Коментари - Лекарският съюз ще съди държавата в Страсбург за арестите | Днес.dir.bg

Лекарският съюз ще съди държавата в Страсбург за арестите

Българският лекарски съюз ще заведе две дела в Страсбург заради начина, по който бяха арестувани лекарите от болниците в Горна Оряховица и Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Лекарският съюз ще съди държавата в Страсбург за арестите | Днес.dir.bg

Коментари

До Запознат с последиците Трябва да имаш извратено мислене, за да допуснеш, че тази проблемна ситуация е създадена по поръчка. Дори и 10% от тези деца да продължават живота си, дори и с увреждания, това не позволява на израждащия екип да изпълнява смъртна присъда над едно беззащитно пеленаче, нуждаещо се от помощ на границата между живота и смъртта!

1.Да се хвърлят огромни средства за да се запази един живот обречен на страданието ,е въпрос ,с който етичната наука си блъска главите хилядплетия.Трябва ли да има ефтаназия?Трябва ли със средствата на качествените да се запази живота на некачествените,които възпроизведат още по-некачетвени и това в крайна сметка прави вида "човешки род "слаб поради липса на естествен подбор ? 2.Няма страшно,така наречените български лекари да напуснат страната,защото българските дипломи не се признават в белите страни.Ако им се ходи по Африка да заминават-страни без ток,вода,интернет.Познавам много лекари в Торонто Канада,които работят като чистачи,защото не могат да си защитят дипломите.Така че да не се правят толкова на големи. 3.Здравната ни система е по начало збъркана.Водещо трябв да е профилактиката, а не лечението. Какво е това,някъкъв си дебелак,който едва диша с неговите 15-20 наднормени килограми да ми се оплаква,че липсва здравна система.Причината за неговите да не ги изброявам заболявания си е в това ,че е плюскал здравата,хиподинамия,а аз ще му плащам лечението,аде сиктер...

Държавата ни е полицейска защото ни управляват полицаи, а ние ги търпим да ни мачкат, да ни унижават и нагло да се прехранват от нашите пари...

Виновни , че и нахални.

След видеофилмите наблягаме на литературното четене. Като слушах как прокурори,говорители и ЦЦ се изявяват като "актьори" разбрах в какво циркаджийска държава живеем. Това не трвбва да засяга истинските циркови изпълнители защото са много нива над управляващите ни в професията си.

Не "циркова "държава, а държава пълна с бездушни , коравосърдечни хора. Това са думи от лекари с техните глалсове и те не отричат това , не разбирате ли за каква деградация на личността става въпрос, това не хумор между колеги ,а жестоко изказване. Не мога да проумея как може да има толкова безсърдечни хора , които да коментират как четяли прокурорите, А, ако се случи на ваше дете , на ваш близък да попадне в ръцете на тези доктори , които не знаят какво да правят в по- сложна ситуация и треперят да не им се случи нещо , до такава степен , че да са готови да убият едно новородено , което е живо , независимо в кой месец е и какви са рисковете. Няма ли у вас нещо човешко бе хора :((((

Те и спеирматозоидите са живи, че даже и шават!

За какви протести на лекарите говорите , за какви права на лекарите, не ви ли неудобно от това , което беше рзпространено, брутално е, ужасно. Независимо как са стигнали до подслушването и с каква цел това са техните гласове , на така наречените "лекари". Трябваше да направят всичко възможно за бебето , независими , че е ндоносено и може да има последствия. Не ви ли е неудобно да ги защитавате , няма ли у вас нещо човешко , освен да търсите повече доходи и права, тук става въпрос за ЧОВЕЧНОСТ,уважаеми доктори.

То преди 2 години пак имаше лекарски протести в Пирогов и още същата вечер Румен Петков подхвърли на медиите "случайно" записан разговор между лекар и някаква мутра. Изглежда в МВР имат отдел, където ти правят по поръчка каквито искаш СРС-компромати.

В Страсбург щели да идат и да съдят? Ами като им пуснат на евросъдиите вашите "шеги" и "закачки" бе, мръсни, долнопробни и миекащи изроди, каква ли ще е присъдата? Гледайте да не ви тикнат доживот, уроди долни!

И за непросветени стана ясно,че в тази история нещо не е както трябва!Не следя случая,защото вече нищо не ме учудва в тази държава,но това с четенето на СРС-та в парламента е абслоютен цирк.Нещо на рейтинги ми намирисва,на едни милиард и половина от здравната каса към бюджета,на популизъм и тн.А и друго не разбирам-някой виждал и е плод в 5-ти месец?!Това"нещо"няма никакъв шанс да оцелее,то не е оформено още,мозъкът му е на каша.Полицията вместо да се занимава с това,защо не разследва защо непълнолетна е бременна,от кого е бременна,защо не е подведен под отговорност за секс с непълнолетна?!Сигурно пак е от ромски произход,а управляващите винаги ги е било страх да пипат там,че то са едни организации,то са едни съдилища в Страсбург,а пък това е верния платен електорат все пак!Тази държава започва наистина да става циганска!Май е време да се изнасям,защото не искам някой ден децата ми да живеят в този абсурд,където циганите имат повече права от българите,където политиците са събрани от кол и въже без изобщо да са чували за политика и за които едничка цел е не да направят нещо за хората,които са ги избрали,а за да си напълнят джобовете!

ТЕЗИ ИЛИ В КОФА ДА ГИ ОДАВИМ ИЛИ ПО-ДОБРЕ ВЪВ ФРИЗЕРА ПРИ ОТПАДАЦИТЕ, ЗАЩОТО СА БОКЛУЦИ...!!!

Те тъй си говорели - докторите, де! Пък те, ченгетата тъй си арестуват - с качулки и всички на земята... Кво да пваиш - професионални изкривявания! Ей, мишоци, срама нямате, бе! Ако тоя докторски шеф го напсувам на майка и заплаша сексуално жена му, дъщеря му и него самия, сигурно ще се обиди, а може и да поиска да ме съди! Пък аз ще обяснявам, че то ние тъй си говорим в махалата... Докторите да не се правят на луди! Аборт се разрешава до 3 месец - след това било вече човек! Нали така е по закон - пак от тях докторите е измислен този срок. След това е нелегален аборта - май докторите са се съгласили (ЗА ПАРИ) да направят незаконен аборт, ама работата се е объркала...

