17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези 26 чужденци ги интегрираме и веднага ги пенсионираме !

Защо не падаме под 4 ри милиона...ми то много нови "Българи" идват ...За изборите скачаме на 22 милиона ... :)))))

Ние тези "извеждащи" каналджии не трябва да ги закачаме, а трябва да се загрижим за турската граница. Не трябва да ги пускме да влизат, а не да излизат.

Браво на граничните полицаи, само така може да се респектират каналджиите и "мигрантите", а иначе сега адвоката на каналджиите ще пледира следното: Двамата приятели са били за гъби и да се повозят с джиповете, изневиделица са ги обградили голяма група мигранти и са ги принудили насила да ги повозят до границата.......и познайте, какво ще последва най-много домашен арест докато се позабрави. Това все пак е БГ....

Пояснение: Тия са емигрирали от Германия и бягат към България, щот баба Меркел веке ги не ще.

Извинявам се, много съм некадърен, ама бащицата Сорос такива ни избира . . . !

А другите които преминават безпрепятствено през дупките на т.н. ОГРАДА?

Не бива да се изненадваме от стрелбата.Това са новите директиви от Канцлера.Как ще подобряваме генофонда,културата и производството без тези "инженери","лекари" и прочие вишисти.Крайно време беше с оръжие в ръка да защитим нашето светло гейско бъдеще!Нито един емигрант извън България!!!!!

Когато човек чете заглавието си мисли, че граничарите са катастрофирали, а в текста по-долу пише друго. Много сте "добри" некадърници от Дир-а.

Гранични полицаи стрелят и катастрофират при задържането на двама каналджии" Не мога да разбера кой катострофира,много не ясно написано.Преди да поместите статията ,проверете правилно ли е редактирана.

и да ги очистят не могат сега ще ги хрантутим да бяха оставили работата на сърбите?! Там не си поплюват.

Преди 1989 година граничарите се движеха пеша и решаваха проблемите на нарушителите на място.За заловен жив нарушител - една седмица домашен отпуск, за застрелян при опит за бягство - две седмици!

Cezarbg

много прав !!!!!!!!!!!!!за 2 гърци седях 2 седмици у дома ама през 1983

Ами то и тези са били пеш и са стреляли, първата кола с бежанци дава назад и удря втората, ама в заглавието излиза, че граничарите са катастрофирали.... Джурналя, Ко да прайш...

Ако граничарите бяха оставили 28 трупа ,по 10 дни за всеки отстрелян сега наказание за несъответствие

Ако граничарите бяха оставили 28 трупа ,по 10 дни за всеки отстрелян сега наказание за несъответствие

И кой е катастрофирал, че нещо не е ясно преди да поправят статията. Как са минали тия джипове границата?!.

проблемът с каналджийте е следният: каналджия тва е тоя дето помага на друг човек да пресече границата. Обаче кво се получава? Примерно митничарите или гранична полиция спират на входа Мерцедес последен модел за 200 000 евра. В багажника му намират скрити талибани. Мерцедеса го кара кадъна с холандски паспорт. Почва едно съдебно производство при което всички си признават вината и процеса приключва с едно порицание и забележете- Колата на престъплението на стойност 200 000 евра, вместо държавата да я конфискува и НАП да я пусне на търг и парите да идат за държавата се връща на кадъната и всички си тръгват по живо по здраво. Ако в закона пишеше че превозното средство се конфискува нямаше да е така

BRCK

Откога тия от прокуратурата се интересуват какво пише в закона? Връщат колата щото някой е дал пари на прокурора...

Къде е ямболския малоумник Диньо, защо го няма, нали щеше да е в София и да стачкува.

ТОВА Е НЕЩО НОВО ! У НАС В БГ СЕ СТРЕЛЯ БЕЗНАКАЗАНО САМО ПО КРЪЧМИ И НА СВАТБИ .

Като не си плащат ще ги задържат я!

