Горанов: Спекулация е, че Искров отива в Черноморската банка

Иван Искров няма бъде изпратен като представител на България в Черноморската банка за търговия и развитие със седалище в Солун, обяви Владислав Горанов.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Спекулация е, че Искров отива в Черноморската банка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе как става тази работа,че не могат да го освободят от заемания пост,ако не му намерят друга подходяща работа.Къде и с кого е ставало така,да те уволнят но само ако ти намерят такава службица,която да ти хареса.

Как се назначават, как се разместват, тоя тука, ония там, изобщо важното е да си "Човек на Човека". Така си беше, така си и остана. Промяната е в това, че сме все по смачкани и по-смачкани като народ и мрем като чумави! А що се отнася до Владко гледайте филма "Честни сини очи" :))))

Поредното дансаджийче-комсаомолче, натоварено да маже, където Структурите мародерстват...

ДА СЕ СПРАТ БЕЗУМИЯТА И ЕКСПЕРИМЕНТА С НАЦИЯТА! ЗАЩО БЮДЖЕТА СЕ АНГАЖИРА ДА ИЗПЪЛНЯВА ФУНКЦИИТЕ НА ЧАСТНИЯ ФОНД ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ???? Кой ще връща налетите от ДЪРЖАВАТА в схемата КТБ 4-ри милиарда лева? Кой и кога? НЯМА ПАРИ ЗА ЗДРАВЕ , А ИМА МИЛИАРДИ ЗА СПАСЯВАНЕ НА ОГРАБЕНИ ОТ АКЦИОНЕРИТЕ ИМ БАНКИ! НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПЛАЩА ТЕЗИ БЕЗОБРАЗИЯ И ПЛАДНЕШКИ ОБИРИ! НА КАКВО! ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩОТО АЗ И МОИТЕ БЛИЗКИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ БЕЗ ДА СМЕ УЧАСТВАЛИ В ТОЗИ ГРАБЕЖ! ЗАЩО НАРОДА ЩЕ ПЛАЩА БЕ ГОРАНОВ ? ЗАЩО НЕ ПЛАТЯТ ТЕЗИ КОИТО ТВЪРДЯТ, ЧЕ БАНКАТА ИМ Е НАРЕД И ВОДЯТ ДЕЛО ЗА ТОВА? АМИ АКО НАИСТИНА ГО СПЕЧЕЛЯТ ? КАКВО СТАВА С ПЛАТЕНИТЕ ОТДЪРЖАВАТА ПАРИ? КОЙ ЩЕ ГИ ВЪРНЕ - ТИ ИЛИ БОРИСОВ?

Необезпеченият кредит не е лош кредит. Ако необзпеченият кредит е обслужван, той не може да се третира като дупка. Поради това според законодателството не се изисква обезпечение за кредитите!

....като му гледам физиономията хич му нямам доверие ...а искров си е за белене

И В А Н Е К А Ж И С И !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мда бе!

Преходът продължава....

Сделката заобикаля закона.....

Като чета статии като тази, мамка му, направо ми кипва от яд - що за нечовешка наглост, бе братя?! Просто не е истина как престъпността е взела върховенство и надмощие над справедливостта! Това си е узаконена мафия! В чиста форма. Ами че то няма един читав там - "горе"! Всеки е по-мръсен от предишния! А тоя Искров, честно ви казвам, трябваше да бъде публично екзекутиран за това. че загроби народа като мълча толкова време за КТБ. Защото го заслужава! След това да му се отнеме всичкото имущество в полза на държавата. Ето от такива закони има нужда. Защото няма ли дисциплина, няма ред! Който е ходил в казарма, знае!

В България умишлено се издиагт посредствени и некадърни хора, а нормалните и способните се мачкат яко.

Каква черноморска банка?Искров да се отправи към съда и оттам към ЦЗ.А тоя на снимката по нищо не отстъпва на пицаджията.

До като се чудим каква работа на Искров да намерим, хората в БГ отново започнаха да горят като факли!

Това нагло момченце се гаври с цял един народ от смешници. Намерило е. Политиката е ясна. Доене до последно. Наглост. Учи се бръсне върху нашите глави. Заеми а ? На наш гръб.