Имаме страхотни лекари; Имаме и такива, които правят Лекаристан и на принципа ' ако негърът трябва да е бял, и бял ще го изкараме', правят мръсен бизнес. Накратко - използват си монопола да лекуват - като закъсаш, няма къде да идеш и само чакат да им паднеш. В това отношение са по-лоши от адвокатите и сие. ревниво си пазят този монопол, щото той им носи. Лекар може да го провери само лекар, остава само да се пазят един друг .

Лекар лекарю око не вади..

Безбройните гафове на тандема Тиква-Ал Бънди показва пълно отсъствие на разумна мисловна дейност и вече ще бъде преразгледана широко афишираната подкрепа от чужди държавници. Започва пълно дистанциране и неглижиране от мутренския имидж и каруцарския интелект на нашия бабаит. Задаващата се изолация ще даде сериозно и трайно отражение върху отношението към страната ни като цяло. Изходът е само един - оставка на сакатото, неграмотно и нагло правителство.

Не знам просто с какви очи излизат и заявяват че ще съдят, по скоро те трябва да бъдат съдени

абе хора,вие чувате ли се,какво има да се напада и защитава които и да било,може ареста да е бил показен и с нарушеня,но разговора и деянието на лекарите е като от филм на ужасите-няма спор!

излезе наяве нещо което знаем и изпитвахме на гърба си години наред в т.н .демокр. държава -наглост и корупция в здравеопазването..Най -добре господа от Горно-оряховската болн.си направете харакири такъв резил и срам недейте изнася вСтрасбург!

СЕГА ВЕЧЕ ЛЪСНА АЛЧНОСТТА И БЕЗОБРАЗИЕТО НА ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ.КОГО ЩЕ СЪДИТЕ В СТРАСБУРГ БЕ НЕЩАСТНИЦИ? НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАТЕ ,ЧЕ СТАНАХТЕ СМЕШНИ С ВАШАТА ЛАКОМИЯ ЗА ПАРИ.ЗАЩО ДАНЪЧНИТЕ ОЩЕ НЕ СА ВИ ПОДХВАНАЛИ СЕ ЧУДЯ АЗ.ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ ВИЕ ИМАТЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ИМОТИ И КАРАТЕ КОЛИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ.ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЛЕКАРИТЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ИМАТ ПО ?-+ АПАРТАМЕНТА В СОФИЯ-СД КОИ ПАРИ ГИ НАПРАВИХА И ДА ДОКАЖАТ ДОХОДИТЕ СИ.

За кого страдате! 1. Лекарите: - чувам за тях само много добри неща - професионалисти са в работата си, перфектни са - в региона много бъдещи майки предпочитат да родят в ГО при тях - условията са казат хората ВИП За езикът им / не само на тях / - често ми е настръхвала косата. Така е, както се казва - професионално изкривени. 2. За родилката - пълен ужас : Как е забременяла, как се е крила /като Кали Илиева - там се мълчи/, как се е развивал плода? Видя ли някой НЕЯ или БАЩАТА, и т.н. Отишла в родилното защото се уплашила - иначе щеше да е .... 3. Водещите специалисти от цялата страна го доказват, че това е чист аборт, че дори да оживее и то при специалните условия в София -90 % е сигурно че ще бъде ОЛИГОФРЕН. Плачем за кое - СРС-та или медийната атака срещу лекарите въобще - щото искат нормални условия и средства. Държавата ни се тресе от къде-къде по големи проблеми. Плачете, но ще бъде късно!

Д-р Кужохаров, вярвам ви, подкрепям ви и ви пожелавам успех в борбата с простотията и полицейщината в България. Искам всички да приключи по-бързо, знам че вие сте от правилната страна и ви очаквам на линия в отделението, защото трябвате на нас бъдещити майки и на нашите бебчета

Кофичките приготвихте ли си ги за вашите бебчета, или се надате докторите да ви ги носят персонално? Щото, както се разбра от едни записи, кофата е оръдието на труда за горнооряховските "специалисти". И да не си изключите фризерите случайно - те бебчетата там си ги слагат - да почват закаляването отрано! Което за дивно чудо изкара до 24 часа - в кофата. само ви напомням, да се приготвите.

Направо съм потресена,от наглоста на нашите медици.Още малко и ще изкарат ,че мимичето е било в третия месец.

Ето това са българските лекари!Долни и нагли касапи!Знаят само пари да искат!Дори и низшия мед.персонал е отвратен от лекарските безобразия и наглост!Не им харесвало тука,малко им било заплащането!Ами прав им път,да заминават там,където ще търпят тяхната некадърност,и ще им плащат!

Хайде стига милиционерщини!!! Браво на лекарите - нека съдят България в Страсбург! Нека я съдят до дупка и да я осъдят, не ме интересува че пак от нашите пари ще се плаща. Да види цяла Европа каква милиционерска комунистическа държава сме. Да не ни е за пръв път да ни налагат глоби и санкции?

Само в реда с тоягата е спасението!

Разбира се, че веднага трябва да си потърсят правата! Особено лекарката арестуване без обяснения и държана чисто гола в ареста по време на "разпит". Жалко, че от тази част от "акцията" няма СРС и видео!

Ти нормален ли си? Кой ще си причини това да я гледа гола тая? Каквото и да лъже, записа показва как се чудят как да го убият и прикрият следите. Ами ако се окаже, че са го "намалили" да 500гр като са отрязали част от бебето? 22-23 седмица и тегло 600 гр.! Чети на сайта на Стандарт разговорите. Хайде да видим кого ще съдят в Страсбург.

оооо това е наглост..тия ако имат малко достойнство просто ще се самоубият..след тоя случай с бебето

Общото ми мнение е, че става въпрос за Акция на МВР по поръчка- Само такъв потресаващ за обществото скандал би спасил задника на Бойко Борисов от скандала с Калина Илиева. Явно силовия апарат е бил впрегнат с всички сили да изрови "нещо", което да отклони вниманието на обществото от наистина грандиозния не само за мащабите на България, не дори и за Европа, ами глобално за целия Свят Гаф Калина Илиева. Снощи по новините една доцентка по неонатология обясни, какво става с такива деца- 10% оцеляват ако са родени в суперекипирани отделения, от тях над 90% са за цял живот с ТЕЖКИ, ама обществото не знае какво значи това ТЕЖКИ И ТРАЙНИ НЕВРОЛОГИЧНИ ПОСЛЕДИЦИ. Не се знае и останалите 10% от 10% оцелели, какви други проблеми с напълно недоразвитото в петия месец на бременността тяло имат.

