Трайков гарантира безопасно ядрено хранилище

През 2015 година България ще има трайни решения за безопасното съхранение на всички видове радиоактивни отпадъци.

Обратно в новината

Коментари - Трайков гарантира безопасно ядрено хранилище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдаа, както "препоръча" една европейска патка преди време Бг да строи хранилище за ядрени отпадъци, така и стана... След като станахме сметище за автомобили на Европа, на храни, дрехи и какво ли още не, дойде ред да им прибираме и адрените отпадъци. Честито българи - не хвърляйте отпадъците - те са за вас (перефраза на лозунг от преди 25г.)

300 години...за ГЕРБ предполагам това звучи сигурно и надеждно. Но уви, в спортната школа и АОНСУ не са учили, че на отпадъците им трябват 1 милион години съхранение, преди да станат относително безопасни. Другия път пак да изберем хора с купени дипломи и гимназиален интеуект.

2015 г -я камилата ,я камиларя. Трайков първо не може да гарантира ,че тогава ГЕРБ ще е на власт.И въобще не може да гарантира нищо и с нищо,освен с приказки.На които верва само KGB и постклимактеричната Аврора.

Добре дошли туристи. И Уестингхауз.

Е, сега Трайче да вземеш да се сетиш, че глобално-признатата технология (по темата) принадлежи на Българин ...

Браво! ГЕРБ за пореден път доказаха , че мислят за държавата повече от всички! Това хранилище ще създаде работни места за най-малко 60 години напред! Няма партия в историята на България, която да е правила толкова много за родината и народа!

Предлагам да пратим първо теб ,мутрата и трайков да бачкате там.

Не си добре. Иди се прегледай. А дотогава стой по-далеч от интернет форумите.

Предложение: KGB, оди бачкай там, на терен. Ще е добре заплатено и ще си доволен. И ние ще сме доволни, че форумните ботове са с един по-малко.

Да го построи в двора си.Или до къщата на ББ в Банкя.Малко са ни другите боклуци,че и ядрени ще събира...Със софийския боклук не можеше да се оправи ББ,че с ядрения ли?То не беше шистов газ,не бе обещаване земя на китайци,сега ядрено бунище на Европа ще прави.Това да не е на дядо ти нивата,бе ей!!!

Прочетете между редовете - прилича ми на Европейско Гробище за Ядрени Отпадъци .

Щом ще го строят герберастите значи ще е най-опасното място в Европа, а сигурно и в целия свят. Те ще откраднат парите заедно с подставените си фирми и ще построят някакъв негоден боклук, а ние после ще се чудим как да го оправяме. Какви 300г., какви 5лв, да си видят скапаната магистрала Люлин, с която ни проглушиха ушите, на 5 месеца и вече дава дефекти. Естествено не са уведомили турците, чакат да мине едната година гаранция и ще ги оправят с пари от бюджета. Иначе ще трябва да връщат рушветите на турците.

С какво гарантира?С живота си?С цялото си имущество?

Не бе, гарантира го с твойто имущество и всичко, което има в БГ. Не строят изгодни централи, строят хранилище за да може Германия да си хвърля ядрените боклуци.

ГАРАНТИРАТ ГО С ЖИВОТА НА НАШИТЕ ДЕЦА КОЙТО ЗА ТЯХ НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ!