Коментари - Бойкот срещу скъпия билет в София: #НеФинансирамКрадци | Днес.dir.bg

Бойкот срещу скъпия билет в София: #НеФинансирамКрадци

Недоволни жители на София започват серия от протестни акции срещу поскъпването на билета в градски транспорт, като призовават масово да се пътува гратис.

Обратно в новината

Коментари - Бойкот срещу скъпия билет в София: #НеФинансирамКрадци | Днес.dir.bg

Коментари

-Има ли още от ТЕЗИ ИНДУЛГЕНЦИИ ? Иначе аз продължавам, да си пътувам ...ГРАТИС ,ама ще е по-голям СЕИРА , при Пряко съприкосновение с...ОЯДЕ НИТЕ "Сурвакари" !! Искам, да го правя ОРГАНИЦИРАНО , Моля !!!

Това е само първия етап-догодина ще вдигнат и картите, ако не ги спрем сега.Това е ГЕРБ!!!!!

Събуди ли жена си бе "будителю":)))))))

насиненото циганско око се обади от махалата след пиянски запои.

боже,боже,за билетче са се активирали да протестират! то мафията на диктаторите от бишето бкп и дс вече успешно за 26 год ни е заваладяло, а та за такива примитивни неща протестират!

не билетчето,а цялата политическа система на хората от диктаторскокомунистическият преход е прогнила и гангренясва бедната и изоставаща балканска държaва- българия!

Ако за новите автобуси ще плащаме по 1,60 лв., то какви обезщетения ще ни изплащат ако се возим в 50 годишни такива (тролейбус 7 и автобус 86)???

По принцип билет се издава за разстояние, за брой пътуващи с един билет (в Германия има билет и за петима), за времето за което го закупуваш (може и за седмица, за три дни и т. н.). Така, че цената включва много компоненти и отстъпки, за да е пазарно издържана, това нашето си е пладнешки разбойнически обир. А Бойко стига се е правил на шут, на никого не е интересен и повечето хора не го понасят заради риголетовщината му и страхливата му жестокост към хората.

!?!!!

Стига са плакали софиянци - не стига ,че им наливат десетки милиони от бюджета за метро,околовръстни - и 2 лева за билет са им малко !!!В провинцията как плащат по 1 лев за много по-къси разстояния и няма метро и нови пътища !!! ДГД

Правилно Иванов, ти не искаш на тебе да ти е добре, искаш на другите да им е зле. Ще се оправим ама друг път, докато мислим като Иванов със задните си части. И ние не те обичаме. Важното е ние да се ядем помежду си, а Бочко да е добре.

Метрото и околовръстното са по Европейски програми, а не от бюджета, злобен селяко!

Иванов,явно си гербераст .Навсякъде си пуснал тези изречения по форумите,промени малко или ти трябва преводач.

Интересно, че цената на билета се вдига почти двойно, когато цената на горивото пада почти двойно. Въпроса ми е какво ще стане, когато цената на горивата се покачат на предишното си ниво - може би тогава билетчето ще стане пак 1лв ?!

При капитализма няма гражданско неподчинение. Ако не щеш да плащаш значи си мързелив. Това да не ви е комунизъм да пътувате за по 6 стотинки. Ще плащате и хоро ще танцувате.

Ще има народен съд с тежки наказания за теб и другите алчни и продажни задници. Дано по-скоро, България пропищя от вас!!

Повечето от хората пътуващи с градски транспорт имат карти, на които цените не са увеличени, даже има предложение да се намалят, така че увеличението на билета не ги бърка!

Въпросът е докога,принципът е ясен разделяй и вдигай цените,а има и такива които пътуват 10-15 пъти в месеца те защо да си купуват карти?

Не всички могат да се бръкнат за карти, не загряваш ли? Много българи живеят под прага на бедността!

Разходът на автомобил среден клас градско шофиране по настоящи едрови цени на горивата и всички други начисления е 0.2 лв./км.,ако споделяш основното си пътуване с още някой се получава 0.1 лв./км. е колко километра трябва да е всяко пътуване за да се предпочете градския транспорт-за билет от 1.6 лв. 8-16км. за карта 10-20 км. на ден, е сега сметнете колко от пътуващите изминават всеки път тези разстояния и дали наистина има основание за повишение със 60%.

