България домакин на супер голф турнир

България ще домакинства за първи път състезание от Европейския тур по голф. Това ще бъде надпреварата World Match Play Championship през месец май 2013 година, която ще се проведе на комплекс "Тракийски скали" на Северното Черноморие, предаде bTV.

Обратно в новината

Коментари - България домакин на супер голф турнир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Филосовски въпрос: Да вървим ли със света /към екологична катастрофа, мутации, обезличаване, или т.н. Апокалипсис, чакан от Йоан насам/... или да умрем в калта екологично, бързо, в опит да запазим първобитно-общинския СИ строй.

Ако позволите една мъничка версия за Този Въпрос : --Е ли възможно да продължаваме да допускаме да Ни Принуждават да живеем като на някаква друга Планета ?

Таня ! ( Да ! Авторът.) --Защо просто не звъннете на Танчето (Тъй де -- голфистката.) и да я поподсетите че у Нас просто Има условия за PGA Tournament ?! Успех !!!

ще да го открие тоз турнир??? що не се сещам?)))))

Ако Станишев беше премиер, събитието щеше да се проведе на Блек Сий Рама, собственост на Кънчо и Райчо, КРАДЦИТЕ ЗАМЕНКАДЖИИ...

"При изграждане на голф-игрището бяха унищожени популации на следните защитени растения (включени в Приложение 3 на ЗБР): Artemisia lerchiana, Nepeta parviflora, Ephedra distchya, Goniolimon besseranum, Limonium latifolium, Mattiola odoratissima. ОВМ Белите скали ще бъде заличено от лицето на земята още преди да е обявено. Основната отговорност за това унищожение е на община Каварна в лицето на нейния кмет, както и на МОСВ и на РИОСВ Варна, които категорично не са си свършили работата и са нарушили обществения интерес в полза на частни лица и фирми. Кой ще понесе отговорността за това престъпление? Във всеки случай това няма да са Цонко Цонев, Красимир Гергов, Гари Плеър и другите инвеститори и техните рекламни лица. При изграждането на мрежата НАТУРА 2000 от страна на Европейската комисия ще бъде отчетено, че държавата не си е свършила работата и е допуснала повече от 50% унищожение на приоритетния хабитат от Диретива 92/43 Понто-Сарматски (Западнопонтийски) степи. Държавата ще бъде глобена и дадена на Европейския съд, каквато процедура вече тече по отношение на Полша и Чехия за аналогични неща. Българските данъкоплатци ще плащат, за да могат богати чужденци да играят голф при с. Божурец, а собствениците на комплекса, унищожили уникална природа и нарушили българското и международното законодателство, да прибират годишната такса от 40000 евро на участник, за да се ползва това игрище."

IQ146 -- прави сте . ...Но можем ли да Върнем Времето назад ?! (Да Ви/ви запитам ли кой-кога Направи тез тъпотевици, перфектно-точно описани от Вас/вас ?! ) Ще ли Тръгнем в Нашето Бъдеще ?! (най-Накрая )