Коментари - Хърватия затвори пътища, не може да приема повече бежанци | Днес.dir.bg

Хърватия затвори пътища, не може да приема повече бежанци

Хърватската полиция забрани движението по пътищата, водещи към 7 гранични пункта на границата със Сърбия. Капацитетът за бежанци в страната е запълнен.

Обратно в новината

Коментари - Хърватия затвори пътища, не може да приема повече бежанци | Днес.dir.bg

Коментари

Сирийските и останалите пришълци идват в Европа не за да работят,а да бъдат настанени в такива места,за които те не са мечтали,като визирам една Германия,Швеция,и знаят че ще живеят безплатно.Ще имат подслон,храна,пари и така ще съсипят икономиката на Европа,а Америка гледа като посрана,защото те докараха нещата да са такива.

"Унгария затвори границата с ограда, но това не е решение", каза Миланович, цитиран от БНР." А ДА ИМА ДРУГО РЕШЕНИЕ-ТО Е РЕЗУЛТАТ ОТ УСТАТА НА МЕРКЕЛ. ОЩЕ ПО ЕФИКАСНО Е КАТО СЕ ДОБАВИ И МИННО ПОЛЕ. ТА СИ Е РЕШЕНИЕ

О НЕРАЗУМНИИ ЮРОДЕ,ЗАЩО СЕ СРАМИШ ДА ИЗРЕЧЕШ ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ: "МИННИ ПОЛОСИ ПО ГРАНИЦИТЕ"

Показах ви как се прави-от тук нататък сте вие

.'старите" да не се ослушват-а да извадят "жилязото"и да почнат да обучават-синовете и внуците си,че времето тече...

Е, скъпи мои мигранти, след като не искате да спинкате ще ви разкажа за германците днес. До не много отдавна те са живели в горите и са били съвсем диви. Римляните са се опитали да ги цивилизоват, но не много успешно. Всъщност германците са много емоционални и чувствителни същества. Поради прекалена чувствителност насмалко да ни избият всичките на два пъти. Добре, че има едни диваци от Североизтока - етруските, че без тях германците да са ни изгорили в газовите камера а от кожите ни да са направили полюлеи. Но те не са лоши хора. Както казвах, правят го от прекалена емоционалност. Сега ви канят на гости със същата емоционалност с която са канели и евреите да ги посетят. Ако съм на вас бих си поговорил с евреите преди да ходя в Германия. Те там са ви комшии. И аче в Германия е много чисто и има страхотна бира с наденички. На мене ми харесва а вие, ще трябва да си смените религията за да оцените напълно красотите на Германия.

хаос ще настане като започнат да ни ги връщат!!! тия са като прелетните птици-от дет минат"грозде" не никне!!!

Да приемат болните, жените, старците и децата. Останалите да се връщат на фронта в пустинята за да отстрелват фанатизираните боклуци. Докато това не само, че не се случва но даже и не се планира, всичко ще е една огромна лъжа чиято цел може да бъде само и единствено унищожаването на цивилизацията в Европа.

Аз предлагам на кораби и ги караме в щатите, те бомбат родината им да си ги прибират там, и без това има повече място от европа, ама мълчат като партизани по въпроса.

Скъпи пришълци от Изтока и Юга. Добре дошли в средната земя на Балканите. Да се запознаем. Ние сме българите. Ние не помагаме никога на никой, но от всички искаме помощ. Икономиката ни се крепи на създаване със всички средства на един образ на слаба, бедна и изостанала страна. Ние сме страна просяк и живееме с вечно протегната към света ръка. От ляво на на по посока север са македонците. Те са българи обидени на България. Техен национален спорт е пренаписването на историята на света и превръщането и в история на Македония. Искат един ден да се прочуят, като гърците. По на север са унгарците. Тия никой тук не ги разбира, и те също никой не разбират. От как сме на Балканите техните граници са все затворени. Не щат ни на запад, ни на изток. Абе бам башка хора. Като езика им. Малко по на ляво и по нагоре ще попаднете на множество малки страни, които непрекъснато се карат помежду си. Тия са роднини, близки и съседи които все не могат да разделят питата на общата софра. Ще забележите, че част от тях са мюсулмани, като вас. Ще поз аете балканските мюсулмани по това, че те няма да искат да имат нищо общо с вас. Нито ще ви поканят в джамиите си, нито в къщите си. В момента са се покрили и си траят, като бебе, което се е наакало в пеленките. Ако минете през цялата тази неразбория здрави, читави и необрани то ще стигнете до Германия. За германците ще ви разкажа утре.

Разкажи за германците днес, много добре ти се получава :)!

Чак пък,хаос?!

Абе ще понапинят още най-много месец и ще седнат на д-тата си, щото харабин от зимни студове го е страх... Но можеше да извлечем максимум от ситуацията, като покрай тълпите се бяха излъгали няколко родни "римлянина" да поемат на северозапад! щото иначе ни ги връщаха с предлог - били "европейци"....

При това масово преселение се чудя т.н. квота, спусната ни от ЕС за България от 1600 емигранти седмична ли ще бъде или дневна?!

Вече го обсъдиха и това, това е текуща квота, другия месец ще се преразпределят отново. Проблема е че не се знае предварително колко ще успеят да проникнат в Европа. За това след всяка промяна в броя на пришълците ще има и нови преразпределения.

Очевидно наближава квотата да стане почасова!

Аз не разбирам нашите мангусти какво чакат,а не се възползват от ситуацията. В тая тарапана от хиляди свободно циркулиращи субекти без документи,спокойно могат да се изнесат в западна Европа. Ходи ги различавай кой е от Сирия и кой не е .....

Абе по говора ще ги разконспирират от къде са нашите мангусти! Като го пита граничарят от къде е и защо е без документи манго ще изръси нещо от сорта - "кае джасма, бате..." и ще се сетят, че не е от Близкия изток или Африка!

един ракурс, който никой не споменава - КОЙ БЕГАЛ В ЕВРОПА,БЕГАЛ! МАНДАЛОТО КЛОПНА, УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ!