БРАВО СОФИЯНЦИ !

Мръсни лумпени, САТЪР за вас...!!!

заемите ги теглиха за да покрият загубите на НЕК, които Иван Костов и Царя докараха с безумните си приватизации и договори

а питай се що Боцата продаде последното участие в ЕРП-тата 40 процента средно беше. Що бе коте сещаш ли се 200 -300 милиона приход за държавата бе поне за пенсионерит щеше да има някви пари. А той ръц продаде всичко спомянш ли си го. Верон и Ванката и Симионката са за трепане.

мнооо йофтино бре на тая хартийка от 2 кинатара. Да беше барем 5.

И столичани можело да плачат. То от някъде трябва да се започне. Па сещайте се де за приказката цар далеко господ високо. Та и двете са близо до вас хайде да ви видим църкащите софиянци ко ще направите.

да се въведе парична единица "едон фандък", равна на лев и шийсе да го ева...

Кой ви избра кмет от герб? КОЙ-КОЙ-КОЙ?

Ние ги изритахме от власт, а те сами се избраха пак.Изборите са фалшифицирани.

ами изритаите ги още веднъж,ама този път наистина и без право на завръщане

Предлагам на всички софийски жители, това са тия хюмнета дето са се преселили в софия, изпълнявайки приказката - Пази Боже, сляпо да прогледа - да им се удари по един печат (жиг, дамга) на челото, за да се знае кои са, където и да са! След това на тия същества да им се разреши да ядат, пият, пушат и се дрогират колкото си искат и се возят където и когато си поискат, с каквото си поискат в цял свят! Ще плащаме от държавния бюджет. НО ... един ден и това зло ще свърши, а надали ще се появи ново. Защото за него е предвидено - картеч, ако оцелее - вечна каторга! :)))))

Наистина няма никаква причина за поскъпването на билета, и то с 60%! Нито доходите са се вдигнели с толкова нито нищо! И горивата паднаха... Изобще не разбирам откъде можаха да я измислят тая глупост! Първо пробваха с винетките, и като мина номера - давай да дадем!

Как откъде? Нали теглиха милиарди заеми, вече цифрата им се губи, от които естествено раята нищо не видя. Работеща икономика няма, че да се събират достатъчно от нея, затова за да се връщат тия дългове билетчето ще ни се види най-малкия проблем. Очаквай драстично повишение на комуналните разходи, храна, данъци, глоби и налагане на нови глоби. Така ще е, докато ги търпим. Иначе аз в редките случаи, когато се возя на скапаните им рейсове, билети не дупча.

Данче, гласувах за теб и ти пак се подхлъзна под чуждо влияние. Сори, обаче май е по добре да си останеш проста даскалица. Няма да ти кажа колко кинти наливам в общината ежегодно, но нЕма нищо срещу тях.

За 1.60 трябва и кафе с кифличка да сервират в тия автобуси. 100% пак ще глобяват само българи, а специалния етнос ще я какато и досега - без билет и без санкции.

Илате у Филибе пардон Пловдив да видите там какъв транспорт има градски. Закъснява редовно с 15 -20 минути едни автобусчета джуджета и лятото направо се сварявате щот прозорци няма. Частници които получават дотация от общината и плащаме 1 лв. за 10 пъти по малки растояния. ИЗОБЩО ЗА КО ЦЪРКАТЕ?

Нали си имате черни и цигани бре - нека те да ви клатят, докато пътувате към лежачката си, дето и викате работа.

Единственият бойкот е негласуването против ГЕРБ.

ТЕЗ КОМЕДИАНТИ НЯМАЛИ ДА КАЖАТ НЕЩО? НАЛ СЕ БОРЯТ С НЕПРАВДАТА!

Просто няма да храня гърбави крадци и цигани.Няма да дупча билет в автобус,тролей или трамвай.Само в рушащата се и течаща нова подземна железница.

5 ЛВ да ви направят билето, да се кефят безплатните мангусти и футфеновете- рейсотрошачи.

Протест до дупка срещу оядените боклуци. С цялата си наглост дори не искат да издават фактури за скъпите билети.

България се напълни с Андрешковци. После що сме в Азия, а не сме в Европа? Има един лаф за поляците, че са готови да умрат за Полша, но не и да работят за нея. Е, ние българите нито сме готови да умрем за България, нито да работим за нея.

