Коментари - Джип с депутатска карта на Илия Илиев - на инвалидно място | Днес.dir.bg

Джип с депутатска карта на Илия Илиев - на инвалидно място

Режисьорът Еди Казасян сигнализира за луксозен джип със служебна карта на името на бившия депутат от ДПС и лидер на ДРОМ Илия Илиев на инвалидно място в София.

Обратно в новината

Коментари - Джип с депутатска карта на Илия Илиев - на инвалидно място | Днес.dir.bg

Коментари

ГРЕШКА Е,ДА СЕ ТЪРСИ ОБЯСНЕНИЕ ОТ ТАКИВА!!!ИМА ЗАКОНИ И САНКЦИИ,КОИТО ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ ПРИЛАГАТ!!!

Чудил съм се този Илийчо краден ли е, че е толкова бял?

вари го, печиго ромса му работа, ама като пирбавиш и политик, става ... Как такива се се намърдват там дет не им е работа.

Гледах го сутринта по телевизията.Нагъл, високомерен, много спокоен, ще речеш недосегаем.И даже леко отегчен, че го занимават с такива плебейски работи.Това отгледахме за тези 30-тина години.Получовеци!"Няма ни срам, ни очи", както е казал народа!И той ще ни управлява и ще яде хляба ни.Срамота!

Мангала си е мангал, дори да се нарича депутат. Чукнал аварийки и отишъл да се изсере. Алооо, какви са тия аварийки, че народа масово е изтрещял и е наспирал където му е угодно - смята, че като пусне аварийките и може да прави каквото си иска. Българите вече са толкова опростачени, че никакъв ЗДП не го интересува, всъщност хората поголовно не знаят какви са им правата и задълженията според този закон.

Лайнар смотан. Всички полуидиоти в държавата спират на аварийни. Кеф ти да си купиш мляко - аварийни, кеф ти да видиш някой познат - аварийни, кеф ти да си идиот - аварийни. Тези копчета трябва да бъдат премахнати за всички автомобили в България. Тези копчета са копчетата на ИДИОТА-БЪЛГАРИН.

Ми къде да паркира? Тъкмо там му е мястото! Той е с оперирана съвест и липса на двете челни полукълба на главният мозък след лоботомия!

Вижте му мазната, самодоволна физиономия на този сигански комундел!

Лъжлив и нагъл, значи деПУтат!

Пукаш гумите и викаш полиция да го глобят за паркирането!

Мръсна, циганска сган! Подкрепяна от комундетата!

На Илия от помпозната му къща в Костинброд беше изтекъл антифриза от парното и по тръбите та през чешмата на комшиите. Това беше преди 2-3 години и го писаха по медиите. Тази помпозна от вън къща се оказва, че няма дори един елементарен клапан на парното. Този клапан струва няколко лева. Илия, засрами се беее! А хората дето работят около тебе са ... мааани!

Ние, простите българи не спираме на инвалидно място дори и за малко защото сзнаем законите.

Тук не става въпрос за прост българин, а за прост циганин. :))

и какво от това??

на манго не требе са праи забележка требе дават помощи иска да работи ама по добре помощи и ако може нещо да пипне как вика един техен баро ц кънчев

Умствени инвалиди и боклуци. Определено в някой инцидент на демокрацията са загубили я съвест, я срам, я чувство за отговорнист, но пък са им присадили допълнително цинизъм и наглост

Мръсна сган унищожаваща животеца ни.

Нали имаше закон за конете и мощността за колите на инвалидите? Колата на инвалид ли е или не?

Айде пак цигански работи.Аман от уроди

Мангустата кара Порше,а?

талони, пропуски и прочие документи даващи предимства и права трябва да бъдат със срок отбелязан на видимата страна на документа. След изтичане на срока да се подновяват или стават невалидни при отпадане на основанието за това. Има депутати, държавни служители, хора с отпаднали ТЕЛК и пр., които продължават да черпят права без основание.

И ДА и НЕ! Просто НЕ трябва да има такива документи дето да дават некакви права. Изключение само за инвалидите. И какво като има некаква карта, че е депутат или министър? Защо това трябва да му "отваря врати"? Защо трябва изобщо да имат имунитет?