Не хаос. Когато Меркел започне да ги връща на балканите хората ще изживеят най-големия ужас, какъвто не е бил и през турско

на унгарците. ЕДИНСТВЕНОТО решение е това. Тези "бежанци" не са никакви бежанци, а престъпници, които носят крадени деца, за да събудят милостта на Европа и да се доберат до Запада. Който иска, нека си ги прибира. Но недейте ги взима тук - ще видите как ще нарастне престъпността само за месеци.

"Унгария е започнала да издига ограда и на границата с Хърватия, за да спре миграционния натиск, съобщи премиерът Виктор Орбан." Единственият Европейски премиер който разбира проблема и реагира адекватно, но една птичка пролет не прави! Браво на Орбан

и те са карали турско робство и знаят какво е, а на запад - германци, англичани не знаят, ама ще научат...

Много са нагли тези преселници!!! Навсякъде където са минали - Турция, България, Гърция, хората били лоши, полицията ги била, взели им парите . . . Абе сещайте се искаме в Германия там всичко ще е по мед и масло. Но целта е друга, Германия е основният мотор на ЕС и нали сами разбирате, че най-лесно крепостта се превзема отвътре!

Как пък един не пожела в Англия или във Франция?! Тя пък една знатна мантра Германия!!! Ми там им е казано, там отиват!

Тези безредици и това нашествие от мюсулмани е отдавна планирано от Америка със любезното съдействие на Европейските лакеи, наи вече на АНГЕЛА МЕРКЕЛ! Да и са честити новите наследници! АМЕРИКА СЕ НУЖДАЕ ОТ НЕПРЕСТИХВАШИ ВОЙНИ< ВОЙНИ УБИСТВА за да работи боената промишленост.

Браво Ива - умна си поклон

КАКВО СТАНА С РАНЕНИЯ ПОЛИЦАЙ ОТ БЕЖАНЦИ ПРЕДИ ЧАС В СОФИЯ.

Ами какво да кажат, тръгнал да гони един мургав, спънал се и се проснал. Има охлузвания.

Добре де искаш инфо, давам ти го и като не ти хареса ми слагаш минус. Такава е истината. Патрул подгонват емигранти и единия паднал. И това е от снощи, а не от преди час.

Ако Европа искаше да опази границите си това не би следвало да е проблем. Проблемът е, че не иска, защото се управлява от подставени от САЩ политици, които явно изпълняват определен унищожителен за християнството и Стария континент план. За сравнение 140 милионна Русия опазва 62 000 км. граници, а 500 милионна Европа има да пази само няколко хиляди километра застрашени граници. Вместо това откачалките трупат напрежение на границите си с Русия, а същевременно ежедневно пропускат безконтролно и в нарушение на собствените си миграционни правила хиляди неидентифицирани и агресивни субекти с гръмката манипулираща съзнанието приказка за "европейски ценности" и яко биене по официалните медийни барабани в полза на чуждата агресия.

Лумпен, разликата е, че в Русия никой не иска да ходи.

Така ли? Ще отиде ама...!

Хах, ами много ясно, защото знаят, че ще бъдат "свалени" още преди да доближат даже границата.

Никой не иска за момента, ама да не се окаже след някоя друга година, че всички искаме . . . . !?

stan_posta@

Над 2 милиона са бежанците и икономическите емигранти в Русия. Само от Украйна са 1 милион. Русия да е захленчила ? Не е оставила без помощ нито един човек - нито свой, нито чужд.

Съгласен съм, че трябва да се помага на бежанци от военни действия и трябва да им се подсигури подслон, храна и вода, НО след това: 1. Да се преценява внимателно кои са действително такива. 2. Нямат право да избират в кои страни да отидат, а където ги насочат. 3. Стриктно да спазват законите и правилата на страните които са ги приютили и ако не ги спазват да се екстрадират.

Пич, ти правиш ли разлика между бежанци и нашественици . . . ?

Пич, пожелавам ти да не ти идва до главата да си бежанец... А, че има и други освен бежанци трябва да си сляп да не виждаш и затова е т.1.

Един от малкото случай в които корупцията в ншата полиция да ни е от полза !

Преди час в центъра нааСофия се разиграл екшън между полицаи и бежанците. Около джамията видях са се струпали доста араби. Крещят "Алаху Алаху Акмар". Хората казват, че пребили един полицай. Абе какво става не е ясно!

как какво? бхк, с чуждоречно участие прави поредното си шествие под надслов: "елате милиони!" нашите местни са "боклук матриял!" и ние сме му обидени за това, че е "нетолерантен" до пълна заблуда! за това - замяна!. това иска и "българинът" с идилско подсъзнание а.райчев - от галъп.

Всеки убиец ще ви каже, че най-сигурно се убива с удар в сърцето или в главата, а не в крайниците . . . ! Именно за това на нашествениците им е казано да завладеят Германия, Франция, Белгия, Холандия, Англия и Швеция, а не България и Румъния. Именно за това Хърватите и Унгарците не ги допускат до сърцето на Европа !

кЪДЕ СА УТРЕПКИТЕ ОТ ПРОТЕСТНА МРЕЖА ,ЛАЙНАРИТЕ НА СОРОС.ПОКРИХА СЕ В МИШИ ДУПКИ.ТИЯ ЗАСЛУЖАВАТ ДЕЦАТА ИМ ДА СЛУЖАТ В ХАРЕМИТЕ,ИЗМЕТ С ИЗМЕТ.

Пак си пил повече бира на обяд.

Ти кажи къде са "патриотите" от Атака?

Атакистите са махмурлии днес, щото цяла нощ пиха с Волен за Волен младши...

DIDA

Да бе, къде се изпокриха тези мищоци? Нали бяха уж "будната съвест на нацията". Може би им е спряно финансирането...