Хич не им пука...

Червените тролове и агенти на Кремъл се активизираха против Фандъкова.

Не е нужно да си трол,агент или какъвто и да било за да си възмутен от Фандъка.Достатъчно е да имаш очи.

....на Фандъкова е в полза на София,останалото е самохвалство и абсолютна имитация на дейност.Много хора вече разбират това и тя ще трябва да запретне ръкави за работа и да престане да имитира и замазва проблемите.

Ти са ли се сети...на вторият и мандат? Виж само от къде иде. От ГЕРП, и вожда е от там. К'во се учудваш тогава!

С новата цена на билетчето, ние пристигащите по разни поводи в София, ще помогнем за до изграждането на третия лъч на метрото. Дайте малко по-високи заплати на работниците от провинцията, че да може да идваме по-често за да използваме обществения софийски транспорт. Така ще може и четвърти лъч на метрото да се построи?!

Искам с билетчето да ми се издава данъчна фактура .

Крадци ли са гербаджиите?!?

да, да и пак да

дупедатка на ГЕРБ уличена в далавера в СОС със спирки. Фандъкова О+ С+Т+А+ В+ К+ А

Гратисчийството явно няма как да бъде бреборено, и изглежда единствения вариант да оцелее СКГТ е увеличение на билетите, за съжаление. Ако гратисчийския манталитет не беше толкова широко разпространен, едва ли щеше да се стигне до тази мярка.

Пълни глупости. А контрольорите за какво са?

контролата не ме закача и азе не я закачам

Събирайте жълти стотинки за глобата! Изсипваш 1-2 шепи стотинка пред контрольора и да си ги събира!

Прошко си изпроси названието педал

Най лесно е с карта от Курило.Комшията си е взел,пътува си и не му пука.Никой две не може да му каже!

Аз не съм пътувал с редовен билет от 1995г до ден днешен , а и нямам намерение да си променям навиците.

В момента с карта то 4 лв. можем цял ден да се возимс всичкио транспорт в София! Aко тази дневна карта се запази, проблемът ни е решен

вЕрваш ли си, че ще остане?

Таботата върви към прекръщаване от Фандъков на Фандикова.

ХАК ДА ВИ ИЗБИРАТЕЛИ ГЕРБЕРСКИ НАЛИ СИ ИЗБРАХТЕ ДЕБЕЛОГЪЗАТА КМЕТИЦА СЕГА НЕМА РЕВЕТЕ

Софийските селяни ореваха света.

Фандъкова на двулевка, ама на двулевката беше жена дето бере грозде от лехите. Как ни се измени ценностната система, направо не е за вярване?!?!

В първия момент погрешно прочетох заглавието като "БОЙКО срещу скъпия билет в София" и си казах: Бре, вождът защитил интересите на обикновените хора. А то било, както в онзи лаф: "а дано, ама надали"...

Под лозунга "НеФинансирамКрадци" би трябвало да се почне първо от топлофикациите и след тях да се върви по списък за останалите. Не е редно всичко това което се случва да е истина, наглостта на властите е безгранична.

Ами то си е като в оня виц: - Ало, енергото ли е? - Не, тук е водоснабдяването. - Нищо. И на вас да ви е.. м......!

Крадците си строят палати ( и апартаменти) с вашите левчета (вече 1,60 лв).

Разбира се, че ще бъде така: Дорде има БалЪци ще да има и Тарикати! А за овцете няма да говорим...

Ти си ни проблема, бе, идиот, копеле ниедно!

Ходете пеша, като ви е толкова скъпо билетчето. Какъв ви е проблема бе, нещастници?

Веско, искаш ли всеки делничен ден да ми превеждаш по банковата сметка 1,20 - толкова минимум е разликата между старата и новата цена на билетите, която лично за мен се заформя. Ако искаш, може и 300 лева накуп - за една година напред. С тях ще отида един уикенд на почивка или ще купя на децата си по 2 чифта обувки. Сега надявам се разбираш къде е проблема...

Стефчо, но все пак и кметицата е човек и трябва да почива на Малдивите и да купува на децата си обувки от по 3 000 лев, нали?

Всеки е готов да плаща, когато знае за какво се харчат парите му!

