Цацаров ще иска имунитетите на поне петима депутати

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че ще бъде поискан имунитетът на поне петима депутати, част от които за първи път са народни представители.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров ще иска имунитетите на поне петима депутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A zaplatkite na Hidrata so varvyat ...

когато човек е готов на решителни действия говори, кратко, точно и ясно и действа бързо .Цацаров ,бъди мъж ,кажи кратко ,точно и ясно ,кога, за какво и на кого, ще поискаш имунитет. не говори уклончиво като политик , а действай . ако не можеш- отивай си

Английският възпитаник е малко смешен с демонстрациите си.

Sm3hurk0

Щял да иска имунитет... Ако иска да му дам и моя... имам имунитет в повече срещу правосъдие, полоция, НАП, разни агенции и комисии - Просто не ми пука за никой ! То не че на държавата и пука за мен.

Грухчо от Костинброд пак лъже,но за разлика от Пинокио не му расте носа ,ами дебелее.Колкото повече лъже-дебелее.

Би ли ми казал, някой колега, какъв е този впечатляваш (имам предвид многото килограми и доста ограничено тегло в горната част на тялото) господин главен прокурор на България тъй наречения цацаров, дали е точно такъв на какъвто се прави. Или иначе, имам чуството, че току що е заел гореописаната длъжност и опитва да направи изявления или съобразно теглото си, прави само вятър. Лек ден.

Краварчетата и гърбавото козарче измамиха овчарчетата, че ще станат принцове и принцеси, обраха и разсипаха кошарата им и им гледат сеира.

С удоволствие бих получил отговор от Гл. Прокурор: Какво става с Христо Бисеров?? Той , свързан ли е със случая КТБ??? ЗАЩО депутата от ДПС - Д. Пеевси ОЩЕ не се разследва за КУПУВАНЕТО на циганските гласове в Област Пазарджик????Каде са КРЕДИТНИТЕ досиета от КТБ????

И кога бе ЦАЦА ще стане тая работа? В другия век ли? Че то Съсела го влачиш с тия откраднати документи вече 8 г. бе. Ами Цецко? Накрая ЦАЦА ще вземем твоя имунитет и ще нахраним гладните.

За този пост трябва да размахваш сатър Сотире, а не ялови закани и приказки на аба. Видно е, че не можеш да бъдеш щука и ще си си останеш само цаца, както си записан в именника.

Да, ама не! Глаголното време е проблема, Цаца. По-добре да бе казал "ОТНЕХ" имунитета отколкото "Ще" го искам. Както досега - малко PR. Гарван на гарван око вади ли?

а защо въобще съществува тоя имунитет? да усетят, че са хванали господ за шлифера ли?

А кой по принцип трябва да поиска имунитета на искащия имунитетите?

Сетила се Цацара да се побара.

Само пряхоляк дигаш, а после нищо!!!!!!! ПРекрасно знаем, че никой от тези няма да бъде осъден, затова пък затворите са пълни с кокошкари.

костинброд свинчо? а твоят ред кога стте доиде?

Надувки, закани, а накрая ...ще анализират грешките на Прокуратурата и пак виновни няма да има.

и кво от това?

А как се иска имунитета на т.н. главен прокурор Цацарката? Щото разчистването на авгиевите обори по високите етажи трябва да почне от него!

Как смееш да разчистваш бе руски фашист? За които не знаят ,ГДимитров след като изтрепал хиляди българи праща писмо до Кремъл"разчистването на авгиевите обори завърши".

Но защо е пропуснал дядо ти или баща ти??? Щеше да ни спести едно НЕДУРАЗУМЕНИЕ!

Цацаров, колкото повече лъже толкова по- дебел става, ама идва свинска Коледа.

Забравихте ли , че Доблестният "ТРАКТОР" ги върна на Боко. Претоплен боб. 10 служители на управляващата в Северна Корея партия са екзекутирани по различни обвинения, сред които и гледането на чужди "сапунени сериали".

А кога и кой ще поиска имунитета на Цацаров. Той е главно действащо лице в далаверите, изборните измами, лъжите и нарушава най-много законите. Цацаров трябва да бъде съден и осъден

БATKO

И какво е пишело в тези досиета и на кого са, че са най-важни?

Защо само на 5 депутата ще иска имунитета Цацаров? Да иска направо на всичките и да вървят зад решетките.

