Граната откъсна ръката на мъж в Париж (видео)

По думите на един от очевидците, пострадалият е фотограф

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представете си ако това се беше случило в Русия: Министър - председателят свиква съвета за национална сигурност, министърът на външните работи излиза с декларация, остро исъждаша сатрапа Путин, САЩ и ЕС призовават за свалянето му и признават една от двете " урветини от " Пуси Райът"/ или както там им беше името/, за президент. Красота!

Венецуела, Франция или Русия ... управляващите бият, но само във Франция това е положително!! И с интернет, и без интернет в Масачузетския университет анализът показва че навсякъде 90% от населението е плебс или просто стадо и само 10% използват пространството между ушите си!

Очаквам скоро САЩ да изпратят миротворци във Франция да свалят диктатора Макрон и неговия кървав режим.Опс сетих се че Франция е "демокрация" и хвърляне на гранати по собствените им граждани е нещо нормално и правилно.По добре да пратим войски във Венецуела или да ги използваме за защита на южната ни граница от бедни майки с деца бягащи от нарко картелите в централна Америка.На всички демократични българи поздрав от Белия Дом с високо вдигната ръка и America uber alles- Америка първо.Искрено ваш Доналд.

Гранатите ги хвърлят тези с жилетките. Самоделни бомбички. Затова и една е гръмнала в ръката на един жълтур докато я е хвърлял. Освен това Макрон не е пожизнен диктатор абониран за президентския пост. Най-малкото има ограничение на мандатите. А има и разлика в мотивите на протестиращите. Във Венецуела протестират от глад при заплата 3 долара, във Франция протестират за Минимална работна заплата в размер на 1300 евро нето

Това е фейк-нюз ! На Запад не се случват такива неща, защото всичко е цветя и рози и масло с мед !

Трябва да си изключително малоумен, че да се контузиш по тоя начин, но жълтите жилетки са утайката на обществото и никой не е изненадан. Жалка паплач, облъчвана от империята на злото и джуджан.

Ибисипуткатавгъзъ.

По телевизия в новините казаха, че мъжът е леко ранен в китката. Ама и ние имаме едни новинари....

Така трябва натиск тогава власта се съобразява с народа и си върши работата в интерес на народа...а когато ой спи го краде и прави какво то си иска.

тия триста години вече я влачат тая революция, като виждат че не става да връщат краля, кво се мъчат

След война има подем и доста от боклука се измита.

Май е време някой да започне да въоръжава жълтите жилетки...

Тия жълти жилетки докога ще стачкуват във Франция,няма ли най накрая САЩ и Европа да признаят някой техен човек за президент както го направиха във Венецуела???

Протестите са мирни, но за съжаление към протестиращите се включват екстремисти и се стига до вандалски прояви. Днес имаше запален автомобил.

Какъв е смисъла от мирни протести? Като първомайска манифестация!

Протестират щото добре платените им работи ги изнесоха в Китай и Източна Европа! Мождуврененно им орязоха социалните, понижаване на жизнения стандарт му казват! Тия 5 хиляди човека в HP на кого изядоха хляба във Франция? Е те затова протестират!

Айде къде е международната общност да обяви че Макарона е нелегитимен и шефа на жълтите жилетки е президент! Ама оня караконджул с цайсите от МВНР да е първа и да покаже че сме против насилието и за демокрация нейната мама! И да кажат на МАкарона че не е изключена военна намеса за да се овладее ситуацията :)

Макрон е легитимен според международната общност! Жълтите жилетки да се явят сега на изборите за европарламент, ще стане ясно каква тежест имат в обществото! Международната общност осъжда насилието от страна на екстремистите, включващи се в мирните протести! И да, военна намеса не се изключва!

Schilo

Ами Мадуро, не е ли легитимен?

Трябва в главата си да нямаш за пет пари акъл, за да тръгнеш да взимаш паднала граната на земята. Ами те, гранатите, това правят. Гърмят. Коя по-слабо, коя по-силно. Ама де ти един фотограф да знае това...

Точно паднали гранати се вземат от земята. Аго не я вземеш, те взема тя. Ама си има правила. Които колкото и пари да имаш не можеш да ги промениш и затова се спазват. А този явно не ги е спазил.

