Илияна Йотова: Твърд Брекзит ще постави сънародниците ни в невъзможност да работят и учат

Вицепрезидентът изрази тревога за опасността от излизане на Великобритания от ЕС без споразумение

Обратно в новината

Коментари - Илияна Йотова: Твърд Брекзит ще постави сънародниците ни в невъзможност да работят и учат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой би сключил споразумение след като примерът на САЩ е заразителен,а именно да договарят с всяка страна от Европейският съюз поотделно и резултатът е французите влизат без визи в САЩ,а ние си вадим.Така ще е и в търговията и във всяка област,а и самият Тръмп разкритикува Мей преди година за това споразумение в типичният си стил.

Време е болшевичката идЙотова да поведе червените Интербригадисти към Обединеното Кралство, да установят Съветска народна власт и Народен Съд.

Комунезите в пръцедентството нямат ли бръснар да подстриже тази обраснала офца, мераклиика за похот, ш завъди въшки, ако вече не е...

Йотова, Йотова англичаните изпързаляха ЕС с референдума. Уж народа искал, глупости. Те искат да са велика сила. Бяха нищо в ЕС и това ги лудваше че са никой. Ужасно съжаляваха, че са се набутали в ЕС. Не им пука какво мисли ЕС и такива като българите, последната им грижа е това. Друго става, светът се преразпределя и те искат да хванат влака с великите, Русия, Китай, САЩ, това им е в акъла. Сега, другото, дали ще им стане работата, за сега още никой не знае. Светът е голяма бъркотия.

Нали преди време англичаните гарантираха пред Каубойко Борисов, че промените няма да попречат на българите?

АНГЛОСАКСИТЕ,ТОЗИ ПРОЦЕС,БРИТАНИЯ СРЕЩУ ЕВРОПА СА ГО ИГРАЛИ НЕВЕДНЪЖ,НО НЕ ОТЧИТАТ,ЧЕСВЕТЪТ СЕ Е ПРОМЕНИЛ!!!МИСЛЯТ СИ,ЧЕ ЩЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ НАЗРЯЛАТА ФИНАНСОВА КАТАСТРОФА НА ЗАПАДА!!!

Пак на чужд гроб плачем. Вместо да се запретне госпожата и да се постарае направи така, че българчетата да учат и работят в родината си, тя се загрижила за Англията и емигрантите в нея! Браво на нея !!

КАКТО КАЗАЛА МЕЙ:ПРОСТА ДА ПАДЛАДЕЙШ ОТ ГЛУПОСТИ

Направо си скъсаха задниците от учене!!!

Ти нали падаше на колене на попа съвецки агент Гундяев, защо си се затъжила за лошия запад и къде ще учат.

Даааа, бившите комунисти имат сериозни проблеми. Все още виждат ВРАГОВЕ навсякъде. Ами да затворим границите тогава , имаме голям опит от преди 30 години.

Нинова ЩЕ трябва да е съдят за врмето което загуби на народа и нарондта нергия която открадна СЪС ЗЪЗДАВАНЕ НА ВИРТУАЛНАТА ЗАПЛАХА НАРЕЧЕНА ТРЕТИ ПОЛ. ЗА СЪЗДАВАНЕ НА АНТИ ЕВРОПЕИСКИ НАГЛАСИ. ЗА БЛОКИРАНЕ НА СЪЗНАНИЕ И БЛОКИРАНЕ НА ДЪРЖАВНА ЖИВОТВОРНОСТ.

Социалистически простотии.

Лекарите и умните деца,които се учат там естествено ще останат. Прошляците ще бъдат напъдени,те достатъчно си имат.

Ми да си се върнат тук при БиБи и къмпани и да гледат фиУма (пак няма да има къде да учат и да работят)... Може да сменим БиБитко с БиеСиеПие и пак да гледат фиУма как други неграмотници ни управляват... абе, кво са се набутали в тая Британия?

Голям праз, то ибез това островът ще го залее надигащият се океан. До десетилетие, по-голямата част от англия ще е под водата.

ти на устата. Аз чакам 2300 паунда частна и 500 паунда държавна пенсия от Кралството.

Сори ама това е бъдещето.

Илияна си остана журналистката, която говори с купени думи по инерция.

ми да учат и работят другаде,само в Великобритания ли има училища и работа.

И като ни изгонят от ЮК, направо заминавам за Масква....... може и за Пхеннян, ама повече си ме тегли Оймякон.....

Ако ти дадат виза. Те на такива шебеци третополови визи им не дават! А и пари нямаш да си платиш престоя... иди на иух блядь!

Ей от всичко разбира бе самолети, законодателни промени, брекзит ... британците ако имаха такива политици щяха да са далеч пред нас.

Хората гледат себе си а не сънародниците ни. Остава да им се разсърдим че не са помислили и за нас.

