Симеон: Ако имотите са държавни, защо ги одържавиха?

Казусът с царските имоти, ако ми простите за израза, е стара дъвка, която много хора използват, заяви лично бившият премиер Симеон Сакскобургготски.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симеон служи на собствените си интереси. Ако имаше достойнство щеше да се откаже от всякакви претенции към България. Никакви царе не ни трябват! В света има само един истински цар и Той е Бог! Всички останали са човеци с егоистични мании за величие. Симеон работи за себе си, обаче е глуповат е тарикат на дребно. Петър Дънов казва за държавниците да бъдат най-учените хора, познаващи естеството на хората, и обичащи Бога. Симеон обича материалното.

Всички мърсотии се пишат от един човек тук, със следните никове: 1, варна, Дядо Стоян,den, последно, ,ИДИ НА, mel, коменатор. Защо така! Много лъжеш, много мразиш. Болен смешник, остави царските работи за достойни хора. Не ти е мястото тук. Лекувай се, докато не ти е късно!

Аааа недей така чедо аз съм си башка. Оди ти на лекар щом се мислиш за Шерлок Холмс.

Пак ти ли? Дет не си списвал пък се оказа, че си, ( провери си по-предишните постинги). Ами, простено да ти е! Включително и от офиса на Холмс!

Нагъл!

тоз прпаднал комарджия дето затри толкова народ с неговата "здравна реформа",да гние в ада!!!!

Не моа разбера за кво ламти тоя набор. Утре катом гушне букета ще му требе един кубик дърва за ковчег, а не 15 000 декара на Боровец.

Тоя па фосил не млъкна с неговите имоти. Такова безполезно същество ще остане в историята само с тези имоти и тъпата му алчност. Носи си ги на оня свят отрепко.

Има наследник на хан Аспарух и си иска земите! Казах!

ТРИ БУКВИ

Schilo

Ей ви месията, който се оказа просто един мадридски лъжец!

Имотите и цялата тая каша кой я забърка? Спомнете си непременно кои неграмотници национализираха тогава .Безимотни , тъпи ,озверели комунисти .Не само царските имоти ами фабрики , жилища и т.н. Дали са били грамотни тези слуги на народа та да им светне какво са направили и какви капани са заложили? Ами нека великите юристи на наследниците на престъпното БКП в пряк и преносен смисъл да решат казуса-нали са велики. Колко години минаха и не можем да се оттървем от золумите на неграмотната комунистическа върхушка.Сега заради тези тъпаци да се хванем за гушите .Една работа не могат да свършат-и преди и сега.

Симе Рулетката от Волуяк отказа Царството и Монархията в името на парите и комара и сега пита....Защо?

де бре?! Тоз господин що задава тъпи въпроси??? Все пак става дума за България.

Имотите вървят със титлата(която не съществува), а не са частна собственост. Като умре един цар с много деца, да не би да се разделят имотите?

Бог да пази Негово Величество Цар Симеон Втори на българите и на България. Амин!

За всеки случай, за превенция срещу мумии, но предимно от простотия.

Както е тръгнало дядото ще иска да му плащаме сигурно и пенсия за него и целия род пожизнена.

nip

капута е получавал доста пари от държавата. вместо д аги растрелят като престъпници са ги пуснали с 60 вагона имущество ...като мин председател в нарушение на конституцията заради двойно гражданство трябваше да го осъдят.

Вагонът е бил един, няколко куфара лични вещи на царското семейство. Когато влакът стига българо - турската граница, (българският машинист, който е бил заставен то компартията да премине границата с влага, под заплаха за разстрел ако не го направи) Слиза от влака със сълзи на очи, обръща се към ком партийният водач и към ком военният полковник с думите: Аз царя на България и царицата майка Не мога да изведа от родината и от царството им. Стреляйте. И понеже на такива е стреляно щедро, това което е останало са такива като теб МЪРШИ, които влачат 60 вагона лъжи срещу Бог, цар и отечество. Ако не се осъзнаеш, Влачи ги докато си жив.