Макрон е временно в политиката. Той идва от банковия сектор. След като извърши необходимите реформи във Франция и в ЕС, той ще се върне към банкирането! Той не е част от политическата система!

Щеше да е смешно ако не беше тъжно.

Дебилите, де протестират без да знаят защо, за какво или срещу какво, хич не са за съжаляване!

КГБ

Макрон е долен тиранин избиващ френския народ. Нормалния свят , Русия , Китай, Турция и Венецуела , трябва да признаят водача на жълтите жилетки за президент на Франция.

Ами да го признаят! И това ще бъде краят на жълтите жилетки!

Но ще бъде и края на Макрон му се вижда и целия сват го ненавижда.

Макрон ще спечели предсоящите избори за европарламента, дори и жълтите жилетки да направят партия и се яват на изборите. Втора сила ще е партията на Льо Пен!

ХАХАХА - по-голямо говно от това не бях чел!!!! "Нормалния свят" - ти добре ли си бе? И диктатора ислямист и наш съсед Ердоган и той там между нормалните! Леле какви болни мозъчи има!

Къде е Гуаидо да се провъзгласи за президент на Франция? Доналд дък ще му даде ли пари и оръжие да поведе жълтите жилетки срещу диктатора Макрон? Нали и там изборите са незаконни. Макрон е узорпирал властта с нечестни избори и народа е въстанал....

Няма американски президент, който да тръгне срещу Франция! Американците са благодарни на Франция!

по деня на благодарността ли съдиш или си пуйка

От историята и от политиката. Не си ли чул, че Статуята на свободата е подарена от Франция? Прочети кой е авторът и какъв е поводът?

И за какво е целият зор- да дойде някой като Мадуро- защитник на бедните, с деца -милионери студенти в Сорбоната?Че те и сега си ги имат такива.

Ако жълтиге жилетки сега се явят на евроизборите, ще бъдат трета политическа сила, след партията на Макрон и на Льо Пен, пред традиционната десницата и пред традиционната левица!

Звездите ми говорят, че този протестиращ граната повече няма да пипне!

ти не си астролог ти си долен антрополог от най долните

Да би мирно стояло, не би чудо видяло! Каква работа има тази граната в ръката на един протестиращ?

за да я върне на тези,които са я изстреляли или тролската ти едноклетъчна кратуна не се сеща?

Неговата кратуна не се е сетила, че гранатите имат свойството да избухват! Но, ще го израсте!

Зашо ЕС не взема отношение за полицейското насилие над европейски граждани????Защо позволяват на диктатора Макрон да нарушава човешки права? Или са много заети да свалят законното правителство на Венецуела и да заграбят природните и ресурси посредство кукла на конци?

Защото демокрацията се изчерпа! Дойде ред е на дикатурите!

Граната! В г.за на цоциалиста! Безценно!

А бе този диктатор Макрон, кога ще го махат? сащ няма ли да идват във франция, да освобождават?

Ако се наложи, ще дойдат, не се съмнявай! Бай Дончо е на линия!

само да не е на някоя глуха линия или на челен коловоз

Една очаквана и много добр новина, що ще такава грНата в ръцете на патижанин?

или си пиян или глупав

Малииииии, то там от месеци панаири и то десет пъти по-страшни от Венецуелските, а в Брюксел мълчат...

Абе къде са еврогейците , да защитават собствения си народ . Докога ще духат на Макарона.

Тръмп какво чака, а не влиза да ги спасява. По-лесно ще е отколкото в Сирия, Венецуела, Ирак, Виетнам, Афганистан, Либия, Украйна и т.н.

ама в украина нещата пак се закучиха даге

Какво става?! Колко трябва още да чакам САЩ, Англия, Германия и България да ме признаят за президент на Франция? Онзи Гайдо ли, какъв беше, откога го признаха! Обещавам, че ще потърся помощ от САЩ за отстраняването на диктатора Макарон, ако не мога да го отстраня сам.

Путин и Си Цзи Пин, са признали Жерар Депардийо за президент на Франция.

