Дете, обикалящо 80 страни с кауза, изпя българския химн

Българското "Л" затруднило най-много 11-годишната Капри от Канада, която обикаля 80 държави, за да изпълни националния химн на всяка от тях с благородна кауза.

Обратно в новината

Коментари - Дете, обикалящо 80 страни с кауза, изпя българския химн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. Езика ни е на 1200 г. Дори и някои американски президенти говореха на български....

Само дето това не е нашия химн.Нашият е "ШУМИ МАРИЦА".

Само дето Гошо не е наш фактор. Гошо е кравешко л*айно.

Браво на детето и на цялото й семейство! Една добра новина днес, при това свързана с държавата ни, с нейната история, столица, химн и език - нашите съкровища! Всеки ден искам да чета нещо такова! ))))

Браво. Най-хубавите химни са нашия, италианския, руския и марсилезата.

И китайския, и китайския. Между другото, американският е чудесен също, а пък италианския ше ме накараш сега да си го включа, че не си го спомням въобще. Да, и сръбският "Хей славяни" също е чудесен.

Аз

Трябвало е да изпее "Лале ли си, зюмбюл ли си..."

Е, дали събраните дарения ще покрият разноските по пътуването и културната програма? Това е от същата програма за промиване на мозъци като гасенето на крушките в деня на земята, или осветяването на президентството в деня на еди какво си, прайдовете и всякакви други пропагандни кампании, които имат за единствена цел да ни обучават да реагираме на нещата първосигнално, а не с разсъдък, камо ли здрав такъв.

Спокойно. Твоят мозък очевидно е толкоз промит, че и американски златотърсач от едно време не би му обърнал внимание. Освен ако не е под влиянието на ХААРП, разбира се. Или на евреите.

Дървен философ знаеш ли какво е? Тъпанар, който се прави на специалист по всичко, дава съвети за всичко и критикува всичко!

Сам Бог е закрилник на сираците.

Шило

Браво!

Браво на детето. Има си благородна кауза и я следва. Добре, че е нямало наши депутати или Волен наблизо, че щеше да стане страшна излагация. Патриотите ни те !

И колко струва каузата, т.е. екскурзията? З

пишат по-долу. Браво на детето, че изобщо е решило да мине и през "Ганьоленд", за да покаже прекрасната си мисия.

Що така, сега? "Оскотели, ганьоленд"? Абе ти занеш ли, че Канада е от страните с най-много случаи на педофилия? Я да обичаш родината си, бре, мискинино!

Та пак за "л"-то. В Канада лезбийството е доста разпространено и се толерира от обществото дори в училище. Даже имат една кметица-лезбийка, която наскоро искаше да премахне от учебниците думата "баща" и да я замени с "партньор", да няма полисМЕН, а полисофисър. Деградация сиреч, по каноните на Библията. Та как ли казват там - лезбийка или уезбийка?

уезбийка, а? Ти си перничанче, нали? И работиш в София.

Колко са и платили? А автора може ли да изпее канадският химн?

Първо чети после се изказвай .... Като го правиш неподготвен/а е смешно..... Давайййй майтап да пада, а...

Внука може друго да не знае, но "Химна", "Върви народе възродени" и "Аз съм Българче" знае.

Браво , да Ви е жив и здрав :))))

Това много ще му помогне като тръгне да си търси работа, като го бият цигани на улицата, като му оберат апартамента и ченгесарите му кажат, че няма смисъл да пише жалба, като докторчетата му потрият многозначително пръсти, докато му преливат дарената от него кръв на наследника на Митьо Очите, или като вземе на 98-годишна възраст (евентуално) да получава пенсия от 300 лв. Пожелавам му по-скоро да научи химна на някоя по-читава държава.

Ей, ДИР, от заглавието, което сте изписали с неправилен словоред, се разбира, че 80-те страни са с кауза. Правилно е да напишете:"Дете, обикалящо с кауза 80 страни..." Научете се на български правопис и правилен словоред, неграмотни псевдожурналисти!

А колко единадесет годишни българчета могат да изпеят химна? Колко знаят Аз съм българче? Всъщност защо ли питам - важното е, че знаят най-новите песни на Азис и коментират на маймуница най-новите изцепки на поредната бездарна силиконка.

