"Информационно обслужване" ще участва в поръчката за доставка на 1637 машини за вота

Идентифицирани са множество лица, които започват да създават организация за купуване на гласове, заяви вицепремиерът Бойко Рашков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И най вероятно... ...организацията за тази дейност е...

Усилено се говори, че Международното бюро за мерки и теглилки със седалище в Париж, Франция(Bureau International des Poids et Mesures), вече е било информирано за другаря рушветРАШКОВ. Идеята била като международна единица мярка за наглост и рушветчийство, да бъде приета мерната единица 1 РАШКО(Раш/Rash). Бюрото в Париж е приело предоставените данни и аргументи, и с голямо изумление работи по въпроса. Представителите на Бюрото изпаднали в истински шок, когато разбрали, че другарят рушветРАШКОВ 40 години работи като държавен служител и без да има частен бизнес или частна практика, е по-богат и повече имотен дори и от Доналд Тръмп! рушветРАШКОВ има неповторимата възможност да увековечи своето име в световната история редом с такива велики личности като Нютон, Ом, Джаул, Херц, Ват, Ампер, Волт, Максуел, Тесла и др. Ура, другарки у другари - другарят рушветРАШКОВ прославя Родината! Всъщност наистина няма такава НАГЛОСТ като наглостта на рушветРАШКОВ - осран до уши с 38 имота с необясним произход, но тръгнал да раздава правосъдие! Той е част от беззаконието, но иначе тръгнал на борба с беззаконието! Това ако не наглост, здраве му кажи!!!

Рошко усмихни се, дават те по телевизията. Обясни как се снабди с над 23 имота??

Да бе, точно и аз това исках да питам - бе как тоя дрогар е толкова имотен бе? Отде има такова имане само с една заплата????? Гешев, спиш, Гешев!!!!!!! Искам го в пандиза тоя шопар, той си е свиня отвсякъде!!!!!!!

Гн Рашков, гласове се купуват, знае всеки, беден народ. Да, бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ. /какво избират /

Преди малко в агенция "ПИК" излязоха интересни данни за имотното състояние на другаря дРАШКОВ. Всичко това придружено с нотариални актове и документи. Май, май, ще се окаже, че дРАШКОВ е по-богат и имотен от британската кралица и краля на Бруней взети заедно! Бойчето е направо бедняк в сравнение с него! Еваларка и дай Боже всекиму - само от държавна заплата да се уредиш с такива благинки! Ура, другарки и другари!

По апартаменти ! Оставка!

Плаче за разследване Останаха му два петъка служба И после ще го почнат с неговите методи - свидетели че е ял бебета, апартаменти , недекларирани милиони и пр.

До кога ще терориирате гражданите със снимки на мутрата на този дебил??? Не очаквах че това е порно-садо-мазо сайт....

Колко е богат Бойко Рашков

Зарибяването и внушенията са на мода...

ТЪРСЕТЕ В ИНТЕРНЕТ (има и ВИДЕО) "Миньорите в Бобов дол станаха заложници на схемата за контролиран вот" 23 май 2014 "Освен че са били притиснати да дадат гласа си за БСП на евроизборите, за да не загубят работата и доходите си, миньорите от Бобов дол явно са подложени на последващ натиск да декларират, че такава принуда не е имало. Декларацията, подписана от 188 работници от мините на бизнесмена Христо Ковачки, бе оповестена в петък вечер, преди деня за размисъл и ден след като ЦИК отказа да накаже когото и да е за разкритата схема на контролиран вот Разследването на Нова телевизия показва как началникът на открития рудник в Бобов дол събира работниците, за да им представи нов колега и да им напомни за коя партия да гласуват. Освен заплатите, които само този месец служителите ще получат по-рано, началникът напомня и за вече преведения аванс, който този път е набъбнал с 50 лв., с думите: "Безплатен обяд няма". Междувременно в мрежата изтече пълен запис от репортажа. В него въпросният началник казва: "Бюлетината е номер 15. 25-и, неделя, ще има избори. Тази седмица ще се дават и заплати. Значи, това означава, че добре се работи с правителството, да кажем. Има постъпления от него. Значи, трябва да запазим лоялността към правителството".

