И ПП с остра реакция на изказванията на президента Радев в Брюксел

Според партията държавния глава демонстрира явно незачитане на няколко решения на 48-ото Народно събрание, като едновременно с това рискува отново да постави България в изолация на международната сцена

Обратно в новината

Коментари - И ПП с остра реакция на изказванията на президента Радев в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не дава Господ ПП и ДБ в коалиция, да спечелят избори.

Подкрепям президента. Тойе най-трезво мислещ от "кандидат-управляващите". Единствено той мисли за тази така наречена държава и за простия народ, който се е изтапанчил пред президентството. Да взима властта, прошляците да се махат от парламента. 30 год. търпим само разруха и грабежи, за да угодим на ЕС (американските господари). Един човек да им покаже, че България е не само смешници, а народ с твърда позиция. Браво на Радев!

Кирчо, то народното събрание забрани да се доставят оръжия за Украйна, но ти не се съобрази с това !

Тези са баси глупаците, дано никога не видят парламента. Браво на Радев, един умен човек, говорещ истини, които са неудобни за някого.

Този в качеството на какъв се изказва? Него го видяхме какво и колко може. Той е добър на лъжата, финансовата далавера, и по тънката част, ама чуждата. Не разбира нито от ядрена енергетика, нето от икономика, нито от управление на държава. Да се скрие там дето слънце не огрява и повече да не излиза оттам.

Е, няма да си зависим от Путин, но ще си зависим от байдън. Те нищо не правят без да имат интерес от това. Е за да сте с ес и нато ущетихте собствения си народ. Кириак стефчовци и предатели.

Интересно, Киро дали знае какво точно означава ядрена енергетика? Все пак, това се учи след 6-ти клас

Путки прости,я се разкарайте,да ви ЕПМ.

най-добре е да чуем мнението на бай Петко Мирудията....

Тия боклуци докараха жестоката инфлация у нас, като развалиха изгодните за нас договори за доставка на руски продукти !

Два пъти гласувах(бях моментно заблуден), за "новата шайка" мошеници, Кирето и Асенчо, това 'ше им е.......?!

Всички виждаме, кои са против интересите на българския народ! боко тиквата и партия гроб, кирчо и марионетната му партийка, дай България и цвъки молитвата! Продажници и ибрикчии!

лапай папура Кииро!

Няма проблеми. Като спечелите изборите с чедата на Костов, ще спрете и централата. Но, първо трябва да ги спечелите.

Радев не зачита никакви мнения на прости педита. Все едно колко гласове са напазарували

Поне не показвайте снимката на канадския аутист защото дразните нормалните хора.

Шило

С колко се облажи бе, канадско педалче с газовата "диверсификация"?

Свиквай Волгин, свиквай.

Предлагам ДА ДИВЕРСИФИЦИРАМЕ посоките на ИЗЛИТАНЕ на "Коалицията за ВОЙНАТА" - САЩ, Канада, Турция.

Тоя мунчо и той с остра реакция,ох,ох,ох.Просто нямам думи.Не стига, че цялото му управление беше провал ами и много знае.!

Тук пишат против Президента мръсни анонимни помияри,скрити зад стените на панелката пишат за държавна измяна. Президента е излязал с името си и с авторитета на избран пряко от народа човек. Вие анонивни нещожества ,защо не излезите с иимето си на избори да видим кой ,кой е .Защото сте нещастни страхливи мишки.Плюете от балкона на скапаните ви панелки , и ако утре се променят нещата ,бързо ще запеете друга песен.Същата помия ще изливате против следващия.Важното е да оцелеете макар и с позор на челото. Президента говори за МИР. Вие против ли сте.

"...президентът Румен Радев заяви в Брюксел, че България е готова да наложи ВЕТО, ако се стигне до санкции срещу Русия в областта на ЯДРЕНАТА енергетика, както и че се надява служебното правителство ДА НЕ ДОПУСНЕ ИЗПРАЩАНЕТО на ОЩЕ ОРЪЖИЯ за Украйна." КОИ олигофрени ГЛАСУВАТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ и ДЕЦАТА СИ / ЗА ГЕРБ/ СДС, ПП и ДБ?!?

целият антибългарски боклук беше активиран до един за да се противопоставят срещу защитата на националните интереси. После нека да разправят на тъпанарите, че нямало конспирация.