Колкото и пари да има,селяндура си е селяндур,ако ще и премиер да е бил.

а Вие си падате в модус "другарски съдилища" до 1964 година. Щом закон , тогава прозрачен закон с правната гаранция за справедлива кауза. Впрочем , да напомним се , равенство пред законите . la legge è uguale per tutti

Човека правилно е написал - да се състави глоба. И тъй като пак както е цитирал,че депутатите трябва да са за пример сред населението, предлагам глобата да е като за пример - 10 000 лв. 6 месеца без книжка и да му свалят номерата. За да се дава пример на населението, как не трябва да се прави. Не е ли така. :)

Илия Илиев е лъскав циганин, комунист. Пере идни пари и едни съвести за сметка на бедняците от гетата. Вероятно и неговият приятел. От комунисти не може да се очаква морал. Справка - Бокова, Живкови, Тома Томов, Доган и други видни другари и другарки. Другарката Ръжгева по история също. Комунистите са престъпници, независимо от етноса и националността им.

на слабохарактерните и глупави хора, така наречените "Андрешковци" - кяра търси и той никога не е виновен.

На тези депутати защо им дават пропуски, те всичките са без коли, безимотни и социално слаби?

В КНР (Китай) предвиждат въвеждане на единин Граждански Кодекс за 2020 години. Имали много опити за уреждането на материята , материялите (1954, 1962, 1979, 1986, 2001) . И в РБ (България) , въпреки Конституция и конституционализъм , законите засягащи права и задължения на гражданите са многобройни , отраслови , и често пресичащи , зависимо от факт и обстановка . Не е учудващо , чуем ние често от живота във обществото новини от порядък "депутат това" ,"общественик друго", "кандидат трето" , и се чудим от къде взели правилата за поведения .

Това се нарича преимущества на президенциална демокрация . Един указ над всичко . Сиреч , това е ноният систем , към който и в Турция се стремят .

kirchevo

Този нагъл ЦИГАНИН трябва да бъде линчуван публично.

И на тоя, случая е като на Поптодорова. Смешни обяснения, заслужава наказание, и без обяснения.

Тя не забравила портемонето , джобните пари ? А той не забравил диоптрите , знак не видял ? Докато не забравим зъвните си протези , всичко все пак е в рамките .

файдата да си депутат, а! Ето Защо се натискат да стават депутати! А ние ходим да гласуваме за тях! Ние им даваме поршетата!

Дейба вашта мама долна дейба! Как правителството позволява роми да ходят с джипове на училище и да се големеят а българи да не могат да отглеждат болните си инвалидни деца.

Боклука гнусен турско-цигански не спря да източва БДЖ и КЖЖИ...една от хранилките на ДПС

Дроманго никой в БГ не мож го барна защото зад него стоят всички БГ неправителки, които за 2017 получиха $25 милиона официално и лично от ХИЗ меджести Рабин. Ако се наложи Сугарката ще удари един Спешен бутафотен ГЛАД за 250 000 лева / по разценики на 2016/ и пак никой не мож' го барна наглеца. Открит остава въпросът: Ако всеки в БГ гладува по 3-дена , дали ще получи х 250 000 лева от същия източник или няма да се зачете, поради пропуски в процедурата?

Гледах го по тв-мазен,охранен и нагъл мангал,държа се високомерно и едва ли не той е обиденият. Какви депутати са това,какви народни слуги-да не чакаме добро от тях.

''Лидер'' на ромите ДРОМ ,....ама от ДПС ??? Постоянно е в мюфтийството. Докога в Бг , ще има толерантност , към НЕТОЛЕРАНТНИ ?

Съвременната толерастия означава толерантност (каквото и да означава) само към сексуалните и определени етнически малцинства. Най-големият враг на толерастията и "демокрацията" са белите, християните и мнението на мнозинството, от което се страхуват най-много и бягат като дявол от тамян.

Не се нуждаем от култ на личностите , примери за обществото не са ни нужни . Нужни са еднакви правила .

Гледайте украинския комедиен сериал "Слуга народа". Вместо да слугуват на народа, политиците не само крадат и лъжат своите сънародници, които са ги избрали, но живеят живот на светлинни години от народния. Защо един такъв народен слуга трябва да получава заплати, в пъти по-големи от тези на учителите и на лекарите?