Рано или късно и България ще приеме Истамбулската конвенция, колкото и кумалистите да врякат

ИстаМбулската конвенция Научи поне името й!

Илияна Йотова като вицепрезидент поставя върпос, който надхвърля суверенитета на България, предмета на регулиране на българските закони и поставя въпрос , който е от компетентността на друга суверена държава, която в повечето време от историята си не забелязва България, освен в случаите, когато е във война с нас. Удивителното е, че един вицепрезидент се намесва по въпрос, който е единствено от волята на друга държава и няма никаква критика към неудобното положение в което поставя институцията си. Като се прибави крайно напрегнатия момент за английските политици само такава българска загриженост липсва, но за сметка на това бихме получили такъв грозен :"Я ФАК ОФФ!", че няма накъде. Йотова показва, че е на нивото на правосъдния ни министър , който буквално не знае къде е?

чуваш ли какво говориш, ма? Йотова отговаря за българите в чужбина.

ти добре ли си ?точно това трябва да правят полтиците ни.....това е точно в компетенциите и

Крайно време е комсомолските активисти на соросоидна котлова храна да започнат да правят разлика между ЕС и Европа. Едното е подмножество на другото. А скоро ще стане нищожество на другото предвид процесите на разпад. Каква е тая болна мания за величие куцо и сакато да се изказва от името на Европа и да дава наклон?

Ама за чий и давате право да изказва мнения тая червена пача?!

сега е ред на разплетената дамаджана!

Баба жаба с меки цици

значи единствено твърдиа брексти ми става варянт.

Ами да се връщат, кой им пречи.

Точно заради подобни същества като тази червена сорска, мнозинството от хората в Европа искат а напунат ЕС. Не е лошо да се скрият и млъкнат. Йотова първа подкрепи ИК. Не сме забравили. И лично сорските НПО -та я посочиха като една от техните в европарламента. Помним.

основната работа на анализатори от типа Иво Христов през тези две години от БРЕКЗИТ, бяха да ни обесняват колко умни са англичаните.Сега се правят някви намеци и то много слаби ЙОТОВА говори за прва за работа, а има много по сериозни права,...на фона на общото мълчнание и ПРАЗНИ борби срещу третия пол.... след като ни прарализирха обществото с глупава агерсия и скандализация на общестовото от страна на НИНОВА и АНАЛИЗАТОРИТЕ СЕ СЕТИХМЕ да погледнем и към релания свят.А в тези неща българските полтици трябва да си помагат , а не да се мразят или да предизвикват крйана омразав обществото ....

ПРАЗНИ борби срещу третия пол? ПРАЗНА ТИ Е ГЛАВАТА.

Ау сега децата на майката партия столетница няма да има къда да учат . Еми ще ги пратите в матюшка Россия - кеф ти Владивосток , кеф ти Воронеж университети като слънце

само магадан и новосибирск. друго не признавам.

ПЛАТЕНИ ГЛУПАКО, и двамата ми сина се дипломираха в Русия - в Москва и Петербург, и в момента работят там. Хал-хабер представа нямаш с какви колективи от чужденци работят, при какви условия и какви заплати. КЪРПИ СИ ПОТУРИТЕ, ШИЙ СИ ГАЛОШИТЕ И РАЗВЯВАЙ ДЖЕНДЪРСКОТО ЗНАМЕ!

си...

Браво мами. Тук се упражнява най неграмотната и нископлатена евроатлантическа сбирщина. За тях отваряне на руска книга, влизане в руски ресторант вече е престъпление. От сайтовете ги облъчват с крайно негативни лъжи за всичко руско. То и в СанктПетербург кой да им плати. Не стига заработката от НП О. Аз работя в руски хотел в Берлин наравно с германци и руснаци и какво?

ти мама ли си или путински трол? Пошла на х.уй.

Како, ни са тривожи ма. Те опорките ти били криви . А и на Курнела сина нали е в УСА, за теб пък мисли Решетников. ... Иначе, нито ЕС, нито Великобритания ще се разделят без договор (по-скоро ще има втори референдум и няма да се стигне до Брекзит)

И. Й.: "Твърдата позиция на ЕС в момента формално качи много сериозно рейтинга на Европа. Парадоксално е - заради излизането на една страна, в което много анализатори виждаха разпада на ЕС, тенденцията е точно обратната." Ха-ха, ЕС е по-твърд, единен и сигурен отвсякога. Поздрави от жълтите жилетки и от ИК!

Малко е смешно, когато някаква другарка от държава, която приеха в ЕС по милост, седне да ръси мозък за Европа. Хората знаят как да управляват. Ако не знаеха, щяха да фалират през 10 години. Нали така, другарко ? Нали знаеш кой фалира през 10 години ?