Литовската президентка сравни Путин с Хитлер и Сталин

Президентът на Литва Далия Грибаускайте сравни руския президент Владимир Путин с Хитлер и Сталин в интервю за германското списание "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Литовската президентка сравни Путин с Хитлер и Сталин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леличко, много си глупава, и руса (изрусена) ... Какво от това? Някой иска ли ти мнението или ти за да те забележат приказваш, каквто си се сетила :) И да е вярно, и да не е - ти не си фактор! Майната ти!

Сега руският президент се очаква да сравни Литва ... със земята

да приложи натрупания опит преди в Чечня и сега в Украйна.

Както я гледам ми се струва , чедоста е похапвала руски борш и още нещо.

АМА МНОГО ПРОСТО МОЖЕ ДА СТАНЕ ЗА ДА ИМА МИР В БИВШИТЕ СТРАНИ НА СССР.ТЕЗИ РУСНАЦИ,КОИТО НЕ СА ДОВОЛНИ И НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В ЧУЖДИ ЗА ТЯХ СТРАНИ МОГАТ СПОКОЙНО ДА СИ ОТИДАТ В РУСИЯ ИМА МНОГО ЗЕМЯ НЕОБЯТНА В РУСКАТА СТЕБ ИДАЛЕЧЕН СИБИР ЕТОКАК ЩЕ СЕ НАСЕЛЯТ ТЕЗИ ЗЕМИ А НЕ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ ДА ОТИВА В САЩ ЕВРОПА И ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ.ПУТИН ЩЕ БЪДЕ ПЪЛКОВОДЕЦ НА МНОГО ЖИТЕЛИ.КАК НИЕ БЪЛГАРИТЕ,КАТО НЕНИ ХАРЕСВА НАШАТА ДЪРЖАВА ОТИВАМЕ В ДРУГА.

А, това на снимката горе да не е литовската Сталинка !?

е дар божий.

Запознати са със Хитлер,защото са му помагали през войната.Доста хора от бившите републики са били на страната на Германия,и не само те и са воювали срещу СССР ,нека да не се правят на големи демократи.Тогава не виждаха кафявата чума,а сега лепват етикети.

и републиките, и самите руснаци на много места са посрещали с хляб и сол германците (това съветската пропагандна машина не е позволила да се знае). Но не е, защото са харесвали хитлеристите, а защото много са си "харесвали" съветския строй.

Угодниченето не е добрата форма на държавна политика дори за малките.Очевидно нашите политици не са запазена марка.

че не угодничи на Путин! Хората имат и нормални президенти, не като Гоце.

Много точно казано, айде комунисчета цъкайте минусите

Гледам снимката, Далия Грибаускайте няма собственна визия - опитва се да прилича на Дилма Русев. Тя като няма собственна визия, няма и собственно мнение - казала е онова, което са и поръчали да каже.

Да се съберат палетата като госпожата и нашичкия президент и хорово да лаят срещу слона. Но той пак ще е по-голям и по-силен. Полза никаква. Затова пък самомнението им ще расте ли, расте.

никой да лае срещу слон в стъкларски магазин.

Нека тая дърта крава да каже какви са правата на руското малцинство в прибалтика?На това лу се мика апартейд. Само за ФАЩ е демокрация.

....крава - не обиждай горкото добиче!

са им нарушени правата? Защото по съветско време за права на прибалтийските народи не се говореше. Тогава и основно се е появило руското население, като част от етническото инженерство на бащицата на народите.

това е някакъв вид зараза. щом един идиот каже някаква върховна тъпотия, и другите дебили започват да повтарят след него, като ехо. те и действията на политиците са такива. един като си бръкне с пръста одзад и го оближе и после сички по него. един като въведе либерастията и айдее.. . примати.

АМИ ТЕЗИ СТРАНИ СА ЕС , НО ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТЪРГОВИЯТА С РУСИЯ! А РУСИЯ МОЖЕ ДА ВЪВЕДЕ ЗАБРАНА ЗА ВНОС НА СТОКИ НА НЯКОЯ ОТ БАЛТИЙСКИТЕ РЕПУБЛИКИ ,КАТО ОТГОВОР ЗА КРИМ!! ЗА ТОВА СЕ СТРАХУВАТ ТЕ!!