Наглост и дебелоочие! До кога ние ще търпим това поведение? Без значение на партия и принадлежност, това е очебръкваща наглост и безнаказаност!

Тези хора се самозабравиха. Една кола спряла на аварийни на инвалидно място, не е кой знае какво. Един крем взет погрешка не е кой знае какво, нали милиарди се крадат. То нищо не е кой знае какво, ама капка по капка вир става. Да не говорим, че днес е заел мястото на инвалид, утре ще открадне парите за операция на болно дете, вдругиден пък парите на народа и така. Толкова са се самозабравили, че дори като говорят по медиите не се усещат какви глупости плещят, а е преди избори. Представям си какво ще е след изборите.

Днес парите на болното дете................Дано утре вдигне някой умрял и да легне на негово място.Мангуста мръсна.

Манталитета на нащенския депутат: "...но една кола, спряла на аварийни, не мисля, че е кой знае какво. Какво да направя аз? Ако трябва да му напишат фиш, да му напишат глоба, заяви още Илиев."

Не това не е манталитета на нашенския депутат...това е манталитета на днешния български гражданин насаден от такива депутати,чалгаджии,новобогаташи и всякакви подобни отрепки!

Създателите на БГ закони заложиха скрита самовъзпроизвеждаща се корупция. Законът в САЩ при съмнителни доходи повелява собственикът на имота да докаже призход на парите. В БГ е обратно: Държавата трябва да докаже , че има незаконни доходи, което е хранителна среда на рушвети за некадърни и мързеливи държавни лемури, назначени по шур/бедж линия. Така държавата пропада и се засмуква от чуждите банки-акули, които участват при правенето на БГ законите. В САЩ 2002 год най-големият руски шпионин /американец/ служител на ЦРУ работил 15 год за Русия, беше разкрит от една пенсионерка, комшийка, която забелязала, че жена му харчи многократно повече пари отколкото са семейните доходи и от женска завист стигна до президента, направиха клопка на служителя и го осъдиха доживот. Даваха го по Фокс ТВ.

Слушах сутринта този бивш депутат по НОВА. Открито призна , че партията му е на етническа основа . Това е нарушение на Конституцията и журналистите би трябвало да се захванат с въпроса кой е регистрирал тази партия и какво е становището на Конституционния съд.

Боклукът бил спрял за малко да си остави децата. Ами някой инвалид къде да спре да си остави децата? А ако трябва да се остави дете-инвалид?

Хуба'а ра'ота, ама цига#ска - дано не му се налага за малко спряла кола да се окаже фатална за негови близки. Тогава друга песен ще пее - лебедова.

Доналд Тръмп - ела в България!

...ЗАЩОТО СЕ ЧУВА НЕГОВИЯ НЕГЛАСЕН ВИК КЪМ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО- "О МИЛИ ХОРА ВЪРНЕТЕ СЕ ОТ ПЪТЯ ПО КОЙТО СТЕ ТРЪГНАЛИ ЗА ДА СЕ СПАСИТЕ!"

Спрял за малко да вземе децата...направо ще повярвам!Тъпа държава...В Германия, ако нямаш това право на никой дори не му минава през ума да спре на накова място дори и за малко...А какво ще кажете за това спрял някой на инвалидно място ,без да има право ,седи си в колата и си мисли ,че ако дойде някой с такова право той ще се премести...за справка произволен паркинг за хора в такова положение пред някоя верига примерно...

Съседът точно отсреща ползваше такова място очертано и със знак като инвалид от години. Миналата година през август почина, но явно все още не му е изтеклно разрешителното и общината не е премахнала ограничението - не съм видяла никой дори да си позволи да спре за малко там, макар че паркоместата са много кът и понякога се налага да паркираме по съседни улици. Ама не говоря за България де!!!

...ТЕЖКИ СЛУЧАИ.ПРЕДИ ДВАЙСЕ ГОДИНИ ФИРМА РАЗКОПА ТРОТОАРА ПРЕД НАС.ПОЛАГАХА НОВИ КАБЕЛИ.НЕ ВЪЗСТАНОВИХА ТРОТОАРА СЛЕД ТОВА.ОБЩИНАТА ГИ ГЛОБИ 15 ХИЛЯДИ ЛЕВА.НО ТРОТОАРА СТОИ ОЩЕ В ТОВА СЪСТОЯНИЕ.

