Костов: Иде критична ситуация между 27 ноември и 20 декември

Банковата система е в критична ситуация, БНБ не може да я овладее и чака следващия парламент и кабинет, обяви Иван Костов и прогнозира тежка криза преди Коледа.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Иде критична ситуация между 27 ноември и 20 декември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз само наминавам, да видя колко са коментарите - много са, както винаги, когато става дума за Костов! Казвал съм го и ще го кажа пак - Костов не е случаен човек!

Да беше предсказал кризата с КТБ и да беше си изтеглил парите от там. Иначе защо да му вярвам.

Това, че другарите ще опоскат всичко го знаят и децата и няма защо да се предвижда. Въпросът винаги е бил КОЙ ще оправя поразиите им.

Когато говори Костов, всеки като в огледало вижда себе си, оценката за прехода и според това, което вижда, следват и коментарите му. Това е така, защото Костов е най - големия държавник по време на този преход.

Костов подлога? Не само, но и глупак от класа.

Този не се ли показваше по телевизиите през епохата на героичния Милошевич?

Този само повтаря тази мантра ! Май ще изгорят паричките на Воньо 5% в КТБ и сега иска да си ги вземе , това са парите дадени от Турция за прочетената декларация в Народното Събрание за голямата екскурзия на турците ! Дано никога да не ги вземе! Дъщеря му има банка в италия , там са другите пари от 5% които този тарикат вземаше и парите от комисионнета за американсите ТЕЦове!

един единствен политик и нормален човек в жaлка българия

костов-най-големия виновник за страната ии ограбването й

Мими,лесно е да пишеш просто така. Би ли се аргументирала. Е, с няколко изречения. Кой беше преди Костов,Защо стана така, че че българите се вдигнахме на бунт и защо, поради каква причина, Костов взе властта. И как мислиш, той ли ни вкара в европейския съюз, или това го направи Жан Виденов. Ще ме светнеш ли какво завари Костов и какво остави.

как може полковник да се нарича мими

Тоя продажник отдавна трябваше да е на бесилото

В този период ще го арестуват.

Г-н Костов, с Първанов и тем подобни защо сте поели риска да откривате депозити над 100 хил.евро? Или това са комисиони получени от безобразната приватизация? Някои от предприятията ги окрадохте , пардон ,,приватизирахте,, осем и повече пъти под стойността им! Съжаляваме, но законът трябва да се спазва! Явно и Божието наказание вече започва да се проявява и да действа. Повечето банки у нас са клонове на други големи европейски банки и нищожна е вероятността скоро или някога да ги споходи участта на КТБ!!!

Минал си покрай разузнаването. Я провери пак, ама по-хубавко, колко са "чуждите" банки в БГ и след това колко от тях са наистина чужди. Само един голям мит е, как не били останали български банки в БГ. Пък после, ако ти е останало "разузнаване", може и да проучиш колко са "стабилни" и дали не са същите като КТБ.

Ами като иде к,итична ситуациялзащо не се обадите на ГАД ЗЕЕВИ

Оздравихме животновъдството чрез продажбата на керемидите на краварниците и овчарниците!А сега чрез обезкеремидване банките ли ще реформираме!

...Иванчо още ли се пъне в политиката? Намират ли се още балъци дето да го слушат???

Ваньо, като си такъв капацитет по финанси и банки, защо не предвиди фалита на КТБ, та депозира 6 милиона семейни кинти там? Дори за лаик като мен беше ясно, че има нещо гнило в тази банка!

Щото ми дадоха 20% лихва,която вие балъци нещастни ще платите!

Не всеки има сетивата да усети схемите на ДПС и техните производни. Дефицитът не е на воля, а на интелигентност. Народът прост, хейтърите се радват, че се е запалила къщата, щото е на съседа. БНБ са се насрали от страх и са на море. Началникът на генералния щаб на армията и бившият финансов министър са пристанали на ДПС за водачи на листи. От кого всъщност очаквате подкрепа на вашата идея?Мърши.

е Иван Костов а сега и ББ за всички номенклатури и техните производни. Ясно е и защо е така. Когато плюят червените бо*лучета по някой показват че този човек се опитва да направи нещо за България. А иначе статистиката показва кое как е и за това ги е най яд от посрано 20

Ужас!!! Мисълта: другаря Костов,в КТБ, възроден кръг Олимп и отново фондации с другарката Костова и или техните деца е доста интригуваща и впечатляваща. Него искам това!!!!

всичките мръсотии в тая държава вършите ВИЕ,които управлявате,НЕ вменявайте последствията на народа,вие вършите далавери и крадете,а после се изказвате колко е зле?За затвора сте,но сте отменили всякаква отговорност от себе си,за сте ненаказуеми-егати мръсното управление от 26г.Защо криете коментарите,слагачи и платени слугипростаци и не знаете бълг.правопис,продажници.

