Мигрантска блокада на гръцко-македонската граница

Протести на мигрантите на границата между Македония и Гърция блокираха трансфера на стоки от гръцките пристанища към Централна Европа и обратно.

Обратно в новината

Коментари - Мигрантска блокада на гръцко-македонската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите да пазят границата там.

От Бангладеш бая път са минали - Индия, Пакистан, Афганистан, Иран, Турция, Гърция - целия път на Александър Македонски на обратно... да завоюват Македония. Както могат сами да си направят логистиката да пресекат половин Африка, а след това - да се ориентират в гъстонаселената Европа, така могат да се опитат да направят нещо в държавите - тяхна родина! Щом имат интелект как незаконно да пресичат 5-6 европейски държавни граници, значи имат достатъчно интелект да се опитат сами да си подобрят живота в държавите си по произход!

Bреме е да си "анексираме" Mакедония и да си приберем Cолун и митницата и,.. Aлоуу, Bаню Tанев, ще оправи положението, "боцето" ще се обади на "цацата" да ги "Oпраскат" и готово!!!! хахаха...;))

....докога ще СЕ ТЪРПИ това БЕЗОБРАЗИЕ на АГРЕСОРИТЕ ??? Македония ДА СТРЕЛЯ, Гърция ДА СТРЕЛЯ и да се СЛОЖИ КРАЙ на този АД! Това НЕ СА ХОРА, това са ОСКОТЯЛИ религиозни ислямски БОКЛУЦИ, които влизат в Европа, за да се самоубиват, ЗАТОВА ДА СЕ РАЗСТРЕЛЯТ на място !

А кво стана с жп линията от Кюстендил за Скопие- още започната от Борис 3 и остават няколко тунела и 20ина км. от македонска страна- сигурно ЕС ни е забранил да я завършим! Иначе всички тези сегашни събития са дирижирани и от Ердоган също- изолиране на Гърция и т.н. южна дъга на османлиите към косово-албания-Босна.БГ е лесна плячка като покорно племе- засега с тази турска и турчеещи се цигани диаспора особено в южна Б-я сме леки за намеренията на Ердоган-Давутоглу и Доган-местан.Затова нашите власти ни съветват да се навеждаме да минела бурята.Като се навеждаме знаеме какво става от отзад.

Да пуснат влаковете да минават с висока скорост, не вярвам някой луд да продължи да стои на линиите.Но който остане сам си е виновен.

Тия още ли не могат да разберат че в ЕС се претовари клона и не могат да приемат повече от тях , нали трябва някой да ги храни. Вдигат всички данъци на Европейците заради тях за да може утре някъде безпроблемно да паразитират.

и да се взривяват, да стрелят с калашников и да колят неверниците.

Ами във Франция е така вече доста време. От "джунглата" в околностите на Кале ежедневно атакуват камиони, шофьори, влакове, раняват полицаи... Държавата не само не предприема нищо, но и наскоро беше осъдена да "осигури нормални условия" на жителите на "джунглата"...

E това не мога да го разбера, да дойдат някакви си чужденци , да ти блокират икономиката и ти да гледаш глупаво и нищо да не правиш от някаква си криворазбрана толерантност, на собствената си територия.Дали биха постъпила така и в техните държави или в Русия например.

Стига писали и говорили за бежанци! "Това са лица без право на бежански статут, на които Скопие отказва да позволи да отпътуват от Гърция." - В този случай к дори престъпление да бъдат пропускани в границите на ЕС.

Чудя се какъв ли прием биха осигурили тези държави от които идват, ако трябва да приютят милиони християни. Не говоря за финансовите възможности, а само за моралните. Немислимо, нали?

Отговор: Стрелба на месо, без да гледат бежанци ли са, деца ли са, възрастни ли са. Вадете си изводи!

В Гърция свършиха патроните, кво ли? Граница се прочиства с откоси!

че тези нещастници не разбират че ТЕ НЯМАТ НИКАКВИ ПРАВА и само самият аз ще реша кой да поканя в къщи и кой не. Значи да няма протести, иначе става НАХАЛСТВО.

ПЛАТЕНО им е да тормозят Европа. Само така трябв ада дойде "добрия ислям" и да спаси Стара Европа от орките. Като благодарност ЕС трябва да приеме още 250 милиона мюсолмани е Европейския съюз.

и Ердоган им плаща с парите изкарани от петрола на ИД. Много миризливи пари.

Никакви конкретни мерки не се вземат и не ми се мисли какво ще стане напролет. Турция си прибира 3-те млрд., а на всички е ясно, че продължава да ги пуска, даже ескортира до границите по суша и море.

сълзотвроне газ и обратно в лодките да заминават там, откъдето са нахлули тези хлебарки мързеливи и безпросветни!

Мигрантите ли ще командуват границите ни?

Тия деца ги носят за парлама и като психо-оружие. Никой не може да докаже родителска връзка между деца и носещите ги. Изоставят ги в Унгария на унгарците и бягат към Германия. Повечето деца са крадени и продадени. Така посяват семето на войната.