би било чудесно за българските пенсионери и за много други неща. Първо заплатата на царя ще е одобрена със закон. Действителността Понастоящем е българският народ плаща царски заплати, незнайни по размер, и знайни и незнайни други парици на повече от ТРИСТА ХИЛЯДИ "царчета" и "царички". Идеята ти е чудесна, защо не я предложиш на народа при условие с историческа справка за царска България и за днешните брой и размер на "царски" доходи.

Симо, ако си цар къде ти е царството алчен дя.ка?

въпрос е зададен преди повече от две хиляди години. Не ти ли харесва отговорът му?

Симеон е праФ в това, че тогавашната окупация на еврейските куманяги от СССР под еврейската мърда Сталин е извършило огромни несправедливости и незаконни действия. Но по неговата лична логика, ако на Симеончо му се върнът царските имоти, тогава требе и руския зар и семейството м уда бъдът реабилитирани. Още има живи членове на руското царско семейство, и те требе да бъдът обезщетени лично от Рокафеллер, с лихвите. Симеончо да си търси правата при Рокафеллер, който катурна еврепейската аристокрация и направи Европа еврейска соПственост. Ас мислим, че тука Симеончо гони само видимото, а се прави, че невидимото го нема. Не държавата България му открадна имотите, а еврейските куманяги, които направиха точно същото и с руския цар, и с италианската монархия, ис другите еврепейски монархии. Да си търси неговото по еврейската си жилка, там са му и парите, и имотите!

Рогатата безсрамна, от женският пазар, взела си се насериозно, твоята си болна логика представяш като "негова лична логика". Неговата, Той я е казал, където и когато трябва. Колкото би разбрала формула на Айнщайн, толкова и Неговата. А тя е изключително семпла и лесна стига да имаш ключето към нея: Библията и да бЕгаш от нея като гявол от тамян.

Ако са го цитирали точно - той си е цървул в интелектуален план. Не може да се изразява смислено.

теб ако те пуснат в нещо над четвърти клас, и там така ще ти се струва. А проблемът е създаден, защото такива като теб се срещат и в НС.

Я марш от тук бре,цървул!!!

nip

Конституционният съд обяви за противоконституционен закона от 40-те, с който са конфискувани и одържавени имотите на царското семейство. След това те му бяха върнати и години наред Сакскобургготски и близките му са плащали данъци и са правили ремонти. СъДът Няма ПРАВОМОЩИЯ ДА ОБЯВЯВА ТОВА. защото конституция тогава няма защото е Суспендирана. няма как и да се произнася за онази конституция защото няма как може само з а настояща. ДЕБИЛИ!

JUDES

Демократичен монарх, нещо като Монархистичен демократ, честен лицемер, лицемерен аристократ, мръсен чистник или най-вече чист мръсник, законна кражба или крадливи закони. Агресивен миролюб или миролюбив агресор. Ценен боклук или боклучава ценност. Познайте какво общо имат всички тези понятия? Отговор: западна демокрация.

Това не е аргумент!Защото ако не бяха ги одържавили,щяха да останат висящи монархически атрибути в една вече Република!Трябвало е по някакъв начин да бъдат санкционирани т. е. върнати на истинския собственик държавата.

Ако бяха нейни, щеше ли да ги одържавява? Нека, който ще, да ми отговори на този въпрос.?????? аз ще ти отговоря ....... имотите и всички български граждани пренадлежат на държавата българия , от тука нататъка всеки има права по закон и гражданите ги спазват...по казуса за имотите ти имотите са си едни и същи неса мръднали от местото си само че политическата система е променена което значи че ги е регистрирала отново като дърявни та какъв ти е проблема ......мое лично мнение е че колкото и да не те харесвам можеш да ги ползваш но не са лично твои или твоя собственост това е наи удачня варянт .......

Комунииииистиии, Царя си е Цар и имотите са си негови. Колкото и да се напъвате по форумите утрепки негодни за нищо.

Пише се " отрепки " бе , неграмотник !Царски гъзоблизец ли си ти ? Защо го браниш , да не си потомствен аристократ !? Мастиф прокажен ....

