Горанов отхвърли идеята на Радев за разпределяне на излишъка

Събраното повече тази година ще го разпредели НС в края на годината

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя летец лесно ги харчи готовите пари...

а премиера на западните балкани има ли становище по излишъците ?

Тъй де, на най-милото ИМ ще посяга...

С чужда пита помен прави.

За съжаление президентът ни е малко прост! За самолетите да, ама с тоя излишък доста се изложи. Не подхожда на длъжността.

Както винаги, и сега Радев е прав. Това са одрани кожи от гърбовете на гражданите. А да припомня на управляващите, че това са пари на НАРОДА, иззети от тях. Трябва да се върнат при народа, а не да ги похарчат за простотии и ненужни неща.

С две думи - Горанов е намекнал на старшинката, че не е от умните и че не разбира от финанси.

Прост президент, бедна държава...

а чий са тези пари-събрани от народа и тези ще си раздадат едни коледни ще има и за бюджетниците за пенсионерите -жълти стотинки а останалите -да го духат защото някой казва ли колко е излишъка -не -те си знаят и ще си вземат колкото си искат а колкото до това-готови пари-щом не са предвидени в бюджета значи не са готови а наши(техни)

а ти като си умник духай на боко

Ами умен старшинка има ли :). Президента фъфли каквото му каже Йотова, тя пък каквото и каже Нинова. Знаем, червените колко разбират от финанси. Колкото да фалират банки и да направят долара 3000 лева.

Парцалка да върне парите от екскурзиите де оди...това са пари на НАРОДА

защо избран е от народа и затова как да харчат народни пари ли трябва да мълчи

Да вземат да прекопая една градинка...само ядът народна пара

Тоя Президент е най-големия паразит в държавата...Селтак

Президентът е завършен популист, независимо дали вярва или не вярва в нещата, които казва.

Горановчето да даде обяснения как с министерска заплата пък било и тя министерсска се строи къща /по-скоро прогимназия/ за милиони!!!

akud

какво искате от радев, дай на комунист чужди пари да арчи

Ситит на гладен не вярва. Дано господ ви прати в пъкала градове алчни.

Тези пари са точно толкова на Боко, колкото и на Радев.

Парцало, връщай ни парите де ойкаш с тях...

Социалистите са майстори на харченето без следа. Всяка Коледа Станишев разпределяше по милиард. Не се вижда къде.

PEYTSCH

ГлавПопулист се мъчи да настигне мамаша Демагог Лъжа...Да опри финансите хич не му е росора...

само че боко ще ги разпределя

Кът са на Радев, да ги разпределя...ко лала

обадила се гаргата от село-240 паразита+цяло едно правителство е по малко от президент-върни се в първи клас смотаняк

Парцалка дъв ходи на екскурзии с пари от НАРОДА

Всяка година Станишев даваше на пенсионерите великденска и коледна добавка към пенсиите (50 и 100 лв. съответно), и въпреки това остави на Тиквата 8 млрд лева излишък. А еднокнижникът вече 9 години ни раздава нищо, но от сърце!

Никой здраво мислещ човек не си е и помислил,че гербероидните твари ще се съгласят с нещо разумно... СЪБРАНОТО ЩЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛИ ЗА НАШИ ХОРА И ФИРМИ НА ГРОБОКОПАЧИТЕ,КОИТО СЪОТВЕТНО ГАРАНТИРАТ НОВО "БИЕНЕ" НА ИЗБОРИ

Ха сега - кой лъже? Пожарникарят се бие в гърдите, че има два и половина милиарда излишък, а не непохарчени бюджетни пари! А горанчето пее друга песен! Впрочем 1.1% от БВП е един милиард, а не два и половина. Така че освен с финансите, този бръмбар и с аритметиката е скаран...

Отхвърля идеята, защото излишъкът е само на хартия, а реално отдавна го е хванала липсата. Логично е...

как троловете на бялата златка защитават герп? И то да видиш съвпадение, приблизително от както се ожениха и са партньори - те му викат коалиционни партньори ама ние си знаем де ;)

Горанов, пожарникарят се хвалеше, че ще приключим годината с излишък от над 2 милиарда лева, а ти твърдиш, че излишък няма !? Кой лъже ? И как го правиш този бюджет, като всяка година залагаш дефицит, а приключваш с излишък ?

Как ще вади като фокустник от джоба на тоз 100млн,на онзи 200млн и ще вика аз ви дадох.... Ако парите са под контрола на НС....няма такива филми....

Парашутистът събира популистки имидж. Нагло, подло и некомпетентно... А Селската пръчка непрекъснато го подвежда да се изказва неподготвен.

Колко жалко е да си червен трол

троловете цветът няма значение - в тъмнината на живота им е така :(

БорисоФ се хвали, че имало излишък а този казва, че няма. Кой къже, или и двамата.

Абе "специалисти" , в закона за държавния бюджет пише че може да се харчи само това , което е гласувано като разходи и НИТО СТОТИНКА повече. Вие що се правите на утрепани не мога да разбера Това да не ви е селската бакалия , че да харчите както си наумите Нали после ще ви съдят за неспазване на закона

Не спряхте да крадете ГРОБАРИ мръсни, цените на всичко скочиха, а вие не ви пука за хората. Вместо да изрази някаква загриженост за това как хората ще посрещнат зимата с тези високи цени този пак наглия говори поредните лъжи и небивалици.

А 16 те милиарда , къде заминаха , че не ги видяхме даже

Като раздадем излишъка, с какво ще платим Грипените на Радев..? Какъв е този смешен популизъм?! Как ще го раздадем? На всички по равно? Само на циганите и пенсионерите, дето избраха Радев?

Като дойдете на власт ще ви видим излишъците....Сега ще сте там навряни в миша дупка....хахахахах....

Излишъкът вече е разпределен за свои хора. Както всяка година става откакто ББ е на власт. Това правителство е за затвора

Единственото увеличение на пенсиите при Станишев го плати БОЙКО.

Това ме връща едни десет години назад кога Боце прие щафетата от Серджо . Имаше един такъв виц : Боце пита Серджо : - Каза , че имало излишък ?!? Серджо показва едно листе на Боце за справка . - Но това е дефицит ! - ококорил се Боце . - Се тая , за нас е излишък ! - отвърнал Серджо . Та и РР да не остане по-назад :-)))

прост народ, слаба държава..

Ами естествено , че е разпределен ! Самата курни орева орталъка как Боце го е разпределил за догодина по инвалиди и пр. , които тя уж защитава . Та разпределен е ама явно не баш по неин и твой почин .

Да раздадем акциите на Нинова в Техноимпекс? Собствеността на Гергов в Панаира? Парите от ТЕЦ-а, които БСП взеха преди десет дни?