За съжаление не са виновни малките българчета, а деградиралите им родители и общество.

А за още по-голямо съжаление можем само да констатираме, че тази болест все повече се разпространява в родината ни и няма изглед скоро да се излекуваме от нея...

Моите деца още на 5г. знаеха химна и "Аз съм българче!"

Жалко, че все по-актуално ще бъде да се знае "Джелем, джелем".

Детето сигурно е от богато семейство даже доста богато. За да обикалят заедно 80 държави. А идеята сигурно е за гинес.

на времето искаха да махнат буквата Л, защото 80% от хората не го казват правилно..

В японския, доколкото знам, звук "л" не съществува, а България се произнася като Буругерия или нещо от сорта.

Либерия едва ли ще се съгласи Ливан също. Ще стане Иван!

всъшност проблема не е в буквата, а в звука ЛЪ..

:) Да бе, в шоплука - ДА, иначе в централна България не съм забелязала някой да има проблем!

Е, защо не завърши в България, а в САЩ?

От чисто географска гледна точка България е в центъра на света а САЩ и Канада към периферията.

:) Интересно! НО зависи кои карти гледаш! Ако гледаш карти, отпечатни в Австралия, познай кой континент е в центъра!? Респ. в Америка и картите са си американски, където Европа обикновено я няма. :) Иначе няма как сфера (приблизителна) да има център!

А от чисто астрономическа гледна точка , ти си глупак.

11 годишно канадче скри топката на ватниците на момата и фесовете на сачмата ,които лягат и стават само със ,,союз нерушимъй,, и ,,води ни партио,,!

Това канадче скри топката на 92% от българските деца, които не знаят думите на химна - статистика, братче.

ТЕКСТ ОТ ХИМНА-С нас Масква и в мир и в бой партия велика води нашиот победен строй

Той е добавен от БКП. Не е от оригинала.

Имаше го.така е но след,като станахме демократи,с закон го премахнаха.Пък и какво те бърка ,важно е че имаме най-хубавия химн.И като мелодия и като текст.

Тая па се затруднила от българското "л". Интересно как казва липс - уипс, ли? Аман от превземки.

Колега, Вие как сте с английският? А това, че някой чужденец се опитва да изпълни Българският химн за благородна кауза, трябва да Ви радва. Прочетохте ли какво казва майката на детето за България? Кажете го и Вие!

"АнглийскияТ" в изречението ви не трябва да е с пълен член. С останалото съм добре. И с апетита също.

Какво точно ме грее това че някой изпял химна на България на Витошка. Направил си е реклама. Пишат за него

Да помогне на някой възрастен да види защо канадските компании крадат златото ни и получаваме от тях почти нулев дивидент. Скоро предстои парламентите на ЕС да подпишат мини ТТПИ с Канада ще чуваме за много такива псевдо патриотични изпълнения. Полската ш;яха преди няколко месеца цитираха стихотворения след това искаха да пращаме войници срещу Русия Та така

Ей, не спряхте да ревете срещу единствената канадска (а не канадски) компании. Само те са ви трън в очите. Що не кажете по 2-3 думи за другите такива компании. Едната е с Герб, другата е с Бсп, а третата с ДПС. А, за Ковачки даже да не отварям дума. Там думата съвременно робство има ново измерение. И е рекордьор по укриване на данъци. Волен ви е отворил очите за едните, но защо се прави на ощипан за другите не мога да разбера?

Питай "мангала" Костов за това и за американските централи !

Ами, Вие като не го пеете химна, чужденците ще го пеят!

Очаквам повечето от пишещите тук да ги определят като "изветрели ненормалници " !! За мен деянието им е достойно за уважение !

Браво на това дете!!!!!!! А нашите деца дори не знаят химна на тази територия наречена България.... За тези от "малцинствата" да не говорим......

Детето ми знае химна и когато трябва го пее но не е застанало на Витошка за да се рекламира и ако го беше изпяло дали щеше да пишат за българското дете

А твоето дете може ли да изпее поне два куплета от канадския химн????

ама хаиде детето ти да изпе канадскя химн.то било пеело българскя химн,ами естественно като е българче