Хехе, след като се осраха САЩ насъскват разни паленца да лаят. Само че паленцата не хапят. Щото нямат зъбки.

ТАЗИ Е ОТ ХИТЛЕРЮРГЕН! ТЕ СА ГЕНЕТИЧНО ОБРЕМЕНЕНИ. ПРЕЗ ВОЙНАТА СИ ЖИВЕЕХА ДОСТА ДОБРЕ В ОХОЛСТВО. НА ТЯХ СЕ ЗАЛАГАШЕ МНОГО ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА НОВ СВЯТ ИЗЦЯЛО ОТ ЧИСТАТА РАСА

Била е пионерче и комсомолка. Или, казваш - все това? Не мога да не се съглася. Но най-много бивши пионери и комсомолци има все пак в Русия, нали?

Най-много комсомолци е имало във всички други страни като България е на първо място защото ние като първи дупедавци сме по-големи християни от папата и винаги гледаме да угодим на господаря си който и да е той!

Литовската президентка сравни Путин с Хитлер и Сталин, а себе си с БаракОбама.

акъла , ама ще е късно!

..като че ли не знаем какви ги вършеше по бригадите! На нейните години жените ,,умират,, за секс!

Тя е вършела това което ти само си мечтаел всеки път когато си лъкал бастуна в тоалетната

Ми като Хитлер си е пък. Ама неговата съдба ще е по-лоша....

Като гледам какво се случва в наши дни разбирам, защо Петър Първи е казал, че най-добрите съюзници на Русия са нейните армия и флот.Бий, за да те уважават.Горби бе златен, защото предаде Империята.Елцин бе супер, защото от пиене не му оставаше време да разбере какво се случва в държавата и всеки дърпаше и вллачеше, каквото може, а братските страни-членки на НАТО се облизваха за апетитното парче, което явно е под прицел още от времето на Петър Велики.

Като мина руската окупация 1878г народа български обичаше руснака.После като бомбандираха Варна и Балчик пак ги обичаха.След това като руските войски помагаха на румънци и сърби да орежат Добруджа и Македония пак обичаха руснака.И най продължителната задължителна любов беше като советския солдат стъпи на българска земя .

Четеш историята като ДРС-ар. Ако си българин е жалко до какво ниво си стигнал. Що се отнася до Сърбия и Румъния, ние сами си вкарваме главата в торбата с нашите Кобурги.

По отношение на България еврокомисарите за няколко години направиха това, което политкомисарите не успяха за 40.Всичко останало е бла-бла.

Не се учудвам за сравненията на тази госпожа,защото Литва,Латвия и Естония бяха подлоги на Хитлер.По този начин избиват есесовските си комплекси.Путин им е като трън в очите.

Май наистина има нужда от Хитлер и Сталин сред този световен хаос!

Съвсем не е така. Хаосът е български а не световен. В нормалния свят всичко си е наред.

от Сталин и Хитлер хаос още берем плодовете. Хитлеризмът поне беше осъден и лустриран - затова и сигурно не е толкова жизнен и войнствен. За разлика от сталинизма.

Уважаеми колеги, настана време, когато и политиците се превърнаха в тролове. Всеки говори само това, с което може да се подмаже пред силния на деня (САЩ) или каквото му е заповядано. Тролове сигурно има и Русия. Тролове обаче има и в Нет-а. Дискусиите и споровете вече губят всякакъв смисъл, защото по правило не се анализират факти, а се разиграват предварително написани сценарии и се повтарят многократно лъжи (без доказателства), които неосведомените лесно могат да приемат за истина. Води се информационна война, която е не по-малко важна от битките с оръжие. В тази война участват и пишещите тук. Моля тези, които ги интересува истината, да говорят с факти, защото иначе ще се размият с тези, които заради няколко Юдови сребърника са готови да говорят и най-абсурдните неща, стига някой да им плаща. Проституцията завладя не само политиката, но и част от народа. Да не превръщаме живота си в порнография, защото човешката история показва, че това не е подходяща форма за обществено развитие. Как ще живеем утре до голяма степен зависи от мисленето ни днес. Спор без факти е като махленска клюкарница. Поздрави на всички! Г.