Коментари - Бойкот срещу скъпия билет в София: #НеФинансирамКрадци | Днес.dir.bg

Бойкот срещу скъпия билет в София: #НеФинансирамКрадци

Недоволни жители на София започват серия от протестни акции срещу поскъпването на билета в градски транспорт, като призовават масово да се пътува гратис.

Обратно в новината

Коментари - Бойкот срещу скъпия билет в София: #НеФинансирамКрадци | Днес.dir.bg

Коментари

-Има ли още от ТЕЗИ ИНДУЛГЕНЦИИ ? Иначе аз продължавам, да си пътувам ...ГРАТИС ,ама ще е по-голям СЕИРА , при Пряко съприкосновение с...ОЯДЕ НИТЕ "Сурвакари" !! Искам, да го правя ОРГАНИЦИРАНО , Моля !!!

Това е само първия етап-догодина ще вдигнат и картите, ако не ги спрем сега.Това е ГЕРБ!!!!!

Събуди ли жена си бе "будителю":)))))))

насиненото циганско око се обади от махалата след пиянски запои.

боже,боже,за билетче са се активирали да протестират! то мафията на диктаторите от бишето бкп и дс вече успешно за 26 год ни е заваладяло, а та за такива примитивни неща протестират!

не билетчето,а цялата политическа система на хората от диктаторскокомунистическият преход е прогнила и гангренясва бедната и изоставаща балканска държaва- българия!

Ако за новите автобуси ще плащаме по 1,60 лв., то какви обезщетения ще ни изплащат ако се возим в 50 годишни такива (тролейбус 7 и автобус 86)???

По принцип билет се издава за разстояние, за брой пътуващи с един билет (в Германия има билет и за петима), за времето за което го закупуваш (може и за седмица, за три дни и т. н.). Така, че цената включва много компоненти и отстъпки, за да е пазарно издържана, това нашето си е пладнешки разбойнически обир. А Бойко стига се е правил на шут, на никого не е интересен и повечето хора не го понасят заради риголетовщината му и страхливата му жестокост към хората.

!?!!!

Стига са плакали софиянци - не стига ,че им наливат десетки милиони от бюджета за метро,околовръстни - и 2 лева за билет са им малко !!!В провинцията как плащат по 1 лев за много по-къси разстояния и няма метро и нови пътища !!! ДГД

Правилно Иванов, ти не искаш на тебе да ти е добре, искаш на другите да им е зле. Ще се оправим ама друг път, докато мислим като Иванов със задните си части. И ние не те обичаме. Важното е ние да се ядем помежду си, а Бочко да е добре.

Метрото и околовръстното са по Европейски програми, а не от бюджета, злобен селяко!

Иванов,явно си гербераст .Навсякъде си пуснал тези изречения по форумите,промени малко или ти трябва преводач.

Интересно, че цената на билета се вдига почти двойно, когато цената на горивото пада почти двойно. Въпроса ми е какво ще стане, когато цената на горивата се покачат на предишното си ниво - може би тогава билетчето ще стане пак 1лв ?!

При капитализма няма гражданско неподчинение. Ако не щеш да плащаш значи си мързелив. Това да не ви е комунизъм да пътувате за по 6 стотинки. Ще плащате и хоро ще танцувате.

Ще има народен съд с тежки наказания за теб и другите алчни и продажни задници. Дано по-скоро, България пропищя от вас!!

Повечето от хората пътуващи с градски транспорт имат карти, на които цените не са увеличени, даже има предложение да се намалят, така че увеличението на билета не ги бърка!

Въпросът е докога,принципът е ясен разделяй и вдигай цените,а има и такива които пътуват 10-15 пъти в месеца те защо да си купуват карти?

Не всички могат да се бръкнат за карти, не загряваш ли? Много българи живеят под прага на бедността!

Разходът на автомобил среден клас градско шофиране по настоящи едрови цени на горивата и всички други начисления е 0.2 лв./км.,ако споделяш основното си пътуване с още някой се получава 0.1 лв./км. е колко километра трябва да е всяко пътуване за да се предпочете градския транспорт-за билет от 1.6 лв. 8-16км. за карта 10-20 км. на ден, е сега сметнете колко от пътуващите изминават всеки път тези разстояния и дали наистина има основание за повишение със 60%.