Не ме учи на правопис бе патреот нещастен. Бог да благослови нашия Цар Симеон и цялото му семейство!

мисли, за ГРЕХОВНАТА неграмотност на тези, които искат да му откраднат имотите, тези които окрадоха царството, окрадоха народа... Всичко това е от неграмотност.

този е г-н никой! Пълна пародия, а и нека да се чете през редовете - нали уж бил ЦАР?! Да, ама не! ЦАР е на лъжата и лицемерието! Нека Ако може, Ако иска симо.лъжеца, креатура на КПСС и СеСеСеРЕ.КоминтарнЪ да не се прави на умряла лисица, и да не се заиграва с Българският НАРОД!

Тоя дърт козел го е окършил здравата, тез на които дължи пари за комар хич не ги е еня цар ли е, султан ли е. Ще му резнат кратуната, а ма пада му се на гнидата.

Тук темата е царските имоти. Не е ясно начина по който виждаш външният вид на царя как влияе на това, освен да покаже колко много го мразиш, може би защото ти самия си доста грозничък я козел, я жабе.. Но да не обиждаме животните. Второ, кой си ти че знаеш царя на кого дължи пари; и трябва да си доста близък с тях, щом ти е известно за кво ги еня. Няма да те питам защо фантазията ти е развинтена, най-вероятно това е модерен начин да вадиш пари, АКО не си способен на нищо друго. И трето, ти си сигурен че искаш смъртта на Свят човек, който Бог е избрал да е цар. Пада ти се съдбата, която желаеш на другите. Ти представа нямаш за какво си изпратен на този свят. Със сигурност - не - за да плюеш и мразиш който и да е.

Кеворк: А Вие претенции имуществени имате ли към България? "Царя": Имуществени??? Нееее.... Как може?????

Правилно е отговорил. Претенции би имал ако поиска да осъди Българската държава, че го е прокудила от отечеството му ЗА ПОЛОВИН ВЕК, че насилствено и незаконно е подменила царска България .... А това, че си иска ЛИЧНИТЕ дворци и земи НЕ е ПРЕТЕНЦИЯ а ПРАВО. За разлика от теб, другият плужяк Кеворкян, добре знае това.

Идвайки и поемайки властта, царят спря реформите на ОДС и Иван Костов. Сега нямаше да се говори за съдебна реформа и щяхме да сме напред пред Румъния като растеж и заплати. Уви Мадридският комарджия ни натика по заобиколни пътища и ни докара до забатачване по подобие на забатачванията през 1913 и 1918, но в по малки мащаби. Царят трябва да бъде съден заради подписа му по сделката с външния дълг, довел до нетни загуби от над милиард долара. Той нанесе големи вреди на страната.

НАГЪЛ И ЛАКОМ КОМАРДЖИЯ!!!!!

Одаржавиха ги неграмотници. Сега Кобурга се възползва от това.

А сега "грамотници" му ги отнемат. И Той се "възползва" от това, за да си търси правата; бидейки принуден да комуницира с хора от твойто неграмотно и продажно ниво.

Защо не защитавате обявената за продажба на търг 20дк земя в квартал "изгрев"? Става дума за 20 млн евро. Кой може да ги е спечелил с честен труд от 1990 г. насам? НИКОЙ.

Една грешка направи Сталин по отношение на България и това,че пусна Кобургите да си ходят. Георги Димитров щеше да ги намести. ЗАПАДналите наркомани разграбват държавата, това нещо не е българин. Дедо му е докаран от туркофила и националния предател Стамболов и ги направи милиардери на народен гръб. Демократизъм!! Фердинанда изби 300х българи и подари територии на турците и на Западналите наркомани. Баща му уби в гражданската война 23-та-44-та 30х българи и унищожи имуществото на 4х български семейства. Преди да затрие Ястребинчетата фашистките еничарите са изгорили имотите им. Някакви примитиви не знаят кой наистина е тоя Стамболова и правят коментари в стил 80 процентните. Тоя предава Ботев и Априлското въстание преоблечен в женски дрехи. Предава Бенковски. След Освобождението предлага на Султана България да се присъедини към турската империя??! Тегли заеми от западни банки-много от пари са заграбени от него. Тероризира и ограбва Капитан Петко войвода. Политически репресии, над Каравелов, семейството на Райна Княгиня и т.н.

