Атина заплаши Берлин с конфискация на имоти

Атина заплаши да конфискува германски имоти на гръцка територия, ако двете страни не успеят да се разберат за изплащането на репарации от войната.

Обратно в новината

Коментари - Атина заплаши Берлин с конфискация на имоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лакомите гърци вместо да работят само репарации сънуват. Ми ние сме много тъпи, що не заведем дело за компенсации на жертвите от войната с Василий Българоубиец. Освен това да вземат да се извинят за 200 годишното робство.

полегналия мързелив грък има 10 пъти по голям вътр продукт от работливия българин Полегналия грък не полягва на Мусолини а го подгонва и ако не беше шашавото Адолф да му оттърве шибания задник да бе удавил макарона в Адриатика Бабито на Меркел е папкала джаба гръцки продукти и доро златните резерви на полегналия грък по време на окупацията Горд съм че полегналия грък моя баща е трепал 4 години германски кучета и имам честта да ям още от лъжицата и канчето на добре заклан германски войник

Не злобейте срещу гърците,а вземайте пример от тях,като тях трябва да се борим срещу неправдата.

а засто бг не иска от uк и америка за бомбардировките на софia

Гръцките политици гледат какво правят българските им колеги и вършат точно обратното.Затова в две световни войни те са победители, а ние сме победени и им плащахме 30 г. репарации. Кондрокефало вулгаро !

Х с Х хондро кефали Кондо значи късо

Здаравейте отново, любезни комшии, Тъй като онтересът към Гърция от Ваша страна не спада, а много от Вас, поставят неуморно стари въпроси, ето Ви отново разрешаващата много от Вашите тревоги статия на Дойче Веле: "Най-новите данни за социалните различия в ЕС разбиват мита за мързеливия грък. Според актуално изследване гърците работят най-много, а българите имат най-нисък жизнен стандарт. Те са освен това най-големите недоволници. [Най-много работят... гърците, а пък най-малко - холандците] Най-много работят... гърците, а пък най-малко - холандците Спомняте ли си епизода от май този година, когато по повод на финансовата криза Ангела Меркел обвини гърци, португалци и испанци, че не работят достатъчно? Казано по друг начин - германската канцлерка загатна индиректно, че южноевропейците са мързеливи. Тогава тя се позова на данните от трудовия пазар във въпросните страни, които сочеха, че гърците, португалците и испанците почиват по-дълго и излизат по-рано в пенсия. Ако вземем обаче най-новите статистически данни, гърците са изглежда несправедливо обвинявани. На всеки две години Германската статистическа служба излиза с доклад за социалното развитие на Германия и останалите страни от ЕС. Последният, излязъл преди два дни, показва, че в сравнителен план гърците работят най-много - средно 43.8 часа седмично, следвани от поляците и австрийците съответно с 43.1 и 41.8 часа на седмица. [84% от българите изнемогват] 84% от българите изнемогват Най-кратка е работната седмица на холандците - средно 37.5 часа. Германците са по средата с 40.3 работни часа седмично. Но и още едно клише по отношение на гърците разбива въпросното изследване - за по-ранното пенсиониране. Според информация във вестник "Ханделсблат" със средна пенсионна възраст от 61.4 години Гърция се позиционира по-скоро в средата на таблицата по този показател."

Фрау Меркел тва чака, да им даде пари да лежат пл гръб тия мързели. Ще им да чакат

Чакаме сигнал от Меркел и за 2 дни ще прегазим смрадливите наглеци! Когато им давахме заемите бяхме добри, а сега-репарации!? Ще им дадем едни репарации- в Бухенвалд!

Министър Въркулакис да не се прави на умрял лисугер, ами да връща 350 милиарда евро. Иначе ще му изпратя 5000 танкове Леопард да му изпържат косматия задник! Тоя път ще има як лобут за мързеливите гърчуляци!

Здравейте комшии и съфорумци мои, Явно, доста добри комшии и съфорумци отъждествяват Европа с Германия. Струва ми се, че втората е част от Европа, а не обратното. Така между впрочем мисли и г-н Хелмут Кол (помни ли го някой?), но досега преводачите на големите български медии не са го открили.