БРАВО СОФИЯНЦИ !

Мръсни лумпени, САТЪР за вас...!!!

заемите ги теглиха за да покрият загубите на НЕК, които Иван Костов и Царя докараха с безумните си приватизации и договори

а питай се що Боцата продаде последното участие в ЕРП-тата 40 процента средно беше. Що бе коте сещаш ли се 200 -300 милиона приход за държавата бе поне за пенсионерит щеше да има някви пари. А той ръц продаде всичко спомянш ли си го. Верон и Ванката и Симионката са за трепане.

мнооо йофтино бре на тая хартийка от 2 кинатара. Да беше барем 5.

И столичани можело да плачат. То от някъде трябва да се започне. Па сещайте се де за приказката цар далеко господ високо. Та и двете са близо до вас хайде да ви видим църкащите софиянци ко ще направите.

да се въведе парична единица "едон фандък", равна на лев и шийсе да го ева...

Кой ви избра кмет от герб? КОЙ-КОЙ-КОЙ?

Ние ги изритахме от власт, а те сами се избраха пак.Изборите са фалшифицирани.

ами изритаите ги още веднъж,ама този път наистина и без право на завръщане

Предлагам на всички софийски жители, това са тия хюмнета дето са се преселили в софия, изпълнявайки приказката - Пази Боже, сляпо да прогледа - да им се удари по един печат (жиг, дамга) на челото, за да се знае кои са, където и да са! След това на тия същества да им се разреши да ядат, пият, пушат и се дрогират колкото си искат и се возят където и когато си поискат, с каквото си поискат в цял свят! Ще плащаме от държавния бюджет. НО ... един ден и това зло ще свърши, а надали ще се появи ново. Защото за него е предвидено - картеч, ако оцелее - вечна каторга! :)))))

Наистина няма никаква причина за поскъпването на билета, и то с 60%! Нито доходите са се вдигнели с толкова нито нищо! И горивата паднаха... Изобще не разбирам откъде можаха да я измислят тая глупост! Първо пробваха с винетките, и като мина номера - давай да дадем!

Как откъде? Нали теглиха милиарди заеми, вече цифрата им се губи, от които естествено раята нищо не видя. Работеща икономика няма, че да се събират достатъчно от нея, затова за да се връщат тия дългове билетчето ще ни се види най-малкия проблем. Очаквай драстично повишение на комуналните разходи, храна, данъци, глоби и налагане на нови глоби. Така ще е, докато ги търпим. Иначе аз в редките случаи, когато се возя на скапаните им рейсове, билети не дупча.

Данче, гласувах за теб и ти пак се подхлъзна под чуждо влияние. Сори, обаче май е по добре да си останеш проста даскалица. Няма да ти кажа колко кинти наливам в общината ежегодно, но нЕма нищо срещу тях.

За 1.60 трябва и кафе с кифличка да сервират в тия автобуси. 100% пак ще глобяват само българи, а специалния етнос ще я какато и досега - без билет и без санкции.

Илате у Филибе пардон Пловдив да видите там какъв транспорт има градски. Закъснява редовно с 15 -20 минути едни автобусчета джуджета и лятото направо се сварявате щот прозорци няма. Частници които получават дотация от общината и плащаме 1 лв. за 10 пъти по малки растояния. ИЗОБЩО ЗА КО ЦЪРКАТЕ?

Нали си имате черни и цигани бре - нека те да ви клатят, докато пътувате към лежачката си, дето и викате работа.

Единственият бойкот е негласуването против ГЕРБ.

ТЕЗ КОМЕДИАНТИ НЯМАЛИ ДА КАЖАТ НЕЩО? НАЛ СЕ БОРЯТ С НЕПРАВДАТА!

Просто няма да храня гърбави крадци и цигани.Няма да дупча билет в автобус,тролей или трамвай.Само в рушащата се и течаща нова подземна железница.

5 ЛВ да ви направят билето, да се кефят безплатните мангусти и футфеновете- рейсотрошачи.

Протест до дупка срещу оядените боклуци. С цялата си наглост дори не искат да издават фактури за скъпите билети.

България се напълни с Андрешковци. После що сме в Азия, а не сме в Европа? Има един лаф за поляците, че са готови да умрат за Полша, но не и да работят за нея. Е, ние българите нито сме готови да умрем за България, нито да работим за нея.