Гощо тарабата НАМЕСТИ повече от един милион българи; за една нощ ги превърна в "македонци". На днешни изроди като теб тарабата им липсва много. Всичко, което си писал по-долу за цар Фердинанд, за Ястребинчетата е точно обратното. Но докато за България е хубав знак, че беснееш толкова много и се чудиш каква нова мърсотия да измислиш; за теб самия е зле, БОЛЕН си от омраза и лъжи, тежът ди да ги носиш...

Цар Фердинанд е бил НЕСЪГЛАСЕН със всичко, което описваш като деяние на Стамболов. За какво пишеш всичко това?! Така ли ви учат в офиса на рогатия, да влияете, да "оборвате" истината чрез внушение. Този, който чете за Стамнолов, "авотматично" ще го свърже с цар Фердинанд. МОЖЕ, но ако е с твоя мозък по морал и размер.

Крадлив Дедо Сакси реве да го ритаме до Мадрид. Ние сме народът на Аспарух, Левски и Ботев. Заветът на Левски "За чиста и свята република" е нашият житейски закон. С Левски в сърцата да изгоним от България крадливия чуждоземен "монарх"!

Не си потомък на светините които дръзваш да ИЗПОЛЗВАШ, като се опитваш да се криеш зад гъба им. Ти един от ПРЕДАТЕЛИТЕ ИМ.

Ти си подметката на комунистическите цървули!

Една грешка направи Сталин по отношение на България и това,че пусна Кобургите да си ходят. Георги Димитров щеше да ги намести. Тия западнали агенти избиха 300х българи при ПСВ и заграбиха в полза на Запада територии на България. И сега пак взима чрез съдействието на Запада.

Kъф, смешен въпрос щял да зададе: като биле държавни, защо държавата ги "Oдържавила"??? Aми, Tи,... като не си "коронован цар", не искаш ли,.. да ти върнем и царството, A ????

И в двата слуяая трябва да се върнат. Колкото и да не ти се иска, защото цял живот на крадено живееш иначе не би имал този мръсен език; и много те дразни, някой да си търси правата по честен път.

Що ли ми се струва, че Ганю и този ги извози, щял да ги оправя...Абе ако подлежахме на оправяне с този манталитет, с това крадене, с тази простотия и неграмотност, и сами да бяхме се оправили досега, бе смешници.

ТЕЗИ ИМОТИ СА НА Бъл-га-ри-я,ДАДЕНИ И НА ЦАРЯ НА България. Не са частни.Не го ли разбрахте със сестра ти.Като милеете за България ЗАЩО Я СЪДИТЕ В Страсбург?А ти далаверджио излъга народа ,деца започна да правиш /на еколожката/ беше се разпиздил.Ееее нЕма-таратанци.

Тези "ЦАРСКИ" имоти са на една несъществуваща ЦАРСКА ИНСТИТУЦИЯ, а не на лицето САКСКОБУРГГОТСКИ. ДА ГИ ВЪРНАТ СЪС ЗАКОН би значело да признаят съществуването на МОНАРХИЯТА! ВЪПРОСА НЕ Е В ИМОТИТЕ , А В ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО НА ЕДНА ЦАРСКА ИНСТИТУЦИЯ, КОЯТО Е НЕСЪВМЕСТИМА С РЕПУБЛИКАНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ!!

Негово Величество е законният Цар на българите. Той беше отстранен по време на окупация от Червената армия. всеки, който признава червената армия като освободителка не е българин , а руснак. Няма как такива хора да опазят държавата ни и само Царят е наша надежда да опазим границата си суха. Шибани колибари няма как да уважат царското достойнство и слава! Ще сумтят и пърдят, но ще си останат шибани колибари.