Явно мисловните процеси не протичат в лявото полукъпбо.:)

А ние какво да искаме от руснаците? Освен да гепиме руските имоти по морето и Банско? Като компенсация за "прекрасните" години

Има вариант кредиторите на Гърция да прибегнат до следните принудителни мерки: 1. Изхвърляне на гърчолята от ЕС, 2. Блокиране на всички частни и държавни сметки с гръцки титуляпи в западни банки, 3. Арестуване на гръцко имущество- кораби и самолети, при кацане и влизане в пристанище на ЕС и погасяване на дългове след продажбите им, 4. Забрана за пресичане на границите на ЕС от византета с повече от 500 евро в брой, 5. Блокиране на всички преводи на гръцки банки извън Гърция на суми над 500 евро. Това са началните мерки- след тях гърците няма да могат да изнесат 1 откраднато евро навън и да продадат даже вагон с портокали....да не говорим за друго...

Това с корабите и самолетите си го сбъркал Бачо - те не са на гръцката държава , а на частни лица - анадъмму???

Дето стъпи грък, трева не никне. Грък като влък. Бог да пази от влашки вълци и от беломорски гърци. Грък лъже за девет циганина. От гръцка лъжа и циганинът се плаши. Грък като лъже и сам вяра си хваща. Да те пази Господ от кон отзад, от вол отпред, а от грък отвред. Гърците са като крастава коза: колкото я чука градът, толкова повече си вири опашка. Гърците ги разваля салтанатът, а българите инатът. Българинът като забогатее къща строи,турчина жена си зема,гръка-поразия чини! Пази, Боже, от мързелив грък , от лисица калугерка и от магаре градинар. У евреин пий вино, не спи; у ерменец пий, не яж; у турчин пий кафе и чибук, вино не пий; у арнаутин пий и яж, на път с него не ходи; а у грък нищо не прави!!!.

Те между другото евреите така изнудват Германия и са им плащали много пъти. Но вече има огромна давност. Сега изглежда мръснишко поведение. Без парите от Германия, пък било и на нисколихвен заем, щяха да закъсат. Немците не искат да се дават пари на гърците.Тръгне ли се на там, единствения изход е излизане на Гърция от ЕС. После ще направят трика, че поради смяна на парите, ще сменят и дълговете към тях от евро в техни пари. И ще направят искуствена инфлация, за да обезценят дълговете.

малаките ми напомнят за оная стара,българска, народна приказка ,за бития циганин от овчаря- като откраднал овцата,рекъл че си връща заема,защото неговия прапрапрадядо циганина дал на прапрадядото на овчаря цяла крава навремето! И затова му натрошили пак кокалите с гегата!

Хич не ми пука за гърчолята...., да плачат, да измрът. Лошото е , че поквариха едно цяло поколение млади българчета с балонските заплати които даваха. Сега младите се обиждат, ако у нас им предложиш заплата под 1000 евро и напускат България, а навън сега нищо добро не ги чака. Мнението ми е не за "черноработниците", а за новия елит на България, една прослойка от младежта, призвана да създаде просперитета на Родината. Те именно се мръщят на заплата по-малко от 1000 евро, сравнявайки се с гръцките си връстници. В чужбина българчетата са използвани най-безогледно, като не им позволяват растеж до отговорни ръководни позиции. Същата политика прилагат евреите, спрямо палестинците от заграбените земи.

Щото пък тук не ги използват и са ги им осигурили един растеж- мамата си трака! Айде стига вицове! Който не може да плаща да си работи сам или да си закрива въшливата фирма. Да стане тогава наемен работник на друг цървул като себе си и да работи и за 100 лв, като е толкова съвестен. Скоро не млади българи, ами и дърти цигани няма да ви бачкат, като сте толкова алчни.

Никой не иска да му работиш за 100 лв, к`ви са тия глупости или си гръцки пърдялник.

Ципрас е пич отвсекаде . Те тоя може да се нарича гърк , но е по _ българин от всички нас.Успех човеко истински.

Храни куче да те лае.

Срещу 15-20% комисионна за американците, ще си платят германците като попове на Гърция.

в Германия почти не се виждат попове, напротив, има гордо младо поколение.

Да приемем, че ще стане. Че си платят като попове. Работливите гърци ще изпърдят парите, и после? Ще клекнат пак да чакат ПОМОЩИ от същата тая Германия, така ли?

а с работливите булгари ко ше праиме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вдъхновявани отвън, решиха да сменят България в реализацията на големи шлемове. А вдъхновителите на соцанархистите в Гърция и днес вместо мирното обединение на Европа правят военни паради и заканително клатят показалец, че можело да доставят ядрени оръжия в Крим. Сякаш за нещо друго са пребазирали там ескадрили Су-34 и Ту-22М. Изтъркано до безкрай...Стига да им се връзват.

Атина заплаши Берлин с конфискация на имоти Тези,както са тръгнали, може би ще обявят и война на Германия.