Относно aнексиятa нa Крим-Русия никогa нямaше дa се реши нa товa нещо aко то не беше желaние нa 98 % от нaселението в товa число и етническите укрaинци (които без нито един изстрел се предaдихa нa руснaците) и нa кримските тaтaри и знaеш ли зaщо -интересa клaти фесa-че кой нормaлен човек нa светa ще искa дa бъде грaждaнин и подaник нa Укрaйнa ? Тя е еднa много беднa държaвa с рухнaлa икономикa ,почти без никaкви природни ресурси супер ниско жизнено рaвнище .Зaнaпред укрaйнците ги очaквa шоковa терaпия с цените,зaтягaне нa колaните,глaд или в нaй-добрия случaй мизерно съществувaне ! Не че Русия е Швеицaрия никой не го твърди aмa в срaвнение с Укрaйнa е много нивa нaд нея !Тиaко беше грaждaнин нa Крим кое би избрaл

само пропусна да отбележиш че лидера на етническите татари по време на сабитята беше изван страната и после путин издаде забрана да не го допускат да се варне. това все едно сергеи да го привикат в москва , през това време турзя да ни превземе и да каят че всички искат да са в турця а сергеуи не го пускат да се варне обратно =)

A бе що тогaвa Зaпaдните държaви не ни освободихa от турско робство и дa ни определят Сaн Стефaнски грaници пък ние с удоволствие щяхме дa сме тяхни вaсaли ?A те зaп.държaви и нaй вече Aнглия през цялaтa войнa сa били нa стрaнaтa нa Турция ( кaкто и в днешно време ) A Русия се е съглaсилa нa условиятa зaщото не е билa готовa в моментa зa новa войнa със Зaпaдa ! И НЕ МИ ОТГОВОРИ НA ВЪПРОСA -В иторически aспект кaкво добро сме видели от Зaпaдa

Искаш ли аз да ти отговоря какво добро сме видели от Запада, искаш ли? Оооо, доброто е толкова много че хиляда години няма да ни стигнат да им благодарим (макар че те не очакват това от нас)!!! А между другото, като се говори за Запада, в момента Чехия на изток ли се намира или на запад? А като се говори за славянофилството, имай предвид че то произлиза от Запад, именно от Чехия. И не са само братята Прошек и братята Шкорпил, не е само Константин Иречек, Иван Мърквичка, . Безброй чехи са допринесли много за България. В крайна сметка без чехите нямаше да имаме нито бира, нито култура, нито историческа памет. Например - морската градина във Варна е по проект на Антон Новак, чешки градинар-декоратор поканен в България от братята Шкорпил. Само чехите да са. А колко немски инженери, швейцарски, френски лекари, учени, просветители?

Не визирай Чехия, когато говориш за Запада. Защото Западът се асоциира с британци, франсета, немци. От които наистина не сме видели нищо добро в дългата ни история. А, и още нещо - не споменавай, че Чехия е дала бирата - хората са пиели бира още при строителството на пирамидите. Е, не е била пилзенска, но все пак бира...

Аз искам да ми изброиш подробно какво добро сме видели от Запада. Може би имаш предвид онази салфетка, с която са ни хвърлили на Русия?

Ето найнакрая нещо, в което си специалист! Явно поради тази причина пишеш тъпите си коментари. Няма ласки няма разум. Браво!

Сталин изгради мощна комунистическа държава, макар че не вярвше в марксизма. Путин е по десен от най- десните западни демократи. Двамата са два противоположни полюса. Обединява ги само желанието за доминацията на Русия в световните работи и просперитета на православието. Сталин обърна хода на войната когато се обърна за съдействие към руския патриарх, върна царските символи в армията и премахна доминацията на политкомисарите над командирите.

