Иран тества успешно новата си ракета до 2000 км

Иран изпита успешно новата си балистична ракета Хорамшахр с обсег 2000 километра и със способност да носи няколко конвенционални бойни глави.

Обратно в новината

Коментари - Иран тества успешно новата си ракета до 2000 км | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а кой направи сделка за 700 милиарда с саудитска арабия,,само че иран не са тъпи като арабите само да купуват, а вече произвеждат оръжие, коли, и какво ли не, докато ние се чудим в коя страна да се имигрираме, и къде да мием чиниите и се сърдим, ама седим зад екрана и упрекваме държавите които искат да са независими.

ЧЕСТИТО! .. Ама километрите все още са малко.

Шило

Е, до Израел стигат. Нова точка на напрежение. Но за разлика от жълтите клоуни- Ким и Доналд, нито персите, нито евреите са хора на празните приказки.

заедно с костов лостов и ввсичкият sедесарски боклук в бг и коня в това число !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!и и още демокрациите ала сорос капут !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

само това говедарите капут!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

всички, които заплашват евреите трябва да бъдат унищожени

А ти с какво заплашваш? С какво евреите трябва да се третират различно?

Изстрелях няколко ракети в на женати право в 10-ката между краката

Сега ще следим ли и Иран като Пхенян ?

уи

Баа, море,ако го вдигнат?!

Не мога да разбера каква е тая радост в посока Иран. Кой нормален човек иска едни диви Моли да имат пръст на ядреното копче!? Ама били перси а не били араби! Абе хора, разлика няма. Една и съща религия с един и същ манталитет. Не били румънци а българи...един дол дренки!

Ти кво искаш? Малоумни макаци, перачки и гладачки от Америка ли да те управляват?

Със сигурност не искам едни Моли от Иран да ми диктивут! В това може да си убеден! Че най силен ще има, ще има. Въпроса е кой. И това не може да бъдат разни камилари като иранците. Предпочитам ние самите да се управляваме ама уви...не ни се отдава.

имат ирански произход и трябва да уважават прародината си, англи, сакси, брити, шваби... не са ни никакви и няма защо да сме в съюз със тях

Недей да говориш глупости. По тая логика всички ние сме произлезли от Африка и трябва да уважаваме африканските държава и едва ли не да им се кланяме. Но реалноста е друга и никой не иска идеалите и културата на Африка...нали така?!

Пакистан има ядрено оръжие. Дори по последни класации ги класират трета сила, макар там да са се захапали съседите Китай, Индия и Пакистан. От както имат ядрено оръжие не съм чувал за конфликти между Индия и Пакистан, които преди бяха редовни.

Всички проблеми ще се решат бързо, когато САЩ тайно дадат карт бланш на Украйна да направи ядрено оръжие и да изтества една две балистични ракети. Много бързо тези изцепки на Иран и Северна Корея ще изчезнат, а Империята на злото - Русия, която ги подстрекава ще се посере.

Русия няма нужда от карт бланш. Русия е точно толкова зла, колкото са зли с нея. Останаха малко зорлии, които искат да опитат за последно.

ава тупан кой ту кара аги чаатеш.

Колега, а имаш ли идея, как е правилно да се напише- ИраН или ИраК, че на различни места, различно го пише?

.само ИРА. .,ле!

Отлична новина!

Айдее! Че С.Корея, че Иран. Чи тя съ утечи, на бай Дончо раб'тата!

В понеделник, в 6:45, ако не ти е рано де.

докато лижеш американски задници , никога няма да изстреляш ракета ... фатална грешка е че си се пръкнал на този свят ...

И защо на снимката виждам танк. Да не би да е някаква маскировка на ракетата.

аде ся почват закани и лаене към иран

Превооръжавенето върви с пълна сила. Скоро все на някъде ще избие. Не е на добре!!!

За пореден път виждаме колко далновидни са ръководителите на оплота на демокрацията като искат ожесточаване на санкциите срещу ислямската република и унищожаването на северна Корея. Последното особено би послужило за назидание и урок на тези които в бъдеще биха имали помисли за разрушаване на установеният световен ред. Бог наистина е българин след като направи така,че ние станахме съюзници на Америка и част от елита на света.

Поздравления за тънката ирония.

Не разбирам какво му е хубавото на това,че сме съучастници на военни престъпници. Рано или късно ще се наложи да отговаряме за това. Исторически такава ни е съдбата,че винаги сме от страната на булката.

но на булката и е хубаво, но на нас не ние било така хубаво. :)

Невероятно бездарен патос. За кое посолство работиш, че си толкова некадърен?

то за това такива кадърни боклуци текат ни в калта.

"Част от елита на света" Муааахахахахахаха, плача от смях, представяйки си изпеерастения, гигатъп "елит". Хаххахахаааа....

а психопат

Ако Тръмп се бави още малко и не унищожи напълно С.Корея Иран и Русия,нещата ще излезнат извън контрол и всяко второ диктаторче ще почне да си прави ядрени бомби. Така че...the sooner the better

Това в коя част на "Counter Strike" го играеш?

"способни да достигнат Израел, заклет враг на Ислямската република" ...? Как ли би звучало : Израелските над 400 атомни бомби могат да достигнат Иран - Заклет приятел на Израел. Я кажете, колко пъти Иран е нападал Израел, и колко пъти Израел е нападал с въздушни удари Иран ?

Ето какво ще стане и Иран ще се сдобие с ядрено оръжие и балистични ракети.а честито.и скоро ще се сдибият и с такива с обсег 5000 км.

Само така! Днес ракета,догодина атомна бомба. Онея зад океана разногледи станаха

Защо плашите обикновенните хора с някакви ракети!? Ужасът ще дойде от другаде.

Браво на персите. Хилядолетен народ, хилядолетна история, хилядолетно бъдеще.

да та еба в гордия циганин дето вика браво на едни диви чалмалии които и до ден днешен се трепят с камъни един друг

Толкова си зле, че няма на къде повече. Погледни колко азери, кюрди, белуджи и всякакви подобни цигани живеят там. Ислямизирана брадата сган.