Поредното доказателство, че толкова много депутати в Парламента за тази малка държава са излишни. Както всички видяхме, не само сега, голяма част от българските депутати се самозабравят. Нещо повече те са и ниско образовани, нямат класа, постоянно демонстрират простотията си, като си мислят, че като карат поршета са над закона, над българският данъкоплатец и могат да го смачкат не с интелект, а с това, че разполагат с много пари и стикер на Народното събрание.

И с журналистката беше много нагъл, подсмихваше се подигравателно, а снощи на дебата по БНТ усилено обещаваше свтли бъднини.

човек притежавайки порше кайен (нов модел) едва ли е най-подходящия да защитава най-бедните. Циганите са си бедни и прости и такива ще си останат и с вкарването на дром в парламента. Единственото което можем да направим, е да гласуваме на изборите. Така поне процента на дром ще бъде занижен.

Преди да се спазава ред, той трябва да бъде създаден, обозначен и контролиран! На определени места по улиците в Манхатън, както и в Даунтаун Чикаго има табелки: "АВАРИЙНИ СВЕТЛИНИ /флаш лампс/ СА РАЗРЕШЕНИ 3 МИНУТИ! Което значи, че на 3 мин и 15 сек колата получава $100 джоб загуба и се кандидатира за принудително отмъкване от мястото.Това води до нова загуба от $120 + 20 паркинг +20 транспорт + 1 загубен работен ден. Бае ти Ганя не мож го научи на такваз дисциплина защото нема кой да я приложи. Затова кара на бавна скорост в ЕС и ще включи на ЗАДНА

Не съм съгласна, че Бай Ганьо не може да се научи. Как спазва правилата в чужбина и минавайки границата си прави каквото си иска? Значи всичко идва от стриктното спазване на закона, събиране на глобите и не на последно място съответните институции /МВР, нар. представители и др/ да си заслужат уважението защото голяма част от тях не всяват респект.

Коментари - Джип с депутатска карта на Илия Илиев - на инвалидно място | Днес.dir.bg

Джип с депутатска карта на Илия Илиев - на инвалидно място

Режисьорът Еди Казасян сигнализира за луксозен джип със служебна карта на името на бившия депутат от ДПС и лидер на ДРОМ Илия Илиев на инвалидно място в София.

Обратно в новината

Коментари - Джип с депутатска карта на Илия Илиев - на инвалидно място | Днес.dir.bg

Коментари

ГРЕШКА Е,ДА СЕ ТЪРСИ ОБЯСНЕНИЕ ОТ ТАКИВА!!!ИМА ЗАКОНИ И САНКЦИИ,КОИТО ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ ПРИЛАГАТ!!!

Чудил съм се този Илийчо краден ли е, че е толкова бял?

вари го, печиго ромса му работа, ама като пирбавиш и политик, става ... Как такива се се намърдват там дет не им е работа.

Гледах го сутринта по телевизията.Нагъл, високомерен, много спокоен, ще речеш недосегаем.И даже леко отегчен, че го занимават с такива плебейски работи.Това отгледахме за тези 30-тина години.Получовеци!"Няма ни срам, ни очи", както е казал народа!И той ще ни управлява и ще яде хляба ни.Срамота!

Мангала си е мангал, дори да се нарича депутат. Чукнал аварийки и отишъл да се изсере. Алооо, какви са тия аварийки, че народа масово е изтрещял и е наспирал където му е угодно - смята, че като пусне аварийките и може да прави каквото си иска. Българите вече са толкова опростачени, че никакъв ЗДП не го интересува, всъщност хората поголовно не знаят какви са им правата и задълженията според този закон.

Лайнар смотан. Всички полуидиоти в държавата спират на аварийни. Кеф ти да си купиш мляко - аварийни, кеф ти да видиш някой познат - аварийни, кеф ти да си идиот - аварийни. Тези копчета трябва да бъдат премахнати за всички автомобили в България. Тези копчета са копчетата на ИДИОТА-БЪЛГАРИН.