Говори се, вече много години другаря агент Гоце(Трипера) заедно със своите две синчета и другаря Кире(Добрев) с частните ВЕЦове, задружно стопанисвали и въртяли голям SPA комлекс с хотел и ресторант в Белчин Баня, Благоевградско. Напоследък другаря Гоце Трипера бил станал много близък с другарката Корнела предвид предстоящите избори. Самата другарка Кoрнела и тя стопанисвала и била горда собственичка на голям 5-звезден хотел на полуостров Халкидики, Гърция.Хотелът бил известен като Miraggio Thermal SPA Resort. Корнелата имала и огромно ранчо в щата Аризона, САЩ.След като се пенсионира, Корнелата смятала заедно със съпруга си да се преселят при сина си в САЩ.Ранчото било един вид да си подсигурят старините. Самото ранчо пък било закупено с парите от необяснимо изчезналата партийна субсидия в размер над 20 000 000 лева. На Корнелата Гуцито пък се било обзавело с луксозен 5-етажен частен хотел на остров Тасос, Гърция.Гуци имал и голяма къща-имение в центъра на Виена, Австрия.Там в момента живеели съпругата на Гуцко и двете им дъщери, които учели в престижни, скъпи частни колежи. Гуцито било собственик и на мощен скъпарски джип Range Rover Authobiography с цена 150 000 лева(без екстрите).Отделно от това Гуцамун въртял и няколко заведения на Алея Първа във Варна.Във Варна Гуцьо строи и огромен небостъргач с височина 55 метра, със смесено предназначение - офиси, апартаменти и магазини. В същата сграда Гуцито подарил 3 апартамента на кака си Корнела - по един за нея, за мъжа й и за много гениалното й синче Рафаелчо - лятоска като си дойде в България, да ходи на плаж детето.Мъжа й на Корнелата пък бил в борда на директорите на една дузина фирми, и месечно си докарвал над 100 000 лева доход. Любимият ученик и подопечен на другарката Корнела, Муньо Шпаклата, пък съвсем наскоро се бил обзавел и той с голяма триетажна къща.И той във Виена, не в Катуница да речем! Хайде, да й е честито на БГ-раята!На 11-ти юли тичкайте през глава чинно да си пуснете бюлетинката и да им осигурите блага държавна хранилка за тия капути!А вие яжте на коча мъдете, бройте си стотинките и карайте на минималната!При цени като в Ню Йорк, Лондон, Париж или Цюрих! На хаирлия да е!

Белчин баня е в Самокоеска околия.

леко почна да пренавива пружината Рашков с тези глупости дето ги ръси не носи дивиденти за своита, а само загуби.

Така каза и една жена на Женския пазар докато копувах халва

Нали щеше Борисов да арестуваме? Обеща и ни излъга!

Всичко преди избори е ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ

Няма такова нещо. от ГЕРБ са най човечните и не са като мафията- слуга на руската

Чегъртай мутрите Рашков народа сме с теб до край.

Трябва да започне от себе си!

Калинките на Радев, Се оказаха доста заможни. Нека престанат да оказват натиск върху населението чрез ПРЕДИЗБОРНИ ЛОЗУНГИ. РАШКОВ нещо за твоята декларация за имоти да кажеш?

КАТО ШЕФ НА СЛЕДСТВИЕТО РАШКОВ ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ-ТОЙ Е НАЙ КОРУМПИРАНАТА ЛИЧНОСТ У НАС

Хайде пак ,забавно е.В тази фантастична горещина ,/жега/ ,малко хумор не е излишен

Директно ги прибирай в ареста. Герберската мафия, приключи.

Хунтата на Радев Така ли действа?

Имал сведения че се създавали организации за купуване на изборите!!! Утре ще каже че е тайна и не може да съобщи къде и кои са тези организации!!!

"позорно явление". Кой има апартаменти за продажба???

Натискът ,който се оказва не е нито от вчера ,нито от онзи ден.Винаги го е имало ,най-вече в малките населени места и маргинализираните общности,последните и без това нямат когнитивният капацитет да решават сами, а като допълнителна екстра са продажни. Цялата тази картина очертава едно средновековие, но на по-високо технологично ниво / за България това ниво не е много високо/.Всяко малко населено место има една групичка ,която включва кмета ,полицейския началник,местният мутро/дерибей,който се явява и нещо като водевилен бизнесмен/ и крепостното селячество.А, да забравих зависимите чиновничета в общината.Както казах ,това закрепостяване и управление по места го има от 30 години ,но при управлението на ГЕРБ ,прие уродливи размери ,както и ред други отрицателни явления.Всичко това се диктува от едноличният господар на ГЕРБ, а най-близкият кръг е просто едно междинно колелце в препредаване на разпорежданията

На ГЕРБ са активни. Явно са взели бакшиш

А бе какви тролове то трябва да си напълно луд да вярваш на хвърлени просто думи тотални глупости

Аз чух на пазара от една леля, че Радев младши е поел целият бизнес с марихуана и екстази в Столицата.

Луд за връзване:))))))))))))))))

Аз имам информация от достоверен източник, един комшия, че лицето Бойко Рашков е шеф на българския клон на руската мафия и е замесен пряко в убийството на демокрацията в България.

Една жена лично ми каза вчера на пазара, че не се упражнява натиск на никой, ама областият управител явно не я е чул нея!

Какво стана с Миг-а извадихте ли го, или чакате кутията да се разяде та да не се разбере за безхаберното поведение на калинките на Радев.

Как ги натискат- не им продават дърва ли, или може би, им ги дават без пари.....? По-голям натиск от това човек да те гледа на снимка дори, НЯМА! Кой да помисли, че 21 век още ще се разправяме с нагли муцуни с комунистически похвати!

