Кола бомба избухна пред консулство на САЩ в Ирак

Кола бомба избухна пред американското консулство в Ербил, главния град на Иракски Кюрдистан. Има убити и поне един ранен.

Обратно в новината

Коментари - Кола бомба избухна пред консулство на САЩ в Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей, голяма любов тресе целия свят към пиндосия. Голяма , гореща, взривяваща обич...

а някой задава ли си въпроса защо такива нападения се извършват все срещу една и съща държава????????

Да наистина.Влака към Москва, Гарата Волгоград,Московското метро. Путин 5- пъти му правят атентат-дано 6-ия е сполучлив.

какво търсят краварите там.не виждат ли че никъде не са желани.ако си кротуваха в краварника това нямаше да се случи.

Това са пак саудитци. Почеркът е техен, всъщност, на ЦРУ. Хем взривяват, хем имат НАГЛОСТТА след взрива и да стрелят. Спомнете си взривът в Кербала !

Спомнете си и Пърл Харбър - там са японци, всъщност саудити, всъщност ЦРУ :)

Добро утро на всичики. Те писачити тук дето само чекат нещо такова и започват да злорадстват и глупости да пишат, мислят че за тях не се отнася.Ислямистите искат НАВСЯКЪДЕ да е ислям.Това и за Москва се отнася.Не им го пожелавам,ама как тогава ще се разпищят.И пак американците ще са виновни!

кат кюрдите искат и от турците земя, а те газни саюзници с руснаците ний от коя страна ша сме? много са оплетоха тоз нато с евразията и не са разбира отде излиза и де влиза, па са тук при нас.... да не объркаме релсата ..

Многополюсен свят!:(

Уйлям Блум, един от най-авторитетните американски анализатори, журналист и публицист, създател на първия алтернативен вестник в САЩ (Washington Free Press), събра и подреди в две книги престъпленията на САЩ по света от 1945 г. до 2000 г. Книгите са: Държава престъпник: пътеводител за единствената световна суперсила (Rogue State: A Guide to the World,s Only Superpower) и Убитите надежди: интервенциите на САЩ и ЦРУ след Втората световна война (Кilling Hope: U.S. Military and CIA Interventions Since World War II), Списъкът на Блум съдържа: Интервенции на САЩ срещу 67 суверенни държави Бомбардировки на САЩ срещу 25 суверенни държави Намеса на САЩ в изборите - в 23 суверенни държави Политически убийства (и опити), организирани от САЩ - в 35 държави Прилагани изтезания - в 11 държави Общо за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие, извършено от САЩ след Втората световна война. Брой на убитите от САЩ при тези 167 случая - между 13 и 15 милиона души. Прибавете първите 14 години от нашия век и ще видите как кървавата сметка на САЩ нараства със скоростта, с която расте техният външен дълг. САЩ натрапват своите проблеми на света, за да ги решат за чужда сметка и на чужд гръб, да възвърнат изгубения (си) комфорт на еднополюсния (си) свят, за да бъдат вечен хегемон енергиен, икономически, търговски, военен, геополитически, глобален, планетарен, вселенски. Безразделен, безнаказан, безотговорен. Свлачище А Украйна? На кого му пука! USdebtclock . org

Ама вследствие на лъжата на Буш в Северен Ирак се появи Иракски Кюрдистан .. Там са само 9 милиона от кюрдите и един милион асирийци - християни.

Напълно съгласен с изнесената информация, само не разбрах какво общо има фашизмът с американския империализъм. Фашизмът е еднопартийна държавна система, измислена от Бенито Мусолини (Дуче) и въведена преди ВСВ в Италия, а след Войната в целия Соцлагер.

Рано или късно Господ ще стовари целият си гняв върху убийците на милиони мирни жители на Виетнам,Ирак,Либия,Сирия И дестки други страни имали нещастието да бъдат"демократизирани"Бог да ви убие!

Ще му дойде времето. Някой слънчев ден.

Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата. Въпросът е, кой е по-големият враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?

Когато Буш излъга, че Саддам бил имал химическо оръжие и нападна Ирак, бяха избити около 500 000 иракчани. Така, че американците няма какво да се чудят, че хвърлят бомби срещу тях.

Що ли е тъй?Все тия миротворци -американските посолства са нападани. Много ги обичат ,що ли?

като убият някой противник на хунтата в Киев, соросоидите казват, че Москва го е убила нарочно. Що не кажете сега , че САЩ сами са си организирали взрива пред консулството в Ирак?

Убийството на про-руски журналист в Украйна не бива да бъде винаги свързано с малкия мук. Съвсем естествена проява на гражданско общество от украинска гледна точка е.

Борсата пощуря, сащ потъват!

няма такива неща - не плаши хората. Нефта е 63, златото 1200, САЩ 500 си е спокойно...

а това: U.S. Stocks Fall Amid Global Selloff on AmEx, Inflation Concerns

Има Висша сила и тя ще накаже главорезите изклали над милион души в Ирак.

Демокрацията отвръща на янките - каквото търсили, това и намерили!

ХА, ХА, ХА! И там ли Бруте?

Безобразие,да посягат на демокяра!

Кой за каквото е заслужил. Той и Господ вече не може да ги търпи.

Соросоидите да не са в траур, че са оставили тази тема така гола?!

Щерев с клонингите си цял ден писа по темите и сега почива.

НАЙ -ГОЛЕМИЯ СВЕТОВЕН АГРЕСОР САЩ май е време да разбере , какво е да провокираш агресия в суверенни държави -Либия , Ирак , Сирия ,Египет ,Украйна и т.н и е време да се сложи на място .Както е написал един "колега" по долу жалко , че не е ВЪВ а ПРЕД .

Добави и израел, защото всъщност ционистите контролират и двете терористични държави!

Не ви ли е ясно, че има 20 милиона кюрди, които искат да имат своя държава. А сега пак помислете преди да дрънкате много-много кой какво сял и какво щял да жъне. Айде лека позитанчета. :)

За какви жертви говорят? Пукнали са само гадини терористи.

Който сее вятър, жъне бури!

Като разбъркваш чужди лайна - все ще се оцапаш. Стара арабска поговорка.

какво правят американски войници в Ирак?? А , сетих се, на САЩ не им харесваше Саддам и го нападнаха. Измислиха някакви ОМП в епруветка и ген. Колин Пауъл ги показа в ООН... След това претиха 500 000 армия да свали Саддам и го обесиха. Сега да не би да се оплакват, че там не ги харесват и им правят атентати?! Те и Либия така постъпиха, а после идни либийци убиха амер.посланик в бенгази. Що са такива неблагодарни тези хора в Либия и Ирак? ПРОСТО ИМ СЕ ЧУДЯ. Виж укрите как си харесват новите господари от Фашингтон!

Ми те и Малики, дето уж беше избран на избори проведени под техен контрол, също го свалиха миналата година. Верно тоя път нямаше бомбени удари по иракски правителствени обекти от страна на американците, само дето Обамата заяви че ако Малики не сдаде премиерския пост то американците няма да участвуват в операции срещу ИДИЛ, са колко е ефективно и какво точно е днешното им участие в ИДИЛ-ския водевил е друга тема.

За съжаление ПРЕД, а не В.

Следващата кола пред сараите.

Има убити и поне един ранен.???