Има ли спасение от хлебарките?

През лятото има видимо увеличение на хлебарките, защото горещините скъсяват цикъла на развитието им от яйце до израстване.

Обратно в новината

Коментари - Има ли спасение от хлебарките? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mима, кажи му да смени четката!!! ;)

за българите говорят: "...преживели са всички катаклизми, и са видели всичко, което науката още открива... няма да се изненадат от липсата на кислород или наличието на токсични вещества... ще се приспособят, а поколенията им ще са още по-устойчиви... те могат да живеят спокойно без храна... дори без глава... при тях може да се говори дори за интелект..." и т.н.

купете си от ebay.com (USA) продукта- Combat Plus Roach. Tова е гел които се слага по ъглите в стаите, хлебарките го ядат, отиват в дупката си и умират след няколко часа. Cлед това другите хлебарки започват да ядат умрелите и те се също се натравят. Aз съм използвала този продукт веднъж и нямам хлебарки вече 5 години

хлебарките са наи-гадните и отвратителни същества!лично мен много ме е гнус от хлебарки!но изпитвам уясен страх от змии! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имаш избор - змия или хлебарки - двете заедно не живеят;)

Кафявата хлебарка в Русия я наричат "прусак" (от Прусия). Както и немците под Москва във ВОВ не издържаха на студа, така и тя не издържа на температури по-ниски от 0 градуса. Най-ефективното се унищожават през зимата. Оставете стаите си няколко часа на минусови температури и със сигурност ще ги унищожите в апартаментите си.

спасението е само ако се вземе магадаскарска голяма хлебарка тя е хищник и яде себеподобните си.гледаш си я като дом. любимец и забравяш за проблема.дълга е около 10 см.въпрос на вкус.може и да си я водиш на каишка по домовете и да помагаш на други срещу заплащане.вариант е в кризата

кажи и да не пипа чужди вещи

Където има парно няма спасение от тия гадини!Крият се в радиаторите през лятото,а зимата като пуснат парното е истински ад!То беше пръскане с Райт и още какво ли не!Но и аз съм забелязала,че един отровен крем ги беше изтрепал,но разбраха ,че е отровен и спряха да го ядат!Такива фирми питах,но те казаха ,че една хлебарка ако стане стават хиляди!Трябва да се изчисти целия вход/можеби и блок/а това е невъзможно където има парно!Въобще в тая страна гадини се размножават безчет!Изкат да ни изядат хлебарки,помияри,бълхи,гниди и др.!Като свърши хляба ще ядете хлебарки!Грижат се за нас!

Ами чистете си къщите де! Хлебарките мразят чистотата и препаратите. Когато се преместихме , в новото жилище имахме много хлебарки. 1 година след това изчезнаха постепенно и то без да сме ползвали нищо...

Това, че ти наивно си мислиш, че понеже си голям чистофайник и домашните ти хлебарки са избягали потресени от твоята чистота, е мираж. Най-вероятно някой съсед ги е тровил яко и те са носили отровата в гнездото си, да умират и другите там. Прочети повече за хлебарките, те могат да се хранят със седмици съмо от епитела (мъртва кожа) на отпечатъците ти които си оставил из къщата. Да не би да твърдиш, че седиш у вас със скафандър и ръкавици?

Какво е това животно хлебарка?

Samo Rewgent. Tozi preparat me spasi.Zabravih kakvo e da jiveesh s hlebarki.

Прав е hlebarko. "Спасението се казва Регент - отрова за колорадския бръмбър" Спряха го от производство поради оплакване от Байер - уж е вредно. Просто великият им препарат "Байгон" не върши работа.

т'ва хлебарките са много забавни същества. винаги като видя някоя във вкъщи и започваме да си играем на гоненица. най якия домашен любимец!!

Благодарение на Господин Борисов страната излиза от кризата, той ще премахне и хлебарките!

А защо несе говори и за плъховете, които се движат безпроблемно около кофите за боклук- Живея в КРАСНА ПОЛЯНА. Пред блока ми има трафопост до който са поставени кофи за боклук. ТРАФОПОСТА ,е пълен с плъхове. КАТО изхвърлям боклук в кофите, те изкачат под тях. Общината изобщо не взема мерки за да бъде поставена отрова в дупките около трафопоста, както и ЧЕЗ ДА СЕ ПОГРИЖАТ ЗА ТОВА въпреки, че сме ги предупредили.В МАЗЕТО поставяме редовно отрова за плъхове, но какво от това , когато те безхпрепятствено се движат по улицата.