Ми къде да паркира? Тъкмо там му е мястото! Той е с оперирана съвест и липса на двете челни полукълба на главният мозък след лоботомия!

Вижте му мазната, самодоволна физиономия на този сигански комундел!

Лъжлив и нагъл, значи деПУтат!

Пукаш гумите и викаш полиция да го глобят за паркирането!

Мръсна, циганска сган! Подкрепяна от комундетата!

На Илия от помпозната му къща в Костинброд беше изтекъл антифриза от парното и по тръбите та през чешмата на комшиите. Това беше преди 2-3 години и го писаха по медиите. Тази помпозна от вън къща се оказва, че няма дори един елементарен клапан на парното. Този клапан струва няколко лева. Илия, засрами се беее! А хората дето работят около тебе са ... мааани!

Ние, простите българи не спираме на инвалидно място дори и за малко защото сзнаем законите.

Тук не става въпрос за прост българин, а за прост циганин. :))

и какво от това??

на манго не требе са праи забележка требе дават помощи иска да работи ама по добре помощи и ако може нещо да пипне как вика един техен баро ц кънчев

Умствени инвалиди и боклуци. Определено в някой инцидент на демокрацията са загубили я съвест, я срам, я чувство за отговорнист, но пък са им присадили допълнително цинизъм и наглост

Мръсна сган унищожаваща животеца ни.

Нали имаше закон за конете и мощността за колите на инвалидите? Колата на инвалид ли е или не?

Айде пак цигански работи.Аман от уроди

Мангустата кара Порше,а?

талони, пропуски и прочие документи даващи предимства и права трябва да бъдат със срок отбелязан на видимата страна на документа. След изтичане на срока да се подновяват или стават невалидни при отпадане на основанието за това. Има депутати, държавни служители, хора с отпаднали ТЕЛК и пр., които продължават да черпят права без основание.

И ДА и НЕ! Просто НЕ трябва да има такива документи дето да дават некакви права. Изключение само за инвалидите. И какво като има некаква карта, че е депутат или министър? Защо това трябва да му "отваря врати"? Защо трябва изобщо да имат имунитет?

Колкото и пари да има,селяндура си е селяндур,ако ще и премиер да е бил.

а Вие си падате в модус "другарски съдилища" до 1964 година. Щом закон , тогава прозрачен закон с правната гаранция за справедлива кауза. Впрочем , да напомним се , равенство пред законите . la legge è uguale per tutti

Човека правилно е написал - да се състави глоба. И тъй като пак както е цитирал,че депутатите трябва да са за пример сред населението, предлагам глобата да е като за пример - 10 000 лв. 6 месеца без книжка и да му свалят номерата. За да се дава пример на населението, как не трябва да се прави. Не е ли така. :)

Илия Илиев е лъскав циганин, комунист. Пере идни пари и едни съвести за сметка на бедняците от гетата. Вероятно и неговият приятел. От комунисти не може да се очаква морал. Справка - Бокова, Живкови, Тома Томов, Доган и други видни другари и другарки. Другарката Ръжгева по история също. Комунистите са престъпници, независимо от етноса и националността им.

на слабохарактерните и глупави хора, така наречените "Андрешковци" - кяра търси и той никога не е виновен.

На тези депутати защо им дават пропуски, те всичките са без коли, безимотни и социално слаби?

В КНР (Китай) предвиждат въвеждане на единин Граждански Кодекс за 2020 години. Имали много опити за уреждането на материята , материялите (1954, 1962, 1979, 1986, 2001) . И в РБ (България) , въпреки Конституция и конституционализъм , законите засягащи права и задължения на гражданите са многобройни , отраслови , и често пресичащи , зависимо от факт и обстановка . Не е учудващо , чуем ние често от живота във обществото новини от порядък "депутат това" ,"общественик друго", "кандидат трето" , и се чудим от къде взели правилата за поведения .

Това се нарича преимущества на президенциална демокрация . Един указ над всичко . Сиреч , това е ноният систем , към който и в Турция се стремят .

kirchevo

Този нагъл ЦИГАНИН трябва да бъде линчуван публично.

И на тоя, случая е като на Поптодорова. Смешни обяснения, заслужава наказание, и без обяснения.

