Хиляди столичани почетоха Архангелова задушница

Днес ще бъдат отслужени панихиди в памет на загиналите български воини в цялата страна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърдечно благодаря на Фандъкова за избора на дни за затваряне на метрото от В.Левски до Сливница!Можеше да бъде и друга събота и неделя,нали!?Единственият нормален транспорт до гробището на Бакърена фабрика е метрото.И когато се прекачиш два пъти в посока с багажи и китки,се чудиш,що за идиот е избрал точно този ден!На всичко откоге-организацията беше по български!никой не знаеше,че мотрисата се връща обратно-можеше поне да се съобщи по време на движение,никой не знаеше-къде спира автобуса,особено в посока Младост!Чужденците бяха изумени и никой от служителите на метрото не можеше да ги упъти-не знаеха бъкел чужд език!ПЪЛЕН ХАОС!Господ да ни пази от тия управници!

Грешка-от В.Левски до Сердика!Бясна съм,затова!

Нямаше достъпни автобуси за хора с увреждания, които вероятно също биха искали да почетат своите близки.

Задушница никога не е била ден на войската!!!

Задушница е ден на починалите! В Християнството е така! Не на армията,не на офицерите,а на умрелите! Радев,който е атеист си прави рекламата точно днес с тържества неприсъщи за този ден!

псевдорелигиозни тъпотии дебили набожни?!

Депресивни народи са това православните - вторачени в отвъдното, не виждащи никакъв позитивен смисъл на тая земя. Сигурно затова имат и четири дни в годината, в които почитат своите мъртви.

Ти пък как анализира народоспихологията на цели народи? Че и нищо позитивно не били виждали. Почти всички култури са вторачени в отвъдното освен западната /за която всичко, което не може да се види, пипне, помирише, измери не съществува/ на която така смело подражаваме.

Някой вживяващи се за журналисти съвсем се самозабравиха … Забиха нос в столицата и забравиха, че България има територия от 110 хил. кв. км. на която все още живеят българи. Колко просташки би изглеждала подобна немислима статия в някоя от развитите държави, като например - "Хиляди лондончани почетоха …", "Хиляди берлинчани почетоха …", "Хиляди парижани почетоха …", "Хиляди виенчани почетоха …" , но човек като прочете " Хиляди столичани/софиянци/ почетоха …" си казва … Аааааа, друга работа е това …. Жалки нещастни драскачи …. Заради вас ме е гнус от София ….

общинските съветници в столицата май бяха взели решение да се възстанови пред НДК паметника на загиналите български войни, който безпаметните комуняги са сринали след 09.09.1944 г В сайта "Изгубена България" за щастие има достатъчно снимков материал от този войнски мемориал пред който са се прекланяли и чужди военни. Къде остана паметта българска? Кога ще се възстанови на старото си място този мемориал? Или време и пари няма защото сега не се строи история, строят се еднодневки с европейски пари. Управляващите да не забравят, че и на тях след време ще им трябват паметници.

"отдаде признателност на българските военнослужещи, загинали във войните за национално обединение," ЖАЛКО ЗА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ЗАГИНАЛИ ВОЙНИЦИ,КОИТО НАСИЛСТВЕНО СА ИЗПРАТЕНИ ДА СЕ БИЯТ. НО НЕ ПОМНЯ КАКВО "НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ" СЕ ПОСТИГНА ОМРЪЗНАХА МИ ПСЕВДОПАТРИОТИЧНИ РЕЧИ НА ГЕНЕРАЛИ,"ПАТРИОТИ"И МНОГО ДРУГИ НЕЗАСЕГНАТИ ОТ СМЪРТА НА БЛИЗЪК ЧОВЕК,НО НАГЛО СПЕКУЛИРАЩИ СЪС СКРЪБТА НА СЕМЕЙСТВАТА,НА РОДИТЕЛИТЕ НАТЕЗИ НЕЩАСТНИ ВОЙНИЦИ. БОГ ДА ПРОСТИ УБИТИТЕ ПО ЧУЖДА ВОЛЯ ВОЙНИЦИ ДАНО НЕ ВИ СЕ СЛУЧВА ПОДОБНО НЕЩАСТИЕ

Румбата Комунистчето на заупокойна литургия...

Дет се вика, а тиквата комунистчето защо го нямаше? Сиреч, на мачле ли беше?

румбата десиния е върл американски ибрикчия.

в останалата част на България май забравихте да споменете бе,да не сте и вие от селяндурщината населяваща все повече и повече мангализираната ни столица

милиарди сте, баце. само дето всеки втори е в софето да се напапка и изака, пък съботно-неделно да си е дома.