КОЙ ЗАКАРА МИГРАНТИТЕ С АВТОБУСИ НА МАКЕДОНСКАТА ГРАНИЦА? ТЪРСЕТЕ-В ГЪРЦИЯ Е. ИНАЧЕ СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ "МУТИ" МЕРКЕЛ-ТЯ ВИ ГИ ДОКАРА С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ИСЛЯМИСТА ЕРДОГАН.

Византийците бяха свикнали само те да се налагат като се качвате на другите на главите и да правят каквото си искат. Сега си намериха майстора. Рекоха си, че ще се отърват от имигрантите като ги натресат на македонците направо на границата им. Отчасти успяха. Макета обаче усетиха къде ги стяга чепикът и врътнаха ключа. Сега гърчулята ревнаха. Ревнаха срещу себе си, защото те докараха нещата до това дередже. Хич не ми е жал за тях, дори съм доволен.

Ко си доволен бе каун...това и в нас рефлектира....искаме или не....

Като не се предприемат нормални и навременни мерки във всяка засегната държава, това ще продължава. То е нищо, в сравнение с предстоящото нагло държане на нашествениците.

следващия живот. В тоя толкова могат т.е. нищо просто пасмина. Ареее!

Лесно е да се разпръснат за минимум 1 час, но за целта не се искат изнежени госпожички на власт. Но тъй като последните "властват" в момента из ЕС, това няма да стане. Ще стане обратното - нашествениците ще държат в ръцете си цяла Европа, блокирайки транспорт и каквото си поискат, а ще страдат гламавите европейци, дето си избират госпожички за управници.

Да допълня: пратете им всички кухи лейки от женски пол, които сълзливо ревяха из форумите в тяхна защита, за да ги утешат и обслужат. Нека сбъдват взаимно мечтите си.

Со малце кютек ке отворат.

Милиционерите да пуснат немските овчарки, един пришълец няма да остане на пътя!

Така им се пада на гърците. Те предизвикаха всичко като превозваха бежанците до границата с Македония. Едно време пък имаха навика да протестират на нашата граница и да я блокират. Да се насочат към турската граница, но от там ще последва удар!

Ето ви горките "бежанци", нагли до безкрай. А властите нямат ли примерно водни оръдия, та да ги разпръснат тия орди, нелегално влезли като престъпници и които сега се държат пак като престъпници?

до кога този цирк,или психотрилър-какво е точно не ми е ясно.Кому е нужно?Пускат ги до откат,а в същото време ми го раздават Брюксел напр.екипирани с автомати по улиците.Играят си на стражари и партизани.Смешно ,смешно та чак тъжно .А и като стане някоя патаклама-режисирана естествено,започват да се събират от германия във франция в белгия и обратно-шушумиги.Това неадекватно и шизофренно поведение на "лидерите"европейски е или режисирано,или някой им е повлиял психотронно в/у мозъците.

те са се оплели в собствените си кълчища

Когато чувстваш вина за сегашното положение в Европа се чудиш как да измиеш срама. Но сега лидерите на Европа се държат като овце по пладне, нврели глави един в друг, шушукайки как да излязат чисти от ситуацията. Но вече е много късно, забърканата каша е вряща и много езици ще изгорят.

Дайте няколко картечни откоса в тълпата. Във война сме,който не знае.

по децата от 3-тата снимка.Да ги гръмнем викаш

Та викаш имало деца, това дете расте и следва джихада, добре де твърде крайно да се убият сега докато са малки, може да ги изчакат да пораснат.

Децата с майките им да минават през ГКПП и да спазват законите на домакина, на когото са се натресли! Или си против?

те тия деца са под прикритие, за да ти дожалее, нали онзи дето държеше дете на ръце и отиде в Испания и работа за детски футболин тренъор му дадоха от умиление, а след това като го провериха, се оказа, че е терорист.....

Тези "деца" още от 5-6 годишни почват да играят с пистолети, а на 10-12 години вече режат глави и стрелят с калашници и гранатомети...!!!

Никой никого няма да гърми. И е гнусно да използваш собствените си деца като щит и все да ги буташ на първи план, та да се забележат по-лесно и да предизвикат по-голямо съчувствие, като че ли са самички, а с тях няма охранени здрави и агресивни татковци.

Не, викам да ги дръпнат настрани и тогава да стрелят по тия на които не им пука за собствените им деца, и са ги повлекли в студа , като знаят какво ги чака. Ти така ли ще поведеш детето си по чуждите земи, където се стреля, правят се блокади, чака се навън, нямаш покрив над главата си, ама на, повличаш го и право на хората в територията. И мислиш , че македонеца ще ти пази детето, нещо май си се объркал.

Нямаш проблем-твоя воля. Тези деца ще изкормят твоите още като станат по на 12-13 години,докато твоите си играят с таблета и айфонЯ. Аз съм виждал йеменско дете на 4 години само да коли агне,като го спъва с крака. Това е все едно аз да заколя дребен кон сам,като го обездвижа първо със собствените си крайници.

Добре... Нали на 24/09/2015 ЕС взе решение да се създадат "hotspots" в Гърция и Италия, където имигрантите без право на статут на бежанци да бъдат задържани и връщани по родните си места. Защо решението на ЕС не се изпълнява?!

