Готвят Путин за върховен лидер

Предложението на правителството ще даде власт до живот на руския президент

Обратно в новината

Коментари - Готвят Путин за върховен лидер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо да го направят ЦАР-ИМПЕРАТОР!

Направо тия глупаци които пишат такива помпозни статии, да заеме го преименуват Путин в Саурон Първи или във Владетеля на Искендери, Господаря на хиперзвука, Бича божи, Влад Грозник, Влад Цепеш -Дракула по-точно, Великия кормчия , Поразяващата ръка и т.н

Явно доста хора са разочаровани. Какво ли не опитаха, та да му пречат. Сега угасва и последната им надежда, той да си иде след 2024. Велик човек. Възроди Русия. Жалко, че ние нямаме такъв. Дано не забравя, че българите го обичат и да не вярва на кречиталата във властта и медиите, които се опитват да го очернят.

много си прав брато. нах-великият държавник на всички времена. завари една полуразрушена Русия и за 20 години си я върна на мястото като суперсила (където е била винаги). западните кучета вече я бяха поделили. никога няма да му го простят това. никога. за 20 години вдигна средната заплата 30 пъти (ТРИДЕСЕТ ПЪТИ). вЕЛИК

Ще става шеф на ОЧЗ - Върховния тиранин... ебаси смешката.

ами така е, винаги е бил, сега ще го признаят дори и официално

На немски ще се превежда като фюрер.

ВВ Путин е най-велик планетарен лидер!

Като смени Медведев, написах , че ще става цар . Те пък решили Аятолах да го правят . Хак да им е на ватниците .

Да си го кажем в прав текст. Има си установен термин за това - Император.

Само дето му я няма империята! Обаче, щом го влече....

Глуповат си бате. Извинявай. Дано не се обиждаш. Русия е единствената империя на земята. Та това е половината свет бе човек. Единствената, от която "добрите" демократи пълнят гащите.

тая империя, бате, е с бвп колкото на италия!

Мужиците ще се скапят окончателно! През идващото десетилетие трябва да се развива дегитализацията. А Гладните и пияни руснаци са за никъде. Путин иска да избяга,но го гони страха,че няма да му простятт. С нов пост ще я докара до преврат като остарее и със многото си ребята ке платят сметкат!!

Много добра идея, една от малкото, които можем да взаимстваме и да провъзгласим нашия Премиер за Велик Вечен Върховен Лидер, а някой друг висш партиен и държавен функционер(Е, тука сега, Цецо, липсваш ни!) за Любим ръководител!

А Дарт Вейдър мотае ли се някъде там а? Да души провинилите се бюрократи и сенатори в Думата?

И при нас Бойко е "ВЪРХОВЕН"..... !!;))

Китай, Северна Корея, Иран, Русия, Куба. Нещо да съм забравил?

Е, и ние си имахме върховен. Закара ни на върха.

А Краварника Америка? Та тя е на първо място! Там всеки президент си е кат царче което си прави каквото си иска и вижте Дони!

Венецуела..

На Ленин му се клати саркофага.

Е позволено да управлява толкова време, значи на уважаван от целия свят политик Путин може да се довери доживотно управление, Русия, благодарение на него стана много силна световна сила. И да, това го казвам като руски гражданин, имам право на това заявление, гласувал сьм за Путин.

Уважаван от целият Свят политик....хаха,това е вицът на 2020 г.

На руската демокрация може да съперничи единствено севернокорейската, както и тази в няколко централноафрикански държави... Ама е заразно ...

Друг вид корона вирус :)

Някои други му казват фюрер.

Коя друга може да съперничи, както ти се изразяваш?

Като го готвят , туриха ли му малко дафинов лист и чер пипер за по-добър аромат.

Защо сте толкова развълнувани от това, какво ще направят от Путин. Защо не гледате своите български проблеми.

Са мизерници, долни амбриажи

Руската тъпотия няма край!! Що не го направят цар направо??

Путин и целия му екип имат прекрасно образование, учил е в Ленинградския университет при най-добри професори. А проект-Путин саигурно е разработен отдавна. За съжаление нашият Бойко е учил в Симеоново за пожарникар. Точно такива "учени" много подхождат на САЩ - колкото по-прост толкова по-дпбре.

Не бива да се забравя че и Цезар е бил император(диктатор), ама сега е салата........

Чекиста крадец и агресор ли е най-големия капацитет на 145 млн руснаци, бах я в Рассия!! С какво допринесе джуджето освен че извади късмет цената на световния пазар да скочи драстично преди години!

Някой май е попрекалил с гледането на междузвездни войни! Върховен лидер не звучи лошо.... но може би по-добрият вариант ще бъде примерно Император или Цезар, В този случай и Русия вече ще бъде не федерация е истинска империя! Путин Първи или Путин Великии не звучи лошо, съвсем като Петър Велики!

Само че Петър Велики е гледал към бъдещето а не 2-3 века назад..

Ми Володя откри бъдещето за Русия, като световна сила и бъдещ хегемон на целия свят.

Като се замисли човек... Дарт Вейдър също не звучи никак лошо. Може би много хора са прекалили с Хитлер, но ако се абстрахираме, тогава и Майн Фюрер е тъкмо на място.