Анкета на ORB International при сирийците: 80% са против ИД и считат, че ИД е създадена от САЩ и "други чужди държави". 20% подкрепят ИД. Почти 80% считат, че ситуацията в Сирия се е влошила заради нашествието на чуждестранни джихадисти в страната. 80% считат, че ситуацията в страната се е влошила, а 20% (основно тези, които подкрепят ИД) считат, че ситуацията се е подобрила след началото на войната...

Ордите идват и помитат всичко.Така са дошли и османците някога.КЪДЕ СА ЛАЙНЯНИТЕ ПРОДАЖНИЦИ НА СОРОС,КЪДЕ СТЕ БОКЛУЦИИИИ.

Засега България остава встрани от ситуацията, което е добре. Току що гледах по новините един нашественик /идеално им отива/ каза, че знаят, че в България не са добре дошли и затова предпочитат да минат през Гърция:) Интересно как ще реагират гърците сега, защото те трябва да действат в момента на "2 фланга" - морска и сухопътна граница...Как, м...му Меркел не я гризе съвестта, че тя е абсолютния виновник за всичко, което се случва! Как гледа новините, виждайки какво се случва по останалите държави, знаейки, че тя и само тя допусна всичко това! Да праща немските войски на помощ, защото незнам дали сирийците ще я накажат, но ще усети що е то гняв на европеец /балканец/!

меркел да я гризе съвестта, ако има такава. Лошото е, че ония ще си намерят други пътища и пак ще прииждат. вече никоя страна не е в безопасност, навсякъде могат да нахлуят откъдето си поискат.

По данни на Германската ЦИК, електората на Мекел намалява с всеки изминат ден сред коренните германци, но се увеличава неимоверно с навлизането в страната на нови избиратели от съседни на Европа ислямски държави ! Боко, Боко, ти ли я научи на тези номера . . . !?

Къде са сега Световните Лидери? Къде се изпокриха? Когато "спасяваха" Гърция бяха денонощни запои-дебати. Това обаче не е купон,нали? Това си е реална опасност? Я ,да видим ще поскъпнат ли гащите в Германия и Сакндинавските страни?

На влаковете в товарните вагони, че като ги почупят да изпадат в движение и кой оцелее на вълците. Останалите - долу на крайбрежието, товарене по корабите и обратно на сирийски бряг малко там да почупят и да правят боклуци, да мятат деца през огради и стени и да се побият малко за собствените си държави.

Започвам да си мисля, че целта на цялото това упражнение е да се превърне Европа в клоака и всички кадърни, образовани и бели хора да пожелаят да се спасят в Сащ. Там от доста време върви процес на изчезване на белия човек за сметка на латиноси и черни, повечето от които търтеи или престъпници, та тази европейска свежа кръв добре ще им се отрази икономически и демографски.

САЩ е същатат клоака мултикултурна помийна яма....местното население в резервати пришълците се ядът едни други...

Вместо да философствате, учете исляма и станете покорни правоверни, все още е на доброволни начала. Ще ви боли по-малко по-късно.

"Катарският фонд Хоспиталити (Hospitality), собственик на няколко престижни хотела в Париж и Кан, обяви, че е купил митичния хотел Уестин Екселсиор (Westin Excelsior) в Рим, където е сниман филмът "Долче вита" на Федерико Фелини. Това предаде Франс прес, цитирана от БТА. " Богатите араби купуват хотели, земя, преселват се барабар с 100-те си жени и деца, бедните драпат по границите също с жените и децата си, но целта на всички е една - ЕВРОПА!!!! Само баба Меркел си мисли,че тия идват за да и бъдат роби и да я спасят! Стягайте се, ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е!

Споко ве Катар миналата година купи Лондонския квартал Soho. За да може племенниците на емира да играят комар, пият алкохо и да ползват проститутки на воля понеже при тях е забранено. Това се случва след като изкупиха всички небостъргачи в Лондонското city. В момента наемите в Лондон са ударили небето. Небето да не се бърка с тавана.

то едни други араби бяха купили част от КТБ.

Когато чуя, че български полицай взимали парите и мобилните на бежанци и емигранти, то не ме учудва. За това с две ръце подкрепям идеята войската да се задейства в мирно време.

Това тук не е работа на войската,а точно на полицаите! Виждаш, че и унгарската граница се пази от полиция, а не от войска. Да изпращаш войска означава, че назрява война, а да Боже пази, ако се стигне до там!

Имам един въпрос ?Защо спират бежанците по пътя за Германия?Нека всички се изтресат на баба Меркел.Тогава ние ще гледаме сеира.

Щото не са си платили транзитното преминаване. Всичко е пари целия преход също. Докато на Меркел и светне да ги натовари на самолетите на DHL примерно. Обаче един път стигнали до Германия нямам идея какъв е механизма да ги задържат там след време ше се пръкнат из целия Шенген и ЕС.

И каква утеха, ако се настанят у меркел? Тя ги покани, а не германския народ, или който и да е друг народ. Ще щъкат из Европа, защото няма как да ги вържат да стоят при мама.

И над всичко това ухилените физиономии на Обама и Путин.

AK-47

Сега пък германия предлага да се спрат европ. фондове за непослушните, които не изповядват европ. ценности. И ще го направят. Кой ще се опълчи на този шантаж, кой ще им каже, че те и тяхната меркел са поканили тълпите, че никой не помогна да се опазят външните граници, всички бяха длъжни да се приемат до несвяст хилядите. Правителствата все още вменяват дълг спрямо престъпниците неречени "бежанци" и даже да им светне, до каква катастрофа доведе тяхната политика, няма да имат смелост да се противопоставят, за да не загубят парите. Жална ни майка на всички в Европа.

От 20 години насам САЩ и Англия се занимават с арабските страни,било арабска пролет,революция,демокрация и т.н.т.Свалиха им президентите,пращат войски воюват с тях ,бомбардират ги,разтуриха им държавите и режимите,Ирак,Либия,Сириа и др.Ето ти резултата,сега се чудят какво да правят !