Frontline ,/за външно обезпаризитяване на кучета и котки/действа страхотно против хлебарки.В къщи бяха станали стотици, само от едно здраво напраскване вече 4 години няма нито една.А живея в центъра на партер.Опитайте,не е реклама:)

спасението от хлебарките е просто - вземете си котка вкъщи

А най-добре плъх. Служил съм по корабите. Там където имаше плъхове, нямаше хлебарки. А там където имаше хлебарки сме гледали котки, които не спираха да ги ловят ама нямаха свършване.

Пич имам котка, нищо не прави само лежи и яде. А ако случайно някоя хлебарка мине под носа на тоя мързел, той бърчи погнусено нос и се обръща на другата страна. Домашната котка признава само кебапчета.

дали е котка или котарак. Котараците, като повечето мъже, са готованци и мързеливи.

Изпратете ми Емейла си и ще ви изпратя снимка с уловени хлебарки. В буркан-капан има 15-20 американски хлебарки дълги по 3-4 см.

Кога ще направи впечатление на някой колко бълхи има по зелените площи на София тази година? Някой да е забелязал обичайните надписи в началото на лятото гласящи: ВНИМАНИЕ ПРЪСКАНО Е ЗА ВРЕДИТЕЛИ!? Аз имам наблюдение в центъра и в Овча Купел и положението е страшно, но общината не може да си позволи да обяви ПАНДЕМИЯ поради факта че именно те спестиха от нашите данъци за да ни ядът БЪЛХИТЕ. Крайно време е някой да обърне внимание на тези малки твари причиняващи голями неудобства. И този път да не се оправдава общината пак с хората с кучетата, котките и рибите....просто се погрижете и напръскайте ако вече не сте "усвоили" парите на хората за това и някои не си ги е сложил в джоба!!!

Защо масово ползваните препарати не действат на хлебарките? Защото производителите нямат интерес хлебарките да измрат, после кой ще им купува препаратите против хлебарки?

Много са вкусни! Особено панирани!

Пита един нашенец доктора ,как да се спаси от хлебарките...Той му дал някакъв препарат ,но след седмица нашият пак идва и пак се оплаква .Пита го доктора ,абе човек къде се събират най-много ? - в дюшека бе докторе ! Ами изхвърли го де - казва доктора... Абе докторе ,аз го изхвърлих ,а те пак го внесоха....... Спасение няма от тези твари .....

И после нямало полза от БАН?! Виж как ни информират, че спасение няма ;)

Брей, живеели без кислород. Чудя се как така не са занесли няколко на Луната или на Марс

В хлебарките е бъдещето, знаех си аз ...

Спасението се казва Регент - отрова за колорадския бръмбър

така е, само дето се разбра, че хората го използват масово за унищожаване на хлебарки по домовете и веднага го обявиха за опасен. иначе и аз съм го ползвала - две години не се появи пукната хлебарка. и сега йок, не е в производство

Доган на гигантска хлебарка?Хлебарките са напаст във всеки дом.Спасението е едно-унищожение.

Вярно, не се бях замислял! Но и циганите също, защото: 1. Най-добре се отглеждат в мръсотията. 2. Сменят хабитата, когато свършат ресурсите. 3. Развъждат се по много. 4. Имат нужда от гостоприемна среда, в която да паразитират. 5. И на цвят го докарват, и на мирис. 6. Като коефицент на интелигентност са много близо до хлебарките, и дай Боже скоро да ги достигнат! 7. По-често са активни нощем. 8. Живеят близо до хората...

ама което е вярно, вярно си е...

Добре ... а отговор няма .... :) Бахти гадините са тия.

наводнения, земетръси,вулкани,пепелища...жега, пожари,жаби, оси,скакалци,хлебарки....ще има и още! какво ли ни чака...от текста помислих, че всички мъжки се изпоискриха или изядоха "дамата".... е, ако е само "суматохата" бива... A 3a всички млади момичета пожелавам да са като хлебарките.... приятели много- любим човек с а м о един!!! 3ащо не!?

Вчера тъкмо видях как една хлебарка нагло ме поглежда от... четката ми за зъби

смени квартала ;)