какво са впрегнати - сигурно си прав. ама това което са изровили е УЖАСНО.

Няма защо да преписваш "уликите" на шестака. И дума не му вярвам.Нали това му е работата да казва полу-истини.

Чие общо мнение? На червените тъпири? Да, за тях човешкия живот никога не е струвал нищо. Историята го доказва. Предлагам ти нещо - прочети повече за разговорите между лекарите на сайта на Стандарт. Помисли, ако тези лекари извършат това в Западна Европа, какво ще им се случи. Ами в Щатите? Там в някой щати може и да ги изпекът на столчето. Чакам да видя как ще съдят някой в Страсбург.

Службите са си вършели работата, за която им плащат. В подслушваните разговори чуват нещо, което прилича на извадка от филм на ужасите, и предприемат арестите. Цялото съсловие се чувства обидено и алфа мъжкарите райчиновци, еленковци, милановци и др. веднага обявяват, че ще съдят някой си някъде. По-добре да се огледат и скрият главите си в пясъка. Съдиите навсякъде по света ще искат да чуят причината за делото. И какво ще излезе. Ще разберат, че има нарушение на методиката за работа и то заради някакви 1000 лв., които трябвало да платят на колеги от Плевен, проявена е липса на морал по отношение на живо човешко същество или човешки останки. Ще чуят също лъжите на извършителите в ефир, както и каруцарския им език от СРС. И какво ще отсъдят? Ще си вкарате автогол, уважаеми. Не забравяйте, че сред лекарите има много стойностни хора, които се срамуват от станалото. Не всички виждат в пациента движеща се кесия и не се поставят над обикновения гражданин. И престанете да плашите хората, че ще бягате в чужбина. Няма да го направят 95 % от вас. Защото някои са пълни некадърници /как ви се струва подобен случай в САЩ например/, други се чувстват ненаказуеми и от позицията на силата притискат държавата и гражданите и си живуркат добре у нас, трети - просто обичат работата и родината си. Пък в чужбина се иска и качествена работа, и поемане на отговорност, и уважение към пациента, и за фалове няма прошка. Вместо да сежалвате, поогледайте се, почистете се, стегнете се. Имате късмет, че народът ни е търпелив и не е взел съдебната процедура в ръцете си, но ако продължавате така, и това ще стане.

Абсолютно вярно и точно казано

ЛИЧНО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПОЛИЦЙСКИ ПРОИЗВОЛ

Въпросите са два - имало ли е бебето макар и най-минимален шанс да оживее? Ако ДА, ако има такива случаи в световната практика ЗА КОЕТО СЪМ СИГУРЕН - КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ ИЗРОДИ!?!?! ЗАЩО ЖИВ ПЛОД Е ЗАХВЪРЛЕН КАТО ПАРЦАЛ?!? ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ТЕХНИ ЗАЩИТНИЦИ ДА СИ СКУБЯТ КОСИТЕ В ПОДОБНИ СИТУАЦИИ!!!

Простотията стана характерна за управлението на ГЕРБ. Арестуват доктори като престъпници. Държат ги 1 ден в ареста и след това ги пускат. Сега ми изкарват някакви телефонни записи, на жаргонен език, без да е ясно какво точно се е случило. Ами има умряло дете, направете аутопсия. Ама дайте хронологично какво се е случило. Не съм чувал, а доста време съм живял в чужбина, за такива показни лекарски арести. Като казвам чужбина имам предвид Европа. Но имаше един такъв показен процес, с пълна абсурдност, това е ЛИБИЯ. И цял свят осъзна тая абсурдност, в цял свят се затичаха най-различни организации и лица да спасят нашите сестри. Но българите се насъскваме много лесно, само проверете форумите за тия сестри, пълно е вярващи че те са виновни.

"В кофа ли да го удавим?"!!!!! Егати и лекарският сленг дето ние простосмъртните не го разбираме!

Искам само да поясня на модератора, който се изразява доста некомпетентно: За преждевременно раждане се говори след 28 седмица, а прекъсването на бременността (не говорим за механичния аборт) между зачатието и 28 седмица се нарича спонтанен аборт или помятане.

Грешите драги. По книгите от соц-периода може да пише така, но медицината на този е с далече по-големи възможности. Единствената невъзможност идва от липсата на човещина. Тези са изверги, не биха могли да бъдат наречени лекари. Те дори и хора не са!

Боже мили,какво означава че "докторския съвет" ще съди държавата.Ами че то тази постъпка е лишена от всякаква човещина.Аз съм човек,който е спасявана от доктори в Александровска болница,моят син е роден при много добър медицински екип в гр.Плевен и въобще не мога да кажа че българските доктори не са добри.Но,хора,това е УБИЙСТВО и то на новородено бебе,което може би е имало някакви шансове.Не искам да си помислям колко е ужасяваща случката.И не знам защо се опитват да омаловажат това ужасно престъпление от хора,които се наричат ДОКТОРИ!

Изглежда и ти си рожба на помятане в петия месец и това, че си жива наистина е притоден феномен. По-скоро лекарският екип се е състоял от магьосници и това е единствената причина която ти е помогнала. За съжаление, мозъкът ти така и си е останал недоразвит и до ден днешен, което е най-вероятната причина лекарският екип да не се хвали с феноменалното си постижение. Възможно е екипът да е бил предвождан от професор д-р Цветан Цветанов, който по такъв начин е създал най-надарените си кадри в МВР. То за там мозък не е нужен.

Ти не си добре!!!

Ами заведете дело в Страсбург. Нали и там ще прочетат стенограмата от отвратителния разговор между "позорно задържаните". Пък да си направят и те извода за морала, интелекта, възпитанието на част от "съсловието ви".

bira_more

Има разлика между телефонен разговор и действия. Каквото и да са говорили лекарите, ако плода е бил мъртъв (а това може да се установи) - ще осъдят България като стой та гледай.

Май малко сме препили - и каква е разликата. Да не би да е имало реални действия по спасяването на бебето?