Защо да се чудят, то не е техен проблем. Питаш ли се защо не разръчкват южна Америка, както разръчкаха близкия изток?!!

http://dnes.dir.bg/newscomments.php?id=20064105&tagid=132368&page=1&comment=111083 Така е, населението на Германия застарява. От друга страна, германската икономика заедно с тази на щатите е в сериозен подем, за разлика от тази на останалите страни от еврозоната. Германия се нуждае от работна ръка, при това евтина. Затова и баба Меркел отправи поканата, смо 4е сметките излязоха не съвсем то4ни - на германия не и трябват толкова много, колкото пристигнаха, а пък да не говорим за потока, който е тръгнал насам. И така сега се оказва, 4е вси4ки страни от съюза ще трябва да помагат на германия с придошлите, без самите те да имат такава нужда.

всички в америка

Нека, нека...Току що слушах по новините, че кмета на Дуисбург казал, че е склонен да вземе двойно повече сирийски бежанци, стага да се освободи от някои от хората от източноевропейските държави /т.е. България и Румъния/. Пожелавате си го и ще го получите, ама друга песен ще пеете след 1-2 месеца! Тогава няма да има кой да Ви спаси от арабите!

Дуисбург, някога един проспериращ индустриален град, се е превърнал в едно голямо гето. Както и близките градове Гелзенкирхен и Бохум и големи части от Дортмунд, Есен, Кьолн и Дюселдорф. В Дуисбург са се настанили между 10 и 15 хил. основно румънски "роми", които сериозно тероризират местното население. Полицията вдига ръце и казва: "Правим всичко в рамките на закона". В Дортмунд има около 10 хил., осноцно български "роми" (голяма част от Столипиново, Пловдив). Но... причината тези хора да се заселят точно в Дуисбург е, че там има сериозна турска и арабска общност и имат възможност да работят нелегално. В града е построена най-голямата джамия в Германия (информация от преди 3-4 год., може вече да има и по-голяма). Някои от кварталите са обявени неофициално за "no go" зона от полицията.

кметът на дуисбург е социалист. т.е. фашист. какво друго може да каже един антихрист, каквито са асоциалните социалисти, които подкрепят с две ръце световната олигархия в действията им срещу работниците? но това е толерантно, нетолерантно е ние да сме против "бежанците", които дори не са сирийци, а иракчани без паспорти. пълни лъжци и мошеници!

Ситуацията е извън контрол,защото всички са си оплели като пиле в кълчища,освен т.н.бежанци,които следват стриктно инструкции поддавани им от определени централи.Това се казва - превземане на крепостта отвътре.Защо не искат убежище в САЩ атакувайки и влизайки в техни посолства??? А????? А МИ защото нямат такаваинструкция...... Е,ТОВА Е.... WELCOME !!!!!!!

Студа ще ги кротне обаче другото лято мама си джаса. Всъщност тези които има къде да преспат зимата като огладнеят и почнат да мразуват ще почнат бунтове и палежи в големите градове.

Аметрика ни "освободи"от тероризма

Много просто : Това е режисиран план за ислямизиране на Европа. Европейският съюз ,а камо ли България не биха могли да напраят нищо,защото и ЕС и България се управлява от САЩ,а САЩ от няколко еврейски фамилии,които решават какво ще става със света,защото управляват ПАРИТЕ на целия свят ! Ако прочете малко ще се запознаете с тези факти,за жалост те са наистина верни и аз се убеждавам всеки ден в това! Нито правителства,нито ЕС ще ни помогне. Ако искаме да променим нещо,то само ние можем,ние хората ! И скоро ще сме докарани дотам-до гражданска война.... Бога да ни на помощ! Лятото бях в РИМ ,ходил съм там 10-тина пъти,но тази година бях меко казно потерсен.... Потресен от това,че най-великия исторически град на света е съсипан! Пълно е с араби,негри,бежанци и какви ли не,които живеят на улицата,спят по парковете и палят огън там.Къпят се в река Тевере... Вечер е толкова страшно да се разходиш сред такива хора,толкова е подтискащо и гадно... Градът смърди на урина и е пълен с боклуци! Никога не е бил такъв този прекрасен и одухотворен град,сега е съсипан! И предполагам и още много други паметни градове в Европа са и ще бъдат ! Това ни очаква,ако ние не идем на границата и не ги спрем !

Само да попитам: Още ли ви е смешно, когато преди 2-3 години Ислямска държава заявиха, че ще превземат Рим . . . ?! Вие мислехте, че ще е с оръжие и не се усетихте какво стана май . . . ?!

Бежанци вилняха в центъра на София. Полицай е ранен. Екшънът се е разиграл преди минути в столицата. Пострадалото ченге е откарано в Трето районно, където чакат линейка да го закара в болницата. Бежанците го пребили защото им направил забележка, затова че се били струпали и пречели на движението.

Хора,избягвайте центъра на София.Той е ислямизиран.Защо ли платените медий си траят за този факт?

Волен като ви показа оня цирк с джамията на центъра се пулехме.

Какво стана със свободното движение на хора и стоки, в границите на ЕС? Ега ти и съюза, който не е в състояние да осигури спазването на основните си политики. Както е трътнало, утре ще дойде ред и на капиталите /на свободното им движение, де/. Което все повече започвам да си мисля, че е основната цел на лабораторното упражнение.

Меркел ПОКАНИ бежанците,официално ,а сега?

Следва Нюрнбергски процес 2. Аз като изпълнявам прищявките на началника си извън правилата греша и ме наказват. После ми се извиняват с мотива, че само който не работи той не грешал. Накрая всички със заплати само аз с орязана заплата n месеца напред.

Нашите чували да затварят границите СЕГА,че всичко насам ще дойде до ден,два!

Бойко Борисов ни нареди на опашката на историята. Ако утре Меркел бъде разкарана, кои ще са началниците? Къде ще се дянат стотиците хиляди нелегални имигранти, които се оказаха заклещени между Унгария и Турция? Към България тръгнаха пеша хиляди хора от Азия и Африка? Границите ни се разпадат. Или правителството да прави рязък завой и да спасява страната или да си ходи.