Глупачке, май само глупости можеш да пишеш, а? Точно обратното е на това което казваш. Сталин е разстрелял голям брой способни офицери, а политкомисарите си ги е имало. За това свидетелстват документи от Вермахта в които фигурира заповед отнасяща се до политкомисарите в Съветската армия. Заповедта гласи, ако бъде заловен съветски политкомисар, то той да не бъде вземан в плен, а следва да бъде разстрелян на място!

Може би не сте чели Юлиан Симеонов, но пък всички дъвчат Солженицин та господина описва как от пленения генерал -лейтенант Власов е създадена Руската освободителна армия(РОА) в която немците прикоткват и пленени ПОЛИТКОМИСАРИ. За справка- Солженицин- Как телето бодеше дъба.

Явно, българино си спал в часовете по история. Сталин, три години преди войната разстрелва една голяма част от генерилитета на Русия. И знаеш ли защо? Не, защото е бил сатрап или нещо такова. Защото той (Сталин) е знаел, че генералитета ще бъде напазаруван. Защото първо генералите ще го предадат.

Каква е тази омраза към Путин! Започвам да ненавиждам и ЕС и Америка!Заглушена е безпристрастната журналистика. Има такава,но тя не е в БГ.Но, на другата достъпът е забранен!Като на малоумници ни набиват обръчите!Отдавна ми е писнало!

е плод на примитивни индивиди, подлизурки на американските ястреби, които изхождат от собственото си невежество и дебилизацията, на която е подложено населението от еврейските СМИ.

Ами какво чакаш тогава тука? Заминавай при любимия си Путлер след като толкова го обичаш!

Просто нормална реалистична преценка.

Абсолютно е права: Путин е Хитлер и Сталин на 21-ви век!

A бе бaбичките политици не ги ли пенсионирaт преди дa сa изкуфяли съвсем или кaкто някогa другaркaтa Цолa Дрaгойчевa -с цокaлото и пaмперсите , aмa в политикaтa до живот ?

Явно на бабите в ЕС не им се отдава адекватната въшна политика.

а ти докато свят светува ще си все на 20, нито ще си бабур, ни дедур

Така е, защото идиотите нямат възраст. Те си умират с детски ум и младежки пъпки.

От крaй време зaпaдните дъжaви сa прецaквaли Б.Г.Русия ни е освободилa от турско робство и ни е създaлa Сaнстефaнскa Бългaрия нa три моретa.Няколко месецa по-късно зaпaдните дъжaви нa Берлинския конгрес рaкъсвaт Б.Г.вземaт и половинaтa земи,a остaнaлaтa чaст рaзделят нa три държaвици.Aз питaм в исторически aспект кaкво хубaво сме видяли нaпример от СAЩ Aнглия , Фрaнция ? A с едно изключение че Фрaнция помогнa зa освобождaвaнето нa мед.сестрите в Либия Я ми кaжете нещо друго че не се сещaм !

тези ги разказвай на позитано. Има документи и ВЕЧЕ НЕ СА ЗАСРЕКЕТЕНИ от цк на бкп и кпсс. Само да отбележим - русия ни прецаква, даже Левси го е предвидил. Но ти Левси не четеш, тезисите на кпсс ти стигат

Левски е искал да се борим сами. Искал е чиста и свята република, не натрапен външен цар. И нищо не сме свършили. До ден днешен. Той единствен не се е продал.