Защо за чистачка, общ работник, охранител и пр. маловажни работни места се иска свидетелство за съдимост , удостоверение, че не си следствен, или срещу тебе няма съдебни дела, а за депутати, министри, президенти и подобни длъжности няма? Само защитени от закона престъпници ли ще ни управляват? Докога?

Ще повярвам искрено на прокуратурата, когота свали имунитета и почне разследване на всички политици, които имат сметки над 100 000 лв. в КТБ. Защото е много интересно как със заплата 2000 лв, т.е. около 100 000 лв. за един мандат /при условие че нямаш никакви разходи/, си внесъл в банката да речем 80 милиона. Ясно е , че са крадени от народа. Първи път са окрадени от него и са внесени там. Втори път под формата на кредит пак са окрадени. И сега след заема от 4 млрд., с който ще пълнят КТБ, ще бъдат окрадени трети път от народа. Е затова се искат имунитети, а не три жици, пет документа или два шамара.

ЦАЦАРОВ,КАКВО СТАНА С ХРИСТО БИСЕРОВ???

Мн добър вапрос! Папки се губят от Станишев, Бисеров се загуби!

Стига сте симулирали дейност. И 100 да поискате все тая. Важно е колко са при бай Ставри. За момента - нула

Па врътът некакво театро !

Цацаров изпълнява само поръчки на ДПС и БСП.

Аз уж пиша политически коментари, но защо все към изкуство-поезия и музика го избивам. Сигурно правя опити да приближа политиката към изкуството. То нали по начало би трябвало да е така-политиката е изкуство на възможното. Но като гледам нашата съдебна система, какъв имидж на колониална държава ни е направила пред света, се сещам за Дантевите думи-НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ. Народа ни вече привикна на полугладно съществуване. Но на несправедливоста все още не е. Това личи от коментарите.

В сезона на грипа 5 имунитета са нищо... Въпросът е какво ще правим с ваксинираните?

Значи бат сали няма да бъде между тях, защото е депутатин за втори път. Жалко, краде си ток и никой не може да го съди.

И сега 240 лица треперят и се оглеждат

На това...свинеподобно от снимката не му ли писна само"да разтяга"локуми по медиите??? Искал имунитета на този,ама той пък сам щял да си го даде,ама то пък ред си имало за тази цел?!? Свинчуго такава,какво чака,кое и най-вече кой те възпираше да ги подведеш под съдебна отговорност докато още нямаха...имунитет??? Не ти ли писна да въртиш все един и същи филм години наред,толкова ли си мозъчно импотентен,че не можеш нещо ново да измислиш,ей така,за пред онези,които все още не са награбили гьостериците??? П.С.Ама пък като те гледа човек за колко зими напред си"се подготвил",то едва ли и гьостерица би те уплашила толкова много с тази дебела...люспа!!!

БATKO

Добре де, Цаца. Тази сутрин ти обяви, че ще искаш 7 имунитета, а сега станаха 5. Да не би другите двама да си платиха? Или чичко Сорос ти се обади да не закачаш неговите пионки.

Тези 5 документа, за които ще съдят Сергей Станишев, са дело на боку мутрата, който подмами Алексей Петров да ги открадне и да му ги предаде, а след това и Петров беше жертва на мутрата! Мръсната политика какво ли не прави, а боку за власт и пари в милиарди е готов и майка си да продаде. Тайният му заговор с амуджите, ще стане реалност в управлението, но само за часове, защото народа вече и готов да възстане. Бойко е най-големия продажник на България, а хитрите и мазни турчоля са готови да се кланят докато влязат във властта, за да не загубят заграбените постове на калинките си. Колко си глупав и наивен тиквоч - в идилиите си, дпс да те подкрепят за изборите за президент, те така ще те изиграят, че току виж, турчин се е пръпнал на желаното от теб место. Блажени са вярващите.....- продажен глупак!

има ли кой ви ви плаща още???

"Тези 5 документа, за които ще съдят Сергей Станишев" - ма няма значение кой,дали,защо и как го е подлъгал а той не е виновен .. виновен е ТОЯ дето се е подписал че ги е взел, а не ги е върнал! И за да ти още по-ясно за какво става въпрос-само офицялната форма е невърнат документ, реалнata обаче e с СПИРАНЕ на действието което следва от документа! Това е всъщност вредата, защото това са секретни доклади в 1 брой, без тях - примерно - НЕ се заповядва конкрeтна операция или престъпна група по която да се работи. Та това е юридическата форма-загуба на документи,а реалната за мен и теб като граждани е - СЪДЕЙСТВИЕ на престъпниците описани в тези документи , когато това е от държавно лице името е МАФИЯ! Сега става ли ти ясно за какво иде реч ???