Наглостта на българските медици е безгранична. Всички знаем колко са корумпирани и безочливи. Да искаш пари от човек който знаеш, че ще умре скоро е често явление....

bira_more

Споко бе човек. Читавите лекари си намират с лекота препитание извън България. Само се чудя едно - има хора които цял живот не са плащали. И тръгват да умират. Излиза, според теб че някой трябва да ги лекува за собствена сметка?

И после защо циганите се множали и колко сме щели да станем след малко на брой години!!! При тези здравни реформи и некадърници в медицината какво друго ни очаква?! Вместо да съдят държавата, да бъдат осъдени незабавно самите тези некадърници и циници!

bira_more

Да не искаш кадърни лекари за жълти стотинки и черна неблагодарност? И да искаш - няма. Кадърните бягат на където им видят очите.

Докторе, работата се размириса! Не се опитвай да оправдаеш колегите си. Какво си се разписал на всеки пост. За пореден път се издънихте, само че този път ви хванаха!!!!!!

И АЗ ИСКАМ ДА СВИДЕТЕЛСТВАМ СРЕЩУ БГ АГ Д-РИ,ВОДЯ ДЕЛА, НО БГ СЪД 2 Г. МИСЛИ...., ИСКАМ ТЕЛ. НА ЦЦ ...!?! ИСКАМ ДА ГИ ВИДЯ В СТРАСБУРГ КАТО ПОКАЖА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ТОЛКОВА ЛИ ЩЕ СА НАГЛИ КАТО ТУК В БГ, КЪДЕТО НЯМА СЪД...!

До: Асен Да те светна малко, нищо лично, ама зародиш в 22-ра (или 23-та) гестационна седмица от 600 грама си е жив аборт. Най-малкото, има съдебно-медицински експертизи, защо нищо досега не е оповестено именно от експертните лица, ами само се подмятат изказвания в стил "Хер Флик от Гестапо"?

Бебето е живяло 24 часа. На това аборт ли му казвате? Без кувиоз, без храна, без дрехи......издържало е 24 часа. Живо същество, което се е мъчило да оцелее напук на всички. Потресаваща постъпка, за която лекарите трябва да бъдат наказани.

Аз пък да те светна много - не е вярно! Вземи почети повечко. Провери колко процента оживяват при 22-23 седмица. И не е ли задължение на лекарите да се борят за живота, а не да го отнемат. И то като някакви - "да го давим ли", "във фризера" , " ама гледайте да е 500гр" А как става от 600 на 500гр? Не искам и да си мисля. На процеса ще се разбере.

Цинизъм, зад който се крие пренебрежението на българските медици към човешкия живот

bira_more

Без цинизъм, никой лекар не може да оцелее. Опитай да влезнеш в детско раково отделение. Да гледаш как деца умират в мъка, а ти нищо, ама нищо не можеш да направиш. Или ставаш циник, или ставаш безчувствен или отиваш да работиш нещо друго.

това не е цинизъм. прочетох голяма част от разшифровката. това са записи, и в тях не цинизъм, а направо пошлост и пренебрежение към човешкия живот. и ясно се вижда как се сговарят да го пишат под 500 грама и починало при раждането - това в разговор над 30 часа след това, след фризерите и жената, която е физически извършител. засрами се малко, словоблудецо.

ами осуди ги в страсбург бе, коюхаров! пук после, ще се вурнеш като победител в горна оряховица, и там как мислиш ще те посрещнат обикновените граждани, дето ще ти плащат от дануци обезщетението? сус сопи и тояги. и после като приключат, от милосурдие и хуманност ще викнат бурза помощ. а оттам ще ги попитат: "живо ли е, има ли потрепваня?" и ще решат, че няма нужда да идват:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Давайте, съдете държавата в Страсбург, та да ви кажат оттам как се постъпва с "лекари", убили родено в 23 гестационна седмица бебе с тегло 600 гр.! Нека цял свят разбере какви неграмотни садисти практикуват лекарската професия у нас!

Да, да. Ама там как се купуват съдии? Малко тегаво ще им дойде.

БСП-то мобилизира циганите.Не случайно така грижливо ги развъждаше след 9.09.1944-та.Сега бере плодовете.

Случайно да сте забелязали че лекарите са на прицел от циганите през последните година-две?Циганска атака за парични обезщетения.Може ли да бъде жив плод,който НЯМА ОФОРМЕНА МОЗЪЧНА КОРА?Нали всички сте учили анатомия?Безмозъчно развъждащите се цигани да си направят собствени болници и да ги лекуват лекари-цигани.Писна ми от тази азиатска напаст!

Аман от неграмотни лекари, обучаван по учебници, писани преди половин век! Не е нужно да се представяш за "пациентка", от километър ти личи, че си лекар. Ама знаеш ли, медицината, за разлика от теб, се е развивала, а не е стояла на едно място!

bira_more

Развила се е така е. Ама онези които са в час с новостите, те няма да стоят тук та да са дежурните виновни.

Лелче, расизма не се толерира през този век. Да ти напомня само.

ЕЕЕЕЕЕЕ, ТИя пък станаха много нагли! Нали момичето беше в седмия месец сега пък казват, че е в била в петия! Докато тази сага приключи ( и си операт кирливите ризи и измият кирливите.....) ще излезе ,че е отишла да ражда 5-минути след като е забременяла! По стечение на обстоятелствата този ужасен случай стана обществено достояние, а колко ли други такива има и колко ли други невинни душици са си отишли без време!!!!

В семейството си имам 3-ма отишли си ненавреме от немарливостта, безоговорността и арогантността на псевдо лекарите ни! Само арести и затвор ще внесат някакакъв ред и отговорност между самозабравилите се!

абре петрофф. за някои думите физкултурник и цирк требе да се забранят. кое е цирк бре. двама едва ли не менгелета, скучно и по своемо научно ( тоест цинично - медицински ) се убеждават как точно да прикрят следите си. дори си мислят да дадат некои лев на маиката. сега се очаква да се появят фрази и на латински, които съвсем ше те обуркат тебе и купчина други. пак само за петрофаните - латинскя не е хеппи хоур в квартална железария ако тва не можеш да сванеш, не ставаш за контролиор в градския тренспорт. добре че е твожто любимо "физкултурник", малко от малко да реагира апропо и за физкултурник не ставаш. анадъмо?

Кой направи докторите престъпници? Те са! Кой направи полицаите престъпници? И те са! Кой ни докара всичко това на главите? Май и ние сме!