Тя не забравила портемонето , джобните пари ? А той не забравил диоптрите , знак не видял ? Докато не забравим зъвните си протези , всичко все пак е в рамките .

файдата да си депутат, а! Ето Защо се натискат да стават депутати! А ние ходим да гласуваме за тях! Ние им даваме поршетата!

Дейба вашта мама долна дейба! Как правителството позволява роми да ходят с джипове на училище и да се големеят а българи да не могат да отглеждат болните си инвалидни деца.

Боклука гнусен турско-цигански не спря да източва БДЖ и КЖЖИ...една от хранилките на ДПС

Дроманго никой в БГ не мож го барна защото зад него стоят всички БГ неправителки, които за 2017 получиха $25 милиона официално и лично от ХИЗ меджести Рабин. Ако се наложи Сугарката ще удари един Спешен бутафотен ГЛАД за 250 000 лева / по разценики на 2016/ и пак никой не мож' го барна наглеца. Открит остава въпросът: Ако всеки в БГ гладува по 3-дена , дали ще получи х 250 000 лева от същия източник или няма да се зачете, поради пропуски в процедурата?

Гледах го по тв-мазен,охранен и нагъл мангал,държа се високомерно и едва ли не той е обиденият. Какви депутати са това,какви народни слуги-да не чакаме добро от тях.

''Лидер'' на ромите ДРОМ ,....ама от ДПС ??? Постоянно е в мюфтийството. Докога в Бг , ще има толерантност , към НЕТОЛЕРАНТНИ ?

Съвременната толерастия означава толерантност (каквото и да означава) само към сексуалните и определени етнически малцинства. Най-големият враг на толерастията и "демокрацията" са белите, християните и мнението на мнозинството, от което се страхуват най-много и бягат като дявол от тамян.

Не се нуждаем от култ на личностите , примери за обществото не са ни нужни . Нужни са еднакви правила .

Гледайте украинския комедиен сериал "Слуга народа". Вместо да слугуват на народа, политиците не само крадат и лъжат своите сънародници, които са ги избрали, но живеят живот на светлинни години от народния. Защо един такъв народен слуга трябва да получава заплати, в пъти по-големи от тези на учителите и на лекарите?

Наглост и дебелоочие! До кога ние ще търпим това поведение? Без значение на партия и принадлежност, това е очебръкваща наглост и безнаказаност!

Тези хора се самозабравиха. Една кола спряла на аварийни на инвалидно място, не е кой знае какво. Един крем взет погрешка не е кой знае какво, нали милиарди се крадат. То нищо не е кой знае какво, ама капка по капка вир става. Да не говорим, че днес е заел мястото на инвалид, утре ще открадне парите за операция на болно дете, вдругиден пък парите на народа и така. Толкова са се самозабравили, че дори като говорят по медиите не се усещат какви глупости плещят, а е преди избори. Представям си какво ще е след изборите.

Днес парите на болното дете................Дано утре вдигне някой умрял и да легне на негово място.Мангуста мръсна.

Манталитета на нащенския депутат: "...но една кола, спряла на аварийни, не мисля, че е кой знае какво. Какво да направя аз? Ако трябва да му напишат фиш, да му напишат глоба, заяви още Илиев."

Не това не е манталитета на нашенския депутат...това е манталитета на днешния български гражданин насаден от такива депутати,чалгаджии,новобогаташи и всякакви подобни отрепки!

Създателите на БГ закони заложиха скрита самовъзпроизвеждаща се корупция. Законът в САЩ при съмнителни доходи повелява собственикът на имота да докаже призход на парите. В БГ е обратно: Държавата трябва да докаже , че има незаконни доходи, което е хранителна среда на рушвети за некадърни и мързеливи държавни лемури, назначени по шур/бедж линия. Така държавата пропада и се засмуква от чуждите банки-акули, които участват при правенето на БГ законите. В САЩ 2002 год най-големият руски шпионин /американец/ служител на ЦРУ работил 15 год за Русия, беше разкрит от една пенсионерка, комшийка, която забелязала, че жена му харчи многократно повече пари отколкото са семейните доходи и от женска завист стигна до президента, направиха клопка на служителя и го осъдиха доживот. Даваха го по Фокс ТВ.