Младите ги направиха неокомунисти и сега се радват на Радевата хунта, защото по мрежите грижливо им разказват как през комунизма всички били равни и ходели с 20лв на море. Разказват им как 96та не БСП е фалирало банките, а Костов е нагласил схемата, за да изглежда като БСП... И други страшни небивалици. За това им казват мрежите, защото там ловят шарани! Невероятно е, че за 30 години вече забравихме някои, научени от опит истини. Слави Трифонов онзи ден постнал прочуствено слово колко хубав бил комунизма, колко равни сме били..... Сигурно за него е хубав - щом мутрите на прехода, създадени от комунистите го направиха милионер!!

100 г.ще го гоните и не може да го стигнете бр боклук

Куманизмата беше уникалто явление, сама се разпадна, без пушка да гръмне. Беше пълно недоносче!

Другарю министър ??? Вие как придобихте 6 апартамента , къщи в Несебър Бояна !!!

Не чува този въпрос? Дошъл е да вземе още толкова

Този идиот днес уволни шефа на Пловдивската полиция Рогачев, пуснал му е дисциплинарно разследване

Е соло ташак на престъпника кмет на Велинград Фидел Беев който го направи шеф във Велинград и Пазарджик

Подавам сигнал към министър Рашков срещу Котаракът в чизми от Шарл Перо. В приказката Котаракът в чизми заплашва трудещите се селяни : " .... Котаракът, който избързал напред, видял жетвари и им казал: — Ей, добри жетвари, ако не кажете, на царя, че тези ниви са на маркиз дьо Караба, ще ви накълцам на кайма. " Да се изпратят хора, които да разпитат жътварите и котаракът да се подведе под съдебна отговорност за заплаха. Искаме да видим Бойко Борисов и Котаракът в чизми в една килия !

Бой Кобо Рисов - даже с котарака имат роднинска връзка - утежняващо вината обстоятелство

Друарю Рашкоффф , вие във вашата партия така ли правите --- важното е да плямпаш нещо , и то много убедително , пък дали е истина или не --- няма значение ?!?!?!Или просто изпитвате някакво перверзно удоволствие от да мразите всички нормални хора !!!! Жалък смешник !!!!!

бяха мутри с два пръста чела на които две мравки не могат да се разминат Рашков е 100 нива над тези боклуци

А бе ясно. Министърът няма да назовава конкретни имена защото лъже като за световно.

Радио Банкя от жипката

Раши, бейби, какво стана с подслушванията? Минаха 3 седмици откакто с генерал Гном я съчинихте тази история. Мая Общата и тя документи ви носи по темата... Какво стана за толкова време и с цялото МВР зад гъбите нищо ли не можате да изфабрикуват.. ъъъъ, имам предвид да намерите?

А Бабикяна, Минекяна и хаджиГЕЯ ко ше изминджат по въпроса?

Рашков стреля е тъмното с тези закани. Човекът щеше да ни казва кои са подслушваните политици, ама нещо нещата там се спихнаха. Същото е и сега - ще има акции, ама няма да кажем нищо. :) Да е жив и здрав и по-скоро да идва нормално правителство, че да се махат тези (не,че някои министри не са ОК).

Приготви се да почакаш едно десетина години.

Натиск може да има за отиване да гласуваш, ама каква бюлетина пускаш е лична работа. А натиск и купуване на гласове са 2 различни неща - явно някой не е в час!

Ти става ясно че са крадци и разбойници

Бъркаш се нещо - Рашков не е гербаджия.

за теб с пълна сила важи правилото , че фуражката деформира главата .......

От скука, чалгопитеците сами си счупиха държавата.

Aз едно нещо не мога разбера. Знам, че някой харесват ГЕРБ, други не харесват ГЕРБ (аз лично съм от вторите). Но как може да харесваш хора като Рашков (следовател от БКП, с незаконни имоти за милиони), Спецов (завлякъл държавата с милиони неплатени данъци), и най-вече Радев (отявлен русофил и платил с данъците ни втора заплата и безплаен апартамент на любовницата си)? Замисляли ли сте се, накъде ни водят тези хора, ако останат във властта?

Феновете на тези хора не могат да мислят. Не могат и да градят. Могат само да рушат.

Ами гласувайте на изборите, не ходете за гъби. И внимателно помислете за кого...

Иванчоооооо,от герб си тиииии

Не съм от ГЕРБ. Гласувах за тях в ранните години, после спрях. ГЕРБ направиха много добри неща, но и много грешки. Имам смесени чувства към тях.

я кажи от кои сиииии

Някой знае ли този милиционер ,как е станал милионер?

Айде пак предизборни глупости без конкретни имена и факти.. И после тия пионки не били щаб на радефф. Повръща ми се от тоя дърт комунист вече.

Все още помним как Ковачки принуждаваше работниците по мините да гласуват за БСП. Все още помним как ДПС принуждават електората си да гласува за тях. Все още помним купените гласове от Факултето и Самоков за ГЕРБ. Тук таме ако са събрали парички и от по-малките партии купуват колкото могат. Това е обществена тайна, ама от 30 години никой не прави нищо по въпроса. Включително и вие.