Играта на ГЕРБ "Тука има-тука нема" продължава с пълна сила. Жална ни майка на нас българите......

Дянков 2 - доказано с действията си! Нали е бил верен заместник на Флик! Б.Б. ще го отчете като грешка, но ще е късно!

Този нагъл и арогантен тип, който беше заместник на хер Флик, не трябваше да припарва на 100 метра до МФ, но някой да е очаквал нещо друго от Тиквоний Банкянски???До февруари сте, нагли боклуци, после, дай Боже, съд, но на всички, не само герберастите и сегашните им сателите и БСП и ДПС.....

Да се внушава : " Всички са маскари"!

За теб даже и внушения не се налагат.

Липсата на справедливост побърка народа, ако пак не бъде съден няма да има вяра в съда и институциите.

Комунистът мръсен Искров трябва да бъде съден, народа иска справедливост, стига назначения.В Румъния премиера е в затвора само за имот с по-ниска цена, а ние тук за милиарди не съдим.

"Иван Искров ако иска, може да довърши мандата си" Кво знаи ако иска ве? Затвор и поради невъзмжност да изълнява задължебнията от панделата се уволнява дисциплинарно! Ето ви една възможност!

Е,вече съм спокоен за бъдещето си!

Ако Иван Искров остане управител на БНБ, това ще е знак към европейците, че стабилността е взела надмощие над корупцията и кризата в обществото. И обратно , когото и да изберат на мястото на Искров за него ще се говори, че е приел, за да прави удобните за корупцията компромиси. Все пак мандатът на Искров не е изтекъл и натискът върху него не може да бъде вечен.

КТБ фалира при комунистическото правителство на Ореха с неговия тъп финансов министър Чобанов (Високото чело).

кои беше горанов? парашутист които на 24 г става шеф ... напомня ли ми нещо на пеевски ?!

Доста забележително - "Черноморска банка за търговия и развитие със седалище в Солун". И показателно!

Като чета в нета в какви машинации и афери е участвал този юнак от снимката и ми настръхва косата!

Където и да иде няма да мисли какво да си купи за ядене като нас .Не го мислете той е продукт на ПРОСТИЯ И ТЪРПЕЛИВ БЪЛГАРИН.

Ще запълваме дупка, каквато Искров си измисли, че има. Внушиха на хората, че обезценката от 4,222 млрд. лв. са откраднати пари, и са дупка! Искров успя да ви ви омагьоса, вие сте недоволни, че ще го повишават!

Не Искров ти е внушил нещо, а Боко Тиквата! А дупката в КТБ я откриха три от най-големите одиторски фирми и добре, че Искров не се огъна пред Тиквоча да запълва тази дупка с пари от БНБ!

Хм, значи си от омагьосаните и ти, ами честито, печелиш! Сигурен съм, че така се чувстваш по-добре! Но ще те приземя, обезценката според теб дупка ли е!!!

Не харесвам този министър!!! Нека обясни как ще измъкнат почти 3000лв. практически от джобовете на хората работещи в реалната икономика за да се финансират предизборните им "фалити" на банки. Нека обясни защо не е запознат с терминологията на външния дълг или съвсем умишлено бръщолеви глупости за някакви си 18млрд. лева като това е само краткосрочен дълг, който ще трябва да плащаме НИЕ, почти СЕГА. Нека обясни на хората , какво се случва...пред камера!!!!...а не после да се давят и да се бесят. ..Тези разчитат на липсата на образование и дезинформацията на хората. Това е долно. Това е анти-човешко. Много пъти съм упреквал народа, но в този случай си давам сметка как тия соц. подметки и синове на ЦК шофьорчета разсипват стабилна държава от неграмотност.

Странно нещо е нета.Нащракваш ''Владислав Горанов'' и четеш,четеш разни работи.И само 1% да са истина......След това следиш разни факти,обстоятелства и събития и много неща могат да ти просветнат,но в никакъв случай антипатията ни няма да се разсее.

Ааа, значи няма да е в Солун, тогава къде?