Слушах сутринта този бивш депутат по НОВА. Открито призна , че партията му е на етническа основа . Това е нарушение на Конституцията и журналистите би трябвало да се захванат с въпроса кой е регистрирал тази партия и какво е становището на Конституционния съд.

Боклукът бил спрял за малко да си остави децата. Ами някой инвалид къде да спре да си остави децата? А ако трябва да се остави дете-инвалид?

Хуба'а ра'ота, ама цига#ска - дано не му се налага за малко спряла кола да се окаже фатална за негови близки. Тогава друга песен ще пее - лебедова.

Доналд Тръмп - ела в България!

...ЗАЩОТО СЕ ЧУВА НЕГОВИЯ НЕГЛАСЕН ВИК КЪМ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО- "О МИЛИ ХОРА ВЪРНЕТЕ СЕ ОТ ПЪТЯ ПО КОЙТО СТЕ ТРЪГНАЛИ ЗА ДА СЕ СПАСИТЕ!"

Спрял за малко да вземе децата...направо ще повярвам!Тъпа държава...В Германия, ако нямаш това право на никой дори не му минава през ума да спре на накова място дори и за малко...А какво ще кажете за това спрял някой на инвалидно място ,без да има право ,седи си в колата и си мисли ,че ако дойде някой с такова право той ще се премести...за справка произволен паркинг за хора в такова положение пред някоя верига примерно...

Съседът точно отсреща ползваше такова място очертано и със знак като инвалид от години. Миналата година през август почина, но явно все още не му е изтеклно разрешителното и общината не е премахнала ограничението - не съм видяла никой дори да си позволи да спре за малко там, макар че паркоместата са много кът и понякога се налага да паркираме по съседни улици. Ама не говоря за България де!!!

...ТЕЖКИ СЛУЧАИ.ПРЕДИ ДВАЙСЕ ГОДИНИ ФИРМА РАЗКОПА ТРОТОАРА ПРЕД НАС.ПОЛАГАХА НОВИ КАБЕЛИ.НЕ ВЪЗСТАНОВИХА ТРОТОАРА СЛЕД ТОВА.ОБЩИНАТА ГИ ГЛОБИ 15 ХИЛЯДИ ЛЕВА.НО ТРОТОАРА СТОИ ОЩЕ В ТОВА СЪСТОЯНИЕ.

Поредното доказателство, че толкова много депутати в Парламента за тази малка държава са излишни. Както всички видяхме, не само сега, голяма част от българските депутати се самозабравят. Нещо повече те са и ниско образовани, нямат класа, постоянно демонстрират простотията си, като си мислят, че като карат поршета са над закона, над българският данъкоплатец и могат да го смачкат не с интелект, а с това, че разполагат с много пари и стикер на Народното събрание.

И с журналистката беше много нагъл, подсмихваше се подигравателно, а снощи на дебата по БНТ усилено обещаваше свтли бъднини.

човек притежавайки порше кайен (нов модел) едва ли е най-подходящия да защитава най-бедните. Циганите са си бедни и прости и такива ще си останат и с вкарването на дром в парламента. Единственото което можем да направим, е да гласуваме на изборите. Така поне процента на дром ще бъде занижен.

Преди да се спазава ред, той трябва да бъде създаден, обозначен и контролиран! На определени места по улиците в Манхатън, както и в Даунтаун Чикаго има табелки: "АВАРИЙНИ СВЕТЛИНИ /флаш лампс/ СА РАЗРЕШЕНИ 3 МИНУТИ! Което значи, че на 3 мин и 15 сек колата получава $100 джоб загуба и се кандидатира за принудително отмъкване от мястото.Това води до нова загуба от $120 + 20 паркинг +20 транспорт + 1 загубен работен ден. Бае ти Ганя не мож го научи на такваз дисциплина защото нема кой да я приложи. Затова кара на бавна скорост в ЕС и ще включи на ЗАДНА

Не съм съгласна, че Бай Ганьо не може да се научи. Как спазва правилата в чужбина и минавайки границата си прави каквото си иска? Значи всичко идва от стриктното спазване на закона, събиране на глобите и не на последно място съответните институции /МВР, нар. представители и др/ да си заслужат уважението защото голяма част от тях не всяват респект.