Коментари - Хърватия затвори пътища, не може да приема повече бежанци | Днес.dir.bg

Хърватия затвори пътища, не може да приема повече бежанци

Хърватската полиция забрани движението по пътищата, водещи към 7 гранични пункта на границата със Сърбия. Капацитетът за бежанци в страната е запълнен.

Обратно в новината

Коментари - Хърватия затвори пътища, не може да приема повече бежанци | Днес.dir.bg

Коментари

Сирийските и останалите пришълци идват в Европа не за да работят,а да бъдат настанени в такива места,за които те не са мечтали,като визирам една Германия,Швеция,и знаят че ще живеят безплатно.Ще имат подслон,храна,пари и така ще съсипят икономиката на Европа,а Америка гледа като посрана,защото те докараха нещата да са такива.

"Унгария затвори границата с ограда, но това не е решение", каза Миланович, цитиран от БНР." А ДА ИМА ДРУГО РЕШЕНИЕ-ТО Е РЕЗУЛТАТ ОТ УСТАТА НА МЕРКЕЛ. ОЩЕ ПО ЕФИКАСНО Е КАТО СЕ ДОБАВИ И МИННО ПОЛЕ. ТА СИ Е РЕШЕНИЕ

О НЕРАЗУМНИИ ЮРОДЕ,ЗАЩО СЕ СРАМИШ ДА ИЗРЕЧЕШ ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ: "МИННИ ПОЛОСИ ПО ГРАНИЦИТЕ"

Показах ви как се прави-от тук нататък сте вие

.'старите" да не се ослушват-а да извадят "жилязото"и да почнат да обучават-синовете и внуците си,че времето тече...

Е, скъпи мои мигранти, след като не искате да спинкате ще ви разкажа за германците днес. До не много отдавна те са живели в горите и са били съвсем диви. Римляните са се опитали да ги цивилизоват, но не много успешно. Всъщност германците са много емоционални и чувствителни същества. Поради прекалена чувствителност насмалко да ни избият всичките на два пъти. Добре, че има едни диваци от Североизтока - етруските, че без тях германците да са ни изгорили в газовите камера а от кожите ни да са направили полюлеи. Но те не са лоши хора. Както казвах, правят го от прекалена емоционалност. Сега ви канят на гости със същата емоционалност с която са канели и евреите да ги посетят. Ако съм на вас бих си поговорил с евреите преди да ходя в Германия. Те там са ви комшии. И аче в Германия е много чисто и има страхотна бира с наденички. На мене ми харесва а вие, ще трябва да си смените религията за да оцените напълно красотите на Германия.

хаос ще настане като започнат да ни ги връщат!!! тия са като прелетните птици-от дет минат"грозде" не никне!!!

Да приемат болните, жените, старците и децата. Останалите да се връщат на фронта в пустинята за да отстрелват фанатизираните боклуци. Докато това не само, че не се случва но даже и не се планира, всичко ще е една огромна лъжа чиято цел може да бъде само и единствено унищожаването на цивилизацията в Европа.

Аз предлагам на кораби и ги караме в щатите, те бомбат родината им да си ги прибират там, и без това има повече място от европа, ама мълчат като партизани по въпроса.

Скъпи пришълци от Изтока и Юга. Добре дошли в средната земя на Балканите. Да се запознаем. Ние сме българите. Ние не помагаме никога на никой, но от всички искаме помощ. Икономиката ни се крепи на създаване със всички средства на един образ на слаба, бедна и изостанала страна. Ние сме страна просяк и живееме с вечно протегната към света ръка. От ляво на на по посока север са македонците. Те са българи обидени на България. Техен национален спорт е пренаписването на историята на света и превръщането и в история на Македония. Искат един ден да се прочуят, като гърците. По на север са унгарците. Тия никой тук не ги разбира, и те също никой не разбират. От как сме на Балканите техните граници са все затворени. Не щат ни на запад, ни на изток. Абе бам башка хора. Като езика им. Малко по на ляво и по нагоре ще попаднете на множество малки страни, които непрекъснато се карат помежду си. Тия са роднини, близки и съседи които все не могат да разделят питата на общата софра. Ще забележите, че част от тях са мюсулмани, като вас. Ще поз аете балканските мюсулмани по това, че те няма да искат да имат нищо общо с вас. Нито ще ви поканят в джамиите си, нито в къщите си. В момента са се покрили и си траят, като бебе, което се е наакало в пеленките. Ако минете през цялата тази неразбория здрави, читави и необрани то ще стигнете до Германия. За германците ще ви разкажа утре.

Разкажи за германците днес, много добре ти се получава :)!

Чак пък,хаос?!

Абе ще понапинят още най-много месец и ще седнат на д-тата си, щото харабин от зимни студове го е страх... Но можеше да извлечем максимум от ситуацията, като покрай тълпите се бяха излъгали няколко родни "римлянина" да поемат на северозапад! щото иначе ни ги връщаха с предлог - били "европейци"....

При това масово преселение се чудя т.н. квота, спусната ни от ЕС за България от 1600 емигранти седмична ли ще бъде или дневна?!

Вече го обсъдиха и това, това е текуща квота, другия месец ще се преразпределят отново. Проблема е че не се знае предварително колко ще успеят да проникнат в Европа. За това след всяка промяна в броя на пришълците ще има и нови преразпределения.

Очевидно наближава квотата да стане почасова!

Аз не разбирам нашите мангусти какво чакат,а не се възползват от ситуацията. В тая тарапана от хиляди свободно циркулиращи субекти без документи,спокойно могат да се изнесат в западна Европа. Ходи ги различавай кой е от Сирия и кой не е .....

Абе по говора ще ги разконспирират от къде са нашите мангусти! Като го пита граничарят от къде е и защо е без документи манго ще изръси нещо от сорта - "кае джасма, бате..." и ще се сетят, че не е от Близкия изток или Африка!

един ракурс, който никой не споменава - КОЙ БЕГАЛ В ЕВРОПА,БЕГАЛ! МАНДАЛОТО КЛОПНА, УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ!