деер

Ало, българи, стига сте гледали в паничката на съседа!!!!!!! Какво ви интересува Гърция? Не ви ли е срам, че живеете на кредит? Едно нещо вече не можете да си купите в магазина без да е на кредит!По зле сме от Замбия. Предлагаме се на всеки и жълти стотинки. Едно нещо не можем да направим качествено. Само оправдания и завист в душите ни! Работете,де! ама, ако си платите данъците и кредитът остава не платен нали? И какво можем???? През 2030 като включат обрязването по НЗОК ще ви научат да работите, ама ще подгъзвате на Ердоганчетата..... и на Рийсчетата или на издуханите от Острова.....Сигурно и дишането ще е с ТОЛ такса, заради движението на въздушните маси......

Другарю, не слагайте вскички българи на равно с вас.

Българина е беден, защото е ГОРД. Горд е, защото не иска да живее на кредит. НАЙ-НИСКИЯ външен дълг на страната в Европа го доказва.

Върви в Замбия, бре ! Или в Северна Корея, червенотиквеник!

Да, ние живеем на кредит... Кредит, защото си го връщаме. А гърците живеят на аванта ! И остави, това, ами искат и така да продължат.

Атина заплаши да конфискува германски имоти на гръцка територия, ако двете страни не успеят да се разберат за изплащането на репарации от войната. Баба Меркел направо ще се "напикае" от страх.Тези демагози от Сириза , с какъв акъл се телепортираха 70 години назад във времето. Ами нали точно германците преди 2 г. им опростиха 50 милиарда евро от гръцкия дълг. Тези ако продължават така в скоро време ще ги изритат не само от Еврозоната , но и от Европейския съюз, и тянхото бъдеще ще бъде драхмата, високата инфлация и голямата безработица. Популистите в цял свят си приличат в едно-лъжата и манипулацията на безпросветните народни маси.

Да ги оставят три месеца без траншове и на гладна диета и СИРИЗА ще отиде в историята, а секси алекси ще висне на някое дърво.

Това е игра за пред електората, който е много хепи от вербалните контакти без вратовръзки! Инак ще ги турят на място и то е ясно

Учуден съм на биволските нерви на германците. Досега да съм въвел европейски визи за гърците и да съм ги оставил да се оправят сами.

И аз съм учуден - по скоро танкове ще видят пак

Ама гърците сериозно ли мислят, че след като им е било платено и надплатено след края на войната от Германия и други държави, отново ще трябва някой да им плаща за охолния живот на бонвивани? Нещо май трябва да им спрат изобщо кранчето и да ги оставят да се оправят с техни средства /каквито те нямат, защото с наздравици и бузуки не се пълни хазна. По-нахално нещо от нашите "комунисти" май ще се окажат гръцките такива. Или пък те са еднакви по целия свят - хитреци, които размахват юмруци и дърдорят за равенство, но не се хващат за работа, а искат да получават наравно с работещите и да живеят на техен гръб.

Тези гърци, май стават вече за смях... Но пък може би, така трябва - искай много, за да ти дадат поне малко... Както е известно най-глезеното дете в едно семейство е най-ревливото... Така че, те явно добре изпълняват резерният си план - рев до небесата и беспочвени заплахи - най-добрата защита е атаката, нали така?!

Не знам, да не станем ние за смях, ако пак осигуряваме коридор на Германия, да напада Гърция.

ATAKA, ATAKA, ATAKA.... Германия губи ДВЕ поредни световни войни, една след друга. След всяка е била сривана. Въпреки това, тя е световен лидер. Та другарю, не ставаме за смях, с това че сме били в една лодка с тях. За смях ставаме, че скачаме от лотката в руското блато.

Просто трябва да им спре парите. Те ще се изядат помежду си.

Гърците са го подкарали като руснаците. Да се ровят в миналото. Историята е виждала подобни неща много пъти. Никога не завършват добре. Ако си мислят, че така Герания ще им "клекне", малко са се объркали. Трябваше първо да си извадят поуките от собствената си гръцка история около 1967 година. В момента в който свършат парите в банкоматите и черните полковници ще им се видят като Червената шапчица.

Нема по големи изнудвачите от гърците :) "Платете ни за откритията на Архимед" , то са остава и Италианците да си поискат да им се плати за пицата и Сенака - или компенсации от времето на Римската Империя. Ама, то понякога кат нема за кво да се хванеш се хващаш за сламки...

Атина ЗАПЛАШВА страна от която чака помощ???? Боже господи, до кога ще продължава тая гръцка наглост? GREXIT, GREXIT, GREXIT !!!