Коментари - Лекарският съюз ще съди държавата в Страсбург за арестите | Днес.dir.bg

Лекарският съюз ще съди държавата в Страсбург за арестите

Българският лекарски съюз ще заведе две дела в Страсбург заради начина, по който бяха арестувани лекарите от болниците в Горна Оряховица и Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Лекарският съюз ще съди държавата в Страсбург за арестите | Днес.dir.bg

Коментари

До Запознат с последиците Трябва да имаш извратено мислене, за да допуснеш, че тази проблемна ситуация е създадена по поръчка. Дори и 10% от тези деца да продължават живота си, дори и с увреждания, това не позволява на израждащия екип да изпълнява смъртна присъда над едно беззащитно пеленаче, нуждаещо се от помощ на границата между живота и смъртта!

1.Да се хвърлят огромни средства за да се запази един живот обречен на страданието ,е въпрос ,с който етичната наука си блъска главите хилядплетия.Трябва ли да има ефтаназия?Трябва ли със средствата на качествените да се запази живота на некачествените,които възпроизведат още по-некачетвени и това в крайна сметка прави вида "човешки род "слаб поради липса на естествен подбор ? 2.Няма страшно,така наречените български лекари да напуснат страната,защото българските дипломи не се признават в белите страни.Ако им се ходи по Африка да заминават-страни без ток,вода,интернет.Познавам много лекари в Торонто Канада,които работят като чистачи,защото не могат да си защитят дипломите.Така че да не се правят толкова на големи. 3.Здравната ни система е по начало збъркана.Водещо трябв да е профилактиката, а не лечението. Какво е това,някъкъв си дебелак,който едва диша с неговите 15-20 наднормени килограми да ми се оплаква,че липсва здравна система.Причината за неговите да не ги изброявам заболявания си е в това ,че е плюскал здравата,хиподинамия,а аз ще му плащам лечението,аде сиктер...

Държавата ни е полицейска защото ни управляват полицаи, а ние ги търпим да ни мачкат, да ни унижават и нагло да се прехранват от нашите пари...

Виновни , че и нахални.

След видеофилмите наблягаме на литературното четене. Като слушах как прокурори,говорители и ЦЦ се изявяват като "актьори" разбрах в какво циркаджийска държава живеем. Това не трвбва да засяга истинските циркови изпълнители защото са много нива над управляващите ни в професията си.

Не "циркова "държава, а държава пълна с бездушни , коравосърдечни хора. Това са думи от лекари с техните глалсове и те не отричат това , не разбирате ли за каква деградация на личността става въпрос, това не хумор между колеги ,а жестоко изказване. Не мога да проумея как може да има толкова безсърдечни хора , които да коментират как четяли прокурорите, А, ако се случи на ваше дете , на ваш близък да попадне в ръцете на тези доктори , които не знаят какво да правят в по- сложна ситуация и треперят да не им се случи нещо , до такава степен , че да са готови да убият едно новородено , което е живо , независимо в кой месец е и какви са рисковете. Няма ли у вас нещо човешко бе хора :((((

Те и спеирматозоидите са живи, че даже и шават!

За какви протести на лекарите говорите , за какви права на лекарите, не ви ли неудобно от това , което беше рзпространено, брутално е, ужасно. Независимо как са стигнали до подслушването и с каква цел това са техните гласове , на така наречените "лекари". Трябваше да направят всичко възможно за бебето , независими , че е ндоносено и може да има последствия. Не ви ли е неудобно да ги защитавате , няма ли у вас нещо човешко , освен да търсите повече доходи и права, тук става въпрос за ЧОВЕЧНОСТ,уважаеми доктори.

То преди 2 години пак имаше лекарски протести в Пирогов и още същата вечер Румен Петков подхвърли на медиите "случайно" записан разговор между лекар и някаква мутра. Изглежда в МВР имат отдел, където ти правят по поръчка каквито искаш СРС-компромати.

В Страсбург щели да идат и да съдят? Ами като им пуснат на евросъдиите вашите "шеги" и "закачки" бе, мръсни, долнопробни и миекащи изроди, каква ли ще е присъдата? Гледайте да не ви тикнат доживот, уроди долни!

И за непросветени стана ясно,че в тази история нещо не е както трябва!Не следя случая,защото вече нищо не ме учудва в тази държава,но това с четенето на СРС-та в парламента е абслоютен цирк.Нещо на рейтинги ми намирисва,на едни милиард и половина от здравната каса към бюджета,на популизъм и тн.А и друго не разбирам-някой виждал и е плод в 5-ти месец?!Това"нещо"няма никакъв шанс да оцелее,то не е оформено още,мозъкът му е на каша.Полицията вместо да се занимава с това,защо не разследва защо непълнолетна е бременна,от кого е бременна,защо не е подведен под отговорност за секс с непълнолетна?!Сигурно пак е от ромски произход,а управляващите винаги ги е било страх да пипат там,че то са едни организации,то са едни съдилища в Страсбург,а пък това е верния платен електорат все пак!Тази държава започва наистина да става циганска!Май е време да се изнасям,защото не искам някой ден децата ми да живеят в този абсурд,където циганите имат повече права от българите,където политиците са събрани от кол и въже без изобщо да са чували за политика и за които едничка цел е не да направят нещо за хората,които са ги избрали,а за да си напълнят джобовете!

ТЕЗИ ИЛИ В КОФА ДА ГИ ОДАВИМ ИЛИ ПО-ДОБРЕ ВЪВ ФРИЗЕРА ПРИ ОТПАДАЦИТЕ, ЗАЩОТО СА БОКЛУЦИ...!!!

Те тъй си говорели - докторите, де! Пък те, ченгетата тъй си арестуват - с качулки и всички на земята... Кво да пваиш - професионални изкривявания! Ей, мишоци, срама нямате, бе! Ако тоя докторски шеф го напсувам на майка и заплаша сексуално жена му, дъщеря му и него самия, сигурно ще се обиди, а може и да поиска да ме съди! Пък аз ще обяснявам, че то ние тъй си говорим в махалата... Докторите да не се правят на луди! Аборт се разрешава до 3 месец - след това било вече човек! Нали така е по закон - пак от тях докторите е измислен този срок. След това е нелегален аборта - май докторите са се съгласили (ЗА ПАРИ) да направят незаконен аборт, ама работата се е объркала...