Не хаос. Когато Меркел започне да ги връща на балканите хората ще изживеят най-големия ужас, какъвто не е бил и през турско

на унгарците. ЕДИНСТВЕНОТО решение е това. Тези "бежанци" не са никакви бежанци, а престъпници, които носят крадени деца, за да събудят милостта на Европа и да се доберат до Запада. Който иска, нека си ги прибира. Но недейте ги взима тук - ще видите как ще нарастне престъпността само за месеци.

"Унгария е започнала да издига ограда и на границата с Хърватия, за да спре миграционния натиск, съобщи премиерът Виктор Орбан." Единственият Европейски премиер който разбира проблема и реагира адекватно, но една птичка пролет не прави! Браво на Орбан

и те са карали турско робство и знаят какво е, а на запад - германци, англичани не знаят, ама ще научат...

Много са нагли тези преселници!!! Навсякъде където са минали - Турция, България, Гърция, хората били лоши, полицията ги била, взели им парите . . . Абе сещайте се искаме в Германия там всичко ще е по мед и масло. Но целта е друга, Германия е основният мотор на ЕС и нали сами разбирате, че най-лесно крепостта се превзема отвътре!

Как пък един не пожела в Англия или във Франция?! Тя пък една знатна мантра Германия!!! Ми там им е казано, там отиват!

Тези безредици и това нашествие от мюсулмани е отдавна планирано от Америка със любезното съдействие на Европейските лакеи, наи вече на АНГЕЛА МЕРКЕЛ! Да и са честити новите наследници! АМЕРИКА СЕ НУЖДАЕ ОТ НЕПРЕСТИХВАШИ ВОЙНИ< ВОЙНИ УБИСТВА за да работи боената промишленост.

Браво Ива - умна си поклон

КАКВО СТАНА С РАНЕНИЯ ПОЛИЦАЙ ОТ БЕЖАНЦИ ПРЕДИ ЧАС В СОФИЯ.

Ами какво да кажат, тръгнал да гони един мургав, спънал се и се проснал. Има охлузвания.

Добре де искаш инфо, давам ти го и като не ти хареса ми слагаш минус. Такава е истината. Патрул подгонват емигранти и единия паднал. И това е от снощи, а не от преди час.

Ако Европа искаше да опази границите си това не би следвало да е проблем. Проблемът е, че не иска, защото се управлява от подставени от САЩ политици, които явно изпълняват определен унищожителен за християнството и Стария континент план. За сравнение 140 милионна Русия опазва 62 000 км. граници, а 500 милионна Европа има да пази само няколко хиляди километра застрашени граници. Вместо това откачалките трупат напрежение на границите си с Русия, а същевременно ежедневно пропускат безконтролно и в нарушение на собствените си миграционни правила хиляди неидентифицирани и агресивни субекти с гръмката манипулираща съзнанието приказка за "европейски ценности" и яко биене по официалните медийни барабани в полза на чуждата агресия.

Лумпен, разликата е, че в Русия никой не иска да ходи.

Така ли? Ще отиде ама...!

Хах, ами много ясно, защото знаят, че ще бъдат "свалени" още преди да доближат даже границата.

Никой не иска за момента, ама да не се окаже след някоя друга година, че всички искаме . . . . !?

stan_posta@

Над 2 милиона са бежанците и икономическите емигранти в Русия. Само от Украйна са 1 милион. Русия да е захленчила ? Не е оставила без помощ нито един човек - нито свой, нито чужд.

Съгласен съм, че трябва да се помага на бежанци от военни действия и трябва да им се подсигури подслон, храна и вода, НО след това: 1. Да се преценява внимателно кои са действително такива. 2. Нямат право да избират в кои страни да отидат, а където ги насочат. 3. Стриктно да спазват законите и правилата на страните които са ги приютили и ако не ги спазват да се екстрадират.

Пич, ти правиш ли разлика между бежанци и нашественици . . . ?

Пич, пожелавам ти да не ти идва до главата да си бежанец... А, че има и други освен бежанци трябва да си сляп да не виждаш и затова е т.1.

Един от малкото случай в които корупцията в ншата полиция да ни е от полза !

Преди час в центъра нааСофия се разиграл екшън между полицаи и бежанците. Около джамията видях са се струпали доста араби. Крещят "Алаху Алаху Акмар". Хората казват, че пребили един полицай. Абе какво става не е ясно!

как какво? бхк, с чуждоречно участие прави поредното си шествие под надслов: "елате милиони!" нашите местни са "боклук матриял!" и ние сме му обидени за това, че е "нетолерантен" до пълна заблуда! за това - замяна!. това иска и "българинът" с идилско подсъзнание а.райчев - от галъп.

Всеки убиец ще ви каже, че най-сигурно се убива с удар в сърцето или в главата, а не в крайниците . . . ! Именно за това на нашествениците им е казано да завладеят Германия, Франция, Белгия, Холандия, Англия и Швеция, а не България и Румъния. Именно за това Хърватите и Унгарците не ги допускат до сърцето на Европа !

кЪДЕ СА УТРЕПКИТЕ ОТ ПРОТЕСТНА МРЕЖА ,ЛАЙНАРИТЕ НА СОРОС.ПОКРИХА СЕ В МИШИ ДУПКИ.ТИЯ ЗАСЛУЖАВАТ ДЕЦАТА ИМ ДА СЛУЖАТ В ХАРЕМИТЕ,ИЗМЕТ С ИЗМЕТ.

Пак си пил повече бира на обяд.

Ти кажи къде са "патриотите" от Атака?

Атакистите са махмурлии днес, щото цяла нощ пиха с Волен за Волен младши...

DIDA

Да бе, къде се изпокриха тези мищоци? Нали бяха уж "будната съвест на нацията". Може би им е спряно финансирането...

