Кери и Зариф номинирани за Нобелова награда заради Иран

Министърът на външните работи на Иран Мохамад Джавад Зариф и държавният секретар на САЩ Джон Кери са номинирани за Нобеловата награда за мир за 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Кери и Зариф номинирани за Нобелова награда заради Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво ще му дадат на Кери?!

veska

Нали помните, как обама само затова, че го избраха за президент на уса, беше обявен за нобелов лауреат за мир. Той още не беше се включил в никакви пролети, цветни революции и майдани. А пък Джим кери си счупи крака в Европа, затова трябва да му се реваншират. Той не го счупи в Швеция, а в Швейцария, но обезщетението трябва да бъде от Европа.

Хаха, Путин и Лавров свършиха черната работа. Кери ще получи нобелова награда... От както Нобелови награди за мир получиха Кисинджър и Обама стана ясно, че Нобеловите награди станаха просто политически инструмент като рейтинговите агенции на САЩ.

Обама рече, че без Путин нямаше да свършат работата. А са предложени за нобела Кери и иранеца. Как става тая работа?

да раздават на който искат, важното е че се случи......пълен успех за Иран, бяха им замислили война, а сега официално ги приветстват след великите сили..иранци са супер щастливи и с право.....светът си спести една допълнителна война...най - съкрушени са Саудитска Арабия и Изсраел.....очакваме мизерии....да живее Иран, Фащ и Русия.......дойде време да етажа две хубави приказки за Щатите.......щечсе помоля да не убият обамата.....

Още една новина: на кери ще присъдят награда Оскар за най-добро актьорско майсторство. Наградата ще бъде присъдена за това, че убедително играе ролята на миротворец пред света, докато америка води войни по целият свят.

Бялото вигвам ще гъбяса от Нобелисти , все от вида бяла мухоморка.

Извинете не разбрах - израелтяните ли са го номинирали , лично Бенямин Нетаняху може би?

ай стига бе....

Всъщност Кери заслужава и Нобелова награда за война за усилията му да разпали гражданска война в Украйна.

Тоя "Джим" Кери, ако получи Нобелова награда, то това ще е върха на простотията. Направо да я закриват тази награда и да се приключва. 70-те години на миналия век един български физик в участие с двама руски откриват нови елементарни частици, които не са познати до момента. Българинът става кандидат за Нобелова награда и я заслужава, но не му я дават. Познайте защо? Това е едва вторият българин с научно откритие в областта на физиката след един бивш ректор на СУ. Въпросният физик вече не е жив и се казва Велко Заячки. Имах честта да ми преподава в ХТМУ-София.

наградата я заслужава Путин 11без него нищо нямаше да стане !!това го знаят всички,но нали краварите командват всички роби ,ето защо този лос го предлагат за награда !!!

не може да си намери място и покой! Що ли му трябваше да оставя едни пари за една фондация. Напоследък всичко предложено е по скоро АНТИнобел!

ЕС нарече споразумението "знак на надежда за целия свят". Но това беше гневно отречено от Израел, а премиерът Бенямин Нетаняху каза: "Иран спечели джакпот, бонуси за стотици милиарди долари, които ще му дадат възможност да продължава с агресията си в региона и света. Ще получи със сигурност и възможност да се сдобие с ядрено оръжие." Мири Регев, министър на културата и спорта, добавя, че с това споразумение, Техеран е получил "лиценз да убива". То било "лошо за свободния свят и лошо за човечеството"./БЛИЦ

Американският терорист заслужава и бонус една тенекия сиренье.

Има неточност. На краварчето трябва да му добавят и заслугите за Украйна...

Абе щом 0бонго и Ясер Арафат (на времето) получиха Нобелова награда за мир, що на тия двамата да не им дадат.

Със същия успех могат да номинират за мир и лидерите на Ал Кайда и Ислямка държава.

Шменти капели.

Да бяха връчили Нобелова награда на Путин, че спря подготвяна от САЩ война в Сирия. Тази после бе друга от части от тъй наречената "демократична опозиция", превърнали се в ИДИЛ. САЩ си ги подкрепяше, докато не отрезаха глава на някакъв американски журналист публично.

Я проверете да не сте объркали имената?!?!?! Нобел сигурно е станал като вентилатор в гроба си!!!

То по тази логика трябваше да номинират Хитлер и Чембърлейн и Бил Клинтон и бащата на онова говедо от Северна Кореа. Резултата от подписването на тези договори всички знаем- Втора Световна Война и Ядрена Северна Кореа :)))

В крайна сметка най-важно е не кой има ядрено оръжие, а кой го е използвал. А това е САЩ.