Проки, по-горе има едно свежо заглавие - "Пхенян екзекутира официални лица..." А ти ми играеш на взел(имунитет)-дал(имунитет). Като стигнеш висините на Пхенян - обади се. До тогава - стой си на топличко и на високичко и върти слънчогледа към поредния силен на деня...

А цацаритета кога ще го поискат...

Пак прах в очите на хората.Кой,кой ви вярва и смята за нещо?Станишев разследван за 5 документа.......

Не се хабете, Цацаров! В България всички богати са невинни.

Че той хич даже не се хаби - това е пушилка или пара в свирката - каквото си избереш;о)

ТАКИВА ХОРА КАТО ЦАЦАРОВ , СТАНИШЕВ , МУТРЬО И ДОГАН СА ГИ РЕПРЕСИРАЛИ ИЛИ НАПРАВО ТРЕПАЛИ СЛЕД 9 -ТИ СЕПТЕМВРИ 1944 :))) ...

Ana /13.01/'часа ...... Отлично изказване !!! но.....кой ще промени този закон ? нали ако го променят- състава на НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ще придобие друг вид .....с нови лица...а...това е много сложно и почти НЕВЪЗМОЖНО!

Тия с реформите- и ние като тях си правим проветрение на устата :D

имунитета е порочна практика за прикриване на престъпленията на власт-имащите! Трябва да отпадне!

+1

Цацка да не забравиш и втория в листата на ГЕРБ за Добрич който влезе в парламента той също е за съд за кражба на ДДС.

И Цацаров да се пораследва.

Хе! Голям праз! И тази циркова програма я гледаме няколко години вече;о) - цацата иска, те дават охотно, после пак се връщат по местата си да ни управляват или закони да творят, а някои "с поискан имунитет" чак в Брюксел отидоха - оттам да ни оправят! Я се скрий - и ми се обади когато оправите прокурорската и съдийската институционална КОЧИНА!

Пипи, защо се появяваш в Дира от дъжда на вятър. Нима не чувстваш, че тук си добре дошла. Хайде, чуй сега песента "С тая песен те прегръщам", за да разбереш, че в Дира има нещо повече от сухи политически коментари. И освен тролове, участват и нормални хора. Следи текста на песента.

Защото, синьоре, Пипи е работещо момиче, ама не е в "отговорна институция";о) А я гледай колко институционални гърла са зейнали за хляб и пасти. Затова - по едно постче в промеждутъка, че времето е пари - за данъци, де.;о) А препоръчаната песен ще изслушам с кеф!

БATKO

Дон Амичи е сеньор и квартален сутеньор. Да свали отдавна драпа той на Пипито чорапа. Да и пусне той ръчица като Жозеф на кметица. И нагоре да побара но ... изяде той шамара.

ИМУНИТЕТИ МНОГО СА ПАДАЛИ - НО НЯМА НИТО ЕДИН ОСЪДЕН! 25 ГОДИНИ ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ-25 ГОДИНИ ЦИРК ,25 ГОДИНИ РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ- ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

Докарайте Съсела и го осъдете за изчезналите документи

Защо не осъдиха никого за предаване на имената на всичките ни разузнавачи? Никъде по света няма такъв прецедент...............А разузнаване имат. Нищо, че уж сме в съюз.

На Цацаров не му се рискува. Иска имунитети само за обвинения, които няма дори теоритичен шанс да навредят на обвиняемия. Но пък заглавието е така гръмко, все едно се е хванал с разнищване на Аферата КТБ. Мила родна картинка - текат реки от празни приказки, а около тях стадото хрупа все по-оскъдна тревица!

знаех си че сме гламава популация, но чак пък толкоз нивга съм не очаквал.

Естественият подбор ще оправи нещата, споко!

Красная, колкото по-оскъдна тревица хрупа стадото, толкова повече зоб има в яслите на управляващите. Тук смятам да спомена народната мъдрост "сит на гладен не вярва".

След дъжд качулка- трябва да се промени закона изцяло- лица със висящи дела и влезли в сила присъда да не се допускат за народни представители- аз как си вадя съдимост за явяване на конкурс и назначение на работа?