Президента е прав.А вие от ГЕРБ ,ПП и ДБ сте продажници

_stankow

Киро да си ходи в Канада, че нещо много се заседя. В нашите, български работи да не се меси. Сами ще се оправим. Спря ни газа, сега обаче АЕЦ-а не го даваме !

Не виждам проблем да пращаме оръжие на Украйна. И не само, спокойно може да пратим и войници. Предлагам на управляващите да сформират една рота с децата и внуците си. Украйна и Русия да направят същото и да ги пратят да правят война. Най-много след седмица ще има мир.

Не ги разбирам ПП, ДБ и Радев! Значи тез 2 партии подкрепиха Радев за президент. Радев наложи на България Киро и Асен! Сега изведнъж Радев Киро и Асен били лоши, а те Радев лош. Радев каза Крим е руски, Гном и Ицо гласуваха за него за президент, абе не ги разбирам тези честни хора.

_stankow

Няма вечни врагове и няма вечни приятели. Няма вечни политически позиции. Особено когато всичко ври и кипи и тектонични геополитически плочи се наместват със зловещо скърцане ... Мина това време, когато СДС и БСП се караха що е това "пазарна икономика" и "демокрация". Видяхме им и "пазарната" икономика, и "демокрацията". Сега е време разделно, за тежки решения. И не за пигмеи в политиката, а за сериозни мъже.

А защо не помислиш, че може да го прави от страх за живота на децата си?! На Плевнелиев момченцето му почина от "инфаркт", след като той рязко се противопостави на Русия, на Желев дъщеричката най-неочаквано се обеси в Бояна, а мистериозната смърт на Людмила, скоро след грандиозния военен парад на 6. Май 1981 г. в София по случай на 1300 години България. Да продължа ли с Митя, детенцето на Георги Димитров, което умира след разногласията със Сталин.....а изтръгнатите "признания" от Зам. Мин. Председателя на България, Трайчо Костов, като съветските инструктори изтезават пред него синът му.

Производно на Пешо! Няма по- голямна подиградна от това, пешо баца да злоупотребява!

Страхотно са го притиснали в Кремъл !!!!!! Скоро и Възраждане ,ще бъдат привикани в Прокуратурата ,за държавна измяна ....

Естествено , че ще говори така . Нали му плащат за това ( кой вие се сещайте) .

Леле, демокраДи, как ще гризнете дръвцето на предстоящите избори! Просто си нямате на идея!

Оффф, още колко трябва да го търпим този Национален Предател Р.Р.? Кога му изтича мандата??

Фашщанисак боклук

Военна Прокуратура, трябва незабавно ,да арестува РАДЕВ и да бъде изправен пред Военен съд....

По граматика показваш върховна тъпота?!?!

За какво бе, чадо? Защото защитава българския интерес ли?

А народното събрание не зачита волята на болшинството от народа за неизпращане на оръжие. Уж в демокрация се гледало желанието на болшинството, тогава какво е демократичното в нашата кочина.

Чекистите не ми допадат но много повече ненавиждам Канадския помияр и оня Кокорест педераст

Шарлатаните от наркошайката Пълен Провал от клозетната дупка ли я изпраниха тая "остра реакция"?!

Радев е прав,тоя от ПП трябва да се скрие, като мишка,ако има има чувство за срам.

Тези момчета нямат ли евроатлантически свян?

веднага митинг на всички демократични сили сдружения които вие предлагате да се обедините эа иэборите срещу това иэ каэване на преэидента против санции срещу русия

Този път вече ще ядете сопите!

Те са за съд

Ей богу, тоя Кирчо няма една нормална снимка, на всяка изглежда като болен от синдрома на Даун.

По-скоро постоянно надрусан.

Абе този прави ли разлика между изпълнителна и законодателна власт?

Щом евроджендър шайката квичи,всичко е точно ;)

А, не знам, разберете се там, кой шарлатанин, кой шпионин!? Аз не мога да ви трая и двамата, но ако трябва все пак да избирам, Кирчо- аут си!

Румен Радев - Метежника ще бъде разжалван и съден за държавна измяна.

Глупости !

Кирчо яж ми катерунгела с глутен

Скрий си омразната мутра бе крадец долен, изверг, идиот