17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали американският институт Джон Хопкинс потвърди, че ваксинираните могат да са вирусоносители и разпространители. БЕЗСИМПТОМНИ. Тоест те са по-опасни от болните, щото свободно разнасят вируса и никой не ги ограничава, а и те може да не знаят.

Вирус ще има докато хората се "ваксинират" с него.NWO.

миналата седмица ОТМЕНИХА носенето на маски и всчики органичения свързани с фалшивата щдо-масонска пандемия - дедука Байден още рие като булдозер от яд така че ако не искате да нозите унизителните парцали който евреите ни наденаха на лицата преместете се в Тексас или Мисисипи

Хайде бегай в Тексас. Тъпанар

ЛЪЖА!!!

защото през изминалата година без никакви ваксини и маски съм бил на няколко големи партита от по около 100 човека, барове, ресторанти и така нататък, и нямам никакви проблеми Сега изведнъж някакви тъпаци ми казват че мога да се събирам без маска с хората... ще умра от смях, та аз никога не съм преставал да правя това, дори през последната година! Явно съм напред с материала.

некви други тъпаци ти казват да си слагаш колан докато караш, други тъпаци ти слагат бариери по пътя, трети тъпаци ти слагат табели със светкавица по ел. таблата ...

А имунизираните, на които им е свършила трайността на ваксинацията (защото още не се знае кой колко време ще го държи) пак ли ще се нареждат на опашка за нова васкинация? И не трябва ли ежеседмично да си правят тестове, да се виждат резултатите им, като намалят имунитета пак да се ваксинират... За един приятел питам.

обаче веднъж на 2-3 месеца, не всяка седмица. съшото и за преболедувалите.

дааа

Като убият негър- маймуна в тъмното, като тия на снимките, хем РАЗЧИСТВАТ Корона- вирусите, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и САЩ.

"Ваксинирани, от всички страни съединявайте се и се съешавайте"!

Как се разбира кой е ваксиниран, та да се събере със себеподобни? На ква честота се излъчва сигнала от ваксината?

И тука трябва да е така който се имунизира да не носи маска.

"Остават в сила указанията за хората с пълна имунизация да продължават да носят добре прилепващи предпазни маски ...." Чети, преди да пишеш! Какво повече да ви кажат? Тестове, маски, ваксини, дистанция, затворени???!

ИДИОТИ, НЕ СМЕ СПИРАЛИ ДА СЕ СЪБИРАМЕ

Така , така вие социалсите трябва повечеко да се събирате по време на пандемии

Там къде се съберете, все или пандемия, или нещо със същия ефект става.

Навлек

3евзек

Г-жо Къшбе, Изборите идат, работата ви свършва, потрайте още малко!

Що сте снимали негри, или бели не останаха?

Винаги съм смятал руснаците за най-тъпи, след американците.

То и сега си се събираме, без двете.

Аз със имунизирани не искам да се събирам и да контактувам

Стой си заврян в дупката, кой ти пречи?

Те и сега могат, в момента има само препоръки, а не заповеди както у БГ ...

А тези с половин имунизация???

продължават да се пазят.