1. Има ли дупка в КТБ от 4,222 млрд. лв., в резултат на кражби в КТБ, каквато е обезценката на кредитите! 2. Ще бъде ли усвоена тази сума след емитирания дълг от правлините хора! 3. В един отбор ли са силните на деня, и те ли са правилните хора: Доган, Пеевски, Прокопиев, ББ, ЦЦ? Искров се справи блестящо с поръчката, и му се полага достойна кариера в Световната банка!

Келешлък, вчерашен пръклю тръгнал да министър да си играе

..и козелът има брада. Не възрастта прави акъла

Горанов, не се пъни, няма смисъл, просто не ставаш, върви си по мирно и по здраво.

ivo10

Стига дава акъл Болене, ами си напиши сценария на поредните простотии.

Искров не трябва ли да е в затвора бе, гербаджийски бандити?!

Те не могат да го свалят от поста, ти искаш да го вкарат в затвора.

Престъпникът Искров, който безсрамно излъга хората, че "КТБ яе отвори на 21 юли в 9.00 часа" трябва да бъде съден и наказан, че с ПРЕСЪПНОТО СИ БЕЗДЕЙСТВИЕ ПРОСПА БАНКОВИЯ НАДЗОР НАД КТВ, и в последствие 5 месеца ЛЪГА И МАЗА като за световно хората. Ако го пратят като представител на България в Солунската Банка, или в Световната Банка и МВФ във Вашингтон или някой сладък пост тв ЕЦБ или в Европейските структури - това е срам и позор за България!!!

А бе, момче, ти говорител на Искров ли си? Хайде, стегни се и иди да питаш бай Бойко какво да правиш. Май още не си минал годините на забавачницата.

Мухата?

То така се разсмърде, много ясно, че нема да отиде Искров у Солун и разбира се, че "НИКОЙ" никога у МС не му е и предлагал.

Горанов, дай да теглим още един кредит бе готин ;)

Изобщо не ме интересува къде отива Искров, нито което и да било назначение в тази държава!

Нашенските чифути, никога и нищо друго не ги интересува, освен тяхната лична далавера. Нали, г-жо Авишай

оставете го то не е в ред психически горкото,пък и страда от мания за величие като онова другото по -голямото нищожество облечено в доспехите на величие.

Говориш за Сидеров и Бареков или едната ти личност има предвид другата ти линост?

На Искров да се търси отговорност-съдебна.Фалира банка, а ние ще му търсим пост. Иначе отново на улицата и ще раздаваме правосъдие,като при Орешарски. Бойко и реформатори-избрахме ви да правите реформи!

кат пуле пред макя си, чадо........... С пенсиите и надбавките кво стана, бе чадо... Ма той ИскроФФФ си го заслужи местенцето. Още от 2009-та с БАКБ, за правилната банкерка. Сега с правилно изпълнена поръчка за фалита на КТБ... Не се пъни, а брой ПОСЛЕДНОТО ПРЕДПОСЛЕДНО на да се СВЕТИ ИМЕТО МУ.....

БЕДНИТЕ И ХОРАТА ОТ СРЕДНАТА КЛАСА РАБОТЯТ ЗА ПАРИ. БОГАТИТЕ КАРАТ ПАРИТЕ ДА РАБОТЯТ ЗА ТЯХ

За да изкараш пари се искат акъл, работа, постоянство. Влагаш нерви и старание.. Все неща, които човек като теб никога не е притежавал.

Или просто определяш правилата. Другите работят за теб без пари - като африканци в колония, ако не искат - плашиш ги с война и смърт... Хайде, стига си ни надувал главите с глупости! В Китай след като има толкова държавни предприятия, защо поне един наш "частен предприемач" не може да им прави конкурнеция?!!! Да не говорим, че не може да им стъпи на малкия пръст на китайците! Софийските селски тарикати си изживяха времето...

за да изкараш много пари просто трябва да откраднеш много пари и то от беззащитните - затова са тези перманентни кризи, фалити и т.н. и затова привилегиите на силовите органи не се пипат - за да има коj да те пази от окрадените.

Да не си чел "КАПИТАЛА" на Мордохай Леви, че си толкова образован или си завършил Магурата?