всичките мръсотии в тая държава вършите ВИЕ,които управлявате,НЕ вменявайте последствията на народа,вие вършите далавери и крадете,а после се изказвате колко е зле?За затвора сте,но сте отменили всякаква отговорност от себе си,за сте ненаказуеми-егати мръсното управление от 26г.

ЦЯЛО ЛЯТО В СЛ.БРЯГ В СОБСТВЕНО ЛЪСКАВО АПАРТАМЕНТЧЕ,И СЕГА СЕ ДОВЛЕЧЕ ДА ДАВА СЪВЕТИ ЗА РАДОСТ НА БАЛЪЦИТЕ! ГОЛЯМ НАГЛЕЦ!

Какъв Слънчев бряг бе, папуняк, на Приморско беше.

верно ли е е бил там? Мръсник. А ти къде беше, бе патриот?

Бре, бре, бре, и аз бях на Приморско - не знаех, че трябва да си милионер, за да отидеш на Приморско! А и там сума-ти обикновени хорица имат по няколко апартамента, които дават под наем - бре, бре, бре, то голямата работа било това Приморско и голяма наглост било да си на Приморско! Ама много сте смешни, бе, като вземете да виете, че Иван Костов едва ли не еднолично е ограбил живота ви. А като го наричате Иване, Ваньо и т. н. , няма място и за смях, направо сте жалки!

верно ли е е бил там? Мръсник. А ти къде беше, бе патриот?

ТИ СИ НЕ СИ САМО ПРОРОК ТИ "ГОСПОД" /ДА НЕ ВЯРВАШ/

Мисля, че му е минало времето когато трябваше да се коментира КостуФ . Но криза ще има кто дойде БойкУ октомври месец Та ако имате някой леФ се спасявайте на време

и ти си долен и първи разтурник на Б-я,долен продажник,приватизирал всички заводи над 30 милиарда

Този боклук ще бъде запомен като най-големия грабител във историята на България, която той разпродаде за жълти стотинки. Да бъде СМЪРТ.

Няма да бъде запомнен така, а като най-кадърния политик, управлявал по време на прехода! И преди да побързаш да отричаш, погледни дали одобрението не е повече от плюенето, което е в много случаи поръчково!

Мавър-врачка!

Човекът е произлязъл от маймуната, но не всеки е успял.

Маймуните много плюят.

Мълчи си бе, Иване! Що се месиш!? Откакто не си премиер навсякъде цари мир и любов. Направо цъфнахме и вързахме.

пак дупки във времето на коментарите. чак час.. са да се чуди човек отде идат посещенията. айде чао. па земете вие напишете нещо. бива ли такъв мързел срещу избори?

пак са ни краднали 13-тата заплата. рано, рано подранили ... а уж вече плащат на хиляди хиляди за охрана. нема да пукне 25 годишния цирей, само ни бръснат отзад.

СПАСИТЕЛЮ, ТИ ЗАЩО НЕ СПАСИ БГА"БАЛКАН"?!?!?!

Ама и той риве щото имал и той, горкият, влогове в КТБ. А га яди кифтетата що не рива?!?!?! Мен бедните и изстрадали милионери-вложители хич не ме интересуват. Няма да се съглася да извадят и стотинка от моя джоб за да им напълнят пак гушите!!!

КОСТОООВ,НИЩО ПО ЛОШО ОТ ТОВА КОЕТО ТИ СТОРИ НА БЪЛГИЯ НЯМА.ПРОКЛЕТ ДА СИ.

Кълни, кълни!?Те клетвите много често и обратно застигат!?

Костов е велик. Успява да съчетае полезното с приятното: - Финансов министър с куфарче под мищница, - министър председател с убиец на синята идея. - държавен служител с крадец престъпник, - в къщи партиен секретар, в работата с хубавото Наде.,,

От думите на Костов си правя извода, че Прокопиев и неговия Капитал, имат главна роля за кризата с КТБ ДАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА КОСТОВ ДА СПАСИ БАНКАТА!

Ако политиците така яростно защитаваха народния интерес, както техният...

Явно, Костов е силно засегнат от фалита на КТБ. Изявленията му внушават, че цялата банкова система не е наред. Това е перстъпление и трябва да бъде наказано.

КОСТОВ,НЕ СЕ ПРАВИ НА ПЕТРИЧКАТА ВРАЧКА, СПЕЦИАЛИСТ ПО СОЦ.ИКОНОМИКА ТАКЪВ !!! ГОВОРИ СИ С ТЕМЕНУЖКИТЕ И С КРАСИВАТА СИ ЖЕНА И ТОЛКОЗ ТИ СТИГА!!!