Имаме страхотни лекари; Имаме и такива, които правят Лекаристан и на принципа ' ако негърът трябва да е бял, и бял ще го изкараме', правят мръсен бизнес. Накратко - използват си монопола да лекуват - като закъсаш, няма къде да идеш и само чакат да им паднеш. В това отношение са по-лоши от адвокатите и сие. ревниво си пазят този монопол, щото той им носи. Лекар може да го провери само лекар, остава само да се пазят един друг .

Лекар лекарю око не вади..

Безбройните гафове на тандема Тиква-Ал Бънди показва пълно отсъствие на разумна мисловна дейност и вече ще бъде преразгледана широко афишираната подкрепа от чужди държавници. Започва пълно дистанциране и неглижиране от мутренския имидж и каруцарския интелект на нашия бабаит. Задаващата се изолация ще даде сериозно и трайно отражение върху отношението към страната ни като цяло. Изходът е само един - оставка на сакатото, неграмотно и нагло правителство.

Не знам просто с какви очи излизат и заявяват че ще съдят, по скоро те трябва да бъдат съдени

абе хора,вие чувате ли се,какво има да се напада и защитава които и да било,може ареста да е бил показен и с нарушеня,но разговора и деянието на лекарите е като от филм на ужасите-няма спор!

излезе наяве нещо което знаем и изпитвахме на гърба си години наред в т.н .демокр. държава -наглост и корупция в здравеопазването..Най -добре господа от Горно-оряховската болн.си направете харакири такъв резил и срам недейте изнася вСтрасбург!

СЕГА ВЕЧЕ ЛЪСНА АЛЧНОСТТА И БЕЗОБРАЗИЕТО НА ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ.КОГО ЩЕ СЪДИТЕ В СТРАСБУРГ БЕ НЕЩАСТНИЦИ? НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАТЕ ,ЧЕ СТАНАХТЕ СМЕШНИ С ВАШАТА ЛАКОМИЯ ЗА ПАРИ.ЗАЩО ДАНЪЧНИТЕ ОЩЕ НЕ СА ВИ ПОДХВАНАЛИ СЕ ЧУДЯ АЗ.ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ ВИЕ ИМАТЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ИМОТИ И КАРАТЕ КОЛИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ.ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЛЕКАРИТЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ИМАТ ПО ?-+ АПАРТАМЕНТА В СОФИЯ-СД КОИ ПАРИ ГИ НАПРАВИХА И ДА ДОКАЖАТ ДОХОДИТЕ СИ.

За кого страдате! 1. Лекарите: - чувам за тях само много добри неща - професионалисти са в работата си, перфектни са - в региона много бъдещи майки предпочитат да родят в ГО при тях - условията са казат хората ВИП За езикът им / не само на тях / - често ми е настръхвала косата. Така е, както се казва - професионално изкривени. 2. За родилката - пълен ужас : Как е забременяла, как се е крила /като Кали Илиева - там се мълчи/, как се е развивал плода? Видя ли някой НЕЯ или БАЩАТА, и т.н. Отишла в родилното защото се уплашила - иначе щеше да е .... 3. Водещите специалисти от цялата страна го доказват, че това е чист аборт, че дори да оживее и то при специалните условия в София -90 % е сигурно че ще бъде ОЛИГОФРЕН. Плачем за кое - СРС-та или медийната атака срещу лекарите въобще - щото искат нормални условия и средства. Държавата ни се тресе от къде-къде по големи проблеми. Плачете, но ще бъде късно!

Д-р Кужохаров, вярвам ви, подкрепям ви и ви пожелавам успех в борбата с простотията и полицейщината в България. Искам всички да приключи по-бързо, знам че вие сте от правилната страна и ви очаквам на линия в отделението, защото трябвате на нас бъдещити майки и на нашите бебчета

Кофичките приготвихте ли си ги за вашите бебчета, или се надате докторите да ви ги носят персонално? Щото, както се разбра от едни записи, кофата е оръдието на труда за горнооряховските "специалисти". И да не си изключите фризерите случайно - те бебчетата там си ги слагат - да почват закаляването отрано! Което за дивно чудо изкара до 24 часа - в кофата. само ви напомням, да се приготвите.

Направо съм потресена,от наглоста на нашите медици.Още малко и ще изкарат ,че мимичето е било в третия месец.

Ето това са българските лекари!Долни и нагли касапи!Знаят само пари да искат!Дори и низшия мед.персонал е отвратен от лекарските безобразия и наглост!Не им харесвало тука,малко им било заплащането!Ами прав им път,да заминават там,където ще търпят тяхната некадърност,и ще им плащат!

Хайде стига милиционерщини!!! Браво на лекарите - нека съдят България в Страсбург! Нека я съдят до дупка и да я осъдят, не ме интересува че пак от нашите пари ще се плаща. Да види цяла Европа каква милиционерска комунистическа държава сме. Да не ни е за пръв път да ни налагат глоби и санкции?

Само в реда с тоягата е спасението!

Разбира се, че веднага трябва да си потърсят правата! Особено лекарката арестуване без обяснения и държана чисто гола в ареста по време на "разпит". Жалко, че от тази част от "акцията" няма СРС и видео!

Ти нормален ли си? Кой ще си причини това да я гледа гола тая? Каквото и да лъже, записа показва как се чудят как да го убият и прикрият следите. Ами ако се окаже, че са го "намалили" да 500гр като са отрязали част от бебето? 22-23 седмица и тегло 600 гр.! Чети на сайта на Стандарт разговорите. Хайде да видим кого ще съдят в Страсбург.

оооо това е наглост..тия ако имат малко достойнство просто ще се самоубият..след тоя случай с бебето

Общото ми мнение е, че става въпрос за Акция на МВР по поръчка- Само такъв потресаващ за обществото скандал би спасил задника на Бойко Борисов от скандала с Калина Илиева. Явно силовия апарат е бил впрегнат с всички сили да изрови "нещо", което да отклони вниманието на обществото от наистина грандиозния не само за мащабите на България, не дори и за Европа, ами глобално за целия Свят Гаф Калина Илиева. Снощи по новините една доцентка по неонатология обясни, какво става с такива деца- 10% оцеляват ако са родени в суперекипирани отделения, от тях над 90% са за цял живот с ТЕЖКИ, ама обществото не знае какво значи това ТЕЖКИ И ТРАЙНИ НЕВРОЛОГИЧНИ ПОСЛЕДИЦИ. Не се знае и останалите 10% от 10% оцелели, какви други проблеми с напълно недоразвитото в петия месец на бременността тяло имат.