Хич не им пука...

Червените тролове и агенти на Кремъл се активизираха против Фандъкова.

Не е нужно да си трол,агент или какъвто и да било за да си възмутен от Фандъка.Достатъчно е да имаш очи.

....на Фандъкова е в полза на София,останалото е самохвалство и абсолютна имитация на дейност.Много хора вече разбират това и тя ще трябва да запретне ръкави за работа и да престане да имитира и замазва проблемите.

Ти са ли се сети...на вторият и мандат? Виж само от къде иде. От ГЕРП, и вожда е от там. К'во се учудваш тогава!

С новата цена на билетчето, ние пристигащите по разни поводи в София, ще помогнем за до изграждането на третия лъч на метрото. Дайте малко по-високи заплати на работниците от провинцията, че да може да идваме по-често за да използваме обществения софийски транспорт. Така ще може и четвърти лъч на метрото да се построи?!

Искам с билетчето да ми се издава данъчна фактура .

Крадци ли са гербаджиите?!?

да, да и пак да

дупедатка на ГЕРБ уличена в далавера в СОС със спирки. Фандъкова О+ С+Т+А+ В+ К+ А

Гратисчийството явно няма как да бъде бреборено, и изглежда единствения вариант да оцелее СКГТ е увеличение на билетите, за съжаление. Ако гратисчийския манталитет не беше толкова широко разпространен, едва ли щеше да се стигне до тази мярка.

Пълни глупости. А контрольорите за какво са?

контролата не ме закача и азе не я закачам

Събирайте жълти стотинки за глобата! Изсипваш 1-2 шепи стотинка пред контрольора и да си ги събира!

Прошко си изпроси названието педал

Най лесно е с карта от Курило.Комшията си е взел,пътува си и не му пука.Никой две не може да му каже!

Аз не съм пътувал с редовен билет от 1995г до ден днешен , а и нямам намерение да си променям навиците.

В момента с карта то 4 лв. можем цял ден да се возимс всичкио транспорт в София! Aко тази дневна карта се запази, проблемът ни е решен

вЕрваш ли си, че ще остане?

Таботата върви към прекръщаване от Фандъков на Фандикова.

ХАК ДА ВИ ИЗБИРАТЕЛИ ГЕРБЕРСКИ НАЛИ СИ ИЗБРАХТЕ ДЕБЕЛОГЪЗАТА КМЕТИЦА СЕГА НЕМА РЕВЕТЕ

Софийските селяни ореваха света.

Фандъкова на двулевка, ама на двулевката беше жена дето бере грозде от лехите. Как ни се измени ценностната система, направо не е за вярване?!?!

В първия момент погрешно прочетох заглавието като "БОЙКО срещу скъпия билет в София" и си казах: Бре, вождът защитил интересите на обикновените хора. А то било, както в онзи лаф: "а дано, ама надали"...

Под лозунга "НеФинансирамКрадци" би трябвало да се почне първо от топлофикациите и след тях да се върви по списък за останалите. Не е редно всичко това което се случва да е истина, наглостта на властите е безгранична.

Ами то си е като в оня виц: - Ало, енергото ли е? - Не, тук е водоснабдяването. - Нищо. И на вас да ви е.. м......!

Крадците си строят палати ( и апартаменти) с вашите левчета (вече 1,60 лв).

Разбира се, че ще бъде така: Дорде има БалЪци ще да има и Тарикати! А за овцете няма да говорим...

Ти си ни проблема, бе, идиот, копеле ниедно!

Ходете пеша, като ви е толкова скъпо билетчето. Какъв ви е проблема бе, нещастници?

Веско, искаш ли всеки делничен ден да ми превеждаш по банковата сметка 1,20 - толкова минимум е разликата между старата и новата цена на билетите, която лично за мен се заформя. Ако искаш, може и 300 лева накуп - за една година напред. С тях ще отида един уикенд на почивка или ще купя на децата си по 2 чифта обувки. Сега надявам се разбираш къде е проблема...

Стефчо, но все пак и кметицата е човек и трябва да почива на Малдивите и да купува на децата си обувки от по 3 000 лев, нали?

Всеки е готов да плаща, когато знае за какво се харчат парите му!