че ги разбери. Така ли се прави бе хора? Явно не сте най-точните хора там.

Чудесно, сигурен знак, че сме европейци!