какво са впрегнати - сигурно си прав. ама това което са изровили е УЖАСНО.

Няма защо да преписваш "уликите" на шестака. И дума не му вярвам.Нали това му е работата да казва полу-истини.

Чие общо мнение? На червените тъпири? Да, за тях човешкия живот никога не е струвал нищо. Историята го доказва. Предлагам ти нещо - прочети повече за разговорите между лекарите на сайта на Стандарт. Помисли, ако тези лекари извършат това в Западна Европа, какво ще им се случи. Ами в Щатите? Там в някой щати може и да ги изпекът на столчето. Чакам да видя как ще съдят някой в Страсбург.

Службите са си вършели работата, за която им плащат. В подслушваните разговори чуват нещо, което прилича на извадка от филм на ужасите, и предприемат арестите. Цялото съсловие се чувства обидено и алфа мъжкарите райчиновци, еленковци, милановци и др. веднага обявяват, че ще съдят някой си някъде. По-добре да се огледат и скрият главите си в пясъка. Съдиите навсякъде по света ще искат да чуят причината за делото. И какво ще излезе. Ще разберат, че има нарушение на методиката за работа и то заради някакви 1000 лв., които трябвало да платят на колеги от Плевен, проявена е липса на морал по отношение на живо човешко същество или човешки останки. Ще чуят също лъжите на извършителите в ефир, както и каруцарския им език от СРС. И какво ще отсъдят? Ще си вкарате автогол, уважаеми. Не забравяйте, че сред лекарите има много стойностни хора, които се срамуват от станалото. Не всички виждат в пациента движеща се кесия и не се поставят над обикновения гражданин. И престанете да плашите хората, че ще бягате в чужбина. Няма да го направят 95 % от вас. Защото някои са пълни некадърници /как ви се струва подобен случай в САЩ например/, други се чувстват ненаказуеми и от позицията на силата притискат държавата и гражданите и си живуркат добре у нас, трети - просто обичат работата и родината си. Пък в чужбина се иска и качествена работа, и поемане на отговорност, и уважение към пациента, и за фалове няма прошка. Вместо да сежалвате, поогледайте се, почистете се, стегнете се. Имате късмет, че народът ни е търпелив и не е взел съдебната процедура в ръцете си, но ако продължавате така, и това ще стане.

Абсолютно вярно и точно казано

ЛИЧНО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПОЛИЦЙСКИ ПРОИЗВОЛ

Въпросите са два - имало ли е бебето макар и най-минимален шанс да оживее? Ако ДА, ако има такива случаи в световната практика ЗА КОЕТО СЪМ СИГУРЕН - КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ ИЗРОДИ!?!?! ЗАЩО ЖИВ ПЛОД Е ЗАХВЪРЛЕН КАТО ПАРЦАЛ?!? ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ТЕХНИ ЗАЩИТНИЦИ ДА СИ СКУБЯТ КОСИТЕ В ПОДОБНИ СИТУАЦИИ!!!

Простотията стана характерна за управлението на ГЕРБ. Арестуват доктори като престъпници. Държат ги 1 ден в ареста и след това ги пускат. Сега ми изкарват някакви телефонни записи, на жаргонен език, без да е ясно какво точно се е случило. Ами има умряло дете, направете аутопсия. Ама дайте хронологично какво се е случило. Не съм чувал, а доста време съм живял в чужбина, за такива показни лекарски арести. Като казвам чужбина имам предвид Европа. Но имаше един такъв показен процес, с пълна абсурдност, това е ЛИБИЯ. И цял свят осъзна тая абсурдност, в цял свят се затичаха най-различни организации и лица да спасят нашите сестри. Но българите се насъскваме много лесно, само проверете форумите за тия сестри, пълно е вярващи че те са виновни.

"В кофа ли да го удавим?"!!!!! Егати и лекарският сленг дето ние простосмъртните не го разбираме!

Искам само да поясня на модератора, който се изразява доста некомпетентно: За преждевременно раждане се говори след 28 седмица, а прекъсването на бременността (не говорим за механичния аборт) между зачатието и 28 седмица се нарича спонтанен аборт или помятане.

Грешите драги. По книгите от соц-периода може да пише така, но медицината на този е с далече по-големи възможности. Единствената невъзможност идва от липсата на човещина. Тези са изверги, не биха могли да бъдат наречени лекари. Те дори и хора не са!

Боже мили,какво означава че "докторския съвет" ще съди държавата.Ами че то тази постъпка е лишена от всякаква човещина.Аз съм човек,който е спасявана от доктори в Александровска болница,моят син е роден при много добър медицински екип в гр.Плевен и въобще не мога да кажа че българските доктори не са добри.Но,хора,това е УБИЙСТВО и то на новородено бебе,което може би е имало някакви шансове.Не искам да си помислям колко е ужасяваща случката.И не знам защо се опитват да омаловажат това ужасно престъпление от хора,които се наричат ДОКТОРИ!

Изглежда и ти си рожба на помятане в петия месец и това, че си жива наистина е притоден феномен. По-скоро лекарският екип се е състоял от магьосници и това е единствената причина която ти е помогнала. За съжаление, мозъкът ти така и си е останал недоразвит и до ден днешен, което е най-вероятната причина лекарският екип да не се хвали с феноменалното си постижение. Възможно е екипът да е бил предвождан от професор д-р Цветан Цветанов, който по такъв начин е създал най-надарените си кадри в МВР. То за там мозък не е нужен.

Ти не си добре!!!

Ами заведете дело в Страсбург. Нали и там ще прочетат стенограмата от отвратителния разговор между "позорно задържаните". Пък да си направят и те извода за морала, интелекта, възпитанието на част от "съсловието ви".

bira_more

Има разлика между телефонен разговор и действия. Каквото и да са говорили лекарите, ако плода е бил мъртъв (а това може да се установи) - ще осъдят България като стой та гледай.

Май малко сме препили - и каква е разликата. Да не би да е имало реални действия по спасяването на бебето?