Чел си само комунистическите учебници по история. Русия получава това, което иска от Турция, като я стресира до край с подписания Санстефански договор. Когато се подписват репараци и т.н., Русия изобщо не протиоречи на никого, вкл. на западните сили. А западните сили НИКОГА не биха поискали голяма България, заисима от Русия и васална на Русия! Ккато и България на тяхно място не би го поискала! Нали? Или бъркам. Русия изобщо не е спорила по темата, а е подписала съдбата на България, вкл. и получаването на огромен тонаж злато за десетилетия напред от новата държава България. И сме го дали златото на Русия! Платили сме сметката, която царят е дължал на войската си, добре платени руски селяни. Това е истинското Освобождение. Това са фактите. Да, харесва ни, понеже е по-добре да платиш злато, отколкто да те таковат турски манафи. Чакай сега да видим акви подаръци получихме от Русия по-нататък: комунизъм - пълна гнус, най-дълбокото унищожение на една нация в днешно време. После още злато... После зависимост от руски газ... Май подобре беше да прикл чим с Русия, след като се разплатихме, па да помагаме по братски, но отстрани, ако тя има нужда от нещо от малкия си брат. Но не и да се кръвосмесваме по комунистически, от което българинът е само малко по-заможен от руснака. Добре е вече да се отделим от тежкото руско туловище, което ни влече към бедността. И благодарим за Освобождението, то е много важен преломен момент в историята на България. Вечно ще сме признателни, но и независими. Война с еплаща няколк одесетки години, а съдба се кове сам.

Боже,колко неграмотен народ !!!Четете ,хора ,четете!!Прост народ и това е!!!

Тaя бaбкa явно я тресе критическaтa , a и сигурно не сa и сменили пaмперсa !

само се чудя ти с колко памперса ще бачкаш на 70, след като преди 20 години те е треснала критическата, щото и мъжете ги друса повече от жените. А в 21 век методи всякакви ако не сте светнати коментиращите, вкл и платени мъжки услуги

Поредната креатура на САЩ (прочети много вниматекно биографията й). Плюс, разбира се, вековните комплекси на Литва и Полша към Русия. Но защо поне веднаж не си спомнят какво стана като ги "пуснаха". Прилапа ги Германия и големият й бизнес, доколкото го имаше.

"Литовската кукла Барби" бълва нелепости! Допуска маневри на НАТО по границата и в същото време раздава нелепи квалификации за Путин. Ако някой пали огньове до нивата ви и размахва тояга, вие ще му се усмихвате ли, или ще му покажете силата си?

Бих бил по толерантен към мнението на литовската президентка... ако незнаех, че 90% от членовете на ЦК -централния комитет на РКП - руската комунистическата партия (болшевики) се състои от латвийци, евреи, поляк и т.н. и само един се води с руски произход. Същото се отнася и за ЧК с Джержински, така че руснаците не са виновни защото между другото и Сталин (Йосиф Висарионович Джугашвили) е еврей - на грузински швили е момче, а джугашвили е момчето на евреина от Гори град в Грузия! А така наречения "Кръстьо Раковски" - евреина от България Хаим Рекоба е първи секретар на Украинската комунистическа партия и в последствие разпитван от ЧК на Белия за схемите, организацията и финансирането на т.н. октомврийска революция -.... Та кучето е заровено там и няма какво да се сърдим на Руския и Българския в това число народи за това, че някой е експерементирал и експерементира и сега върху неговия гръб..... Питам, защо ние и руснаците да нямат интереси и да защитаваме тези интереси? И тези интереси е видно не съвпадат с други едни интереси знайно на кого и тази да не се прави по голяма вярваща от папата и да вземе да си седне на задника и да уважава народите и техния избор, както уважава своя народ .... Това препоръчвам и на всички които се изказват неподготвени в този и в други форуми... Първо четете, научете, направете анализ и дано на всички им светне за какво става въпрос ... Поздрави на всички мислещи хора! Желая Ви успехи!

Повечето путинофили ненавиждат евреите и гейовете. От години това се отнася и за силоваците от КГБ/ФСБ. А обвиняват всички, които не харесват Путин във фашизъм. Първите хитлеристки концлагери са за гейове, след това идва Холокоста...

Искам да припомня на червените драскачи- русофили,както и на редакторите на ДИР-А, че евроизборите току що приключиха в България с ПЪЛЕН КРАХ ЗА РУСОФИЛСКИТЕ ЕВРОАЗИЙСКИ МЕРАЦИ!!! Сменете вече плочата, както се казва, защото ставате дебилно досадни! ДИР-А да ни занимава с повече домашни въпроси, като напр. къде изчезна Бисеров, Трактора , Брендо , наркобосове от митници, собственици на кораби такива , от ралита и прочее и прочее РОДНИ НОВИНИ!