Анкета на ORB International при сирийците: 80% са против ИД и считат, че ИД е създадена от САЩ и "други чужди държави". 20% подкрепят ИД. Почти 80% считат, че ситуацията в Сирия се е влошила заради нашествието на чуждестранни джихадисти в страната. 80% считат, че ситуацията в страната се е влошила, а 20% (основно тези, които подкрепят ИД) считат, че ситуацията се е подобрила след началото на войната...

Ордите идват и помитат всичко.Така са дошли и османците някога.КЪДЕ СА ЛАЙНЯНИТЕ ПРОДАЖНИЦИ НА СОРОС,КЪДЕ СТЕ БОКЛУЦИИИИ.

Засега България остава встрани от ситуацията, което е добре. Току що гледах по новините един нашественик /идеално им отива/ каза, че знаят, че в България не са добре дошли и затова предпочитат да минат през Гърция:) Интересно как ще реагират гърците сега, защото те трябва да действат в момента на "2 фланга" - морска и сухопътна граница...Как, м...му Меркел не я гризе съвестта, че тя е абсолютния виновник за всичко, което се случва! Как гледа новините, виждайки какво се случва по останалите държави, знаейки, че тя и само тя допусна всичко това! Да праща немските войски на помощ, защото незнам дали сирийците ще я накажат, но ще усети що е то гняв на европеец /балканец/!

меркел да я гризе съвестта, ако има такава. Лошото е, че ония ще си намерят други пътища и пак ще прииждат. вече никоя страна не е в безопасност, навсякъде могат да нахлуят откъдето си поискат.

По данни на Германската ЦИК, електората на Мекел намалява с всеки изминат ден сред коренните германци, но се увеличава неимоверно с навлизането в страната на нови избиратели от съседни на Европа ислямски държави ! Боко, Боко, ти ли я научи на тези номера . . . !?

Къде са сега Световните Лидери? Къде се изпокриха? Когато "спасяваха" Гърция бяха денонощни запои-дебати. Това обаче не е купон,нали? Това си е реална опасност? Я ,да видим ще поскъпнат ли гащите в Германия и Сакндинавските страни?

На влаковете в товарните вагони, че като ги почупят да изпадат в движение и кой оцелее на вълците. Останалите - долу на крайбрежието, товарене по корабите и обратно на сирийски бряг малко там да почупят и да правят боклуци, да мятат деца през огради и стени и да се побият малко за собствените си държави.

Започвам да си мисля, че целта на цялото това упражнение е да се превърне Европа в клоака и всички кадърни, образовани и бели хора да пожелаят да се спасят в Сащ. Там от доста време върви процес на изчезване на белия човек за сметка на латиноси и черни, повечето от които търтеи или престъпници, та тази европейска свежа кръв добре ще им се отрази икономически и демографски.

САЩ е същатат клоака мултикултурна помийна яма....местното население в резервати пришълците се ядът едни други...

Вместо да философствате, учете исляма и станете покорни правоверни, все още е на доброволни начала. Ще ви боли по-малко по-късно.

"Катарският фонд Хоспиталити (Hospitality), собственик на няколко престижни хотела в Париж и Кан, обяви, че е купил митичния хотел Уестин Екселсиор (Westin Excelsior) в Рим, където е сниман филмът "Долче вита" на Федерико Фелини. Това предаде Франс прес, цитирана от БТА. " Богатите араби купуват хотели, земя, преселват се барабар с 100-те си жени и деца, бедните драпат по границите също с жените и децата си, но целта на всички е една - ЕВРОПА!!!! Само баба Меркел си мисли,че тия идват за да и бъдат роби и да я спасят! Стягайте се, ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е!

Споко ве Катар миналата година купи Лондонския квартал Soho. За да може племенниците на емира да играят комар, пият алкохо и да ползват проститутки на воля понеже при тях е забранено. Това се случва след като изкупиха всички небостъргачи в Лондонското city. В момента наемите в Лондон са ударили небето. Небето да не се бърка с тавана.

то едни други араби бяха купили част от КТБ.

Когато чуя, че български полицай взимали парите и мобилните на бежанци и емигранти, то не ме учудва. За това с две ръце подкрепям идеята войската да се задейства в мирно време.

Това тук не е работа на войската,а точно на полицаите! Виждаш, че и унгарската граница се пази от полиция, а не от войска. Да изпращаш войска означава, че назрява война, а да Боже пази, ако се стигне до там!

Имам един въпрос ?Защо спират бежанците по пътя за Германия?Нека всички се изтресат на баба Меркел.Тогава ние ще гледаме сеира.

Щото не са си платили транзитното преминаване. Всичко е пари целия преход също. Докато на Меркел и светне да ги натовари на самолетите на DHL примерно. Обаче един път стигнали до Германия нямам идея какъв е механизма да ги задържат там след време ше се пръкнат из целия Шенген и ЕС.

И каква утеха, ако се настанят у меркел? Тя ги покани, а не германския народ, или който и да е друг народ. Ще щъкат из Европа, защото няма как да ги вържат да стоят при мама.

И над всичко това ухилените физиономии на Обама и Путин.

AK-47

Сега пък германия предлага да се спрат европ. фондове за непослушните, които не изповядват европ. ценности. И ще го направят. Кой ще се опълчи на този шантаж, кой ще им каже, че те и тяхната меркел са поканили тълпите, че никой не помогна да се опазят външните граници, всички бяха длъжни да се приемат до несвяст хилядите. Правителствата все още вменяват дълг спрямо престъпниците неречени "бежанци" и даже да им светне, до каква катастрофа доведе тяхната политика, няма да имат смелост да се противопоставят, за да не загубят парите. Жална ни майка на всички в Европа.

От 20 години насам САЩ и Англия се занимават с арабските страни,било арабска пролет,революция,демокрация и т.н.т.Свалиха им президентите,пращат войски воюват с тях ,бомбардират ги,разтуриха им държавите и режимите,Ирак,Либия,Сириа и др.Ето ти резултата,сега се чудят какво да правят !