Наглостта на българските медици е безгранична. Всички знаем колко са корумпирани и безочливи. Да искаш пари от човек който знаеш, че ще умре скоро е често явление....

bira_more

Споко бе човек. Читавите лекари си намират с лекота препитание извън България. Само се чудя едно - има хора които цял живот не са плащали. И тръгват да умират. Излиза, според теб че някой трябва да ги лекува за собствена сметка?

И после защо циганите се множали и колко сме щели да станем след малко на брой години!!! При тези здравни реформи и некадърници в медицината какво друго ни очаква?! Вместо да съдят държавата, да бъдат осъдени незабавно самите тези некадърници и циници!

bira_more

Да не искаш кадърни лекари за жълти стотинки и черна неблагодарност? И да искаш - няма. Кадърните бягат на където им видят очите.

Докторе, работата се размириса! Не се опитвай да оправдаеш колегите си. Какво си се разписал на всеки пост. За пореден път се издънихте, само че този път ви хванаха!!!!!!

И АЗ ИСКАМ ДА СВИДЕТЕЛСТВАМ СРЕЩУ БГ АГ Д-РИ,ВОДЯ ДЕЛА, НО БГ СЪД 2 Г. МИСЛИ...., ИСКАМ ТЕЛ. НА ЦЦ ...!?! ИСКАМ ДА ГИ ВИДЯ В СТРАСБУРГ КАТО ПОКАЖА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ТОЛКОВА ЛИ ЩЕ СА НАГЛИ КАТО ТУК В БГ, КЪДЕТО НЯМА СЪД...!

До: Асен Да те светна малко, нищо лично, ама зародиш в 22-ра (или 23-та) гестационна седмица от 600 грама си е жив аборт. Най-малкото, има съдебно-медицински експертизи, защо нищо досега не е оповестено именно от експертните лица, ами само се подмятат изказвания в стил "Хер Флик от Гестапо"?

Бебето е живяло 24 часа. На това аборт ли му казвате? Без кувиоз, без храна, без дрехи......издържало е 24 часа. Живо същество, което се е мъчило да оцелее напук на всички. Потресаваща постъпка, за която лекарите трябва да бъдат наказани.

Аз пък да те светна много - не е вярно! Вземи почети повечко. Провери колко процента оживяват при 22-23 седмица. И не е ли задължение на лекарите да се борят за живота, а не да го отнемат. И то като някакви - "да го давим ли", "във фризера" , " ама гледайте да е 500гр" А как става от 600 на 500гр? Не искам и да си мисля. На процеса ще се разбере.

Цинизъм, зад който се крие пренебрежението на българските медици към човешкия живот

bira_more

Без цинизъм, никой лекар не може да оцелее. Опитай да влезнеш в детско раково отделение. Да гледаш как деца умират в мъка, а ти нищо, ама нищо не можеш да направиш. Или ставаш циник, или ставаш безчувствен или отиваш да работиш нещо друго.

това не е цинизъм. прочетох голяма част от разшифровката. това са записи, и в тях не цинизъм, а направо пошлост и пренебрежение към човешкия живот. и ясно се вижда как се сговарят да го пишат под 500 грама и починало при раждането - това в разговор над 30 часа след това, след фризерите и жената, която е физически извършител. засрами се малко, словоблудецо.

ами осуди ги в страсбург бе, коюхаров! пук после, ще се вурнеш като победител в горна оряховица, и там как мислиш ще те посрещнат обикновените граждани, дето ще ти плащат от дануци обезщетението? сус сопи и тояги. и после като приключат, от милосурдие и хуманност ще викнат бурза помощ. а оттам ще ги попитат: "живо ли е, има ли потрепваня?" и ще решат, че няма нужда да идват:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Давайте, съдете държавата в Страсбург, та да ви кажат оттам как се постъпва с "лекари", убили родено в 23 гестационна седмица бебе с тегло 600 гр.! Нека цял свят разбере какви неграмотни садисти практикуват лекарската професия у нас!

Да, да. Ама там как се купуват съдии? Малко тегаво ще им дойде.

БСП-то мобилизира циганите.Не случайно така грижливо ги развъждаше след 9.09.1944-та.Сега бере плодовете.

Случайно да сте забелязали че лекарите са на прицел от циганите през последните година-две?Циганска атака за парични обезщетения.Може ли да бъде жив плод,който НЯМА ОФОРМЕНА МОЗЪЧНА КОРА?Нали всички сте учили анатомия?Безмозъчно развъждащите се цигани да си направят собствени болници и да ги лекуват лекари-цигани.Писна ми от тази азиатска напаст!

Аман от неграмотни лекари, обучаван по учебници, писани преди половин век! Не е нужно да се представяш за "пациентка", от километър ти личи, че си лекар. Ама знаеш ли, медицината, за разлика от теб, се е развивала, а не е стояла на едно място!

bira_more

Развила се е така е. Ама онези които са в час с новостите, те няма да стоят тук та да са дежурните виновни.

Лелче, расизма не се толерира през този век. Да ти напомня само.

ЕЕЕЕЕЕЕ, ТИя пък станаха много нагли! Нали момичето беше в седмия месец сега пък казват, че е в била в петия! Докато тази сага приключи ( и си операт кирливите ризи и измият кирливите.....) ще излезе ,че е отишла да ражда 5-минути след като е забременяла! По стечение на обстоятелствата този ужасен случай стана обществено достояние, а колко ли други такива има и колко ли други невинни душици са си отишли без време!!!!

В семейството си имам 3-ма отишли си ненавреме от немарливостта, безоговорността и арогантността на псевдо лекарите ни! Само арести и затвор ще внесат някакакъв ред и отговорност между самозабравилите се!

абре петрофф. за някои думите физкултурник и цирк требе да се забранят. кое е цирк бре. двама едва ли не менгелета, скучно и по своемо научно ( тоест цинично - медицински ) се убеждават как точно да прикрят следите си. дори си мислят да дадат некои лев на маиката. сега се очаква да се появят фрази и на латински, които съвсем ше те обуркат тебе и купчина други. пак само за петрофаните - латинскя не е хеппи хоур в квартална железария ако тва не можеш да сванеш, не ставаш за контролиор в градския тренспорт. добре че е твожто любимо "физкултурник", малко от малко да реагира апропо и за физкултурник не ставаш. анадъмо?

Кой направи докторите престъпници? Те са! Кой направи полицаите престъпници? И те са! Кой ни докара всичко това на главите? Май и ние сме!