А колко беше готино и безопасно за българите по времето на бай Тошо като имаше граничари, границата беше минирана и се стреляше на месо..Сега си играят на преследване с джипки и после пускат каналджиите по живо по здраво и другия път да знаят на кого да дадат комисионна!

Да ти го натикам на тебе у на бай ти Тошо разбиръш ли?

мало малово голямо малово мало голямово голямо голямово а иначе трябваше да ги хванете като да влизат, а не като излизат!

Браво, стрелба с автомата на месо, като натръшкат по няколко човека на границата ще се замислят другия път дали да спрат или да ги гръмнат и тях. Трябва да се действа с твърда ръка.

Браво, ама това трябва а е на другата граница, отатък Турция и Гърция. На границата със Сърбия е след дъжд качулка, да не се изложим пред чужденицте.

Добре де,как така влязоха през турската граница и ги пропуснахте без гонки и стреляне,а ги хванахте на сръбската граница?!? Сега на нас тези за какво са ни?!? Защо не ги спирате още на турската или гръцката граница,ами трябва да ги ловите на сръбската и да ги връщате в България,като тук никой не ги иска,а и те самите няма да останат...?!?

Утре ще ви покажа една графика,да видите колко сме добри а вие да се чувствате добре

Браво герои! Император Боко сега ще ви награди с по една пържолка. Свободно фатмаци, пардон, юнаци

Абе само аз ли си помислих като прочетох заглавието, че граничните са катастрофирали? Щото в самата статия не видях подобно нещо.

Какво очакваш от неграмотни жорналяги.

Аве гранични ... не се прави така.... Като виждате, че заминават кам сръбската граница ги пуснете - да заминават. Какво ще ги правим тука ?! Верно на влизане нещо са успели .. помогнете им да си излязат ... нямат работа тук. Малко дипломация .. 21 век сме ... учете се от политиците ... едно говорят (каквото изкат да чуе така нареченият народ) а съвсем друго вършат (торти и чалга с пачките по ловните стопанства и яхтите).

Аве гранични ... не се прави така.... Като виждате, че заминават кам сръбската граница ги пуснете - да заминават. Какво ще ги правим тука ?! Верно на влизане нещо са успели .. помогнете им да си излязат ... нямат работа тук. Малко дипломация .. 21 век сме ... учете се от политиците ... едно говорят (каквото изкат да чуе така нареченият народ) а съвсем друго вършат (торти и чалга с пачките по ловните стопанства и яхтите).

Сега ясно ли е на всички какво се случва. Влизат от Турция, прекосяват Родината по диагонал и ги хващат чак на западната граница. Иначе, щатният говорител на правителството Валери Симеонов и сутринта обясняваше по БНТ колко е стабилна оградата, че никаква коза или овце не може да премине, но явно за "новите" българи няма проблем. Казвам "новите", защото сега ще ги зачислят на пансион, храна и с дневни джобни пари.

PEYTSCH

А защо предупредителни изстрели щом говедото-престъпник иска да сгази граничните полицаи ??? Това са супер бандити и куршум в челото им е малко !

В днешно време благосклонно към такива "бежанци" стрелялият ще търка нарове с години.

мечтая си за времето, когато ще има новина от рода: "Фабриката за сапун в близост до граничен пункт ....... преизпълни плана за тримесечието"

Защо никой не стреля,когато влизат прима тите,а стрелят,когато излизат

Защото са имали да дават...разбра ли.

Ще стрелят разбирасе, тово е Държавна граница!

Стреляли не до стреляли. Смешници.

Ва Хинков прекара белото вий гърмите по теа, ва

дир-е, пред Министерския съвет имастълкновиние.. Мълчите кът дупи

Те вземат дейно участие с такива 'новини", като тази. Другото име на по-горното писание е " ВДИГАНЕ НА ПУШИЛКА". Целта е отвличане на вниманието към нещо, чрез насочване на вниманието в друга посока.

Пълна глупост.Никакви последствия няма да има,само екшън за пред простолюдието. Анархията ще погуби България. Матреала е лош ,като се почне от боко и се стигне до мангалите .

