Още 5 области може да обявят грипна епидемия

Грипът настъпва и утре ще стане ясно, дали ще бъде обявена епидемия в още 5 области в страната.

Обратно в новината

Коментари - Още 5 области може да обявят грипна епидемия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и кои 5 области бре

Трябва ли да се заразим всички тенеиджъри и чак тогава да пуснат грипна

А Бугас?

На 62 съм . Усетих безпогрешно симптомите на грипа и първата ми мисъл беше да отида до аптеката . Реших обаче да опитам класическото алтернативно лечение . Вечерта изпих около 300 грама греяно вино , порядъчно посипано със ситно смлян чер пипер. Вечерята беше обилно подсилена с няколко скилидки чесън . Преди лягане взех горещ душ . И така три дена подред . На третия ден нямаше и помен от грипа .

Ха, ха, ха, дядо, дядоооо, това не е бил грип, дядо! Не съществува грип, който може да бъде преборен така. Това вероятно е била някаква ОВИ (остра вирусна инфекция).

Грип с винца, ракийки, чесанчета, кисели зеленца, сланинки и тем подобни глупости няма как да излекувате. Просто се надявайте да нямате контакт със заразен човек.

чесЪнчета

слущат ли ви децата? Аз ги виждам на тълпи в Мола...не е добре... Виждам ги на групи в Метрото...също не е добре... Ограниченията са за това ..да се намалят контактите между по-големи групи от хора...Но децата считат че това е време за забавления с приятели. Не знам къде е решението... може би при малките.

Най-голямата глупост е да има обявена ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ с хиляди ограничения относно визитите при лични лекари и всякакви обществени места, а едновременно с това да няма обявена грипна ваканция! Та нали точно там се събират толкова много хора - деца и учители! И какво правим? Разнасяме си само вирусите /децата в училище, после на родителите вкъщи и т.н./!

Подкрепям!

И кой ти ограничава визитите при личния лекар или при друг лекар?

А на работата не е ли същото.Страхуваме се да си останем в къщи,по различни причини,най-вече от ниска здравна култура...

Когато си с ниска заплата и трябва да чакаш 2,5 от НОИ да ти изплатят болничния и то само 70% от надницата, то тогава жив - умрял се влачиш на работа.

Не знам защо още чакат и не измислят летни грипове за да си продават скапаните лекарства.С здравето но хората бизнес ще правят.Но рано или късно всичко се връща.

Защо си мислиш,че няма летни вируси,те са целогодишни.Темата за фармацевтичните компании и забогатяване на гърба на хората е много дълга...колко изкуствено създадени болести има...

И аз се питам,ама дотук сме трима.

Не ми става ясно, защо се чака да се разболеят децата и тогава да се обевява грипна ваканция! Добре е ваканцията да предхожда заболяването. Така децата няма да се тровят с лекарства.

Съгласен