Изборите по-казаха че в България няма политическа формация която да изразява интересите на гласоподавателите защото на последните избори до урните отидоха само ударните отряди на родните партии, мотивирани по доста нелицеприятни начини.

То е простимо ...нали сиЧучулига Проста....като куха лейка.Който твърди че БСП са социалисти е глупак!!! По големи капиталисти и икономически фашисти от тях няма!!! Но не по добуър е Боко Тиквата на който ти се мазниш!!!

Смайващо е къде в моя текст прочетохте цитираните от Вас твърдения, които опровергавате и порицавате?! В този форум маниакалната форма на психотични разстройства взема епидемични размери!

РУСНАЦИТЕ ДА ПРЕСТАНАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ ДЕВСТВЕНИЦИ! СТИГА С ТОЯ ЦИРК-ПУТИН Е ФАШИСТ И СЕРИЕН УБИЕЦ!! ТОВА ГО ВИЖДАТ ВСИЧКИ!! В РУСИЯ, НАЙ-ВЕЧЕ В МОСКВА , ИМАДОСТАТЪЧНО ЛУДНИЦИ-ДАНО НЯКОЯ ДА ГО ВЗЕМЕ ЗА ПРИНУДИТЕЛНО ЛЕЧЕНИЕ!! ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО "ЗАСТРАШЕНИТЕ" РУСНАЦИ В БИВШИТЕ РЕПУБЛИКИ-СЕГА ЗАМОСТОЯТЕЛНИ И НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВИ-ТАМ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА-ТЕ ЗА ДА СА ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ МОСКВА СА СЕ ЗАСЕЛИЛИ ИЗМЕЖДУ ТИЯ ХОРА, КОИТО ЩЕ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ В ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВА!! ДА СЕ ПРИБИРАЕТ В РУСИЯ-ДА НЕ СА ЗАСТРАШЕНИ!! ПЛЪЗНАЛИ СА ПО СВЕТА КАТО ЦИГАНЬОРИТЕ И ХЛЕБАРКИТЕ-И МЪТЯТ ВОДАТА НАВСЯКЪДЕ!! ФАШАГАТА ПЪК Е РЕШИЛ ДА ВЪЗСТАНОВЯВА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО-СССР-ТО НЕ ЧЕ СЕГА НЕ Е ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО-ПО-ЛОША И ОТ ПЪРВАТА!! КАК ПЪК НЕ ИМ ВЪРВИ НА УПРАВНИЦИ НА РУСНАЦИТЕ!?! КАТО ИМ ПРОЧЕТЕШ ИСТОРИЯТАВИЖДА:СИФИЛИСТИК-ЛЕНИН-ТОЙ И МАВЗОЛЕЯТ МУ ЩЕ ПРОПАДНЕ ОТ ПОСЛЕДНАТА ФАЗА НА СИФИЛИСА, СТАЛИН-ПО ЛУД И ОТ ПУТИН, С КУП ФИЗИЧЕСКИ И ДУШЕВНИ НЕДЪЗИ, БАЩА И ПОКРОВИТЕЛ НА КОНЦЛАГЕРИТЕ-ЛУД-ТА ДРЪНКА. пО КРОТКИ СА ХРУЩОВ-ТОЙ ПЪК УКРАИНЕЦЪТ МИКИТА-ЛУД ЗА ЦАРЕВИЦА И ВЛАСТ, БРЕЖНЕВ-КУКУ НА КОНЦИ. мАЛКО ПО-НОРМАЛЕН И НАПРЕДНИЧАВ БЕШЕ ГОРБИ-СЕГА ЩЕЛИ МАЛОУНИЦИТЕ ДА ГО СЪДЯТ ЗА УНИЧТОЖАВАНЕТО НА СССР!! СЛЕД НЕГО ПИЯНДУРА ЕЛЦИН-ЗЛО НАПРАВИ -ПРЕДАДЕ ВЛАСТТА НА СЕРИЙНИЯ УБИЕЦ ОТ КГБ-ПУТЬОФФ!!ТРАГЕДИЯ!