Това е победа за Гранична полиция и катастрофа за БГ. Мурджовците остават на БГ територия за храна, подслон и мед. грижи за сметка на пенсионерите.Ккато отпочинат и захлебят ще колят неверника.

Не са стигнали свинските опашки и се е наложило стрелба.

Бреее,интересно защо нашите граничари проявяват такава активност и усърдие на запад.и северната граница при НАПУСКАНЕ от България на т.н.,,бежанци", А НЕ НА ЮЖНАТА ПРИ...НАХЛУВАНЕТО ИМ У НАС!? Имам съмнения ,но ги оставям на вас за коментар...

Целенасочено е да се вкарат в България - хващат за пред хората 2 коли, а колко спокойно преминават, не се знае.

Как се не сещате... не са се са отчели дето трябва маймуните

щеше да бъде , да бяхте ни уведомили в коя посока са бягали мигрантите - към Сърбия или към България ? Защото може и изобщо да не са бягали, а да са ходили на пикник ?

Само да попитаме Боку, дето преди малко говореше за "комунизъмъ". Тогава имаше ли подобни случаи?

Да! Имаше! Не един и двама източно-германци бяха застреляни на южната ни граница! И не малко българи!

По онова време бяхме там . Спомням си ,че когато се появеше диверсант / сега ги наричат мигранти / освен граничарите се вдигаха всички местни ловджии докато не го заловят или опукат !

ПРЕМИНАЛИТЕ ПРЕЗ ТУРСКАТА ГРАНИЦА МЪРЛЯЧИ , ПРОСТО РЕШИЛИ ДА СЕ ЗАСЕЛЯТ В ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА !!! ИНАЧЕ ТУК ЩЯХА ДА ГИ ПРИЕМАТ, НАСТАНЯТ И НИКОЙ НЯМАШЕ ДА РАЗБЕРЕ ! ПРОСТО ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ УЛИЧНАТА ПАСМИНА ПО СОФИЯ !!!!

са влезли в България, респ. в ЕС !Нали това им е била целта ?

Значи, Чумавите гости на Меркел влизат през "Великата Гербава Стена" безпроблемно, преминават цяла България разпространявайки Чума и на Българо-сръбската граница ги залавяме!!! Гербави, вие сте вредни и опасни за България и Европа колкото и Черната гостенка-Чумата!!!

Ха?! Абе тези откъде "прехвръкнаха" , че стигнаха чак до српско?

Забележете къде ги хваща ББ. На сръбската граница. А какво се случва на турската граница? Не ги слушайте какво ви говори а го гледайте какво върши. Тоя ще превърне БГ в гето за нелегални емигранти. Вече е поел ангажимент към Меркел. Иначе друго ви разправя по ТВ!

Защо ги спирате и ги връщате в България. Да ги хрантутим ние ли! Оставяйте ги да се махат!

КОЙ ги пусна да стигнат СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА граница, нещастници ГЕРБерски, а ??? БСП или Путин, нали ???

Не бе човек, предишното правителство ги е пуснало ... как пък не се сещащ!!! А сегашните нямат нищо общо :))

А стига бе ! Кви са тия мигранти, та нали имаме ограда кат СЛЪНЦЕ по границата с Турция! Да не прехвърчат тия хора ?! :)) или от властта са спретнали поредното активно PR мероприятие за отвличане на внимането на хората от проблемите в страната ...... А Бойко ? Че Европредседателството свърши, ама проблемите на България си останаха!!!

Според мен новината е вярна, оградата не е в цветущо състояние, тъй че е възможно да има опити за влизане.

Каналджиите ще се отърват, гостите ще бъдат настанени в лагер, а граничарите ще ги влачат по съдилищата заради стрелбата. От шефовете може и да получат похвала, но все ще се намери защитник на "бежанци", който да ги съди.

"Гранични полицаи стрелят и катастрофират..." И как точно катастрофират граничните полицаи, неграмотни журналисти?