Българин е арестуван при спецакция в Истанбул

Български гражданин е бил задържан в Истанбул при операция срещу наркотрафика, предаде Анадолската агенция.

Обратно в новината

Коментари - Българин е арестуван при спецакция в Истанбул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Авторът на статията случайно да знае, че наркотиците ВЛИЗАТ в България ОТ Турция, а не обратното? Или статията е платено съобщение?

За Простите БОКолуци всичко писано по поръка на ПРОСТИЯ е вярно...!!! И даже водата тече от морето към върха на планината - щом е казано от "пишещите във фейса БОКов"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Така че е нормално ПРОСТИТЕ да продават краставици на краставичаря, или наркотици на наркопроизводителите...!!! :::))) Дааа...!!!

Като не си запознат не говори глупости.кокаина влиза в Турция от България а хероинът идват от Турция

сига у кауша ша му порят шушона с резнати пишоци до насита без вазелин

Тия ще минат леко - това с наркотиците е банална история. Щом не са гюленисти, даже и в зандана няма да ги вкарат, че там е препълнено с политически затворници и няма място за обикновени криминали.

още един" българин" даде фира! електората на доган налекна.

хасанчо им знае табиетите на своите съграждани,на първото свиждане в зандана само вазелин ще му донесът друго няма да му трябва!

Въпроса е, защо тия с дрогата не са спрени на българската граница?

защото тъп.чо, обикновено дрогата идва от там, минава през тук, и отива на запад! на нашите граници се залавят най много наркотици от цяла европа!

в нашите затвори стават какви ли не неща. кажете на вашят човек да си осигури вазелин, за всеки случаи.

я дайте имената на тоя Българин...да видим какви са ))))))

Имена се дават само при условие, че е доктор, иначе не.

Тия тъпи ли са заедно да преминават границата, барабар със златото... Интелигентните престъпници са рядкост - казват полицаите. Обаче дали това не е грешно? Може би полицаите хващат само тъпи престъпници, защото не могат да хванат умните?

Сега да видиш анадолска демокрация.

Спомнете си за филма "Среднощен експрес".

Българин или турчин? Това е въпросът.

Тоя нашенец знае ли какви са турските затвори ? За съжаление , няма да бъде ''съжаляван'' от Бг-съд , а от турският СЪД , който е Съд с главно ''С''. Голям ''късметлия'' е !

Това е работеща идея: след като в Б-я със сигурност няма да получат подобаващо правосъдие, ДАНС да ги подлъгва с по една пратка в страните със работещо правосъдие, където няма кум и сват