А бе карангал от Равадиново, нали се върна Сакса бе,нали щеше да те натакова за 800 дни бе шибан бургски юрдек от Комлука бе,Аре стой в квартала Победа(комлука) и не пискай, че те знам кой си, те ева и маняка.Монархия-цървуланко.

Абе как може да проверим дали Симо Саксов не е картотекирана в "Бистришките тигри".Нещо много се е наежил в последно време-имоти и екскурзии покрай Баце , не е много чистак работата.

Стареца да не се прави на много хитър, ами да помни че скоро ще го призове Всевишния на отчет горе и първия въпрос ще бъде: "ти, смотаняк, защо обеща и излъга хората а после се отметна от думите си?"

Къде са нотариалните ти актове бе НАГЛЕЦ?? ТЕЗИ ИМОТИ НЕ СА ТВОИИ НА БЛИЗКИТЕ ТИ!! ТЕ СА БИЛИ НА МОНАРХИЯТА! НА КОГО ДА ГИ ВРЪЩАТ СЕГА? НА МОНАРХИЯТА ЛИ? Или ти лисоцо искаш със закон за ВЪРНЕШ МОНАРХИЯТА!! ПЪТНИК СИ!!

Упътване: деди, като кликнеш на името си от постинга, избери "всички постинги" и ще намериш КВОТО трябва, т.е че си писал! "адвокатът" ти "истинският суверен" и той ти приглася... Да ви е простено, но много лъжкате, че и мразите.. Няма смисъл. Нашият цар е праведен човек и стожер на българската държава, дори и в този статут. Така го иска някой вън от България. А в България, по което и да е време, предатели винаги и колкот щеш. Все пак оцеляваме, с Божията Воля.

Дразни ме двуличието на Симеон. Преди да се появи в България в интервю пред Кеворкян той заяви: "Какви имоти, боже??!! А сега той алчната му сестра водят дела??"

Симеон: Ако имотите са държавни, защо ги одържавиха? Ако ти имаше претенции към България защо 1990 каза ,че нямаш никакви?

Зарежи го. Явно не само царски имоти му се привиждат ... Човек, който може да си позволи да каже, че Саксовете имали свои имоти в България явно не е на себе си. По същата логика оня пиянски изтърсак малък Тошко преди известно време си поиска държавата, защото тя принадлежала на правешкия селяндур - неговия дядо. Та и саксовете сега: защо да не си поискат, след като били царе и де-факто са ползвали цялата държава като своя? Наглостта на тези измамници край няма, но дано държавата ни да прояви здрав разум!

А ти, царе, като не искаш нищо от родината си (цял свят чу интервюто пред Кеворкян ...), защо искаш? Хайде да си дойдем на логиката ... А иначе: имотите са били одържавени, защото са се водили на Интендантството, което след 9.9.1944 е било закрито и всичките му имоти са станали директна държавна собстеност (т.е. не опосредствена чрез други държавни структури като Интендантството). Я като си толкова гявол да си играеш на думи, покажи договор за покупко-продажба и нотариален акт, удостоверяващ, че вие Саксовете изобщо някога сте купили тези имоти. Къде сте тръгнали без документи да обсебвате държавни земи, гори и имоти, които са ви били отстъпени за ползване чрез държавната служба Интендантство, но собствеността на които никога не е била прехвърляна на семейството ви? Нито сте купували, нито ви е било подарявано. Радвайте се, че пак ви е дадено право на ползване, че можеше и това де не видите, което всъщност е правилно, но хайде от нас да мине, докато лично Симеон си отиде. След смъртта на Симеон тези имоти трябва да останат в разпореждане на държавата и всичките му наследници трябва да напуснат имотите. Ако искат, да си закупят нещо и да живеят тук. Иначе да сядат на куфарите и хайде кой откъде дошъл ...

Близо сто процента от пишештите тук лъжи и обиди срещу царя ОПРЕДЕЛЕНО нямате възможност нито да мислите. "бисер" до "бисер": "//имотите са били одържавени, защото са се водили на Интендантството .... т.е. не опосредствена чрез други държавни структури като Интендантството)//" Направо убеди съда!