Защо да се чудят, то не е техен проблем. Питаш ли се защо не разръчкват южна Америка, както разръчкаха близкия изток?!!

http://dnes.dir.bg/newscomments.php?id=20064105&tagid=132368&page=1&comment=111083 Така е, населението на Германия застарява. От друга страна, германската икономика заедно с тази на щатите е в сериозен подем, за разлика от тази на останалите страни от еврозоната. Германия се нуждае от работна ръка, при това евтина. Затова и баба Меркел отправи поканата, смо 4е сметките излязоха не съвсем то4ни - на германия не и трябват толкова много, колкото пристигнаха, а пък да не говорим за потока, който е тръгнал насам. И така сега се оказва, 4е вси4ки страни от съюза ще трябва да помагат на германия с придошлите, без самите те да имат такава нужда.

всички в америка

Нека, нека...Току що слушах по новините, че кмета на Дуисбург казал, че е склонен да вземе двойно повече сирийски бежанци, стага да се освободи от някои от хората от източноевропейските държави /т.е. България и Румъния/. Пожелавате си го и ще го получите, ама друга песен ще пеете след 1-2 месеца! Тогава няма да има кой да Ви спаси от арабите!

Дуисбург, някога един проспериращ индустриален град, се е превърнал в едно голямо гето. Както и близките градове Гелзенкирхен и Бохум и големи части от Дортмунд, Есен, Кьолн и Дюселдорф. В Дуисбург са се настанили между 10 и 15 хил. основно румънски "роми", които сериозно тероризират местното население. Полицията вдига ръце и казва: "Правим всичко в рамките на закона". В Дортмунд има около 10 хил., осноцно български "роми" (голяма част от Столипиново, Пловдив). Но... причината тези хора да се заселят точно в Дуисбург е, че там има сериозна турска и арабска общност и имат възможност да работят нелегално. В града е построена най-голямата джамия в Германия (информация от преди 3-4 год., може вече да има и по-голяма). Някои от кварталите са обявени неофициално за "no go" зона от полицията.

кметът на дуисбург е социалист. т.е. фашист. какво друго може да каже един антихрист, каквито са асоциалните социалисти, които подкрепят с две ръце световната олигархия в действията им срещу работниците? но това е толерантно, нетолерантно е ние да сме против "бежанците", които дори не са сирийци, а иракчани без паспорти. пълни лъжци и мошеници!

Ситуацията е извън контрол,защото всички са си оплели като пиле в кълчища,освен т.н.бежанци,които следват стриктно инструкции поддавани им от определени централи.Това се казва - превземане на крепостта отвътре.Защо не искат убежище в САЩ атакувайки и влизайки в техни посолства??? А????? А МИ защото нямат такаваинструкция...... Е,ТОВА Е.... WELCOME !!!!!!!

Студа ще ги кротне обаче другото лято мама си джаса. Всъщност тези които има къде да преспат зимата като огладнеят и почнат да мразуват ще почнат бунтове и палежи в големите градове.

Аметрика ни "освободи"от тероризма

Много просто : Това е режисиран план за ислямизиране на Европа. Европейският съюз ,а камо ли България не биха могли да напраят нищо,защото и ЕС и България се управлява от САЩ,а САЩ от няколко еврейски фамилии,които решават какво ще става със света,защото управляват ПАРИТЕ на целия свят ! Ако прочете малко ще се запознаете с тези факти,за жалост те са наистина верни и аз се убеждавам всеки ден в това! Нито правителства,нито ЕС ще ни помогне. Ако искаме да променим нещо,то само ние можем,ние хората ! И скоро ще сме докарани дотам-до гражданска война.... Бога да ни на помощ! Лятото бях в РИМ ,ходил съм там 10-тина пъти,но тази година бях меко казно потерсен.... Потресен от това,че най-великия исторически град на света е съсипан! Пълно е с араби,негри,бежанци и какви ли не,които живеят на улицата,спят по парковете и палят огън там.Къпят се в река Тевере... Вечер е толкова страшно да се разходиш сред такива хора,толкова е подтискащо и гадно... Градът смърди на урина и е пълен с боклуци! Никога не е бил такъв този прекрасен и одухотворен град,сега е съсипан! И предполагам и още много други паметни градове в Европа са и ще бъдат ! Това ни очаква,ако ние не идем на границата и не ги спрем !

Само да попитам: Още ли ви е смешно, когато преди 2-3 години Ислямска държава заявиха, че ще превземат Рим . . . ?! Вие мислехте, че ще е с оръжие и не се усетихте какво стана май . . . ?!

Бежанци вилняха в центъра на София. Полицай е ранен. Екшънът се е разиграл преди минути в столицата. Пострадалото ченге е откарано в Трето районно, където чакат линейка да го закара в болницата. Бежанците го пребили защото им направил забележка, затова че се били струпали и пречели на движението.

Хора,избягвайте центъра на София.Той е ислямизиран.Защо ли платените медий си траят за този факт?

Волен като ви показа оня цирк с джамията на центъра се пулехме.

Какво стана със свободното движение на хора и стоки, в границите на ЕС? Ега ти и съюза, който не е в състояние да осигури спазването на основните си политики. Както е трътнало, утре ще дойде ред и на капиталите /на свободното им движение, де/. Което все повече започвам да си мисля, че е основната цел на лабораторното упражнение.

Меркел ПОКАНИ бежанците,официално ,а сега?

Следва Нюрнбергски процес 2. Аз като изпълнявам прищявките на началника си извън правилата греша и ме наказват. После ми се извиняват с мотива, че само който не работи той не грешал. Накрая всички със заплати само аз с орязана заплата n месеца напред.

Нашите чували да затварят границите СЕГА,че всичко насам ще дойде до ден,два!

Бойко Борисов ни нареди на опашката на историята. Ако утре Меркел бъде разкарана, кои ще са началниците? Къде ще се дянат стотиците хиляди нелегални имигранти, които се оказаха заклещени между Унгария и Турция? Към България тръгнаха пеша хиляди хора от Азия и Африка? Границите ни се разпадат. Или правителството да прави рязък завой и да спасява страната или да си ходи.