СИ ПЛАТЕНА ЕВРОГЕЙСКА ОТРЕПКА КОЯТО СЕ ПРОДАВА ЗА ЖЪЛТИ ЦЕНТОВЕ НА КРАВАРИТЕ И ОБОНГО!!!!!! АМАН ОТ ТАКИВА ПРЕДАВАЩИ БЪЛГАРИЯ И ЛАПАЩИ ВУРСТОВЕТЕ НА КОНЧИТИТЕ ЗА МАЛКО ПОМИЯ КОЯТО ВИ ИЗЛИВАТ ДА ПЛЮСКАТЕ В КОЧИНКАТА КРАЙ УСА КРАВАРНИКА.

АЗ СЪМ ЧИСТОКРЪВЕН БЪРГАРИН, НО ТИ СИ БОКЛУК С ПРОМИТ МОЗЪК!!

Виждам, че поддържаш убиването на хора по етнически признак в т.нар. Украйна, което е нечовешко, а освен това и подсъдно.

че в Украйна се случва това - на руска (съветска) пропаганда не вярвам. Обикновено нещата са точно обратнит Но за мен "убиването на хора по етнически признак" (примерно, кавказци) в путинова Русия е доказано, описано, анализирано. При това от стойностни и авторитетни руснаци. Много от тях вече (насилствено) не са между живите.

НЕЧОВЕШКО И ПОДСЪДНО Е ЕДИН ФАШИСТ УТРЕ ИЛИ ДНЕС ДА РЕШИ, ЧЕ ТВОЯТА ЗЕМЯ Е НЕГОВА И ДА ТИ Я ОТКРАДНЕ СЪС СИЛА, А ЗА ДА ОПРАВДАЯ ТОВА, ДА ВРЕСНЕ, ЧЕ СЪНАРОДНИЦИТЕ МУ СА В ОПАСТНОСТ НА НАЯ ЗЕМЯ! АМИ ДА СДИ ГИ ПРИБЕРЕ!! РУСНАЦИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ Е КАНИЛ ДА ЖИВЕЯТ В КРИМ!! НИКОЙ И НИКОГА!1 пУТЬОФ ПРОСТО Е ПРЕКОПИРАЛ ДЕЙСТВИЯТА НА КОЛЕГАТА СИ АДОЛФ ХИТЛЕР-НИЩО НОВА НЕ Е ИЗМИСЛИЛ!! ЗА ДА ИЗМИСЛИШ-ТРЯБВА МОЗЪК, ТОЙ НЕ ГО Е ИМАЛ НИКОГА!! КАТО МУ КАЗВАТ ИСТИНАТА-ФАШИСТ-ВРЕЩИ! ТЯ, ИСТИНАТА, ВИНАГИ Е НЕПРИЯТНА! А ИСТИНАТА ЗА ТЕБ, СПЕЦИАЛНО, Е, ЧЕ СИ ДОСТАТЪНЧО ЗАБЛУДЕН ОТ ПОЗИТЕ НА ПУТЬОФФ, ЗА ДА НЕ МИСЛИШ!!

като тигледам словоизлиянията...доста се зачудвам дали ти не си болен от сифилис..........И мозъка ти не е прояден и с рамер на малко индийско орехче.....Има място до мумията на Ленинзатова я отивай,лягай, и заспивай вечен сън в мавзолея!!! Няма смисъл да замърсяваш форума с тази глупава пропаганда...никой не ти ВЯРВА!!!!!!!!

Една корекция:Нещата около горби далеч не са такива каквито изглеждат.Съветска русия е била в колапс при неговата поява.Той е трябвало да решава т.нар. "оптимизационна задача".Тоест задача за минимизиране на загубите.А не щото е бил много хубав.И западняците с безумната си безотговорна политика реанимираха съветска русия и сега след като "позалебиха " с европейските кинти от газта и петрола пак показаха истинския си манталитет.Русия е такава от 500г и такава ще бъде винаги.А путин е едно милиционерче.Важни са тези дето стоят зад него, а те са тези дето винаги са стояли и зад брежнев и зад горби и зад путин.Надявам се хората в цивилизования свят да са се убедили че с ъс съветска русия цивилизованите отношения са невъзможни и с нея на една маса нормалния човек няма работа.Просто някои неща са вечни,колкото и това да не ни харесва.Съжалявам.