революции, а не протести, целия свят се е подпалил от напрежението между богати и бедни, само българина блее, но то си е нормално, затова е българин

Всеки мирен протест може да стане размирен

Във Франция полицията може да бие и ранява протестиращи,в Румъния е забранено.Две мерки и теглилки в Евросъюза.Лицемерие безкрай.

Основната колона протестиращи, наброяваща над 1000 човека, се движеше от "Шан-з-Елизе" към река Сена. ============= БУХАХАХАХАХА Май пак са секнали копейките! Пустия евтин петрол докара до фалит кремълските негодяи!

1000 протестиращи! Те на мач между Глиган Грудово и Макак Шумен се събират повече хора! БУХАХАХАХАХ РЕВВААААА!!!! ХАХАХАХАХАХА

с тия тъпи постова центове няма да изкараш

Мадуро прекалява! опа, то било режимът на Макрон. невър майнд

бил микроМадуро

И сега Мадуро да се обяви за президент на Франция! :) Така де , би било логично!

Някакъв по-долу пита защо протестите не стихват. "Жълтите жилетки“ не се успокояват, защото усещат, че Макрон е президент на богатите - богатите забогатяват, бедните обедняват. Макрон реши да намали данъците на богатите...Уж да стимулира богатите да инвестират в реалната икономика. На хартия данъкът върху богатството уж щял да се запази / без промяна на тавана и данъчната ставка /. НО! Данъкът щял да важи само за недвижимите имоти...А върху акциите, облигациите и авоарите щял да отпадне. Затова ВЪПРЕКИ замразените цени на горивата протестите не стихват. Несправедливостта извежда народа на улицата.

ти забрави да кажеш че парите от данъците отиваха да хранят арабите и негрите.. Социални помощи по 1000-1200 Евро на калпак.. сега като ги няма тези пари, дерат по 20 кожи на работещият французин за да хранят арабите и негрите.... ама човека няма кожа вече... ко ще му дерете... а и той деца и жена има храни... Икономиката става все по-технологична, а арабите и негрите и преди това не бяха от работливите и можещите..

Ни съобщи че гуйодо е временния президент на Венецуела.....алооу шибаняци, да се задавите в мръсните гуши

Спутник - телевизията на истината. Хммм този лозунг ми е познат от някъде...

Спутник или Ватник!

Гноясалият мозък от Козяк, безказарменик но майар, отново се изходи

Жълти жилетки защо размахват донбаски знамена?

Щом Расия Тудей го казва сигурно е истина! ;-)))))

То за дебилите като тебе има снимки и видео, ама нали сте малоумни ...

Кървавият, нелигитимен режим на Макрон избива журналисти!!!

Д.и.р ни информира за съботните безредици във Франция от руските медии? Сигурно защото нито една френска или друга телевизия не предава "истината".

Това не е протест! Това е метеж! Имаше запалена лека кола, взривове, хвърлени камъни! Дано да няма някоя пострадала витрина!

Жалки умрели алчни черни души, само погнуса може да изпита един умен човек към такъв " капиталист" - глист

Това е най-малко 30 лева загуба!

Протестите са безсмислени гей паради. Как се сваля наглец,който печели избори с 20 процента,и само за половината си мандат прави хората по-бедни, решава да прави диалог с тях,а кани избрани хора там,и предварително иска въпросите,и не им разрешава да реплекират отговарящите?! Аз не знам друг начин освен война.

Кадри от спутник, свидетели от Ruptly... смърди на руско активно мероприятие. Тукашните задунайски тролове реват като заклани. Всичко е ясно.

май нищо не ти е ясно

ле пен да се провазгласи за временно изпълняваш длъжността на бабоеба с обратна резба и да свика нови избори

Го може, останалите духат супата.

Франсетата се усраха, свърши се то да плащат социалните помощи за арабите и негрите - по 10 кожи им дерат.. Ония ти 2,3,4 генерации само на социални помощи.... Арабите и негрите не искат да ги хранят вече.. няма пари -действайте!!

допреди американския макарон

ами то търпението не е безкрайно

Викаж преди мактрон нямаше гета, не палеха колите и полицията нямаше страх...??? нямаше и терористи...?????? Преди имаше достатъчно пари за да ги хранят... сега няма.... това е разликата...

Жалко този човек сигурно не е бил от добро на протеста.