Кратера на ЕТНА(по-добра hot point няма), няма ли да ги побере или има вероятност да се задави? Може и на порции....

Ох, развеселихте ме с идеята си.

Това положение се оправя само С БОЙ, ЕБ.Н и ГРЪЦКА&МАКЕДОНСКА МУЗИКА...!!! :::)))

Ами, кой ги спира да ги "изринат" от там?! Тази демонстрация на псевдо-толерантност, която проявява Европа, ще ни изяде главите... Мигрантска паплач да ходи да си протестира в страните, от където е дошла и да се БОРИ за правото си на съществуване ТАМ и с ТЕЗИ, които й я отнемат!!

А кой им натвори този проблем.Кой създаде ИД и кой ги въоръжава! Ама те да си седят там-викаш.Западния свят да си продава оръжията и да си взима петрол на смешни цени-А те да си седят там и да им режат главите.

За каква ИД говориш в Мароко, Бангладеш, Пакистан? Тя е по-скоро във Франция и Белгия, но никой не бяга оттам...

Трябва да се наложат санкции на македонските комунисти. Как може да възпрепятстват свободното движение на хора и стоки в ЕС?

Тия, които са на границата не са от ЕС!

Аха!

Мен ме яд,че Европа се напълни с здрави прави мъже от Бангладеш примерно, а малки деца и жени от военни зони измират.

Затова една Канада отсече:"Ще приемаме само жени, деца и мъже с документи, че са женени"...И то определена бройка... А ние, българите ще лапаме мухи като получаваме отказ за виза за САЩ и Канада с текст"потенциален икономически мигрант"

Децата и жените според тях са второ качество. Мъжете са важни..............

важни, ама без жени зор ще се размножат.

Браво на братята македонци! Всеки да си ходи кой от където е! Албанците им стигат!

Напалм братя македонци.

челен опит в изнасянето на виетнамците преди почти четвърт век. Само да я попитат.

Не сме ги изнесли- те самите се изнесоха със самолетите, като видяха как мафията идва на власт. В момента Виетнам е новото икономическо чудо на изтока- задминаха ни по заплати отдавна.

За това в самолетите имаше въоръжени военни. Да ги пазат да не скочат, преди да са прелетели границата.

ЕС трябва тотално да затвори външните си граници. Докато все още може и има смисъл. Съвсем скоро ще е безсмислено да ги затваря, защото чуждата сила вече ще е вътре в крепостта.

Това са лица без право на бежански статут, на които Скопие отказва да позволи да отпътуват от Гърция.

Е, да каже някой, че не го прави турция нарочно. за 17 сек. успяха да предупредят руския самолет и да го гръмнат, но иначе не могат да си охраняват морската граница. особено смешен беше случаят с т.нар. спукана лодка- пропуснали са лодката ей така и са гледали отдалеч какво се случва , че и протестна нота връчили на гърците. Възмутени, че черните им братя ще потънат и по-малко ислямисти ще населяват земята. Гнус.

ИЛИ НИЕ ИЛИ ТЕ ! ДА СЕ СТРЕЛЯ НА МЕСО ! ТОВА Е СПАСЕНИЕТО ! ТАЗИ СГАН ВЛЕЗЕ ЛИ В ЕВРОПА КРАЙ С НАС !!!

Тя вече влезе и няма излизане. В Швеция вече има напрежение между ислямистите и местните- ислямистите редовно хвърляли камъни по хората, надували музика, чупели, трошали. Цгани

За съжаление няма хуманно решение на тази криза.Ще стане ;кърваво; рано или късно.

От това печели България.

И какво печели България ?

Иди в Турция и небръсната ще "минеш".

Орките разбират само от СИЛА. В случаят изключително ще е полезна работата на MG 42, съвършенно немско производство....така де да разберат за къде са тръгнали....

Аре обратно и повече не се връщайте!!!

Нагла пасмина! Защо не се държат така в близкия изток или Русия?

ако бабата не позволи по - твърда игра няма оправяне- ще им се молим да не си упражняват "правата" върху нас

Не ми се мисли, ако онези ми 2 000 000 "бежанци" бъдат пуснати от Турция към Европа, какво ще стане на нашата граница... Да чукаме на дърво!

То ако една държава приведе в действие законните средства за таквиз навлеци които трябва да се прилагат при нарушение на границата и драстично ще намалеят и тия дето срещу някой лев уйдисват на търция да поемат по този път и тогаз Турция ще трябва да се занимава сама със своите създания,

Изключително просто решение. За един ден се променя законодателството. Държавната граница става неприкосновена, армията и полицияра получават право да стрелят на месо... както е в Турция, САЩ, Великобритания, Австралия, и едни 30 хиляди въоръжени се разпределят по границата ни с Турция. За разкош може да приемем закон, позволяващ ловните дружинки да оказват гражданска подкрепа на армията и полицията.

танковете !

Късно е :( Отдавна са подарени /напр. на Македония една част/, а другата е налязана за скрап, за да сме се разоръжавали. Та, вече и да искаме, няма какво да дойде. Армия също няма.