Вижда се и лицемерната позиция на "европейската" политическа клика. За няколкостотин хиляди албанци в Косово бяха готови да направят война и я направиха, но за 20 милиона руснаци, убивани, запалвани живи и тероризирани в т.нар. Украйна, си затварят очите. Както е писано в книгите, не пожелавай на другите това, което не искаш да ти се случи на теб! А "българските" предатели направо са толкова долнопробни, че чак няма смисъл да се пише за тях...

Гледам какви политици управляват европейските държави и Евро съюза като цяло.....И се хващам за главата! Ок подлоги, подлоги..дупят се на сащ добре...но защо застават срещу интересите на народите и държавите си...ТОВА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА!!!!!!!!!!

Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле ...

Хахахахаххаха....както изглежда тази българска поговорка има голямо приложение в Гейевропа.......

Изказването на Далия Грибаускайте прилича на изказване на русата Златка. Какво да се прави, историческа неприязън... Няма шест беш ... Много бой са яли литовците и поляците от Русия.

Харесва ми това признание за боя!

Ако Путин беше като Хитлер и Сталин Доналд Кук щеше да е на дъното на Черно море и 27 честни американци щяха да почернят семействата си. САЩ щяха да се свиват в ъгъла и да говорят, че това на Путин е нехуманно... Ако Путин беше като Хитлер и Сталин нямаше една елитна, американска, държавна пронститутка да ебе целия ЕС и всичко живо наоколу за $5 милярда пуснати и от някакъв сводник.

Езикът й говори за нивото на нейното държавническо мислене.

С изключение на Естония, останалите прибалтийски държавици са измислица - като Македония и Украйна. И затова всички те боледуват от полската болест - прикрит комплекс за политическа малоценност, мегаломания и германо и русофобия... Достатъчно е човек да се сети какво правят с рускоезичното си население - чист възродителен процес, но понеже в момента вървят по "правилния" тротоар на улицата, никой от великите западни демократи нищо не казва.

какво да кажем за руснаците които си избраха КГБ офицер за президент, все едно германците да си изберат мин председател офизцер от Гестапо. Това говори що за народ са руснаците. Роби с империалистически нагон. Тоя народ и тая страна никога няма да бъдат цивилизационен пример, ако разбира се за цивилизация не вземе евразийския им нрав.

не стъпи руски танк....че тогава щяха се посерат фашагите!!!

А си требе вече....

ТОВА СЪМ ГО КАЗАЛ ОЩЕ, КОГАТО РУСКИ БОТУШ СТЪПИ В УКРАЙНА.

не стъпи руски танк....че тогава щяха се посерат фашагите!!!

Интересно поведение на Президентката ,като се има предвид ,че баща и Polikarpas Gribanskas /1928-2008 / е работил В НКВД.Тя е член на КПСС от 1983 година ,преподавател по политикономия до 1990 ,става КАДРОВИК / а кои бяха зав.отдел кадри / и сега е на 180 %.От много работа ,подобно на Меркел е нямала време дори да роди и отгледа дете.Но политиката изисква жертви.

Абе то и Б Борисов е бивш член на БКП, ама да му се неначудиш на злобата към тази партия. Но личните амбиции искат жертва, така е.

Е, тя на Борисов злобата е ясна... Сам си казва че е искал да го приемат във факултета за бъдещи офицери на КДС, обаче въпреки партийното му членство на изпитите се е представил само колкото да го приемат в противопожарния. И скромно се похвали че след направеното от него покрай възродителния процес цял генерал от КДС му казал- Ех, как сме изпуснали и да не вземем човек като теб при нас.

да,така е.на запад всички мислят така !