PEYTSCH

Готвят? Как ще го сготвят ? С картофи на фурна !

Калпав народ се управлява само от върховен лидер! Крайно време е и у нас да направим Боко върховен вожд на племето тиквеници и да се свършва с демокрацията, която и без това никога не я е имало в българия.

Предложението ти закъсня

Путин е единственият президент с реална власт. Всички други са измекяри.

PEYTSCH

Глупости. Бог ако го обичаше, да го е привикал на отчет...

този "върховен лидер" ще е лидер на крепостните ватенки..ха.ха на нас българите не може да стане..ха.ха само ще го подиграваме и ще му се смеем на простотията варварска.

ДАЙ БОЖЕ - Това ще е най-хубавото което се е случвало от десетилетия , ако стане !!! Това може да спаси света !!!

Ако ще става "аятолах", трябва да поеме ръководството на православната църква, да си пусне брада и да носи шапка с кръст.

Глупости на търкалета! Много ми е интересно кой се връзва на такива простотии. А това, че правят промени в конституцията си е добре. Ние не правим такива и резултатите ги виждаме. Когато се е приемала нашата конституция България е била над 8,5 милиона души. Сега сме под 7 и това едва ли го е очаквал някой. Депутатите обаче си остават 240 души, армията 20 000 души, а полицията над 50 000 души. Що за държава е това? Няма да променяме конституцията. Добре, ама ще си имаме главен прокурор като Гешев.

ДРУГАРИ НЕ СЕ НАМИРАМЕ В КАМЕННАТА ЕРА..........! Ватенка не може да бъде лидер на света, да командва пияните си селяни !

Казано от на-бедно и най-корумпирано в Европа балканско джудже с затихващи функции

3евзек

Най-корумпирано в ЕС, но не и в Европа. Да не забравяме, че Москва е в Европа.

Supreme Leader PU(lpa)TI_N

Капо де тути капи...

Ако не беше дошъл на валаст Путин, Русия досега да беше изтрита от картата като държава и да бепше заприличала на Ирак, Либия и Сирия. Запада успя да я разпарчоса и разкъса, но поне Путин спря разграбването й от големите западни мулти национални компании, което вече беше започнало и това е причината да квичат на умряло. Ние след като не успяхме да си запазим суверенитета си бахме набързо продадени от пребоядисалите се партийци, станали бизнесмени на довчерашните ни врагове от дивия запад, пардон на "демократичния" запад, ако това ви звучи по добре. Така, че вместо да се занимаваме с безсмислени коментари, по добре да си гледаме кочинката, от която не е останало много!

Европейската демокрация е нищо повече от оворилня и фалшиви избори.

" Европа е периферията на Русия" Оноре дьо Балзак Какво ще каже периферията е без значение за Русия.

Като че ли за 19-ти век става дума. А какво е през 21-и, няма значение.

В историята е имало подобни случаи не един път. Показателна е историята за Оливър Кромуел в Англия, който се обявява за лорд протекор, нещо подобно на новата титла на Путин. Толкова са го обичали този лорд протектор, че само няколко години след смъртта му го изравят и обесват скелета му на входа на Лондон.

лорд-протектор

Усетиха, че няма с кого да заменят малкото човече Путин и решиха да го направят Supreme Leader Chancellor.

Володя много изпращя последните години - не знам как ще завърши всичко това...

Върховен Лидер Снук!!!

Тоест - император? Машалла! Демокрация по съветски. Онзи ден прочетох как император Путин помилвал някаква европейка, осъдена на 7 години затвор за 7.5 грама марихуана. Учудих се, че даже в Малайзия и Индонезия дават по-малко.

За троловете съм съгласен, че са на работа и се кланят на Путин, но виждам и нормални хора пишат, ако ги пратят един месец да живеят там, ще се върнат и ще обичат България милион пъти, няма нормални по тези ширини, там никога не е имало нормалност, за да те изолират от Западният свят има причина, в Турция може да се живее, Рассия не. освен ако не харесваш мазохизма.

Поне на разходка с гугъла ходил ли си там? хихихихи

Когато видя Путин по телевизора падам на колене и се моля за него. Слава на Владимир Путин и Православна Русия.

Путин е светец,има излъчване на светец.Руснаците са си избрали добър вожд .За разлика от българите.Точно такива като Путин са необходими да ръководят света .

Това би било голяма грешка и връщане назад. Русия трябва да се научи да върви самостоятелно и добре.

Нима той е нещо различно?!?!? Просто сега официално ще го титулуват - след като досега 15 год беше неофициалният върховен лидер.

Хаха още един почетен представител или аятолах ... :)))

Абе защо си играят излишно на словоблудство. Да го кръстят направо император.

Върховен лидер ! Аз мислех, че Путин мисли да прави нещо средно между съветското Политбюро и държавата на иранските аятоласи, а той май е бил вдъхновен от новите серии на Star Wars. Само дето горкият май не го е догледал до край..

Че какво му е лошото да пукнеш в 6-а серия и в 9-а пак да си жив, пак да пукнеш, а после... Кой си мисли, че животът на императора свършва толкова лесно?

Как го ''готвят''? На скара, на фурна, в собствен сос? Пишете ''подготвят'', бе дирници кулинарни.