И ПП с остра реакция на изказванията на президента Радев в Брюксел

Според партията държавния глава демонстрира явно незачитане на няколко решения на 48-ото Народно събрание, като едновременно с това рискува отново да постави България в изолация на международната сцена

Обратно в новината

Коментари - И ПП с остра реакция на изказванията на президента Радев в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скрий си омразната мутра бе крадец долен, изверг, идиот

Кирчо яж ми катерунгела с глутен

Румен Радев - Метежника ще бъде разжалван и съден за държавна измяна.

А, не знам, разберете се там, кой шарлатанин, кой шпионин!? Аз не мога да ви трая и двамата, но ако трябва все пак да избирам, Кирчо- аут си!

Щом евроджендър шайката квичи,всичко е точно ;)

Абе този прави ли разлика между изпълнителна и законодателна власт?

Ей богу, тоя Кирчо няма една нормална снимка, на всяка изглежда като болен от синдрома на Даун.

веднага митинг на всички демократични сили сдружения които вие предлагате да се обедините эа иэборите срещу това иэ каэване на преэидента против санции срещу русия

Тези момчета нямат ли евроатлантически свян?

Радев е прав,тоя от ПП трябва да се скрие, като мишка,ако има има чувство за срам.

Шарлатаните от наркошайката Пълен Провал от клозетната дупка ли я изпраниха тая "остра реакция"?!

По-скоро постоянно надрусан.

Чекистите не ми допадат но много повече ненавиждам Канадския помияр и оня Кокорест педераст

А народното събрание не зачита волята на болшинството от народа за неизпращане на оръжие. Уж в демокрация се гледало желанието на болшинството, тогава какво е демократичното в нашата кочина.

Военна Прокуратура, трябва незабавно ,да арестува РАДЕВ и да бъде изправен пред Военен съд....

Фашщанисак боклук

Оффф, още колко трябва да го търпим този Национален Предател Р.Р.? Кога му изтича мандата??

По граматика показваш върховна тъпота?!?!

Леле, демокраДи, как ще гризнете дръвцето на предстоящите избори! Просто си нямате на идея!

Естествено , че ще говори така . Нали му плащат за това ( кой вие се сещайте) .

Този път вече ще ядете сопите!

Страхотно са го притиснали в Кремъл !!!!!! Скоро и Възраждане ,ще бъдат привикани в Прокуратурата ,за държавна измяна ....

Производно на Пешо! Няма по- голямна подиградна от това, пешо баца да злоупотребява!

Те са за съд

Не ги разбирам ПП, ДБ и Радев! Значи тез 2 партии подкрепиха Радев за президент. Радев наложи на България Киро и Асен! Сега изведнъж Радев Киро и Асен били лоши, а те Радев лош. Радев каза Крим е руски, Гном и Ицо гласуваха за него за президент, абе не ги разбирам тези честни хора.

Не виждам проблем да пращаме оръжие на Украйна. И не само, спокойно може да пратим и войници. Предлагам на управляващите да сформират една рота с децата и внуците си. Украйна и Русия да направят същото и да ги пратят да правят война. Най-много след седмица ще има мир.

_stankow

Киро да си ходи в Канада, че нещо много се заседя. В нашите, български работи да не се меси. Сами ще се оправим. Спря ни газа, сега обаче АЕЦ-а не го даваме !

_stankow

Няма вечни врагове и няма вечни приятели. Няма вечни политически позиции. Особено когато всичко ври и кипи и тектонични геополитически плочи се наместват със зловещо скърцане ... Мина това време, когато СДС и БСП се караха що е това "пазарна икономика" и "демокрация". Видяхме им и "пазарната" икономика, и "демокрацията". Сега е време разделно, за тежки решения. И не за пигмеи в политиката, а за сериозни мъже.

Глупости !

Президента е прав.А вие от ГЕРБ ,ПП и ДБ сте продажници

целият антибългарски боклук беше активиран до един за да се противопоставят срещу защитата на националните интереси. После нека да разправят на тъпанарите, че нямало конспирация.

"...президентът Румен Радев заяви в Брюксел, че България е готова да наложи ВЕТО, ако се стигне до санкции срещу Русия в областта на ЯДРЕНАТА енергетика, както и че се надява служебното правителство ДА НЕ ДОПУСНЕ ИЗПРАЩАНЕТО на ОЩЕ ОРЪЖИЯ за Украйна." КОИ олигофрени ГЛАСУВАТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ и ДЕЦАТА СИ / ЗА ГЕРБ/ СДС, ПП и ДБ?!?

Тук пишат против Президента мръсни анонимни помияри,скрити зад стените на панелката пишат за държавна измяна. Президента е излязал с името си и с авторитета на избран пряко от народа човек. Вие анонивни нещожества ,защо не излезите с иимето си на избори да видим кой ,кой е .Защото сте нещастни страхливи мишки.Плюете от балкона на скапаните ви панелки , и ако утре се променят нещата ,бързо ще запеете друга песен.Същата помия ще изливате против следващия.Важното е да оцелеете макар и с позор на челото. Президента говори за МИР. Вие против ли сте.

Тоя мунчо и той с остра реакция,ох,ох,ох.Просто нямам думи.Не стига, че цялото му управление беше провал ами и много знае.!

Предлагам ДА ДИВЕРСИФИЦИРАМЕ посоките на ИЗЛИТАНЕ на "Коалицията за ВОЙНАТА" - САЩ, Канада, Турция.

Шило

С колко се облажи бе, канадско педалче с газовата "диверсификация"?

Поне не показвайте снимката на канадския аутист защото дразните нормалните хора.

Свиквай Волгин, свиквай.

Радев не зачита никакви мнения на прости педита. Все едно колко гласове са напазарували

За какво бе, чадо? Защото защитава българския интерес ли?

Няма проблеми. Като спечелите изборите с чедата на Костов, ще спрете и централата. Но, първо трябва да ги спечелите.

лапай папура Кииро!

Всички виждаме, кои са против интересите на българския народ! боко тиквата и партия гроб, кирчо и марионетната му партийка, дай България и цвъки молитвата! Продажници и ибрикчии!

Два пъти гласувах(бях моментно заблуден), за "новата шайка" мошеници, Кирето и Асенчо, това 'ше им е.......?!

Тия боклуци докараха жестоката инфлация у нас, като развалиха изгодните за нас договори за доставка на руски продукти !

най-добре е да чуем мнението на бай Петко Мирудията....

А защо не помислиш, че може да го прави от страх за живота на децата си?! На Плевнелиев момченцето му почина от "инфаркт", след като той рязко се противопостави на Русия, на Желев дъщеричката най-неочаквано се обеси в Бояна, а мистериозната смърт на Людмила, скоро след грандиозния военен парад на 6. Май 1981 г. в София по случай на 1300 години България. Да продължа ли с Митя, детенцето на Георги Димитров, което умира след разногласията със Сталин.....а изтръгнатите "признания" от Зам. Мин. Председателя на България, Трайчо Костов, като съветските инструктори изтезават пред него синът му.

Путки прости,я се разкарайте,да ви ЕПМ.

Отивай, зачерквай. .Да ти купя ли билет ?

Хахахахахахахахаха. Къде тези 87 процента?! Стига лъга, че носът ти стана като този на гоподарят ти пинокио. Запада ги кефи паразитите, които искат да живеят на кредит... бездетни или егоистични отрепки, които мислят само за себе си.